موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
منهم دقیقا به دلایل سارای عزیز فعلا از رفتن به کالج منصرف شدم . و بعد از جستجوی فراوان در اینترنت و پرسیدن از دوست و آشنا بالاخره یه کلاس پیدا کردم که خیلی هم راضی هستم.برای 8 هفته 29 دلار و هفته ای دو روز و هر روز 2.5 ساعت.اینم سایتش :
http://www.adultedreg.com/
امیدوارم به دردتون بخوره...............برای من که خیلی خوب بود
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 3
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2010-02-03 ساعت 00:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-02-03 ساعت 00:26 توسط idn.)
این کلاسه تو کجاس؟؟؟؟
از فارسی شروع میکنند یا کاملا انگلیسی هست
من زبانم در حد I am a black bord e
امیدی هست؟ اصلا وقت نمی کنم برم نزدیکمون هم نیست
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
من اورنج کانتی میرم. اما تو سایتش لس آنجلس و ولی رو هم دیدم.دیگه نمیدونم کجاها داره .
مهم هم نیست که چه سطحی باشید چون مثل ایران امتحان تعیین سطح نداره و ثبت نامش به صورت آنلاینه و از شما میپرسه که چه سطحی میخواهید بشینید.و شما میتونید مقدماتی و متوسط و پیشرفته رو انتخاب کنید.در مجموع کلاسها و کتابهاش تقریبا سنگینه و کسائی که زبانشون خوب نیست بهتره از اول شروع کنند .
فارسی هم حرف نمیزنند چون معلم امریکائیه و از هر ملیتی شاگرد داره ...از ونزوئلا و مکزیک و ویتنام و کوبا و اتیوپی و ایران....ولی محیط کاملا دوستانه و سرگرم کننده است..........
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-02-03 ساعت 01:43)rasarasa نوشته: دوستان از بس ذوق کردم برای اولین بار میخوام تشکرم رو بنویسم،خیلی خیلی خیلی از همتون ممنونم به خاطر چیزهای مفیدی که گفتید. دست به خاک بزنی طلا شه! گرفتار دوا دکتر نشی! خیر از جوونیت ببینی!.....
من دقیقا میفهمم چه حالی داری .وقتی سفیر و سرگردون دربه در به دنبال کلاس بودم به خودم میگفتم یعنی چی؟مگه میشه اینهمه مهاجر تو این کشور باشه و یک کلاس زبان خوب پیدا نشه....یعنی یا باید رفت کالج اونهم با اون قیمت یا باید قید زبان و زد؟ در هر صورت جوینده یابنده است....
موضوعها: 0
رتبه:
24
2 تشکر در 0 ارسال
2010-02-03 ساعت 10:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-02-03 ساعت 14:03 توسط Hamid55.)
(2010-02-02 ساعت 20:46)soroush2031 نوشته: آقا حمید کدوم ایالتی شما؟به نظر ت اگه بریم توی مراکز YMCAزندگی کنیم زبانمون خوب میشه ؟ اصلا جای خوبی هست واسه زندگی؟ ممنون از توجه شما
سروش جان من در ایالت اوکلاهما بودم. در حال حاضر خارج از امریکا و در دیار هندوستان هستم.
در مورد YMCA و این که هنوز هم مراکز زندگی داشته باشن مطمئن نیستم اگر هم باشه خیلی کمه.
و اما (Young Men's Christian Association ("YMCA" or "the Y" در سال ۱۸۴۴ در انگلستان تاسیس شد و هدف اولیش عملی کردن اصول مسیحیت بود از طریق توسعه سلامت روحی، روانی و جسمی. ولی امروزه برای همگان صرف نظر از اعتقاد، سطح اجتماعی، سن و جنسیت قابل استفاده هست و خیلی رو بعد مذهبیش تبلیغ نمیشه. امروزه برنامه ها و امکانات متنوعی در سر تا سر دنیا برای کودکان، خانواده و اشخاص داران از قبیل دوره های آموزشی، مراکز ورزشی و غیره....
در انگلستان مردم به این مراکز بیشتر به سر پناهی برای بی خانه مانها نگاه میکنن. در امریکا در اواخر سالهای ۱۹۵۰ YMCA مراکزی شبیه هتل ساخت که بیشتر مثل خواب گاه بود..ومعروف بودن به مکانی ارزون قیمت برای تازه واردان به شهری جدید ولی تا سال ۲۰۰۶ این هتل ها یا خوابگاه ها خیلی کم شدن و اکنون به ندرت پیدا میشن...(فیلم The Pursuit of Happiness را اگه دیده باشین این خوبگاه ها را در ان زمان نشون میده)
تجربه شخصی من از YMCA چند هفته استفاده از مجتمع ورزشی بود که وقتی مسافرت رفته بودم واشنگتن میرفتم اونجا، البته پولی بود ولی نسبت به امکانات شیک و پیشرفته ای که داشت قیمتش مناسبتر از جاهای دیگه بود.
اطلاعات کامل در مورد YMCA
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
نصرتم خوبه بد نیست
برا ادامه تحصیل تافل لیسانس وgreفوق/
case:19###
موضوعها: 13
رتبه:
50
1 تشکر در 0 ارسال
2010-02-04 ساعت 19:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-02-04 ساعت 23:12 توسط lexington.)
راسا خانم خدا را شکر میکنم که زندگی جدیدت، چهره ی خوب خود را آرام آرام دارد؛ به شما نشان میدهد و شما کم کم انگیزه های بیشتری برای زندگی جدیدت پیدا میکنید. خوشحالم که نه تنها درد دل خودتان را در اولین موضوع های ارسالی تان ذکر کردید و دانستید که غمخوار فراوان دارید و هرکس به فراخور توانایی و اطلاعاتش، تلاش برای حلّ مشکل دیگر هموطن خود خواهد کرد؛ بلکه به راحتی صحنه را خالی نکردید و یکی از بهترین نمونه هایی شدید برای دیگر اعضا، که «گر صبرکنید، غـــوره به حلوا تبدیل میشود». البته بی خیال که پوست آدم هم کنده میشه!! ولی عوضش دنیادیده میشی!؟ مگه نه؟ ضمنا ً قرار نشد که با این سخنت که « شهرهای بزرگتر محل مناسب تری برای ....هستند»؛ کلاس دهات ما رو پایین بیارید !!! موفق باشید.......ارادتمند حمید
موضوعها: 2
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما دیروز رفتیم برای کلاس زبان و ازمون تست گرفتن ،قراره از هفتهٔ دیگه روزی ۴ جلسه بریم و در ضمن رایگان میباشد.
شما در هر شهری که هستید باید دنبال کلاسهایESL (English as a second language بگردید و مطمئنا هست و برید اونجا یک وقت برای تست بگیرید.
تست ما ۲.۵ ساعت طول کشید که شامل ریدینگ و لیسنینگ میباشد.
قربان شما