موضوعها: 2
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2010-01-26 ساعت 16:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-26 ساعت 23:26 توسط Ali Sepehr.)
ببخشید ولی میشه یکی به من بگه که ایا اینجا یک سایت مهاجرتیه یا یک سایت سرگرمی و دوست یابی و امثالهم؟.البته این سوال مدتهاست که برام پیش اومده مخصوصا با دیدن تاپیکهایی مثل " عکس فلانی کنار استخر ! آیا انگلیسی حرف زدن کلاس داره؟ آیا گرین کارت کلاس داره؟ داستان جن گیری!! صندلی داغ !! تولد ها !! ماجرای اصغر آقا مکانیک!!!!! یا همین تاپیک تصویر ذهنی با توصیفات آنچنانی مثل :آرشِ ذهنِ من !!! استخوانبندی درشت مثل ورزشکار و گندمگون، حالتی مهربان و ته ریش و بوی ادکلن !! و............." .جالبتر اینکه بسیاری از تاپیکهای مذکور حاصل تراوشات ذهنی و قلمفرسایی مدیر و ناظم و مبصر و معلم امور تربیتی و سایر مسولان این سایته که ماشاا... کم هم نیستند و یا لااقل با "به به چه چه " این دوستان همراهه!!در هر صورت بابت نحوه اظلاع رسانی سایتتون یک خسته نباشید به همگی میگم و آرزوی موفقیت هر چه بیشتر برای یکایکتون دارم./سحر
موضوعها: 57
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
خانم سحر21 من تا حدودی موافق فرمایشات شما هستم. اما این بخش سایت اسمش گفتگو آزاد هست و برای جلوگیری از به حاشیه رفتن بحث های سایر بخشهای سایت این بخش ایجاد شده. شما هم میتوانید اینگونه بحثها را اینجا باز کنید و با کاربران سایت رابطههایی صمیمانهتر از رابطه «کاربران یک سایت مهاجرتی» ایجاد کنید.
من از کاربران دیگر خواهش میکنم هرچقدر مطالب غیرمهاجرتی دارند در این بخش مطرح کنند و اجازه بدهند تا قسمتهای دیگر فروم برای کاربران میهمان و کاربرانی که بهدنبال پاسخ سوالشان هستند خلاصه و مفید باقی بماند.
موضوعها: 3
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2010-01-26 ساعت 17:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-26 ساعت 18:02 توسط idn.)
تو همین بخش گفت و گو آزاد خیلی مباحث هست که آدم با خوندن اونها درس زندگی میگیره،حتما قرار نیست که استاد داشته باشید یا یه جای خاص چیزی یاد بگیرید، از تک تک تاپیک های اینجا من درس گرفتم ، متفاوت ، کم و زیاد
بستگی به دید اونهایی داره که مطالب رو می خونن
صحبت های آقا آرش که باید کتاب بشه واسه بقیه نسل ها
صحبت های سارا خانوم که تجربه زندگی هست ، خوب و بد ، و خیلی جذاب
.
.
.
بعضی مباحث دیگش هم یه تفریح کوچیک هست ، که اگه دوست نداشتید می تونید اونها رو نخونید
واقعا سایت کاملی هست ، هم نکات مهاجرتی و کاربردی زیادی داره و هم تاپیک هایی برای تفریح و خنده
راستی از هیچ کس تصویر ذهنی ندارم چون تازه آشنا شدم با اینجا
مهم دید آدم هست
l
l
l
v
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-01-26 ساعت 21:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-26 ساعت 21:10 توسط jam_14051.)
با سلام
میبخشید من یه چیزی بگم و در برم قبل از اینکه مورد هجمه واقع نشدم
خواهشن به این بخشی که looloo ایجاد کرده توجه کنید و برخی پاسخها مثل این زیری:
""" (مدیر ارشد): با عرض تاسف بیشتر حتی با اصلاحات پیام هم مجبور به حذف ارسال شدم. اینگونه بحثها بیشتر مناسب وبلاگ هستند. با تشکر از همکاری همه شما برای حفظ سایت.""
شماره کیس: 2010AS113XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: Nov, 2009
کنسولگری: Kuala Lumpur
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2009, Nov
تاریخ کارنت شدن کیس: March
تاریخ دریافت نامه دوم: Feb 24
تاریخ مصاحبه: 6 April
تاریخ دریافت ویزا: Refusal
Nothing is impossible
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
منظور من این قسمت از پاسخ مدیر هستش که میفرمایند:اینگونه بحثها بیشتر مناسب وبلاگ هستند
همین
شماره کیس: 2010AS113XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: Nov, 2009
کنسولگری: Kuala Lumpur
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2009, Nov
تاریخ کارنت شدن کیس: March
تاریخ دریافت نامه دوم: Feb 24
تاریخ مصاحبه: 6 April
تاریخ دریافت ویزا: Refusal
Nothing is impossible