موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
2009-12-17 ساعت 23:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-12-18 ساعت 21:59 توسط laili.)
معلومه خب.................امکان نداره کیستون و به خاطر نداشتن اسپانسر در روز مصاحبه رد کنند.....فقط اگه نتونید آفیسر رو همون روز توجیه کنید براتون نقض مدارک میزنه و میگه برو هر زمانی که اینها رو جور کردی بیا .................
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-01-03 ساعت 14:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-03 ساعت 14:59 توسط esmail.)
ليلي خانوم عزيز سلام
خوشحالم كه هنوز تو مهاجرسرا مي بينمتون و مرسي بابت زحمتي كه مي كشين و به بچه ها كمك مي كنين. خيلي خيلي مرسي. راستي شما آمريكا رفته ها نمي خواين درباره اونجا و شرايط زندگي و كار و تحصيل و اين حرفها چيزي بنويسين؟
به مديران پيشنهاد مي كنم يه موضوعي رو واسه نوشتن از تجربيات بعد از رفتن به آمريكا باز كنن. آخه ماهايي كه هنوز كارنت نشديم كلي درباره اونجا فكر مي كنيم كه كدوم ايالت بريم و چقدر براي رفتن به دانشگاه بايد منتظر بمونيم و وضع كار چطوره و اين حرفا.
كلن فكر كنم خيلي از بچه ها دوست دارن درباره تجربيات بچه هايي كه وارد آمريكا شدن چيزهايي بدونن چون بردن لاتاري تازه اول راهه و بايد منتظر خيلي از تجربيات باشيم.
البته شايد بر و بچه هايي كه رفتن علاقه اي به اشتراك گذاشتن تجربيات بعد از ورود به آمريكا نداشته باشن كه در اين صورت مختارن و آزاد كه چيزي نگن. ولي اگر بگين برامون خيلي خوشحال مي شيم.
ليلي خانوم شما شروع كن خب!
پ.ن: ببخشين مديران عزيز كه خارج از موضوع بود ولي مي خواستم ليلي خانوم ببينن و بخونن و بقيه بچه ها هم در جريان باشن و الا پيغام خصوصي مي دادم. مرسي
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
2010-01-04 ساعت 01:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-04 ساعت 01:49 توسط laili.)
اسماعیل جان ما اینجا خیلی تاپیک داریم که بچه ها تجربیاتشون و بعد از رفتن به آمریکا به اشتراک گذاشته اند.
از پیدا کردن خونه و گرفتن گواهینامه و کار و چیزهای دیگه....یه جستجو بزنی همه رو پیدا میکنی
اینم نمونه:
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...ight=leili
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...ight=leili
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...=payam_prz
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 1
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
میشه یه نفر که واقعا اطلاع کافی داره جواب بده
من آخر ژانویه 2010 مصاحبه دارم و اسپانسرم فقط فرم های مالیاتی 2008 را برام فرستاده .میخوام ببینم قبول میکنن ؟
و سئوال دیگه اینه که برگ موجودی بانکی باید حتما توسط وزارت امور خارجه تایید بشه یا نه ؟
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
من گواهی بانک را بعد از اینکه به تایید امور ملل بانک در تهران دادم مهر کنن دادم دارالترجمه و مهر امور خارجه هم زد وسفارت قبول کرد پس واسه 10 یا15 تومان کارتو خراب نکن
[/quote]
میشه بپرسم در حسابتون چقدر داشتید و حداقل چقدر باید پول داشت؟
با تشکر
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
لطفا مرا راهنمایی کنید
من ماه دیگه مصاحبه دارم میخوام ببینم اگه تا اون موقع مدارک اسپانسر من آماده نشه و فقط با سند ملکی و گردش و موجودی 50 میلیونی برم سفارت،بفرض اینکه بدون اسپانسر قبول نکنند، آیا برگ آبی نقص مدارک بهمون میدهند و وقت مجددی باید بگیریم تا مدارک اسپانسر را حتما ارائه بدیم یا اینکه ریسکش هست که کلا کیس ما بدلیل نداشتن اسپانسر رد شه؟
شماره کیس: 2010AS10300
تاریخ دریافت نامه قبولی: 18 Jun 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 25 Jun 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: Viza Bulletin Jan 2010
تاریخ دریافت فرستادن نامه دوم: Dec 2009
تاریخ مصاحبه:Feb 2010
تاریخ دریافت کلیرنس: March2010 2
جمع تقریبی هزینه ها:
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
به شما برگه آبی می دهند و کسی را بخاطر اسپانسر رد نمی کنند.
موضوعها: 14
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
مژده 2010
دوستان گرامی من چند دقیقه پیش نامه دوم را از آنکارا دریافت کردم و با مرور سریعی که داشتم. سورپرایز شدم. اگر اشتباه نکرده باشم شرایط اسپانسر بسیار ساده شده و شاید اصلن دیگر نیازی به اسپانسر نباشد.
متاسفانه من الان بسیار خسته هستم و امکان اینکه دقیق مطلب را خوانده و ترجمه کرده و با اطمینان خبر را به شما بگویم را ندارم و حتمن خبر قطعی را فردا تا آخر وقت به شما خواهم داد.
رتبه:
24
2 تشکر در 0 ارسال
کاوشگر جان،
این چیزی که من میبینم شامل همه اون مواردیست که تاحالا دربارش صحبت شده....نه شرایطی ازش کم شده نه اضافه.
(2010-01-14 ساعت 14:33)kavoshgarnet نوشته: دوستان گرامی این شرایط اسپانسر و ومدارک مالی مورد نیاز سفارت آنکارا است که به نظر من کمی متفاوت از بقیه است چون من ندیده ام که کسی تا به حال به همه این موارد اشاره داشته باشد.
کد:
EVIDENCE WHICH MAY BE PRESENTED TO MEET THE
PUBLIC CHARGE PROVISIONS OF THE LAW
GENERAL
The Immigration and Nationality Act requires an applicant for a visa to establish to the satisfaction of the consular officer at the time of application for a visa, and also to the satisfaction of the United States immigration official at the time of application for admission to the United States, that he or she is not likely at any time to become a public charge.
An applicant for an immigrant visa may generally satisfy this requirement of the law by the presentation of documentary evidence establishing that:
1. The applicant has, or will have, in the United States personal funds sufficient to provide support for the applicant and dependent family members, or sufficient to provide support until suitable employment is located;
2. The applicant has arranged employment in the United States that will provide an adequate income for the applicant and dependent family members;
3. Relatives or friends in the United States will assure the applicant’s support; or
4. A combination of the above circumstances exists.
APPLICANT’S OWN FUNDS
An applicant who expects to be able to meet the public charge provisions of the law through personal financial resources may submit to the consular officer evidence of funds or income from one or more of the following sources:
1. Statement from a senior officer of a bank showing present balance of applicant’s account, date account was opened, the number and amount of deposits and withdrawals during the past 12 months, and the average balance during the year (if there have been recent unusually large deposits, an explanation should be given);
2. Proof of ownership of property or real estate, in the form of a title, deed or the equivalent, and a letter from a lawyer, banker or responsible real estate agent showing its present value (any mortgages or loans against the property must be stated);
3. Letter or letters verifying ownership of stocks and bonds, with present market value or expected earning indicated;
4. Proof of income from business investments or other sources.
If the financial resources are derived from a source outside the United States, a statement as to how the funds or income are to be transferred to the U.S. must be provided.
EMPLOYMENT
An applicant relying on an offer of prearranged employment to meet the public charge provisions of the law should have the prospective employer submit a notarized letter of employment on the letterhead stationery of the employing business. The letter should:
1. Contain a definite offer of employment;
2. Give a description of the job offered to the alien and an explanation of skills, which qualify alien for the position;
3. State the rate of compensation to be paid and, if pertinent, additional information detailing other benefits to be included in lieu of cash payment;
4. Specify the location, type, and duration (whether seasonal, temporary, or indefinite) of the employment offered; and
5. Specify State whether the employment will be immediately available upon the applicant’s arrival in the United States.
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
موضوعها: 14
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
بخش APPLICANT’S OWN FUNDS یا بخش EMPLOYMENT رو من جایی ندیدم که از دوستان بحث کنند راجع بهش یا من اشتباه می کنم؟