کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نداشتن اسپانسر و راه حلها
سلام متاسفانه من هم اسپانسر ندارم و تا حالا با هر كسي صحبت كردم حاضر نشده قبول كنه .من كيس نامبرم 23000 هستش و نهايت تلاشم را براي پيدا كردن اسپانسر مي كنم ولي فكر مي كنم همون خدايي كه اين شانس رو بهمون داد شانس گرفتن ويزا بدون اسپانسر رو هم بهمون مي ده
(2010-03-12 ساعت 14:10)balot نوشته:  حساب رو باید چند روز قبل از مصاحبه پرینت بگیریم،ببریم امور بین الملل بانک؟
برای وکالتنامه ملکی ،مبایعه نامه هم لازمه ببریم برای ترجمه؟

اگه تاپيك رو مطالعه كنيد دوستان نوشتند كه پول رو به حساب ريختند و همانروز از بانك نامه گرفتند و مشكلي هم پيش نيومده ولي من پيشنهاد مي كنم در صورتي كه امكانش رو داريد حداقل مبلغ يك ماه تو حسابتون باشه مطمئن تر هستش
تشکر کنندگان: balot
(2010-03-12 ساعت 14:10)balot نوشته:  حساب رو باید چند روز قبل از مصاحبه پرینت بگیریم،ببریم امور بین الملل بانک؟

شما هر وقت كه پرينت بگيري مهم نيست ولي بعضي از دوستان مي گويند هرچه به تاريخ مصاحبه نزديكتر باشد بهتر است ولي براي روزهاي آخر نماند بهتر است چون ريسك خيلي بالايي دارد به نظر من حداقل يكماه مانده به مصاحبه بگيريد خوب است وگرنه خود من روزي كه بليط داشتم پول واريز كردم و گرفتم و بردم شعبه بين الملل و بعد از تاييد راه افتادم كه از قطار هم جا ماندم!
تشکر کنندگان: R.F ، balot

ببخشید، مبایعه نامه یعنی چی؟
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تا جایی که من بلدم مبایعه نامه یعنی همون چیزی که ما بهش می‌گیم «قولنامه» و در مراحل خریدن منزل، در بنگاه معاملات ملکی نوشته و امضا می‌شه. این چون فقط در مراحل معامله ملک اعتبار داره، تصور نمی‌کنم به درد بحث اسپانسر و تمکن مالی بخوره.

شاید هم منظور ایشون چیزی بوده که ما بهش می‌گیم «بنچاق» که اسم قانونی‌اش هست «سند معاملات یک برگی». این یکی اصلی‌ترین سند مربوط به یک خونه هست ولی باز هم گمان نمی‌کنم لازم باشه. مادامی که سند دفترچه‌ای (یا به قول خودمون «سند منگوله‌دار») رو ترجمه کنیم و ببریم باید کافی باشه
تشکر کنندگان: Hamid55 ، kavoshgarnet ، esmail ، balot ، mohsen324 ، Farshid22 ، farzad24
برای وکالت بلا عزل میگم،به قول شما قولنامه و یا چیزهای دیگه میخوادبرای ترجمه یا نه
ممنونم از همه دوستان
تشکر کنندگان:
(2010-03-16 ساعت 12:12)balot نوشته:  برای وکالت بلا عزل میگم،به قول شما قولنامه و یا چیزهای دیگه میخوادبرای ترجمه یا نه
ممنونم از همه دوستان

بله دوست عزيز هر مدرك و سندي كه به انگليسي نباشد بايد ترجمه (رسمي) شود.
بچه‌ها انشاء ا... من واسه ارديبهشت ميرم مصاحبه. يه حساب بانکي حدود شهريور ماه گرفتم. بنظرتون دوباره يه مانده حساب بگيرم؟
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
تشکر کنندگان:
(2010-03-16 ساعت 12:47)indmehdi نوشته:  بچه‌ها انشاء ا... من واسه ارديبهشت ميرم مصاحبه. يه حساب بانکي حدود شهريور ماه گرفتم. بنظرتون دوباره يه مانده حساب بگيرم؟

اردیبهشت مصاحبتونه بعد شما شهریور ماه پیرینت گرفتین؟؟؟
اگه اینجوری 100% شک نکنین و جدید بگیرید جون از پرینت حساب بانکی برای سفارت بیشتر از 1 ماه نباید بگذره وگرنه سفارت قبول نمیکنه
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان: indmehdi ، farzad24
(2010-03-16 ساعت 12:51)sh-b نوشته:  
(2010-03-16 ساعت 12:47)indmehdi نوشته:  بچه‌ها انشاء ا... من واسه ارديبهشت ميرم مصاحبه. يه حساب بانکي حدود شهريور ماه گرفتم. بنظرتون دوباره يه مانده حساب بگيرم؟

اردیبهشت مصاحبتونه بعد شما شهریور ماه پیرینت گرفتین؟؟؟
اگه اینجوری 100% شک نکنین و جدید بگیرید جون از پرینت حساب بانکی برای سفارت بیشتر از 1 ماه نباید بگذره وگرنه سفارت قبول نمیکنه

Big GrinBig GrinBig Grin
آخه بولتين اول که 7000 اعلام کردن، من هول شدم و فکر کردم توي بولتن بعدي حتماً اعلام ميشم!!!Wink
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
تشکر کنندگان: merdax
برای گرفتن گواهی تمکن، موجودی شما برحسب موجودی روز قبل در نظر گرفته می شود. بانک پارسیان آرژانتین که اینطوری بود. ضمنا من با KCC مکاتبه کردم گفت با ارائه مدارک بانکی و سند مالکیت لزومی به اسپانسر نیست اینو من مخصوصا پرسیدم که ازشون جواب کتبی بگیرم که اگه مشکلی تو مصاحبه پیش اومد بهشون نشون بدم. ما کلی فک و فامیل تو آمریکا داریم ولی نمی خوام به کسی رو بندازم.
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، mohsen324 ، kavoshgarnet ، laili ، sh-b ، Hojjat ، Hamid55 ، Eskandari ، balot ، پرستو ، farzad24
یکی از بچه هایی که با ما آنکارا بود 17 میلیون تومن بنک استیمنت داشت فقط. هیچ چیز دیگه ای نداشت. البته مجرد بود. اصلن آقیسر هیچ سوالی در مورد اسپانسر ازش نکرده بود.
حالا اینی که گفتم یعنی چی؟ یعنی اسپانسر لازم نیس؟ من هیج قضاوتی نمی کنم ولی این تجربه رو تو آنکارا داشتیم. آفیسر خیلی مهمه ولی کافیه قانع بشه شما از پس خودتون بر میاین. به نظرم تحصبلات بالا و مجرد بودن پوینت مثبتی برای دریافت ویزا بدون اسپانسر به حساب میاد. البته این دوست ما سربازی رفته بود و چک خورد.
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، sh-b ، ساشا ، laili ، Ashkan78 ، Hamid55 ، mohsen324 ، Eskandari ، balot ، farzad24
تاریخی که من موجودی حساب گرفتم مال حدود 2-5/2 ماه قبل از مصاحبه هست چون به آخر سال نزدیک میشد و دیگه اینکه من شهرستان زندگی میکنم و تا موجودیه حسابم، امور بین الملل تهران رفت و برگشت 2-3 هفته طول کشید(با احتساب تعطیلات رسمی کشور) و من مدارک را طوری پست کردم که حدود 1 ماه قبل از مصاحبه رسیده به دستشون( به خاطر تعطیلات عید).حالا به نظر شما میتونن ایراد بگیرن که زود پرینت گرفتیم. اگه بخوام دوباره پرینت بگیرم باید یک حساب توی یک بانک خصوصی باز کنم و سریع موجودی بگیرم چون بانکهای خصوصی 5-6 روزه میتونن به تایید بین الملل برسونن. فکر میکنید ضرورت داره یا نه؟
تشکر کنندگان:
خانم زهره. کار از محکم‌کاری عیب نمی‌کنه. شما که اون پرینت قبلی رو دارید. یک پرینت جدید هم بگیرید که خیالتون راحت بشه. فکر نکنم بیشتر از ۱۰هزار تومان خرج داشته باشه. در ضمن اگر آنکارا می‌روید و اسپانسر ندارید باید بیشتر روی موضوع حساب بانکی دقت کنید تا خدایی نکرده مثل سپهر به شما ایران نگیرند. قصد من نگران کردن شما نیست. امیدوارم به راحتی ویزاتون بگیرید.
تشکر کنندگان: sh-b ، kavoshgarnet ، زهره ، Farshid22 ، balot ، farzad24
من هم پرینت بانکی از حساب خودم گرفتم هم از حساب شرکت به عنوان رئیس هیئت مدیره،ولی موجودی شرکت از خودم کمتر گرفتم و هم 2 روز بعد از پرینت بانکی خودم ،پرینت شرکت گرفتم به نظر شما مشکلی نداره؟البته میانگین وگردش مالی شرکت از میانگین وگردش خودم بیشتره،اگه دوستان راهنمائی کنن ممنون میشم
تشکر کنندگان:
(2009-06-13 ساعت 13:55)Mohammad5 نوشته:  به ماراتن اعصاب خورد کن لاتاری خوش آمدید.

برای مدارک مالی باید افیسر رو مجاب کنید که در چند ماه اولیه میتوانید خود و خانواده خودتون رو قبل از پیدا کردن کار اداره کنید.

مدارک زیر برای این کار بهترینها هستند:

1- داشتن یک اسپانسر و فرم I134
2- نشاندادن حداقل 50 میلیون در حساب بانکی
3-نشان دادن سندهایی به نام شما که قابلیت تبدیل شدن به پول دارند

اگر دو لازمه اول رو نداريد حتما سندهایی به نام خودتون ببرید.

ولی اینو بدونید که نشان دادن یکی از این موارد در بیشتر موارد کافیه.

سلام محمد جان،
آيا اطلاع داريد كه سندها بايد ارزش گذاري بشه يا نه؟؟
شماره کیس:2010AS00013000
دریافت نامه قبولی:may 2009
کنسولگری:Ankara
ارسال فرمهای سری اول: JUNE 2009
کارنت شدن کیس: march 2010
دریافت نامه دوم : march 2010
مصاحبه: may 2010
دریافت کلیرنس:15july 2010
Big Grin
هر چیز که در جستن آنی ،آنی....Wink
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان