کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انرژی مثبت
Sad 
من میخوام یه چیزی رو در مورد درخواست و پاسخ بنویسم
دقیقا 3 شب قبل از دریافت نامه قبولی با حالی خسته ساعت 2 شب با اینکه آرزو های بزرگی داشتم آما با وضعیت موجود همه شان رو دور میدیدم
با اینکه نسبتا موفق بودم و درسم تو مقطع کارشناسی تمام شده و دوست داشتم ارشد بخونم اما نه اینجا
با اینکه رتبه ای که برای ارشد وسط تحصیل کارشناسی داشتم خوب بود و امکان ثبت نام وجود نداشت اما دوباره خوندن همه مکررات برام سخت بود ا.ز بین درس و کار هم باید یکی رو قبول میکردم با اینکه از قبل از اینکه دانشگاه برم یه کار ازاد داشتم و اونو توسعه می دادم
اما برای من این راضی کننده نبود .من بیشتر می خواستم
داشتم میگفتم ان شب تو سایت uscis بودم و شماره کانفرم 2011 هم رو برای 2010 میزدم 4 5 بار زدم با خودم مگفتم خدا رو چه دیدی یه دفعه دیدی زد قبول شدی و فکر میکنم آن شب واقعا این رو می خواستم که شماره ام به عنوان برنده در بیاد
و همهش به 10 تیر فکر می کردم و اصلا فکر نمی کردم خیلی زود تر از اینا جواب بده اما داد .... 3 روز بعد از ان شب !!!
به نظرم اگر کسی واقعا از ته دلش چیزی رو درخواست کنه همونجور که تو مستند راز گفت کائنات صدای اون رو میشنون و به او واکنش نشون میدن
خواستم بگم ان شب واقعا دلم میخواست برنده باشم
پاسخ
تشکر کنندگان: wushu kung fu ، OMID_R
مردان بزرگ زاده نمی شوند بلکه ساخته میشوند

یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
پاسخ
تشکر کنندگان: khashayar6310
همش به خودت بستگی داره ... بودن یا نبودن
اي کاش آدمها ميدانستند در انتظار چه هستند،
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F
من فکر میکنم اگه کسی بخواد به حرف دیگران توجه بیش کنه هیچ وقت موفق نمیشه باید خودت باشی و بس باید بگی میتونم در عین حالی که کسی باور نمیکنه میتونی برنده باشی اگه روزی پیش خودتون گفتید من مینونم و دوست دارم به فلان چیز برسم شک نکنید!!!
شما به خواسته قلبی خودتون رسیدن.
I have a dream
حالا!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: wushu kung fu
ديدم بعضي از دوستان در مورد فيلم راز صحبت كردند گفتم بد نيست نقدي رو كه چندي پيش از سايتي در مورد اين فيلم خوندم در اختيار دوستان قرار بدم شايد نظرتون راجع به انرژي مثبت عوض بشه!
البته هيچكس در انرژي بخش بودن افكار مثبت شك نداره اما شايد واقعيت با آن چه كه ما از انرژي مثبت تصور ميكنيم به كلي متفاوت باشد!!
بيش از اين مقدمه چيني نميكنم و ميرم سراغ اصل مطلب:

فقط خواهشم از دوستان اين كه متن رو تا آخر بخونيد.
نقد فيلم راز !!

دو چيز انتها ندارد ، ابعاد جهان و جهل مردم ، البته در اولي شك دارم . البرت انشتين

ميگويند دروغ هر چه بزرگتر باور كردنش آسان تر است .براي آنكه دروغي را هم جا بيندازي هرگز نبايد فقط دروغ بگوييد . بلكه آن را در ميان تعداد ي مطلب كاملا درست به خورد شنونده يا بيننده بدهيد . زيرا معمولا اذهان تمرين نكرده به سادگي با توجه به چند مطلب درستي كه ميشنوند ، مطلب نادرست را هم ميپذيرند . مثلا ميگوييم مگر نه آنكه دو دو تا ميشود چهار تا ؟خوب ! مگر نه اينكه كره زمين گرد است؟ خوب ؟!
مگر نه اينكه چه شما علم مخابرات را قبول داشته باشيد چه نداشته باشيد تلفن همراه كارش را براي شما انجام ميدهد ؟ چرا ، خوب ؟!
مگر نه اينكه نيوتن گفته است فلان و انشتين گفت فلان و ... چرا اما خوب ؟!
پس نتيجه ميگيريم كه قانون جذب درست است ! و تازه بزرگترين و اساسي ترين قانون طبيعت و جهان هم هست كه ما كشف كرده ايم !!. (دانشمند شدن و قانون كشف كردن هر اندازه در جهان دانش و واقعيت دشوار و پيچيده است . در فيلم و در ذهن و خيال چه آسان )
اين همان كاري است كه فيلم راز ساخته كشور استراليا به زيبايي انجام ميدهد . و از بيان تعدادي مطالب درست علمي و يا روانشناسي مانند قدرت تاثير ذهن و تفكر و روحيه مثبت و شاد كه كسي در درست بودنشان ترديد نتيجه ميگيرد كه قانوني به نام جذب وجود دارد كه ضمنا بزرگترين و مهمترين قانون جهان هم هست و اين قانون چنين است كه جهان و عالم هستي منتظر نشسته اند تا شما چيزي را بخواهيد و بلافاصله تقديمتان كنند ! و درست مثل مثال تلفن همراه چه به آن ايمان داشته باشيد و چه نداشته باشيد كارش را ميكند و سفارش شما را تحويل ميدهد . بنابراين از اين پس مانند آنچه در فيلم نشان ميدهد اگر در يك پاركينگ دنبال جاي خالي ميگرديد فقط چند لحظه به آن فكر كنيد تا فورا جايي خالي براي شما آماده شود . و يا يك چك يك ميلياردي براي خودتان بكشيد و مطمئن باشيد به زودي نقدش ميكنيد و .... حالا يكي از تهيه كننده اين فيلم بپرسد چرا در طول تاريخ مجموع بشريت مطالبي را قاطعانه آرزو كرد و بدان دست نيافت مگر زماني كه با شناخت قوانين طبيعت ( نه قانون جذب ! ) و فن آوري ، به آنها دست يافت . و يا چرا شما پولدار نشديد مگر زماني كه جماعت را شناختيد و فيلم راز را ساختيد و به آنها فروختيد ( من اين فيلم را نخريدم و آن را از دوستي امانت گرفتم چون پول بابت اين فيلمها نميدهم چرا كه به هر دليلي كه من اين كار را بكنم مقصود سازنده درا برآورده كرده ام ) .ناگهان فراموشكارشده و پاسخ خواهند داد كه اين قانون فقط براي آنها كه بدان ايمان دارند كار ميكند و فراموش ميكنند كه خودشان در فيلمشان گفته اند كه چه شما اين قانون را قبول داشته و بدان ايمان داشته باشيد و چه نداشته باشيد . اين قانون كار خودش را ميكند .

البته شايد اشكال كار در اين باشد كه اين گونه افراد براي بيان مقاصد خود از واژه هايي استفاده ميكنند كه معاني ثبت شد و مشخصي را حداقل براي برخي افراد چون امثال من دارد . مثلا در جهان علم و دانش وقتي ميگوييم قانون نيوتن يعني اينكه صد ميليارد بار و در هر نقطه از اين جهان عظيم آن را تجربه كني همين جواب را ميدهد چرا كه اگر و تنها اگر يك مورد چنين نشود ديگر قانون نيست و ميشود نظريه . و يا وقتي يك دانشمند و فيزيكدان ميكويد انرژي و يا مغناطيس و يا فركانس و ... هر يك تعاريف ويژه خود را دارند و قابل محاسبه و اندازه گيري توسط هر كس و در هر نقطه عالم . اما يك سودا زده و عوام فريب از اين واژه ها هر كجا و براي هر مقصودي كه بخواهد استفاده ميكند و آدم ساده هم خيال ميكند كه لابد اين بابا كه اين كلمات را ميداند راست ميگويد . برخي چند مورد اتفاق را قانون فرض ميكنند گرچه هزاران و يا ميليونها مورد نيز براي نقض آن وجود داشته باشد مثلا اين نكته كه روحيه مثبت و اراده و خواست و تمركز كردن بر روي هدفي بسيار مفيد است كه قطعا چنين هست و يا اراده و انگيزه انسان در مبارزه با يك بيماري و تسليم نشدن به آن و تاثير آن بر سيستم ايمني بدن و هورمونهايي كه در بدن ترشح ميشود مواردي است كه كسي منكر آن نيست مانند تاثير دارو نما ها كه در فيلم نيز مطرح ميشود . اما اينها از يك طرف قانون نيستند و از طرف ديگر ارتباطي به اثبات ادعاي فيلم ندارند . چرا كه هزاران مورد هم ميتوان مثال زد كه چنين نيست بنابراين ميتوان نتيجه گرفت كه در مواردي كه چنين هست نيز قطعا عوامل ديگري نيز دخيل بوده است . گاه انسان از چيزهايي كه بدش مي آيد و يا از آن فرار ميكند و به سرش مي آيد كه حتي ضرب المثلهايي نيز براي آن وجود دارد مانند مار از پونه بدش مي آيد در لانه اش سبز ميشود و يا موش مي افتد توي چاه آدم وسواسي و از هر چي كه بدت مي آيد سرت مي آيد و ... اما اينها كه قانون نيست زيرا هزاران و ميلياردها مورد هم براي نقض آن وجود دارد . آيا دانشجويان پزشكي كه در چند سال اول آموزش اغلب همه بيماريهايي را كه درسش را ميخوانند در خود مجسم ميكنند و دچار حالتي به نام بيماري دانشجويان پزشكي ميشوند همه اين بيماريها را جذب ميكنند ؟! آيا پزشكاني كه تمام عمر خود در انديشه مبارزه با بيماري ها هستند هيچگاه بيمار نميشوند و يا اين پزشكان و پرستاران به خاطر اين مهرباني هايشان ،از بيمار شدن معاف هستند ؟ نازنين از دست رفته ام افسانه پرستاري بود كه مراقبتهاي بسيار سختي از بيماران شيميايي كرده بود روزي به من گفت هرگز تصور نميكردم كه من روزي به چنين بيماري دچار شوم .
قطعا گاهي انسان چيزهايي در خواب ميبيند كه به حقيقت ميپيوندد اما آيا اين يك قانون است ؟! چرا كه هزاران خواب هم ميبينيم كه هيچگاه در واقعيت رخ نميدهد . اما عوام فريب ها موارد معدود و استثنا را ميگيرند و از آنها قانون درست ميكنند . من هر وقت از خانه بيرون ميروم حتي اگر تنها براي چند دقيقه باشد ، با خودم ميگويم شايد اتفاقي افتاد ، تصادف كردم ،مردم و ... بنابراين گاز را اگر روشن باشد خاموش كرده و شير گاز را هم ميبندم و تصور ميكنم هر آدم عاقلي هم بايد چنين كند . حال آيا چون من اينطور فكر ميكنم بنابراين وقتي رفتم بيرون تصادف ميكنم يا ميميرم ؟!! و اگر هم آمد و يك بار واقعا چنين شد آيا از اين بايد نتيجه بگيريم كه قانوني هست كه افكار مرا فورا اجرا ميكند ؟! اگر اين طور است چرا فقط يقه اين فكرم را گرفت و به آنهمه افكار ديگرم كاري نداشت ؟!
حداقل اگر نگوييم تمامي انسانها ، اكثريت قريب به اتفاقشان خواهان عدالت بوده و از جنگ بيزار بوده و هستند ، مايل نبوده و نيستند كه بيمار شوند و ... آيا جهان تا كنون اين سفارشها را انجام داده است و يا به صرف سفارش و در خواست ما از اين پس نيز آنها را انجام خواهد داد ؟!
آري راز اينگونه فيلم ها و كتابها و .. تنها و تنها در يك چيز است . در يك سو ، تعداد متاسفانه نه اندك ذهن هايي كه در همان مراحل ابتدايي تفكر و انديشه متوقف مانده اند . و در ديگر سو ، هوشمنداني كه بخوبي ميدانند كه چگونه از اين خيل عظيم افراد زود باور براي رسيدن به ثروت هاي بيشمار استفاده كنند .
مظفر شريعتي

پاسخ
تشکر کنندگان:
نقل قول:فقط خواهشم از دوستان اين كه متن رو تا آخر بخونيد.
نقد فيلم راز !!

دو چيز انتها ندارد ، ابعاد جهان و جهل مردم ، البته در اولي شك دارم . البرت انشتين

ميگويند دروغ هر چه بزرگتر باور كردنش آسان تر است .براي آنكه دروغي را هم جا بيندازي هرگز نبايد فقط دروغ بگوييد . بلكه آن را در ميان تعداد ي مطلب كاملا درست به خورد شنونده يا بيننده بدهيد . زيرا معمولا اذهان تمرين نكرده به سادگي با توجه به چند مطلب درستي كه ميشنوند ، مطلب نادرست را هم ميپذيرند . مثلا ميگوييم مگر نه آنكه دو دو تا ميشود چهار تا ؟خوب ! مگر نه اينكه كره زمين گرد است؟
------------------------------------------------------
در مورد نقد بالا من فکر میکنم نقاد عزیزمون خیلی خواسته با مسئله ریاضی وار برخورد کنه. شما مطمئن باشید نه سازندگان فیلم نه اکثر بینندگان، این شبه مستند رو به عنوان یک فیلم علمی نگاه نکردن،که بعد مثلاً کسایی که برای اولین بار با این مسئله روبرو بشن بگن اوه مای گاد، یک قانون جدید اومده مثلاً از تئوری کوانتوم هم خفن تر! این فیلم در رده ی فیلمای motivational (انگیزه دهنده) قرار میگیره و در ضمن در غرب!! کلی ازین جور چیزا و نویسنده ها وجود داره. مثل wayne dyer ؛ Antony robbins و . . .
اینی ام که هی میگن قانون جذب قانون جذب، منظور از قانون یه چیزی مثل قانون جاذبه نیوتن نیست که برادر من! این قانون جذب تو فرهنگ مسلمونا میشه دعا! مثلاً طرف یه چیزی رو از موجودی به نام خدا میخواد حالا یا بهش میرسه یا نه و ...
اینا همه بحثای روانشناسیه و روانشناسیم توش قانون مانون (به اون معنی که تو فیزیک هست) خبری نیست!
بخوای اسلامیشو بگی: "آدمی که به گناه فکر کند به سمت آن کشیده می شود."
بخوای یه جور دیگه بگی: مسلماً خیلی شده شما یه لغت انگلیسی جدید مثلا از روی یه فیلم یاد گرفتی و اون موقع فکر میکردی لغت پرکاربردی نیست ولی در کمال ناباوری مثلاً توی همون هفته 2، 3 بار دیگه هم شنیدی! مسلماً شما قبلاً این لغت رو شنیدی ولی چون باهاش صنمی نداشتی گوشت به کلمه حساس نبوده.
مخلص کلام اینکه: مطمئن باش شما اگه به توصیه های اون فیلم عمل کنی شادتر زندگی خواهی کرد و جدا از اینکه به اون آرزوت برسی یا نه از زندگیت راضی خواهی بود. "به نظر من فکر رسیدن به آرزو از خود رسیدن به آرزو آدم رو بیشتر شاد میکنه" چرا؟

چون تا قبل از اینکه به آرزو برسید نمیدونستید چه اخلاق گندی داره، 2روز که باهاش زندگی کردید میفهمید چه کلاهی رفته سرتون!! (just kiddin منظور از آرزوی پاراگراف بالا آرمان و هدف هستا)

Whatever the mind can conceive and believe, the mind can achieve with PMA
PMA: Positive Mind Attitude
W.Clement Stone
پاسخ
تشکر کنندگان: wushu kung fu ، Donkey chance
(2010-09-17 ساعت 00:46)hamed2010 نوشته:  
نقل قول:

در مورد نقد بالا من فکر میکنم نقاد عزیزمون خیلی خواسته با مسئله ریاضی وار برخورد کنه. شما مطمئن باشید نه سازندگان فیلم نه اکثر بینندگان، این شبه مستند رو به عنوان یک فیلم علمی نگاه نکردن،که بعد مثلاً کسایی که برای اولین بار با این مسئله روبرو بشن بگن اوه مای گاد، یک قانون جدید اومده مثلاً از تئوری کوانتوم هم خفن تر! این فیلم در رده ی فیلمای motivational (انگیزه دهنده) قرار میگیره و در ضمن در غرب!! کلی ازین جور چیزا و نویسنده ها وجود داره. مثل wayne dyer ؛ Antony robbins و . . .
اینی ام که هی میگن قانون جذب قانون جذب، منظور از قانون یه چیزی مثل قانون جاذبه نیوتن نیست که برادر من! این قانون جذب تو فرهنگ مسلمونا میشه دعا! مثلاً طرف یه چیزی رو از موجودی به نام خدا میخواد حالا یا بهش میرسه یا نه و ...
اینا همه بحثای روانشناسیه و روانشناسیم توش قانون مانون (به اون معنی که تو فیزیک هست) خبری نیست!
بخوای یه جور دیگه بگی: مسلماً خیلی شده شما یه لغت انگلیسی جدید مثلا از روی یه فیلم یاد گرفتی و اون موقع فکر میکردی لغت پرکاربردی نیست ولی در کمال ناباوری مثلاً توی همون هفته 2، 3 بار دیگه هم شنیدی! مسلماً شما قبلاً این لغت رو شنیدی ولی چون باهاش صنمی نداشتی گوشت به کلمه حساس نبوده.
مخلص کلام اینکه: مطمئن باش شما اگه به توصیه های اون فیلم عمل کنی شادتر زندگی خواهی کرد و جدا از اینکه به اون آرزوت برسی یا نه از زندگیت راضی خواهی بود. "به نظر من فکر رسیدن به آرزو از خود رسیدن به آرزو آدم رو بیشتر شاد میکنه" چرا؟

چون تا قبل از اینکه به آرزو برسید نمیدونستید چه اخلاق گندی داره، 2روز که باهاش زندگی کردید میفهمید چه کلاهی رفته سرتون!! (just kiddin منظور از آرزوی پاراگراف بالا آرمان و هدف هستا)

خوب عزيز من , اگر شما نسبت به اين نقد جبهه نميگرفتي بخش عمده اين متن هم همان چيزيست كه شما داري ميگي!
البته نا سلامتي بنده 4كلاس سواد دارم كه بدونم منظور از قانون جذب همان جاذبه نيوتن نيست!!!

اصلا فلسفه دعا ارتباط برقرار كردن با خدا و كسب آرامش از اين راه است( كه به عقيده من ربطي هم به دين اسلام كه اشاره كردين يا هر دين ديگه اي نداره) نه اينكه ما با دعا كردن سرنوشت يا چيز ديگري را بخواهيم تغيير بديم (سرنوشت دست خداست).

بنابراين منظور من از آوردن اين نقد اين بود كه بگم در رسيدن به يك هدف اين طور نيست كه با تمركز كردن و فكر كردن به اون هدف, كائنات دست به دست هم داده و اون خواسته مارو مثل غول چراغ جادو!! براورده ميكنند. بلكه رسيدن به هدف نيازمند تلاش و آگاهي و صد البته تمركز و فكر كردن در آن است.
اما همينطور كه بنده و شما اتفاق نظر داريم افكار مثبت انسان رو شاد و زندگيو به كام آدم شيرين ميكنن.
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed2010
(2010-09-17 ساعت 01:58)yazdan نوشته:  
(2010-09-17 ساعت 00:46)hamed2010 نوشته:  
نقل قول:

خوب عزيز من , اگر شما نسبت به اين نقد جبهه نميگرفتي بخش عمده اين متن هم همان چيزيست كه شما داري ميگي!
البته نا سلامتي بنده 4كلاس سواد دارم كه بدونم منظور از قانون جذب همان جاذبه نيوتن نيست!!!

اصلا فلسفه دعا ارتباط برقرار كردن با خدا و كسب آرامش از اين راه است( كه به عقيده من ربطي هم به دين اسلام كه اشاره كردين يا هر دين ديگه اي نداره) نه اينكه ما با دعا كردن سرنوشت يا چيز ديگري را بخواهيم تغيير بديم (سرنوشت دست خداست).

بنابراين منظور من از آوردن اين نقد اين بود كه بگم در رسيدن به يك هدف اين طور نيست كه با تمركز كردن و فكر كردن به اون هدف, كائنات دست به دست هم داده و اون خواسته مارو مثل غول چراغ جادو!! براورده ميكنند. بلكه رسيدن به هدف نيازمند تلاش و آگاهي و صد البته تمركز و فكر كردن در آن است.
اما همينطور كه بنده و شما اتفاق نظر داريم افكار مثبت انسان رو شاد و زندگيو به كام آدم شيرين ميكنن.

دوست نازنینم، نقادی که شما نقدشون رو اینجا گذاشتین عمیقاً معتقد به این مسئله هستن که "سازندگان این فیلم به عوامفریبی میپردازند" ، "دروغ بزرگی را القا می کنند" (در متن نقد مورد نظر نوشته شده) و ایشون نظرشون این هست که دروغی میگویند که بدینوسیله پولدار شوند.
در نقد جایی برای توهین نیست ولی ایشون متاسفانه کسانی رو که از این کتابها و فیلم ها استفاده میکنن رو کسانی میدونن که " در همان مراحل ابتدايي تفكر و انديشه متوقف مانده اند" و این اصلا برازنده ی یک نقاد نیست.
در ضمن من اصلاً نگفتم که شما کم سواد یا بی سواد هستید خدای نکرده، این نقاد عزیز فرمودن که چرا اصلاً اسمش رو گذاشتن قانون جذب در صورتیکه قانون نیست و . . . . و ....
دوست ندارم این بحث کش دار بشه چون این جا جای انرژی مثبته. به هر حال ممنونم از اینکه این نقد رو گذاشتین.
W.Clement Stone
پاسخ
تشکر کنندگان: yazdan ، wushu kung fu ، Donkey chance
امروز رو می خوام مثبت باشم .... یه جور اساسی ... به امتحانش می ارزه ... تو هم باش
اي کاش آدمها ميدانستند در انتظار چه هستند،
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ
پاسخ
تشکر کنندگان: OMID_R
دوستان عزیز خواهش میکنم این مطلب رو ادامه ندید چون اینجا جاش نیست اسم این تاپبک انرژی مثبت نه چیزی دیگه

دوست عزیز شما هم بهتر یک بار دیگه این فیلم رو بزارید و بصورت عمیق نگاه کنی اون وقت میفهمی این قانون چی من که 100 در 100 باورش دارم چون خودم امتحان کردم نه فقط 1 بار بلکه بیشتر از 20 بار شما باید باورش کنی تا کار کنه و اگه باورنداری بیخیالش شوBig Grin و فکر کسانی که باور دارند رو منحرف نکن ممنون

پاسخ
(2010-09-17 ساعت 15:42)wushu kung fu نوشته:  دوستان عزیز خواهش میکنم این مطلب رو ادامه ندید چون اینجا جاش نیست اسم این تاپبک انرژی مثبت نه چیزی دیگه

دوست عزیز شما هم بهتر یک بار دیگه این فیلم رو بزارید و بصورت عمیق نگاه کنی اون وقت میفهمی این قانون چی من که 100 در 100 باورش دارم چون خودم امتحان کردم نه فقط 1 بار بلکه بیشتر از 20 بار شما باید باورش کنی تا کار کنه و اگه باورنداری بیخیالش شوBig Grin و فکر کسانی که باور دارند رو منحرف نکن ممنون

البته قصد من هم ادامه دادن اين بحث نيست چون فكر ميكنم كه قبل از اين در مورد انرژي مثبت با دوستمون حامد به نتيجه رسيديم!
اما اي كاش شما نقد را با دقت بيشتري مطالعه ميكرديد تا متوجه منظور من ميشديد.
بخشي از نقد رو 2باره قرار ميدم:
"ناگهان فراموشكارشده و پاسخ خواهند داد كه اين قانون فقط براي آنها كه بدان ايمان دارند كار ميكند و فراموش ميكنند كه خودشان در فيلمشان گفته اند كه چه شما اين قانون را قبول داشته و بدان ايمان داشته باشيد و چه نداشته باشيد . اين قانون كار خودش را ميكند "
اما آنچه كه شما از آن به نام قانون ياد ميكنين , قطعا نميتوان مورد نقضي را براي آن
آورد چرا كه قانون در شرايط مختلف و براي افراد متفاوت نتيجه يكسان خواهد داشت. كه حداقل تجربه اينجانب در مورد جذب(نه قانون جذب) خلاف اين را نشان ميدهد.
اما در پايان بگويم كه به هيچ وجه قصد انحراف افكار رو نداشتم و صرفا جهت آگاهي شما دوستان اين پست رو قرار دادم
باز هم از توجه شما ممنونم و اميدوارم كه ديگه ادامه نديم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
آقا صلوات بفرستین. من که دیگه ادامه نمیدم!!
----------------------
جمله از W. Clement Stone هستش. (بنده خدا 100سال عمر کرد!)
W.Clement Stone
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست عزیز من دیگه بحث ادامه نمیدم چون فضای تاپیک عوض میشه

الخلاصه من این قانون رو باور دارم و شایدهم آقای حامدم باور داشته باشند و من نمیتونم به اجبار شما رو وادار به قبول کردن و شما هم نمیتونید من رو به اجبار وادار به قبول نکردن کنید

ممنون
پاسخ
(2010-09-17 ساعت 17:46)wushu kung fu نوشته:  دوست عزیز من دیگه بحث ادامه نمیدم چون فضای تاپیک عوض میشه

الخلاصه من این قانون رو باور دارم و شایدهم آقای حامدم باور داشته باشند و من نمیتونم به اجبار شما رو وادار به قبول کردن و شما هم نمیتونید من رو به اجبار وادار به قبول نکردن کنید

ممنون

والا من آقام رو نمیدونم قبول داره یا نه!!!!!!! ولی خودم قبول دارم!

آدمی که تفکر مثبت داره از جهنم هم میتونه برای خودش بهشت بسازه ولی آدم منفی گرا بهشت رو هم بر خودش جهنم میکنه. مثلاً هزار جور ایراد از حوری موریا میگیره!!
W.Clement Stone
پاسخ
تشکر کنندگان:
نقل قول:
(2010-09-17 ساعت 18:34)hamed2010 نوشته:  
(2010-09-17 ساعت 17:46)wushu kung fu نوشته:  دوست عزیز من دیگه بحث ادامه نمیدم چون فضای تاپیک عوض میشه

ممنون

والا من آقام رو نمیدونم قبول داره یا نه!!!!!!! ولی خودم قبول دارم!

آدمی که تفکر مثبت داره از جهنم هم میتونه برای خودش بهشت بسازه ولی آدم منفی گرا بهشت رو هم بر خودش جهنم میکنه. مثلاً هزار جور ایراد از حوری موریا میگیره!!

حامد جان کلی خندیدمBig GrinBig Grin
منظورم بابای شما نبود بلکه منظورم خوده شما بود
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان