کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حلها
momkene kolie madareki ro ke marboot be sponser hast baram befrestin ?

لطفا فارسی تایپ کنید
شماره کیس: 2010AS7xx
کنسولگری:Ankara
تاریخ مصاحبه:23Dec
تاریخ دریافت کلیرنس:21JanCool

تشکر کنندگان:
(2009-12-01 ساعت 23:01)sh_genius نوشته:  momkene kolie madareki ro ke marboot be sponser hast baram befrestin ?

لطفا فارسی تایپ کنید

دوست خوبم یکم تو سایت بگردین پیدا میکنینفرمI-136
وبه کسی که فراره اسپانسرتون بشه بگید که برگههای مالیاتی سه سال اخیرشون رو براتون بفرستن به هواه این فرمی که بهتون گفتم.Smile
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان:
شما كسي رو ديدين كه اسپانسر نداشته باشه به اين دليل ردش كنن و حتي اگه پول كافي داشته باشه ؟
فكر مي كنين براي يك خانواده 4 نفره سرمايه حدود 270 ميليون كافيه (بدون اسپانسر)؟

تشکر کنندگان:
سلام...

كافي كه حتما هست.
اما حتي با سرمايه بيشتر از اين هم اگه اسپانسر داشته باشي كارت سريع تر انجام مي شه.

(2009-12-11 ساعت 01:45)sh_genius نوشته:  شما كسي رو ديدين كه اسپانسر نداشته باشه به اين دليل ردش كنن و حتي اگه پول كافي داشته باشه ؟
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان:
(2009-12-11 ساعت 04:15)Ashkan78 نوشته:  سلام...

كافي كه حتما هست.
اما حتي با سرمايه بيشتر از اين هم اگه اسپانسر داشته باشي كارت سريع تر انجام مي شه.

(2009-12-11 ساعت 01:45)sh_genius نوشته:  شما كسي رو ديدين كه اسپانسر نداشته باشه به اين دليل ردش كنن و حتي اگه پول كافي داشته باشه ؟

من تو آنکارا کسی رو دیدم که البته کیسش لاتاری نبود ولی مدارک مالی نداشت ! و چند تا کسری مدارک دیگه داشت و بهش برگه آبی دادند و گفتن بعدا" تکمیل کنه .
پس کسی که مدارک مالی داره رو قطعا" رد نمی کنن حداکثر میگن تکمیل کنین
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
تشکر کنندگان:
توجه توجه!
در جاهای مختلف این سایت بنده دیده ام که گفته شده " اگر اسپانسر نداری به ازای هر عضو خانواده 15هزار دلار در حساب داشته باشید کافی است". این اطلاعات به نظر من غلط است. در این لینک ببینید که خط فقر در آمریکا برای خانواده های 1 تا 8 نفر به بالا مشخص شده و اینطور که در این سایت مشخص شده برای خانواده های 2 نفری به عنوان مثال نیاز نیست عدد 15هزار دلار را در 2 ضرب کنید. بلکه می توانید از این جدول حداقل مبلغ مورد نیاز جهت اثبات توانایی مالی را بدست آورید که به مراتب کمتر از 15هزاردلار ضرب در 2 است و سپس مبلغی هم بیشتر در نظر بگیرید که دقیقاً روی خط فقر قرار نگیرید. در ضمن عدد 15 هزار دلار به این دلیل گفته می شود که ما ایرانی ها باید یک حاشیه امنیت را در نظر بگیریم. اگر نه با مبلغ 11 هزار دلار هم اصولاً باید به خانواده 1 نفری ویزا بدهند و به خانواده دو نفری هم باید مثلاً با 16 هزار دلار به راحتی ویزا بدهند.
تشکر کنندگان: sh-b ، Ali Sepehr ، ShoMpeT ، Ashkan78 ، merdax ، PEYMAN2010 ، maryam5 ، success
(2009-12-14 ساعت 21:35)msnazi نوشته:  توجه توجه!
در جاهای مختلف این سایت بنده دیده ام که گفته شده " اگر اسپانسر نداری به ازای هر عضو خانواده 15هزار دلار در حساب داشته باشید کافی است". این اطلاعات به نظر من غلط است. در این لینک ببینید که خط فقر در آمریکا برای خانواده های 1 تا 8 نفر به بالا مشخص شده و اینطور که در این سایت مشخص شده برای خانواده های 2 نفری به عنوان مثال نیاز نیست عدد 15هزار دلار را در 2 ضرب کنید. بلکه می توانید از این جدول حداقل مبلغ مورد نیاز جهت اثبات توانایی مالی را بدست آورید که به مراتب کمتر از 15هزاردلار ضرب در 2 است و سپس مبلغی هم بیشتر در نظر بگیرید که دقیقاً روی خط فقر قرار نگیرید. در ضمن عدد 15 هزار دلار به این دلیل گفته می شود که ما ایرانی ها باید یک حاشیه امنیت را در نظر بگیریم. اگر نه با مبلغ 11 هزار دلار هم اصولاً باید به خانواده 1 نفری ویزا بدهند و به خانواده دو نفری هم باید مثلاً با 16 هزار دلار به راحتی ویزا بدهند.

محسن جان با وجود درست بودن نظرت ولی متاسفانه آفیسر ها روی کسانی که اسپانسر ندارند و مدارک مالی ضعیفی هم دارند نظر مساعدی ندارند و چون دادن ویزا ربط زیادی به نظر شخصی افسر مصاحبه کننده داره خیلی راحت میتونند با کیس اینگونه افراد موافقت نکنند.....داشتن نفری 8 هزار تا برای شروع در امریکا به حدی کم و ناچیز به حساب میاد که حد نداره....
و چون در حال حاضر این کشور به اندازه ی کافی با مشکلات مالی خودش درگیره دیگه نیخواهند که تازه واردین و مهاجرین بار مالی مضاعفی رو بر آنها تحمیل کنند .....شما یا باید به واسطه ی اسپانسر آفیسر رو متقاعد کنی که این اتفاق نمیوفته یا داشتن مدارک مالی قوی.......

دوستان ببخشید قصدم دادن انرژی منفی نبود ولی واقعیت داره و دلم نمیخواد کسی به واسطه ی ندونستن این ریزه کاریها از شانس به این بزرگی محروم بشه......
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: sh-b ، Ali Sepehr ، ShoMpeT ، mohsen324 ، merdax ، یه مهاجر ، hamed_gh ، maryam5
[/size]دوستان عزیز من کاملا با نظر Laili موافقم.
این قسمت کار دیگه میشه 50.50 . ببینید در اصل ما باید اسپانسر داشته باشیم حالا که نداریم باید بتونیم تا اونجایی که ممکنه خودمون رو قوی و قویتر نشون بدیم. این خیلی مهمه. آفیسر میتونه براحتی بگه اسپانسر نداری و خلاص. اما این شانس رو گذاشتن. پس باید ما هم خیلی بهش توجه کنیم. من خودم حتی حسابهای خرده ریزی هم که داشتم پرینت حساب گرفتم و بردم. من کسی رو شنیدم که در آنکارا با وجود حساب مالی بالا و رده بالای تحصیلی آفیسر براحتی گفت اسپانسر نداری و خلاص.
پارسل ما سر همین شخص کلی جروبحث داشتیم. چون ما میگفتیم خودتون رو قوی کنید و این شخص میومد و میگفت نه این راست نیست چون مارو رد کردن. درصورتیکه خود من اسپانسر نداشتم و ویزا گرفتمBig Grin
اینه که کوتاهی نکنید و سر 8 میلیون و 11تا و 15تا بحث نکنید. هر چی میتونید خودتون رو قوی کنید که به آفیسر ثابت کنید تمکن مالی دارید.
[size=medium]
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
تشکر کنندگان: laili
آخه نمیشه که هیچ قانونی وجود نداشته باشه . وقتی توی اون نامه مینویسه مدارکی که دلالت بر تمکن مالی داره یعنی این هم یک قانونی براش تصویب شده و آفیسر هم حتما با یک معیاری میسنجه .
من واقعا متوجه نمیشم چرا مثلا اون موردی رو که دوستمون در بالا گفتند رد کردند تازه مگه رد میکنن ؟ یعنی نمی گن مدارک شما ناقصه برو بیار؟؟!

یکی که از اختیارات آفیسر و قوانین و محک اونها خبر داره بیاد و برای همیشه این بحث رو حل کنه
لطفاCool
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
تشکر کنندگان:
شما تا حالا كسي رو ديدين ردش كنن ؟به خصوص به خاطر نداشتن اسپانسر ؟

تشکر کنندگان:
من توي يه بخش ديگه از تالار خوندم كه ايراني ها حتما بايد اسپانسر داشته باشن.اما در اين تاپيكچيز ديگه اي مي بينم.بالاخره داشتن اسپانسر ضروريه يا فقط كمك كننده؟
تشکر کنندگان:
بله شیما جون داشتن اسپانسر لازم و واجبه...منتهی قانونی هم وجود داره که در صورت نداشتن اسپانسر متقاعد کردن افسر پرونده به واسطه ی مدارک مالی شخص متقاضی.....به این معنی که خود آدم اسپانسر خودش بشه.....
و دوستانی هم بودند که بدون اسپانسر ویزا گرفتند مثل شادوی عزیز ................اگه اسپانسر داشته باشید دیگه احتیاجی به مدارک مالی نیست...من با وجود داشتن اسپانسر افیسر هیچ کدوم از مدارکمو نگاه هم نکرد...یعنی اصلا سوال نکرد که ببینه ما در چه وضعیتی هستیم .....
تشکر کنندگان: یه مهاجر
ممنون ليلي جان.
بنابراين با توجه به توضيحت اگه برنده خودش تمكن مالي داشته باشه ميتونه بدون معرفي يه اسپانسر ديگه خودش اقدام كنه فقط روندش دشوارتره.ولي بنظرتون ايا در گرفتن ويزا ميتونه تاثير منفي داشته باشه؟
تشکر کنندگان: laili
دقیقا......ولی روندش دشوار تر نیست فقط احتیاج به ترجمه ی مدارک مالی هست .....و 5 دقیقه وقت بیشتر برای افسر مصاحبه کننده برای دیدن آنهاSmile
تشکر کنندگان: یه مهاجر
قابل توجه دوستانی که اسپانسر ندارند و می خواهند سند مالی ارائه بدهند.

من از ابتدا می ترسیدم که نکنه ما در روز مصاحبه بخاطر نداشتن اسپانسر یا ضعیف بودن حساب بانکی رد بشیم. اما با کمی تحقیق در این فروم و ImmigrationPortal فهمیدم که اگر حتی از نظر اسپانسر و یا حساب بانکی مشکل داشته باشیم سفارت کیس ما را برای همیشه رد نخواهد کرد و از ما خواهد خواست که آن مشکل را برطرف کنیم و دوباره مراجعه کنیم. می تونید به عنوان نمونه به این لینک نگاه کنید:
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...66#pid9066
تشکر کنندگان: homeless ، Ashkan78 ، hamed_gh ، PEYMAN2010 ، Hossein81

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان