کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حلها
(2010-01-14 ساعت 16:10)drkamrani1 نوشته:  
(2010-01-14 ساعت 15:38)kavoshgarnet نوشته:  بخش APPLICANT’S OWN FUNDS یا بخش EMPLOYMENT رو من جایی ندیدم که از دوستان بحث کنند راجع بهش یا من اشتباه می کنم؟
چرا دوست گرامی این موارد رو من تو نامه های سال قبل هم دیدم . فکر نمی کنم چیزی عوض شده باشه.

توی کدام تاپیک بحث شده می شه لینکش رو بذارید؟
تشکر کنندگان:
(2010-01-14 ساعت 23:05)kavoshgarnet نوشته:  
(2010-01-14 ساعت 16:10)drkamrani1 نوشته:  [quote='kavoshgarnet' pid='33670' dateline='1263467322']
بخش APPLICANT’S OWN FUNDS یا بخش EMPLOYMENT رو من جایی ندیدم که از دوستان بحث کنند راجع بهش یا من اشتباه می کنم؟
چرا دوست گرامی این موارد رو من تو نامه های سال قبل هم دیدم . فکر نمی کنم چیزی عوض شده باشه.

[/ quote]
دوست خوب، اینو تو نامه دوم یکی از بچه ها که زحمت کشیده بود و به صورت pdf تو سایت اورده بود دیدم و در ادامه همین مطلب employment هم اومده.
APPLICANT’S OWN FUNDS
An applicant who expects to be able to meet the public charge provisions of the law through personal
financial resources may submit to the consular officer evidence of funds or income from one or more
of the following sources:
1. Statement from a senior officer of a bank showing present balance of applicant’s
account, date account was opened, the number and amount of deposits and withdrawals during the
past 12 months, and the average balance during the year (if there have been recent unusually large
deposits, an explanation should be given);
2. Proof of ownership of property or real estate, in the form of a title, deed or the
equivalent, and a letter from a lawyer, banker or responsible real estate agent showing its present
value (any mortgages or loans against the property must be stated);
3. Letter or letters verifying ownership of stocks and bonds, with present market value or
expected earning indicated;
4. Proof of income from business investments or other sources.
If the financial resources are derived from a source outside the United States, a statement as to how
the funds or income are to be transferred to the U.S. must be provided.
تشکر کنندگان:
دوست عزیز،

در مورد APPLICANT’S OWN FUNDS تو همین تاپیک در باره حساب بانکی و جزئیاتش مفصل صحبت شده..تاپیک را از اول بخونی میبینی...
در مورد EMPLOYMENT من در مهاجر سرا بحثی ندیدم اون هم به دلیل ماهیت ویزای لاتری هست که بصورت شانسی هست و معمولا افراد برنامه ای برای کار در امریکا ندارن و تا قبل از ورود به امریکا گرفتن کار براشون سخت هست و عملا کسی دنبال این گزینه نمیره و بحثی هم دربارش نمیشه ....ولی این مورد هم تو همه نامه های که دوستان زحمت کشیدن و تو سایت گذاشتن ذکر شده بوده...

(2010-01-14 ساعت 23:05)kavoshgarnet نوشته:  
(2010-01-14 ساعت 16:10)drkamrani1 نوشته:  
(2010-01-14 ساعت 15:38)kavoshgarnet نوشته:  بخش APPLICANT’S OWN FUNDS یا بخش EMPLOYMENT رو من جایی ندیدم که از دوستان بحث کنند راجع بهش یا من اشتباه می کنم؟

شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، kavoshgarnet

من گواهی بانک را بعد از اینکه به تایید امور ملل بانک در تهران دادم مهر کنن دادم دارالترجمه و مهر امور خارجه هم زد وسفارت قبول کرد پس واسه 10 یا15 تومان کارتو خراب نکن
[/quote]
میشه بپرسم در حسابتون چقدر داشتید و حداقل چقدر باید پول داشت؟
با تشکر
[/quote]

30 ملیون ناقابل+ترجمه سند یه خونه وکالتی
تشکر کنندگان: drkamrani1
سلام به همگی
بچه ها یه چیزی میخوام بگم به اونایی که اسپانسر ندارن و میدونم که خیلیم نگران این موضوع هستن
این دقیقا چیزیه که به سر خود من اومد نگرانی از اینکه اسپانسر ندارم داشت دیوونم میکرد
یه اشنا م که می خواست واسه من اسپانسر ردیف کنه دقیقا تا دو هفته مونده به تاریخ مصاحبه به من امید میداد که اقا نگران نباش حله.
اما دقیقا دو هفته مونده بود به مصاحبه اومد وگفت که میتونی تاریخ مصاحبتو عقب بندازی واسه اسپانسرت به مشکل بر خوردیم ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من که حسابی وا رفته بودم معطلش نکردم سریع 20 میلیون از یه جا جور کردم و یه حساب باز کردم و گواهی تمکن مالیو گرفتم.سند خونه خواهرمم وکالتی به نام خودم زدم که موقع مصاحبه همونو قبول کردن حتی اصل سندم نبرده بودم.اونام نخواستن.
میخوام بگم که اینقدر نگران اسپانسر نباشید . اگه اسپانسر ندارید یه حساب همراه با یه سند کارو حل میکنه.
تازه حسابی که من بردم یک ماهم از افتتاحش نمیگذشت.پس نه گردش حساب میخواد نه اینکه حتما باید حساب قدیمی باشه.

casenumber:87xx
هر کجا باشم اسمان مال من است
پنجره. عشق .هوا .فکر. زمین مال من است
تشکر کنندگان: homeless ، amirsamira ، Ali Sepehr ، sh-b ، mohsen324 ، Hamid55 ، drkamrani1 ، SamiraN ، ساشا ، shahin82 ، Hossein81 ، Shahryar ، success
خدا عمرت بده پیمان جان. من که خیلی نگران بودم.
تشکر کنندگان: PEYMAN2010
SOS
سلام دوستان خوبم
من 2 هفته دیگه مصاحبه دارم . ولی متاسفانه نتونستم اسپانسر پیدا کنم.
رفتم دنبال اینکه یه حساب بانکی خوب جور کنم که اونم به دلیل مشکلات مالی جور نشد.
میدونم درخواستم یه خورده عجیب غریبه .و میدونم توقع زیادی ولی میخواستم ببینم کسی از دوستان هست که بتونه و براش مقدور باشه در مورد حساب بانکی به من کمک کنه؟ یعنی پول بریزه به حسابم و 1 یا 2 روز باشه که من یه پرینت حساب بگیرم و بعد بردارم و پسش بدم.؟؟؟؟؟؟؟
SOS
ممنون دوستان
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
تشکر کنندگان:
(2010-01-19 ساعت 11:30)sepehr_sp نوشته:  SOS
سلام دوستان خوبم
میدونم درخواستم یه خورده عجیب غریبه .و میدونم توقع زیادی ولی میخواستم ببینم کسی از دوستان هست که بتونه و براش مقدور باشه در مورد حساب بانکی به من کمک کنه؟ یعنی پول بریزه به حسابم و 1 یا 2 روز باشه که من یه پرینت حساب بگیرم و بعد بردارم و پسش بدم.؟؟؟؟؟؟؟
SOS
ممنون دوستان

توی محیط مجازی فکر نکنم کسی بتونه کمکتون کنه!
ما که به هر دوست و آشنایی که ۲۰ ساله همدیگر رو میشناسیم رو میزنیم حاضر نیست برای دو روز مبلغی رو قرض بده دیگه نمیدونم توی اینترنت میشه همچین کاری رو کرد یا نه
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
تشکر کنندگان: Ashkan78
(2010-01-19 ساعت 13:46)homeless نوشته:  
سلام دوستان خوبم
SOS
ممنون دوستان

توی محیط مجازی فکر نکنم کسی بتونه کمکتون کنه!
ما که به هر دوست و آشنایی که ۲۰ ساله همدیگر رو میشناسیم رو میزنیم حاضر نیست برای دو روز مبلغی رو قرض بده دیگه نمیدونم توی اینترنت میشه همچین کاری رو کرد یا نه

خودمم همین نظرو دارم ولی گفتم شاید چون اینجا همه درد همو میدونیم کسی باشه که بتونه کمک کنه
تشکر کنندگان:
شاید بشه به یک کارمند بانک شیرینی بدی واون کار رو برات بکنه البته بگو که وقتی پول به حسابت ریخت حسابت رو قفل کنه شاید قبول کنه
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان:
سلام دوستان خوبم
SOS
ممنون دوستان

سند ملکی وکالتی هم میشه ترجمه کنی از اقوام درجه1 (پدر پدر زن)وکالتی به نام کنن بعدازترجمه فسخ کن
تشکر کنندگان:
1 سوال دارم در مورد حساب بانکی. من فردا پول تو حساب بانکیم جور میشه . برا پرینت باید چکار کنم ؟ این پرینتی که سفارت قبول کنه عنوان خاصی داره ؟ پرینت حساب هم باید با مدارکم بفرستم یا نه با خودم ببرم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
تشکر کنندگان:
(2010-01-22 ساعت 20:52)sepehr_sp نوشته:  1 سوال دارم در مورد حساب بانکی. من فردا پول تو حساب بانکیم جور میشه . برا پرینت باید چکار کنم ؟ این پرینتی که سفارت قبول کنه عنوان خاصی داره ؟ پرینت حساب هم باید با مدارکم بفرستم یا نه با خودم ببرم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

اگر بانکی که حساب داری امور بین الملل داره بهشون بگید یه پرینت انگلیسی از حسابت که مهر امور بین الملل بانک رو داره میخوای بقیه مراحل رو خودشون انجام میدن در ضمن یکی دو روز طول میکشه تا بهت بدن و عنوان خاصی هم نداره
کپی پرینت بانکی رو بفرست و اصلش رو با خودت ببر
2010AS3xxx
تشکر کنندگان:
ما کسی رو در امریکا نداریم که اسپانسرمون بشه و در نتیجه هیچ آدرسی هم برای پست کردن گرین کارت نداریم. میشه یک نفر که اطلاعات داره منو راهنمایی کنه که باید چکار کنیم؟ خیلی ممنون میشم Sad
تشکر کنندگان:
سلام و درود
من اسپانسرم تازه الان ok شده و پس فردا عازم سفر به ترکیه ام
اشکالی داره اگه اسپانسرم بعد از تکمیل فرم I-134 اونهارو با پست بفرسته به آنکارا؟ آخه اگه بخواد بفرسته برا من نمیرسه به من
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان