موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
این تستها به منظور تعیین سطح افراده........دیگه ردی و قبولی نداره....اگه زبانتون خوب نیست باید در کلاسهای پائین تر بشینید و از پایه شروع کنید ...ولی نگران نباشید اینجا به حدی مهاجرهای چینی و کره ای دارند که حتی با حروف انگلیسی هم نا آشنا هستند که ما ایرانیها دانش زبانمون در مقایسه با اونها از سطح بالائی برخورداره
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 4
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
laili عزیز درست می گن این تستها فقط برای سنجش سطح شماست و اگه دوست داشته باشید می تونید از سطح پایینتر شروع کنید.تست خانم من 10 دقیقه بیشتر طول نکشید و گفت که اگه دیدید سطح کلاس خیلی پایین و آسون هست می تونید به لول بالاتر برید یا برعکس.
موضوعها: 13
رتبه:
91
5 تشکر در 0 ارسال
بهزاد جان می شه بگید که تستی که از خانمتون گرفتن چطوری بود؟
امتحانی که من برای eslکالجcsnدادم شامل 3 بخش بود. بخش اول گرامر در حد مبتدی، بعد هموم موقع نمره رو میدادند ،اگر در حد معقول بود برگۀ دوم که سوالات گرامری سخت تری بود داده می شد ،بعد از پاس کردن آن.یک برگۀ سفید با دو موضوع میدادند که باید یکیش رو انتخاب می کردیم و راجع به آن موضوع چند پار گراف می نوشتیم. که البته اصلا محدودیت زمانی نداشت و کل امتحانِ من ،فکر کنم 1ساعتی طول کشید .بعد از سه روز که برگۀ سوم تصحیح شد لول را به آدم اعلام می کردند و می تونستی ثبت نام کنی!
یعنی کل تعیین سطح زبان، بر اساس رایتینگ و گرامر بود و اصلا اسپیکینگ و ریدینگ نداشت!
موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان با شرکت در این کلاسها میشه تافل گرفت ؟یا اینکه این کلاسها فقط واسه محاوره است؟ منظورم اینه با رفتن این کلاسها بعدش به دانشگاه میتونیم بریم یا آخرش باید بطور آکادمیک یاد بگیریم .؟راستی هر ترمش چند ماهه و کلا چند سطح داره؟ممنون از توجه شما
خانه دوست کجاست...
موضوعها: 1
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگي
اينجا كه ما هستيم يعني وودلندهيلز يك اموزشگاه هست كه شبيه فني حرفه اي خودمون بهش ميگن Occupational Center
فكر كنم همه جا باشه.همه نوع كلاس داره با شهريه مناسب.مثلا براي كلاس زبان يك ماه چهار روز در هفته 5 دلار.همسرم از اين هفته ميره كلاس ولي من ازكيفيتش خبر ندارم.بعد از چند جلسه بهتون خبر ميدم.
موضوعها: 1
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
همسرم 4 جلسه رفته كلاس ميگه كيفيت كلاسها خوبه و تقريبا راضيه .فقط قيمت كتابهاش نسبت به كلاس بيشتر حدود30$ولي در مجموع نسبت به ايران خوب.موفق باشيد.
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
اگر قصد آمدن به امریکا را دارید زبان انگلیسی را جدی بگیرید. حتی اگر شده دو میلیون تومان بدهید و یک معلم تمام وقت انگلیسی بگیرید. تمام موفقیت شما در امریکا بستگی به همین یک کار شما دارد و زمانی که پایتان را به فرودگاه امریکا می گذارید تازه افسوس می خورید که چرا در این مورد سهل انگاری کرده اید. ممکن است با 2000 دلار اضافه یک ماه بیشتر در امریکا دوام بیاورید ولی اگر آن 2000 دلار صرف یادگیری انگلیسی شما شود احتمال کار پیدا کردن شما بیشتر می شود و با یک ماه کار کردن این پول در می آید.
با آرزوی موفقیت برای شما
موضوعها: 13
رتبه:
91
5 تشکر در 0 ارسال
2010-02-23 ساعت 04:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-02-23 ساعت 04:44 توسط rasarasa.)
سلام بر دوستان خوبم!باید به عرض برسانم که من باوجود پی گیری مستمر در یافتن کلاس زبان و اولویت قراردادن آن در بلاد غربت ، تمام کلاس زبانهای اطراف محل زندگیم را در کمال حیرت از دست دادم،چون وقتی محل سکونتم عوض شد تمام کلاسها دیگر شروع شده بودند .حتی کلاسی که بهزاد عزیز در پست 34 به آن اشاره کرده در واقع از 8 فوریه شروع شده بود و من با اینکه در لیست انتظار قرار گرفتم ، انتظارم بی پاسخ ماند! البته دلخوشیم به این است که لول آخر قبول شدم و فوقش قرار بود 3ماه آنجا زبان یاد بگیرم! که این 3ماه را می شود ترم دیگر هم شروع کرد!
خب از این آه و ناله ها که بگذریم من دیگر دارم به یقین می رسم که کلاس زبان رفتن من طلسم شده پس مشغول خودآموزی هستم، الان که دارم برای تافل می خوانم متوجه یک مشکل اساسی در خودم شده ام و آن ریتم کندم در خواندن مطالب است! البته این ریتم کند مختص زبان انگلیسیم نیست، من در زبان مادریم هم با ریتم کند مطلب می خوانم.حالا که دارم کتابهای تافل را مطالعه می کنم می بینم که باید 5 متن که هرکدام یک صفحه است ،همراه با50 سوال که خیلیهایش از مطالب ریز متن عنوان شده را در زمان فقط 25 دقیقه بخوانم و جواب بدهم. حالا من که در مورد زبان مادریم چنین سرعت عملی ندارم چه گِلی باید به سر بگیرم؟!!!!
الان مشغول خواندن کتابی برای تقویت مهارت ریدینگ تافل هستم ،ولی دستورالعملهای آن کتاب هم کار ساز نیست ،چون من مشکلم ذاتیست ،باید یک مطلب را با همان ریتمی که نویسنده نوشته و با لحن احتمالی او بخوانم تا شیر فهم شوم! حالا شما عالمان به این قضیه ،راه حلی برای ما انسانهای عقب افتاده دارید که سرعت خواندنمان بالا رود؟ مخصوصا اگر کسی کلاس تند خوانی رفته و یا ذاتا بلد است رمز موفقیتش را بگوید بی زحمت!
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
بنظر من برای تقویت زبان انگلیسی، هیچ راهی بهتر از سر کار و شغلی رفتن و با مردم صحبت کردن نیست. من در یک فروشگاه با یک خانم مسن کره ایی آشنا شدم که دکتر داروساز بود و معلوم بود در شغل خودش کلی سابقه کار داره. ولی چون زبان انگلیسی نمیدونست، بعنوان فروشنده استخدام شده بود تا هم انگلیسی یاد بگیره و هم بقول خودش با فرهنگ آمریکایی ها آشنا بشه. ازش پرسیدم سخت نیست؟؟؟ گفت من باید یکی از اینها بشم تا بتونم در رشته خودم کار کنم. پس بهترین راه ارتباط نزدیک با مردم است...
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.