کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انرژی مثبت
[font=Arial]بــاید روی ایـن نا امیدی و *تــرس رو کــم کرد.

*منظورم از این ترس لعنتی ! تـرس از شکست است! شکست هیچ وقت معنا نداره و نخواهد داشت!
[/font]

WinkSmileWink
[font=Arial]بـرنامه روبرو ، هــدف پیـشرو ، پــیش بـه سـوی پــیروزی.[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: nicole.gemini ، mohammad.maleki ، R.F ، A1234 ، oxin
«آن کس که در هرجا دوستانی دارد، همه جا را دوست‌داشتنی می‌یابد.»
اي کاش آدمها ميدانستند در انتظار چه هستند،
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammad.maleki ، R.F ، AmericanHamid ، wushu kung fu ، Snowman ، Linspire ، A1234 ، oxin
نمیدونم چرا ارسال پست جدید برای من قفل شده!!! گرچه من زیاد از این گزینه استفاده نکرده و نمیکنم.... بهر حال خواستم شب بلدا را را بهتون تبریک بگویم.. چون همراهش انرژی مثبت هم بود، جایی دیگه پیدا نکردم تا بنویسمش!!!!

محفل آريائي تان طلائي ، دلهايتان دريائی
شاديهايتان يلدائي ، مبارک باد اين شب اهورائي
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammad.maleki ، xbox ، alireza.nayyeri ، Snowman ، A1234 ، emadziaei
(2010-12-21 ساعت 21:38)nicole.gemini نوشته:  نمیدونم چرا ارسال پست جدید برای من قفل شده!!! گرچه من زیاد از این گزینه استفاده نکرده و نمیکنم.... بهر حال خواستم شب بلدا را را بهتون تبریک بگویم.. چون همراهش انرژی مثبت هم بود، جایی دیگه پیدا نکردم تا بنویسمش!!!!

محفل آريائي تان طلائي ، دلهايتان دريائی
شاديهايتان يلدائي ، مبارک باد اين شب اهورائي

اره شب یلدا خیلی انرزی داره اونم از نوع مثبت
پاسخ
تشکر کنندگان: xbox
مشیت الهی
وقتی راه خود را گم کرده ایم، خداوند درهای کسب تجربه هایی را بر ما می گشاید که ما آنها را بداقبالی یا مصیبت می پنداریم، در واقع این تجربه ها برای بازگرداندن ما به راه صحیح است.
به خرد و عشق پروردگار توکل کنیم!

خاموش باشید!
در میان کارهای روزانه، در غوغا و جنجال زندگی، دوباره و دوباره لحظه ای مکث کنید.
قلب خود را به حضور آشنا و شیرین خداوند بازگردانید.
خاموش باشید و بگذارید که آرامش او در شما جاری شود.
تنها وقتی که روح در آرامش است کار حقیقی انجام می شود و جسم و ذهن نیروی تحمل کردن و صبر و استقامت را می یابند.
پاسخ
تشکر کنندگان: wushu kung fu ، nicole.gemini ، mohammad.maleki ، A1234
[font=Arial]نــفس بکش ، نــفـس عـمـیـق!

اگــر برای آیـنـده هــدف داری ، پـس بـه راحــت ادامه بـده !

بـا قــدرت رفـیـق. قــوی بـاش و جـسـور مــثل ببر!

بـه خـــودت ، به راهــت و هــدفــت ایــمـان داشته باش. بــاورش کــن.

همین.Wink

پ.ن :

این نوشته خودم رو بزرگ پیرینت گرفتم ، زدم به آینه که یادم بمونه ، که یادم نره کـــه قـــوی باشم. مثل ببر!
[/font]
[font=Arial]بـرنامه روبرو ، هــدف پیـشرو ، پــیش بـه سـوی پــیروزی.[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: wushu kung fu ، mohammad.maleki ، Snowman ، A1234
این که بدانی در راه درستی هستی یک چیز است, اما اینکه فکرکنی راه درست فقط همین است، چیز دیگری است ! پائولو کوئیلو
اي کاش آدمها ميدانستند در انتظار چه هستند،
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammad.maleki ، Snowman ، A1234
اگه ما توان انجام یه کاری رو نداشته باشیم هیچ وقت ارزو نمیکنیم اون کار رو انجام بدیمCoolCool
پاسخ
تشکر کنندگان: xbox
بدون احساس قدرداني از آنچه كه داري، آوردن چيزهاي بيشتر به زندگي غيرممكن است. چرا؟
چون افكار و احساساتي كه هنگام ناشكري از خودت ساطع مي كني، عواطفي منفي هستند، خواه احساس حسادت باشد، خواه دلخوري، نارضايتي يا احساس "ناكافي بودن".
اين احساسات نمي توانند آنچه را كه مي خواهي براي تو بياورند. صرفاً همان چيزي را كه نمي خواهي به تو بر مي گردانند. اين احساسات منفي مانع آمدن چيزهاي خوب به سوي تو مي شوند.
اگر اتومبيلي نو بخواهي، ولي خدا را بابت اتومبيلي كه داري شاكر نباشي، اين خود فركانسي غالب است كه از خودت ساطع مي كني.
پاسخ
تشکر کنندگان: Snowman ، A1234
({ آنچه را در دعا و نیایش درخواست کنید و باور داشته باشید دریافت خواهید کرد }) Cool
کتاب مقدس

جک کانفیلد :
سالها طول کشید تا به این نکته رسیدم زیرا همیشه فکر می کردم کاری هست که باید انجام بدهم و اگر این کار را نکنم خداوند از من رضایت نخواهد داشت وقتی دانستم رسالت واقعی من اینست شادی را بیابم و تجربه کنم فقط دست به کارهایی زدم که برایم لذتبخش باشدمن جمله ای در این خصوص دارم :اگر به شما احساس خوبی نمی دهد انجامش ندهید!

نیل دانلد والش:
شادی . عشق. آزاد.ی . خوشبختی . خنده همش همینهاست
آگر از خوردن یک ساندویچ لذت می برید همین کار را بکنید !Big Grin

دکتر جان هاگلین :
شادی درون. سوخت موفقیت است Cool
یه روزی دوباره خورشید رد میشه از بغض ابرا
دوباره بوسه و لبخند میشه سرگرمیِ دنیا

میشه فردای من و تو لب به لب شعر رسیدن
رو تن دیوار کهنه نقش آزا.د.ی کشیدن ...!
پاسخ
تشکر کنندگان:
به نظر من اگه چیزی رو می خوای اونو بنویس.من زندگی رو که میخوام در اینده داشته باشم رو نوشتم.(با تمام جزییات مثل یه زندگی نامه)سعی کن هر روز بخونی.و ایمان داشته باش که بهش میرسی.من امتحان کردم و کم کم دارم نتیجه هم میگیرم
پاسخ
تشکر کنندگان: wushu kung fu ، AmericanHamid ، A1234
عجب از کار بندگانم

خداوند می فرماید: از پنج کار بندگانم در عجب هستم

دوران جوانی را در آرزوی بزرگ شدن به سر می برید و دوران بزرگسالی را در حسرت باز گشت به کودکی می گذرانید

سلامتی خودرا فدای مال اندوزی می کنید پس از آن تمام دارائی خود را صرف بازیابی سلامتی می کنید

به قدری نگران آینده هستید که حال را فراموش کرده در حالی که نه حال را دارید و نه آینده را

طوری زندگی می کنید که گوئی هرگز نخواهید مرد در حالی که پس از مرگ گور های شما گرد وغبار در بر میگیرد که گوئی هر گز نبوده اید

قلب دیگران را در لحظه ای با گفتارتان مجروح می کنیدوبرای التیام بخشیدن آن سال ها وقت صرف می کنید

پس چرا ؟
To Wounds From One[font=Arial][/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: wushu kung fu ، A1234
نوید نیستی ببینی چه تاپیکی راه انداختیBig Grin
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
پاسخ
تشکر کنندگان:

کتاب راز:

آنچه ما هستیم نتیجه اندیشه های گذشته ماست ( بودا )

در برابر هرچه مقاومت کنید بیشتر دوام می آورد کارل یونگ

جک کانفیلد:
جنبش ضد جنگ . جنگ بیشتری تولید می کند. جنبش ضد مواد مخدر . مواد مخدر بیشتری تولید کرده است ! علتش اینست که به آنچه نمی خواهیم توجه می کنیم Sad

آنچه را درباره اش فکر کنیم وبه خاطرش سپاسگزار باشیم به زندگی خود راه می دهیم دکتر جان دمارتینی

<چگونه> قلمرو کائنات است
کائنات همیشه کوتاه ترین . سریعترین.و هماهنگ ترین راه میان شما و رویا هایتان را می داند مایک دولی
مایک دولی

[/] اگر به کائنات واگذار کنید از آنچه به دست می آورید شگفت زده می شوید این همان جایی است که معجزه اتفاق می افتد !Cool دکتر جو ویتال

اینکه این قدرت چیست . نمیدانم .تنها می دانم که وجود دارد . الکساندر گراهام بل

کار ما سر درآوردن از چگ.نه نیست چگونه خودش را در تعهد و باور داشتن < چه > متجلی میسازد جک کانفیلد

یه روزی دوباره خورشید رد میشه از بغض ابرا
دوباره بوسه و لبخند میشه سرگرمیِ دنیا

میشه فردای من و تو لب به لب شعر رسیدن
رو تن دیوار کهنه نقش آزا.د.ی کشیدن ...!
پاسخ
تشکر کنندگان: دلربا ، wushu kung fu ، mohammad.maleki ، oxin ، myarshia
خواستن عین داشتن است
یعنی وقتی واقعا چیزی را بخواهی حتما و بدون هیچ تردیدی به ان خواهی رسید...
ان معجزه یا نیرویی که اشخاص را به اوج میرساند,در سعی و تلاش و استقامت و پشتکاری یافت میشود که از
شجاعت و روحیه ای مصمم برخوردارند...(مارک تواین)
پاسخ
تشکر کنندگان: wushu kung fu ، A1234 ، mohammad.maleki ، xbox

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان