کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حلها
دوستان در صورت نداشتن اسپانسر در صورت امكان مدارك بيشتري تهيه كنند ولي اگر نشد هر چه دارند را با اعتماد به نفس بالا ببرند.
در مورد Job Offer هم از دوستاني كه اسپانسر و سند و تمكن مالي ندارند حتمن براي Job Offer اقدام كنند و اولين نفري كه در اين راه موفق شود يك راه ديگر براي كساني كه اسپانسر ندارند باز مي شود. و اين هم طبق نامه دوم امكان پذير و قابل قبول است. فقط اگر كسي را آن طرف نداريد بايد اول از طريق سايتهاي كاريابي يك كار پيدا كرده و پس از قبول درخواست شما از آنها بخواهيد كه يك Job Offer بري شما بفرستد و اگر در چند مورد جواب منفي گرفتيد مايوس نشويد چون اينطور كه اطلاع دارم بيشتر آسيايي ها با اين روش قضيه اسپانسر را حل مي كنند. در مورد تمام مراحل هم دوستان كمك مي كنند.
تشکر کنندگان: homeless ، mohsen324 ، Jav3 ، balot
سلام دوستان
به دوستانی که ابوظبی مصاحبه دارن بگم که اصلا نگران نداشتن اسپانسر نباشن
من دیروز بدون اسپانسر با حساب بانکی 34 میلیونی و وکالتنامه ویزامو گرفتم
توصیه میکنم تلاشتون رو برای پیدا کردن اسپانسر بکنید ولی اگه پیدا نشد بدون هیچ نگرانی با حساب بانکی برید .
موفق باشید
تشکر کنندگان: soroush2031 ، sh-b ، Jav3 ، mohsen324 ، kavoshgarnet ، homeless ، drkamrani1 ، arshiya ، SamiraN ، shr.jafari
دوستان گرامي همانطور كه من هم در سفرنامه ام نوشته ام من تمكن مالي از بانك گرفتم. با اينكه بيشتر دوستاني كه تمكن مالي براي سفارت برده اند سند وكالتي هم داشته اند ولي من فقط تمكن مالي به سفارت ارائه دادم و مبلغ آن 30 ميليون تومان بود كه 10 ميليون تومان آن يك روز قبل از دريافت و 20 ميليون تومان آن در روز دريافت تمكن مالي به حساب بانك پارسيان واريز شد.
موقع ورود به سفارت هم همان را تحويل منشي دادم و هيچگونه ايرادي نگرفتند.
اما هدفم تكرار مكررات نبود بلكه مي خواستم بگويم حتما سعي در پيدا كردن اسپانسر داشته باشيد و در غير اين صورت تمكن مالي با سند ملكي و اگر اين هم نشد مجبور هستيد كه با مانده حساب برويد و استرس نداشته باشيد. حتي ممكن است كسي با مبلغ پايينتر از اين هم برود از او قبول كنند. فقط اعتماد به نفس
تشکر کنندگان: drkamrani1 ، homeless ، SamiraN ، balot
با تشکر از دوست عزیزم kavoshgarnet در تکمیل فرمایشات ایشون عرض میکنم :
برای کسانی مثل ما که اسپانسر ندارند قسمت اعصاب خورد کن داستان همینجاست !
۱-حساب بانکیتون رو هر چقدر میتونید شارژ کنید بالای ۲۰ میلیون تومان از اطمینان بیشتری برخوردار است.
۲- برای آرامش خاطر خودتون و یک حاشیه امن ، یک سند ملک یا ... رو اگر مال خودتون هم نیست به صورت وکالتی تهیه کنید و ترجمه هاش رو ببرید و با پرینت حساب تحویل بدین . البته ارزش گذاری ملک در نامه دوم ذکر شده ولی با توجه به تجربیات گذشته ارزش گذاری ملک لازم نیست مخصوصا اگر حساب بانکی شما خوب باشه .
۳- من از نحوه ی برخورد آفیسر و سوالاتی که می پرسیدند می تونستم درک کنم وجود یک آشنا یا دوست و فامیل توی امریکا براشون اهمیت داره و میتونه تاثیر مثبتی در روند کار شما داشته باشه . حتی از من پرسید که چرا این آشنای شما اسپانسرت نشده که من عذر شرعی ! آوردم .
۴- با اعتماد به نفس کامل تشریف ببرید مصاحبه . در سفارت از افرادی که قصد دارند به شما استرس وارد کنند دوری کنید . خوشبختانه من در زمان مصاحبه در داخل سفارت با جمع شاد و سرزنده ای از هموطنان و یک آقای امریکایی آرام و سرزبون دار همراه بودم که تقریبا سفارت گذاشته بودیم رو سرمون !‌ و من فقط میترسیدم از سفارت بندازنمون بیرون !
من فقط کمی استرس موقع تحویل مدارک داشتم که سعی کردم با مدیریت کردن اوضاع ، کاملا آروم بشم و بتونم خیلی راحت و روان با آفیسر صحبت کنم .
من سعی کردم سفرم به دوبی و ابوظبی خیلی سبک و راحت باشه و قبل از مصاحبه سعی کردم روی کارم تمرکز کنم و برای جلوگیری از پیشامد خارج از کنترل کار اضافی انجام ندادم . ولی بعد از مصاحبه مثل اسیر تازه آزاد شده ! به گردش و تفریح و خرید رفتم . این سیستم محافظه کارانه ! ی من بود . Big Grin
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
تشکر کنندگان: sh-b ، arshiya ، kavoshgarnet ، esmail ، اليزا ، SamiraN ، mohsen324 ، Shahoo52 ، shr.jafari ، پرستو ، To USA ، Hamid55 ، sami123
با تشکر از دوستان (هوملزوکاوشگر عزیز)دوستان بدون اسپانسر با رعایت شرایط مالی خود نگران اسپانسر نباشید چون اگه کل این سایت رو چک کنید کسی واسه اسپانسر مردود نشده پس خیالتان راحت
تشکر کنندگان: SamiraN ، homeless ، laili ، kavoshgarnet ، پرستو ، Hossein81 ، Farshid22
به نظر من در حال حاضر دولت آمریکا به پول مهاجرین بیشتر احتیاج داره تا به اسپانسرشون...
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: sh-b ، mohsen324 ، Shahoo52 ، shr.jafari ، Hossein81 ، ساسان ، balot ، Farshid22
(2010-02-25 ساعت 03:38)Shahoo52 نوشته:  با تشکر از دوستان (هوملزوکاوشگر عزیز)دوستان بدون اسپانسر با رعایت شرایط مالی خود نگران اسپانسر نباشید چون اگه کل این سایت رو چک کنید کسی واسه اسپانسر مردود نشده پس خیالتان راحت

برای کامل تر شدن حرف دوستمون بگم که تنها یک مورد آنکارا حساب بانکی قبول نکرده که اونم گفته دفعه دیگه با اسپانسر بیا
آیدی اون دوستمون sepehr_sp هستش
پیشنهاد میکنم پست های این دوستمون رو بخونین
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
(2010-02-17 ساعت 21:19)kavoshgarnet نوشته:  دوستان من فقط با ۳۰ میلیون مانده حساب رفتم مصاحبه و در مورد اسپانسر چیزی نگفتند و برگه آبی گرفتم. من اسپانسر داشتم ولی‌ معرفی‌ نکردم و سند هم داشتم اما نبردم چون مطمئن بودن حساب بانکی‌ رو از من قبول میکنند

برای حساب بانکی‌ فقط گوهی موجودی کافیه یا حتما باید پرینت مدت دار باشه. منظورم اینه که می‌شه فقط چند روز پول به حساب باشه؟
تشکر کنندگان:
(2010-02-26 ساعت 00:50)AVA61 نوشته:  
(2010-02-17 ساعت 21:19)kavoshgarnet نوشته:  دوستان من فقط با ۳۰ میلیون مانده حساب رفتم مصاحبه و در مورد اسپانسر چیزی نگفتند و برگه آبی گرفتم. من اسپانسر داشتم ولی‌ معرفی‌ نکردم و سند هم داشتم اما نبردم چون مطمئن بودن حساب بانکی‌ رو از من قبول میکنند

برای حساب بانکی‌ فقط گوهی موجودی کافیه یا حتما باید پرینت مدت دار باشه. منظورم اینه که می‌شه فقط چند روز پول به حساب باشه؟

توي نامه دوم نوشته گردش يكسال و معدل موجودي ولي من يك روز 10 ميليون و روز دريافت تمكن هم 20 ميليون به حساب اضافه كردم و فقط مانده حساب گرفتم و تاييد شد. بقيه دوستان هم فقط مانده حساب برده اند و تا به حالا فقط از sepehr_hp قبول نكرده اند و آن هم شايد دلايل ديگري داشته است.
تشکر کنندگان: mohsen324 ، AVA61 ، balot
دوستان برا اسپانسر یه چند تا سوال داشتم
تو برگه آبی که سفارت به من داده در قسمت فرمهای مالیاتی دور 1040 و 2Wخط کشیده شده با خودکار .ولی‌ من تا حالا به هر کس برای اسپانسر گفتم هیچکس هر دو تاشو نداشته .
آیا بردن هردو برگه مالیاتی 1040وW2 از طرف اسپانسر لازم است ؟
آیا فرم حتما باید نوترایز شده باشه یا این فرمهای جدید یعنی‌ فرمهای امسال نیاز به نوتورایز نداره ؟
در برگه آبی من فقط فرم I-134 و فرمهای مالیاتی علامت زده شده . یعنی‌ هیچ مدرک دیگری مثل کپی برگ سیتیزنشیپی یا حساب بانکی اسپانسر و … نیاز نیست دیگه نه ؟
آیا در صورت فراهم شدن اسپانسر ،مدارک اسپانسر رو من باید همراه خودم ببرم سفارت یا اسپنسرم باید انهرو پست کنه به سفارت ؟

در ضمن اینجا دو نکته هست که خوب به اطلأع دوستان برسونم :
در برگه آبی من هم دور فرم I-134 و هم دور فرم I-864 با خودکار خط کشیده شده که بعد که از سفارت اومدم بیرون و زهر برگشتم و سوال کردم گفتن اشتباه شده و فقط فرم I-134 برای کیس لاتاری لازم است .
و در قسمت فرم مالیاتی از من فقط برگه مالیاتی سال 2008 رو خواستن در صورت که من فکر می‌کردم باید مال ۳ سال قبل رو تهیه کنم .
ممنون میشم راهنماییم کنید .

سپهر
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
(2010-03-04 ساعت 21:17)sepehr_sp نوشته:  دوستان برا اسپانسر یه چند تا سوال داشتم
تو برگه آبی که سفارت به من داده در قسمت فرمهای مالیاتی دور 1040 و 2Wخط کشیده شده با خودکار .ولی‌ من تا حالا به هر کس برای اسپانسر گفتم هیچکس هر دو تاشو نداشته .
آیا بردن هردو برگه مالیاتی 1040وW2 از طرف اسپانسر لازم است ؟
آیا فرم حتما باید نوترایز شده باشه یا این فرمهای جدید یعنی‌ فرمهای امسال نیاز به نوتورایز نداره ؟
در برگه آبی من فقط فرم I-134 و فرمهای مالیاتی علامت زده شده . یعنی‌ هیچ مدرک دیگری مثل کپی برگ سیتیزنشیپی یا حساب بانکی اسپانسر و … نیاز نیست دیگه نه ؟
آیا در صورت فراهم شدن اسپانسر ،مدارک اسپانسر رو من باید همراه خودم ببرم سفارت یا اسپنسرم باید انهرو پست کنه به سفارت ؟

در ضمن اینجا دو نکته هست که خوب به اطلأع دوستان برسونم :
در برگه آبی من هم دور فرم I-134 و هم دور فرم I-864 با خودکار خط کشیده شده که بعد که از سفارت اومدم بیرون و زهر برگشتم و سوال کردم گفتن اشتباه شده و فقط فرم I-134 برای کیس لاتاری لازم است .
و در قسمت فرم مالیاتی از من فقط برگه مالیاتی سال 2008 رو خواستن در صورت که من فکر می‌کردم باید مال ۳ سال قبل رو تهیه کنم .
ممنون میشم راهنماییم کنید .

سپهر

ببین سپهر جان سفارت منظورش این بود که اگه اسپانسرت کارفرماست برگه های مالیاتی 1040 ایشون رو بیار اگرم که کارمند هستن برگهw2 رو باید ببری اما بعضی از شغلها در امریکا هستن که هر دوتا فرم رو با هم دارن مثل شغل اسپانسر من اما کلا همه اینها بستگی به شغل اسپانسرت داره و اگرم بهت گفتن که هردوش رو ندارن بنده خداها راست گفتن
نه فرمهای جدید نیازی به نوترایزی نداره
نه هیچی دیگه لازم نیست همون چیزهاییرو که ازت خواستن رو ببر
هم میتونی خودت ببری و هم اسپانسرت میتونه خودشون برات به سفارت بفرستن
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: R.F ، kavoshgarnet ، sepehr_sp ، Hossein81
متاسفانه در مورد کسی که خیلی حساب باز کرده بودم در مورد اسپانسر،جواب منفی بود کسی میتونه بگه باید در مورد سند ملکی چکار کنم/،فرصت زیادی ندارم،خورده به تعطیلات هم که این هم به مشکلات اضافه کرده
تشکر کنندگان:
اگه میتونید به ازاء هر نفر 20.000 دلار بریزید به حسابتون و به بانک بگید برای سفارت میخواهید و خودش میفرسته امور بین الملل و ترجمه میکنه ..با خودتون ببرید سفارت
به عبارتی خودتون اسپانسر خودتون بشیدSmile
سند هم اگه دارید و زمان برای ترجمه دارید با خودتون ببرید ولی ظاهرا زمان زیادی ندارید ...در هر صورت نگران نباشید کسی به خاطر نداشتن اسپانسر رد نشده..در بدترین حالت براتون نقض مدارک میزنند و باید سر فرصت مدرک جور کنید
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: R.F ، ساسان ، kavoshgarnet ، balot
ما هم هنوز اسپانسر پیدا نکردیم. البته امروز تازه یکی از آشنایان دور دست را تونستیم پیدا کنیم که در آمریکا ست و حاضر شده حداقل حرفمونو گوش کنه ، ببینیم که قبول میکنه که ما رو ضمانت کنه یا نه!!!!
به شدت به انواع و اقسام دعاها و ..... نیازمندیم.
شماره کیس: 2010AS00020xxx
تاریخ نامه قبولی: Jul 2009
کنسولگری: Kuala Lumpur
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:July 2010Big Grin
تاریخ مصاحبه: July 2010
تاریخ دریافت ویزا: فرداش!Big Grin
تشکر کنندگان:
حساب رو باید چند روز قبل از مصاحبه پرینت بگیریم،ببریم امور بین الملل بانک؟
برای وکالتنامه ملکی ،مبایعه نامه هم لازمه ببریم برای ترجمه؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان