موضوعها: 0
رتبه:
24
2 تشکر در 0 ارسال
(2010-03-12 ساعت 14:10)balot نوشته: حساب رو باید چند روز قبل از مصاحبه پرینت بگیریم،ببریم امور بین الملل بانک؟
برای وکالتنامه ملکی ،مبایعه نامه هم لازمه ببریم برای ترجمه؟
ببخشید، مبایعه نامه یعنی چی؟
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
موضوعها: 35
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
تا جایی که من بلدم مبایعه نامه یعنی همون چیزی که ما بهش میگیم «قولنامه» و در مراحل خریدن منزل، در بنگاه معاملات ملکی نوشته و امضا میشه. این چون فقط در مراحل معامله ملک اعتبار داره، تصور نمیکنم به درد بحث اسپانسر و تمکن مالی بخوره.
شاید هم منظور ایشون چیزی بوده که ما بهش میگیم «بنچاق» که اسم قانونیاش هست «سند معاملات یک برگی». این یکی اصلیترین سند مربوط به یک خونه هست ولی باز هم گمان نمیکنم لازم باشه. مادامی که سند دفترچهای (یا به قول خودمون «سند منگولهدار») رو ترجمه کنیم و ببریم باید کافی باشه
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
برای وکالت بلا عزل میگم،به قول شما قولنامه و یا چیزهای دیگه میخوادبرای ترجمه یا نه
ممنونم از همه دوستان
موضوعها: 2
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
بچهها انشاء ا... من واسه ارديبهشت ميرم مصاحبه. يه حساب بانکي حدود شهريور ماه گرفتم. بنظرتون دوباره يه مانده حساب بگيرم؟
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
موضوعها: 2
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
برای گرفتن گواهی تمکن، موجودی شما برحسب موجودی روز قبل در نظر گرفته می شود. بانک پارسیان آرژانتین که اینطوری بود. ضمنا من با KCC مکاتبه کردم گفت با ارائه مدارک بانکی و سند مالکیت لزومی به اسپانسر نیست اینو من مخصوصا پرسیدم که ازشون جواب کتبی بگیرم که اگه مشکلی تو مصاحبه پیش اومد بهشون نشون بدم. ما کلی فک و فامیل تو آمریکا داریم ولی نمی خوام به کسی رو بندازم.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از بچه هایی که با ما آنکارا بود 17 میلیون تومن بنک استیمنت داشت فقط. هیچ چیز دیگه ای نداشت. البته مجرد بود. اصلن آقیسر هیچ سوالی در مورد اسپانسر ازش نکرده بود.
حالا اینی که گفتم یعنی چی؟ یعنی اسپانسر لازم نیس؟ من هیج قضاوتی نمی کنم ولی این تجربه رو تو آنکارا داشتیم. آفیسر خیلی مهمه ولی کافیه قانع بشه شما از پس خودتون بر میاین. به نظرم تحصبلات بالا و مجرد بودن پوینت مثبتی برای دریافت ویزا بدون اسپانسر به حساب میاد. البته این دوست ما سربازی رفته بود و چک خورد.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
تاریخی که من موجودی حساب گرفتم مال حدود 2-5/2 ماه قبل از مصاحبه هست چون به آخر سال نزدیک میشد و دیگه اینکه من شهرستان زندگی میکنم و تا موجودیه حسابم، امور بین الملل تهران رفت و برگشت 2-3 هفته طول کشید(با احتساب تعطیلات رسمی کشور) و من مدارک را طوری پست کردم که حدود 1 ماه قبل از مصاحبه رسیده به دستشون( به خاطر تعطیلات عید).حالا به نظر شما میتونن ایراد بگیرن که زود پرینت گرفتیم. اگه بخوام دوباره پرینت بگیرم باید یک حساب توی یک بانک خصوصی باز کنم و سریع موجودی بگیرم چون بانکهای خصوصی 5-6 روزه میتونن به تایید بین الملل برسونن. فکر میکنید ضرورت داره یا نه؟
موضوعها: 57
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
خانم زهره. کار از محکمکاری عیب نمیکنه. شما که اون پرینت قبلی رو دارید. یک پرینت جدید هم بگیرید که خیالتون راحت بشه. فکر نکنم بیشتر از ۱۰هزار تومان خرج داشته باشه. در ضمن اگر آنکارا میروید و اسپانسر ندارید باید بیشتر روی موضوع حساب بانکی دقت کنید تا خدایی نکرده مثل سپهر به شما ایران نگیرند. قصد من نگران کردن شما نیست. امیدوارم به راحتی ویزاتون بگیرید.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
من هم پرینت بانکی از حساب خودم گرفتم هم از حساب شرکت به عنوان رئیس هیئت مدیره،ولی موجودی شرکت از خودم کمتر گرفتم و هم 2 روز بعد از پرینت بانکی خودم ،پرینت شرکت گرفتم به نظر شما مشکلی نداره؟البته میانگین وگردش مالی شرکت از میانگین وگردش خودم بیشتره،اگه دوستان راهنمائی کنن ممنون میشم