کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حلها
دوستان سلام
در جواب دوستان در مورد ارزشگذاري بايد بگم ارزشگذاري لازمه و يه ملك 220 ميليوني حدود 400 هزار تومان برام آب خورد و حدود 3 روزه انجام شد. اول بايد يه كارشناس رسمي دادگستري بياد ملك رو ببينه و يه قيمت بزاره كه دستمزد خود كارشناس هم بر اساس قيمتي كه گذاشته تعيين ميشه (يه فرمول داره) بعد بايد كارشناس نامه رو تايپ كرده و مهر شده به شما تحويل بده و شما هم ببريد كانون كارشناسان رسمي توي خيابون ظفر بين خ نفت و مدرس. اونجا ميره كميسيون و يه روزه يا دو روزه حاضر ميشه و ميتونيد ببريد براي ترجمه. اگه كانون نبريد دادگستري ترجمه رو تائيد نميكنه. كانون كه ميريد بريد طبقه اول پيش خانم پزشكي كمكتون ميكنه.
3 تا سوال دارم:
1- آيا اگر يه حسابي توي موسسه قوامين باز بشه اونجا توي سفارت قبول ميكنن يا حتما ً بايد حساب توي يه بانك باشه؟
2- ميشه آدم 2 تا اسپانسر داشته باشه؟ بهتر ميشه به نظرتون يا بدتر؟
3- سهام اگر نامدار باشه مورد قبول نيست؟ حتما ً بايد فقط توي حساب باشه؟
case no: 2010AS00020xxx
همچنان منتظر نامه دوم
تشکر کنندگان:
(2010-04-15 ساعت 10:51)amirhessam نوشته:  دوستان سلام
در جواب دوستان در مورد ارزشگذاري بايد بگم ارزشگذاري لازمه و يه ملك 220 ميليوني حدود 400 هزار تومان برام آب خورد و حدود 3 روزه انجام شد. اول بايد يه كارشناس رسمي دادگستري بياد ملك رو ببينه و يه قيمت بزاره كه دستمزد خود كارشناس هم بر اساس قيمتي كه گذاشته تعيين ميشه (يه فرمول داره) بعد بايد كارشناس نامه رو تايپ كرده و مهر شده به شما تحويل بده و شما هم ببريد كانون كارشناسان رسمي توي خيابون ظفر بين خ نفت و مدرس. اونجا ميره كميسيون و يه روزه يا دو روزه حاضر ميشه و ميتونيد ببريد براي ترجمه. اگه كانون نبريد دادگستري ترجمه رو تائيد نميكنه. كانون كه ميريد بريد طبقه اول پيش خانم پزشكي كمكتون ميكنه.
3 تا سوال دارم:
1- آيا اگر يه حسابي توي موسسه قوامين باز بشه اونجا توي سفارت قبول ميكنن يا حتما ً بايد حساب توي يه بانك باشه؟
2- ميشه آدم 2 تا اسپانسر داشته باشه؟ بهتر ميشه به نظرتون يا بدتر؟
3- سهام اگر نامدار باشه مورد قبول نيست؟ حتما ً بايد فقط توي حساب باشه؟
ج 1 - یک مورد توی بانک انصار دیدم که جواب گرفته بود
ج 2 - یک اسپانسر کافی به شرطی تمام مدارک رو درست و کامل پر کنه و کلیه مدارکش رو برات بفرسته
ج 3 -فکر میکنم بایستس نام دار باشه اگه این جوری بود همه می تونستن چند تا سهام جمع کنن ببرن سفارت شاید با گواهی که بشه از بورس بگیری بشه .
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: sh-b ، kavoshgarnet ، amirhessam ، اليزا
دوستان اگر در موسسه مالی اعتباری قوامین سرمایه گذاری یکساله داشته باشیم قابل قبول هست یا حتما باید یک بانک باشد ؟ لطفا راهنمائی کنید متشکرم
همچنان منتظر نامه دوم
تشکر کنندگان:
(2010-04-16 ساعت 17:23)amirhessam نوشته:  دوستان اگر در موسسه مالی اعتباری قوامین سرمایه گذاری یکساله داشته باشیم قابل قبول هست یا حتما باید یک بانک باشد ؟ لطفا راهنمائی کنید متشکرم

درود
سپرده هاي افراد نزد موسسات اعتباري (تحت نظارت بانك مركزي)قابل ترجمه و مورد تاييد هستند و فرقي با بانك ندارند

به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، sh-b ، Ashkan78 ، Eskandari ، amirhessam ، kianoush
(2010-04-16 ساعت 21:38)hvm نوشته:  
(2010-04-16 ساعت 17:23)amirhessam نوشته:  دوستان اگر در موسسه مالی اعتباری قوامین سرمایه گذاری یکساله داشته باشیم قابل قبول هست یا حتما باید یک بانک باشد ؟ لطفا راهنمائی کنید متشکرم

درود
سپرده هاي افراد نزد موسسات اعتباري (تحت نظارت بانك مركزي)قابل ترجمه و مورد تاييد هستند و فرقي با بانك ندارند

متشکرم از راهنمائی ات
آیا خود شما چنین مدرکی داشته اید یا از منبع دیگری شنیده ای برای اطمینان بیشتر ممکن است به من بگوئی که از چه منبعی شما با طلاع شده اید؟
متشکرم
همچنان منتظر نامه دوم
تشکر کنندگان:
دوستان عزيزم همون طور كه در قسمت سفرنامه ابوظبي نوشتم ما ( من و همسر و كودك 5 ساله مان )براي مصاحبه رفتيم و نظر آفيسر اين بود كه بايد اسپانسر پيدا كنيم و تمكن مالي ما ( هفتاد ميليون موجودي بانك پارسيان دو تا سند خونه ) رو از ما قبول نكرد !
6 تا دو ماه بعد هم گفت سايت رو چك كنيم هر وقت شماره مون افتاد مدارك رو ببريم !
اين فرجه به سرعت داره سپري مي شه و ما متاسفانه نتونستيم اسپانسر پيدا كنيم
مي خواستم اينجا اعلام كنم اگه كسي بتونه اسپانسر ما بشه هر جوري كه بخواد ما ضمانت ميديم كه براش مشكلي پيش نياريم !!
منتظر ياري سبزتان هستيم !!!
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010

مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
تشکر کنندگان:
سلام
میخواستم اگه با وکالتنامه بلاعزل سند ملکی اقدام کنیم, آیا موقع مصاحبه در سفارت, ترجمه و اصل اون وکالتنامه کافیه یا این که باید اصل سند رو هم نشون بدیم؟
ممنون اگه کسی تجربه در این زمینه داره, بگه
Impossible n'est pas français!
تشکر کنندگان:
(2010-04-24 ساعت 12:49)Jav3 نوشته:  سلام
میخواستم اگه با وکالتنامه بلاعزل سند ملکی اقدام کنیم, آیا موقع مصاحبه در سفارت, ترجمه و اصل اون وکالتنامه کافیه یا این که باید اصل سند رو هم نشون بدیم؟
من براي خودم هم اصل سند، هم وكالتنامه و هم ترجمه هارو بعلاوه نامه ارزشگذاري نماينده رسمي دادگستري براي مصاحبه ميبرم.
همچنان منتظر نامه دوم
تشکر کنندگان: Jav3
(2010-04-24 ساعت 12:49)Jav3 نوشته:  سلام

من اصل سند رو هم بردم ولی نخواستن. بهتره بگم هیچ کدوم از مدارک من رو اصلش رو نگاه نکردن!
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
تشکر کنندگان: kianoush ، Eskandari ، kavoshgarnet ، Jav3 ، Monica ، farzad24
سلام
برای انکارا فکر میکنم همون حساب بانکی کافی باشه،البته من ریسک نکردم،هم حساب بانکی خودم ،هم حساب بانکی شرکت به عنوان رییس وهم دوتا سند ملکی بردم که افیسر به من گفت خیلی وضع مالیت خوبه،و اصل سند ها رو هم از من نخواست
به نظرم نبردن همه مدارك به صرف اينكه از ديگران نخواستن اشتباهه. چونكه درسته از شما نميگيرن ولي 100% روي ذهن مصاحبه كننده تاثير داره. وقتي ميبينه شما مثلاً هم حساب بانكي داري هم سند مسلماً خيلي فرق داره تا اينكه فقط يكيشو داشته باشي، با اينكه در انتها هم فقط معمولاً يه كدوم رو قبول مي كنن. چون خيلي از دوستان هم بودن كه بر اساس تجربه بقيه بچه ها رفتن سفارت و نقص مدارك خوردن. يكي اون بالا هست صلاح ما رو بهتر مي دونه پس نگران نباشيم و بريم جلو.
همچنان منتظر نامه دوم
تشکر کنندگان: Eskandari ، Jav3 ، Monica ، farzad24 ، Farshid22
سلام
ميخواستم بدونم براي اثبات تمكن مالي بايد پول در حساب جاري باشد يا پس انداز؟
ممنون
همچنان منتظر نامه دوم
تشکر کنندگان:
(2010-04-28 ساعت 14:35)amirhessam نوشته:  سلام
ميخواستم بدونم براي اثبات تمكن مالي بايد پول در حساب جاري باشد يا پس انداز؟
ممنون

سلام
من فکر میکنم نوع حساب مهم نباشه چون من یک حساب جاری اارئه دادم و یک حساب قرض الحسنه البته پول اصلی در حساب جاری بود و حساب قرض الحسنه گردش مالی داشت.
تشکر کنندگان: Monica
(2010-02-23 ساعت 21:18)kavoshgarnet نوشته:  دوستان گرامي همانطور كه من هم در سفرنامه ام نوشته ام من تمكن مالي از بانك گرفتم. با اينكه بيشتر دوستاني كه تمكن مالي براي سفارت برده اند سند وكالتي هم داشته اند ولي من فقط تمكن مالي به سفارت ارائه دادم و مبلغ آن 30 ميليون تومان بود كه 10 ميليون تومان آن يك روز قبل از دريافت و 20 ميليون تومان آن در روز دريافت تمكن مالي به حساب بانك پارسيان واريز شد.
موقع ورود به سفارت هم همان را تحويل منشي دادم و هيچگونه ايرادي نگرفتند.
اما هدفم تكرار مكررات نبود بلكه مي خواستم بگويم حتما سعي در پيدا كردن اسپانسر داشته باشيد و در غير اين صورت تمكن مالي با سند ملكي و اگر اين هم نشد مجبور هستيد كه با مانده حساب برويد و استرس نداشته باشيد. حتي ممكن است كسي با مبلغ پايينتر از اين هم برود از او قبول كنند. فقط اعتماد به نفس

سلام کاوشگر عزیز،
من مدارک اسپانسر وترجمه سند رو برای سفارت دارم می فرستم ودیگه وقت ندارم تمکن مالی رو ازبانک بگیرم وترجمه کنم،میدونید که آیا میشه روز مصاحبه مدارک بانکی رو ببرم یا خیر؟
شماره کیس:2010AS00013000
دریافت نامه قبولی:may 2009
کنسولگری:Ankara
ارسال فرمهای سری اول: JUNE 2009
کارنت شدن کیس: march 2010
دریافت نامه دوم : march 2010
مصاحبه: may 2010
دریافت کلیرنس:15july 2010
Big Grin
هر چیز که در جستن آنی ،آنی....Wink
(2010-04-28 ساعت 21:41)nader نوشته:  
(2010-02-23 ساعت 21:18)kavoshgarnet نوشته:  دوستان گرامي همانطور كه من هم در سفرنامه ام نوشته ام من تمكن مالي از بانك گرفتم. با اينكه بيشتر دوستاني كه تمكن مالي براي سفارت برده اند سند وكالتي هم داشته اند ولي من فقط تمكن مالي به سفارت ارائه دادم و مبلغ آن 30 ميليون تومان بود كه 10 ميليون تومان آن يك روز قبل از دريافت و 20 ميليون تومان آن در روز دريافت تمكن مالي به حساب بانك پارسيان واريز شد.
موقع ورود به سفارت هم همان را تحويل منشي دادم و هيچگونه ايرادي نگرفتند.
اما هدفم تكرار مكررات نبود بلكه مي خواستم بگويم حتما سعي در پيدا كردن اسپانسر داشته باشيد و در غير اين صورت تمكن مالي با سند ملكي و اگر اين هم نشد مجبور هستيد كه با مانده حساب برويد و استرس نداشته باشيد. حتي ممكن است كسي با مبلغ پايينتر از اين هم برود از او قبول كنند. فقط اعتماد به نفس

سلام کاوشگر عزیز،
من مدارک اسپانسر وترجمه سند رو برای سفارت دارم می فرستم ودیگه وقت ندارم تمکن مالی رو ازبانک بگیرم وترجمه کنم،میدونید که آیا میشه روز مصاحبه مدارک بانکی رو ببرم یا خیر؟

مگه اسپانسرت شرایط اسپانسر شدن رو نداره که سند هم ترجمه کردی و می‌خواهی مدرک مالی هم ببری.

اگر فکر می‌کنی ممکنه اشکالی پیش بیاد بله سند مالی رو همانطور که من هنگام ورود تحویل دادم قبول می‌کنند.

اما شما چون اسپانسر داری سندها رو پیش خودت نگهدار اگه اسپانسر رد شد اسناد رو یکی یکی رو کن.
تشکر کنندگان: Monica ، kianoush ، R.F ، nader ، shahram1347 ، morteza_2010 ، Farshid22

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان