موضوعها: 14
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
ادمین گرامی و مدیران عزیز من با اینکه با بیشتر قسمتهای اولین پست sahar24 گرامی مخالفم اما پیشنهاد می کنم به جای اینکه به یک انتقاد ساده اینهمه حمله کنید سعی کنید با صحبتهای بی ادبانه و خارج از نزاکت بعضی از مدیران مثل payam_prz و navid در همین پست برخورد کنید و آنها را ویرایش یا فیلتر کنید. این گونه پستهای خارج از نزاکت در این سایت کم نیست و بهتر است ادمین گرامی یک جایی ایجاد کنند و دعوتی باشد و آنجا افراد هر چه دوست داشتند بگویند و به هم هر چقدر خواستند توهین کنند و خودشان را تخلیه کنند و اجازه توهین و بی ادبی در تالارهای عمومی نداشته باشند در ضمن صدرای عزیز توصیه من به شما اینست که در مورد پستهای انتقادی عصبی نشوید و زیاد جبهه نگیرید. دفاع از سایت تا اندازه ای که کاسه داغتر از آش نشوید خوب است. اما عصبی نشوید این را به دلیل اینکه شما از مدیران با نزاکت و با ادب این سایت هستید به شما نوصیه می کنم.
من مجددا توصیه می کنم بهتر است پستهای بی شرمانه بعضی ها پاک شود.
موضوعها: 0
رتبه:
24
2 تشکر در 0 ارسال
2010-01-27 ساعت 14:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-27 ساعت 14:46 توسط Hamid55.)
(2010-01-26 ساعت 22:39)admin نوشته: دوست عزیز پیشنهاد می کنم شما که نیتت ارتقای انجمن هست لطفا به جای عصبانیت یک نسخه پیشنهادی برای قوانین انجمن، بخش بندی و مکانیزم مدیریتی تهیه کنید و اجازه بدید با هم بررسی کنیم. اگر مشکلی می بینید با کلی گویی حل نخواهد شد. لطفا ذکر کنید که در انجمن ایده آل شما ساختار مطالب چگونه است؟ قوانین فعالیت چه هستند؟ نحوه انتخاب مدیران و حوزه اختیارات و عملکرد آنها چگونه تعیین می شود؟ برای مثال شما از اینکه افراد در بخش گفتگوی آزاد راجع به خاطراتشان صحبت کنند گله دارید. در انجمن ایده آل شما اگر کسی چنین مطلبی ارسال کند چه اتفاقی خواهد افتاد؟ ارسال را پاک می کنید؟ اگر پاک کنید کاربران شما را به قیچی بازی و اعمال سلیقه متهم می کنند؟
من گزینه خیر را در مورد نظر سنجی انتخاب کردم و با نظر اکثر دوستان هم در مورد نیاز به وجود بخش گفتگوی آزاد موافقم....ولی با نحوه برخورد بعضی از مدیران در بعضی از موارد موافق نیستم.
ای کاش اعضای با سابقه و بعضی مدیران قبل از اینکه به شخصیت و روانشناسی sahar21 بپردازن منتظر شنیدن جواب کار بر به این پست ادمین میشدن، و سبب نمیشدن گفتگو از روال منطقی خودش خارج بشه. این اتفاقی بود که در اولین پستی هم که sahar21 زد اتفاق افتاد....ایشون یه داستانی مطرح کردن و تو همون پستهای اولیه چند تا سوال منطقی هم از ایشون شد که من خیلی دوست داشتم جواب ایشون به اون سوالات را بشنوم وجواب دادن یا ندادن به اون سوالات روشن کننده موضوع بود...ولی یک دفعه چندین پست پشت سر هم که متاسفانه از طرف مدیران یا اعضای با سابقه هم بود به شخصیت و روانشاسی کاربر پرداختن و همین سبب شد که بحس(صدرا جان غلط نگیر این کی برد من س سه نقطه حالیش نمیشه) از مسیر اصلی خارج بشه و به آنجایی رسید که رسید. به هر حال از مدیران و اعضای با سابقه که با تلاش و وقت با ارزششون باعس پر بار تر شدن این فرم شده اند انتظار بیشتری است تا کاربری که ۱۰-۱۵ ارسال بیشتر نداشته.
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
موضوعها: 2
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
با درود خدمت دوستان عزیز
البته من نمیخواستم وارد این بحث شم ولی از اونجا که اسمی از من برده شد لازم دونستم چند نکته رو روشن کنم
اولا در مورد اون ارسال من که حذف شد قبل از حذفش خودم گفته بودم اگه مدیران احساس خطر ف ی / ل ت رین گ کردن برای ویرایش و یا حذفش مشکلی نیست و حالا که من خودم اعتراضی به حذف پستم نداشتم نمیدون چرا یکی دیگه بدون رضایت و اجازه من خودسرانه وکالتم رو عهده دار شده
و به نظر من این انجمن میان انجمنهایی که من تا حالا فعالیت کردم از بالاترین سطح آزادی و احترام متقابل برخوردار بوده و اگه ارسالی هم حذف و یا ویرایش میشه فقط به دلیل جلوگیری از ف/ی/ل/ت/ر/ی/ن/گ/ سایت و یا مشاهده بی احترامی به حقوق افراد هست که ( البته این دومی رو من هنوز هم ندیدم ولی گفتم که حتی اگه به خاطر حفظ فضای عمومی سایت این اتفاق هم افتاده باشه کاملا به حقه ) و اگه غیر از این بود همین پست تا حالا حذف یا مسدود شده بود و این نشانه شخصیت بالای مدیران خاصه admin عزیزه و میبینید که حذف که نشد هیچ ، خیلی هم با حوصله جوابگو بودند
ولی در مورد اشکالات نوشتاری که sadra_sepehr عزیز میگرفتن من زیاد موافق نیستم چون خودم همون جور که قبلا هم گفتم املا سوم راهنمایی تک ماده زدم و فکر نمیکنم این اصلا به استعداد و یا تنبلی ربطی داشته باشه و فکر میکنم فقط کسی که تو شرایط من بوده این موضوع رو درک میکنه ( گرچه سعی میکنم با استفاده از فرهنگ لغتی که در اختیار دارم تا حد ممکن این ضعف رو پوشش بدم ) و بعضی وقتها هم ممکنه مشکل تایپی به وجود بیاد چرا که همه تایپیست نیستن که بتونن همزمان که به مانیتورشون نگاه میکنن تایپ هم کنن تا بتونن اشکالات رو فورا ببینن پس باید یا یه زمان برای اصلاح و بازبینی بزارن یا اگه عجله داشته باشن دکمه ارسال رو قبل از باز خوانی متن بزنن
در مورد تشکر کاربران و مدیران از همدیگه هم که ایشون واژه های مناسبی به کار نبردن ( مجیز گویی و خودشیرینی ) باید بگم به نظر میاد تشکر اعضاء از همدیگه جهت رساندن نظر و احساس خود نسبت به طرف مقابله وگرنه چه دلیل دیگه ای میتونه داشته باشه به فرض که یکی با تشکر دیگر اعضاء اصلا بشه خود مدیریت سایت خوب که چی مدال میگیره یا مستمری ماهیانه یا فقط یه مسئولیت سنگینتر جهت حفظ و نگهداری سایت که توی این بلبشوی س/ی/ا/س/ی کاریست بس طاقت فرسا
شاد باشید و سربلند
لولو
موضوعها: 57
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
2010-01-27 ساعت 16:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-27 ساعت 16:09 توسط mohsen324.)
دوش آن صنم چه خوش گفت در مجلس مغانم // با کافران چه کار است گر بت نمیپرستی؟
موضوعها: 1
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان واعضای محترم
من کوچیک همه هستم اما به نظر من راه حل همه این بحث ها همونیه که صدرا گفت
(هر سایتی رو که خوشتون میادببینید و بر عکس)
اگر تمام ابرهای آسمان ببارند گلهای قالی نخواهند شکفت این قانون زیر پا ماندن است
yes we can
موضوعها: 39
رتبه:
81
0 تشکر در 0 ارسال
با توجه به موضوع، تاپیک رو به بخش نظرات و پیشنهادات منتقل کردم از تمامی دوستان تقاضا دارم کلیه نظرات، پیشنهادات و انتقادات خودشون رو در این بخش مطرح بفرمایند.
با سپاس
2010AS3xxx
موضوعها: 14
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
در مورد اینکه دوستان می گویند کسی که قسمتی را دوست ندارد نخواند گمان کنم که خود من اولین بار آن را عنوان کردم ولی الان با آن مخالفم به دلیل اینکه من و اشخاصی مثل من می خواهند هر نکته مهاجرتی را از قلم نیاندازند مجبورند همه پستها را بخوانند ولی متاسفانه بعضی از پستها فقط خزعبلات است و باعث هدر رفت وقت مهاجرین می شود.
و گمان می کنم کسانی که گاهی با بعضی از نوشته ها مخالفت می کنند این است که با جستجوی بسیار در مورد یافتن یک مورد اضطراری مطلب را نیافته هیچ با بسیاری نوشته های متفرقه مواجه می شوند. که در این مورد پیشنهادی دارم که در جای مناسبش ارائه خواهم داد.
من همانطور که گفتم با بیشتر صحبتهای این شخص محترم مخالفم زیرا من و بسیاری از دوستان گرامی از نوشته های rasarasa گرامی و آرش عزیز بسیار بهره مند شده ایم و اگر گاهی با بخشی از نوشته های آنها مخالف باشم نباید نمک نشناس باشم.