کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
سلام کسی هست که تاریخ مصاحبشو تو آنکارا تغییر داده باشه ؟ چطوری این کارو کرده ؟چون من هم میل زدم هم فکس تلفنم زدم نتونستم صحبت کنم .کمممک لطفا...
سلام کسی هست که تاریخ مصاحبشو تو آنکارا تغییر داده باشه ؟ چطوری این کارو کرده ؟چون من هم میل زدم هم فکس تلفنم زدم نتونستم صحبت کنم .کمممک لطفا...
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-01-25 ساعت 14:11)seravin نوشته:  
(2010-01-25 ساعت 12:36)adl نوشته:  با سلام
شنیدم که در موقع مصاحبه یه CVهم می خوان ،از دوستانی که برای مصاحبه رفتن می خوام لطفا راهنمائی کنن که در CV دقیقا چه اطلاعاتی باید وارد بشه.
با تشکر

CV رو فقط از کسانی که مدارک تحصیلی فوق لیسانس به بالا رو دارند میخوان.

من الان اینو می شنوم که CV هم می خوان.
واقعا مطمئنید که برای لیسانس ها نمی خوان؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
ساشا جان
بله مطمئن هستم که از لیسانسه ها نمیخوان.
اما شما میتونی یه CV برا خودت آماده کنی.
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: ساشا
سلام دوستان

يه مشكلي دارم. من تو صفحه ايميل سفارت آمريكا در آنكارا مي رم كه ايميل بزنم ولي هر كاري مي كنم سابميت نمي شه! به نظرتون مشكل از كانكشن يا كامپيوتر منه؟ آيا راه ديگه اي هست يعني آدرسي چيزي كه بتونم به آنكارا ايميل بزنم؟
ممنون مي شم جواب بدين
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-01-26 ساعت 16:19)esmail نوشته:  سلام دوستان

يه مشكلي دارم. من تو صفحه ايميل سفارت آمريكا در آنكارا مي رم كه ايميل بزنم ولي هر كاري مي كنم سابميت نمي شه! به نظرتون مشكل از كانكشن يا كامپيوتر منه؟ آيا راه ديگه اي هست يعني آدرسي چيزي كه بتونم به آنكارا ايميل بزنم؟
ممنون مي شم جواب بدين

از فایرفاکس استفاده کن
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: esmail
(2010-01-26 ساعت 16:36)seravin نوشته:  
(2010-01-26 ساعت 16:19)esmail نوشته:  سلام دوستان

ممنون مي شم جواب بدين

از فایرفاکس استفاده کن

مرسي سراوين جان. ايميلم سند شد. خدا عوضت بده. الهي كه تو آمريكا دست به هر چي مي زني طلا بشه(البته اين دعا رو هميشه مامان ها مي كنن!!)
من نمي دونم اگه اين مهاجر سرا و بچه هاي دوست داشتني نبودند مشكلات ما چطوري حل مي شد. فكر كنم موسس اين سايت به اندازه اديسون ثواب مي بره به خدا.

راستي يه سوال يادم اومد! اين اصطلاح foreign state of chargeability كه تو نامه اول اومده يعني چي؟ دقيقن ته نامه اول مون. همون eligibility سابقه؟ آخه بعد از اين كه اين بنده خدا اسم كشورش رو تركيه زده بوده و ريجكت شده به فكرم رسيد كه چك كنم ببينم اشتباه نكرده باشم زبونم لالCool
پاسخ
تشکر کنندگان: seravin
esmail جان
منظور همون کشور محل تولد هستش
اینجا و اینجا رو ببین
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: esmail ، shahin82
از دوستان،کسی این فرمی که توی هواپیما میدن و دوقسمتیه و لیست هرچی پیشمونه رو باید بنویسیم توش رو داره؟ من داشتم، الان میگردم پیداش نمیکنم!
[font=Verdana]
یا به ما یار نشو یا چو شدی چون ما شو+++ما چو رسوای جهانیم تو هم رسوا شو
عاشق و رند و غزل خوان و فرنگی مشرب+++رند و لاقید و ملامت کش و بی پروا شو
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-01-24 ساعت 17:04)esmail نوشته:  
(2010-01-24 ساعت 16:52)m.memari نوشته:  
(2010-01-24 ساعت 15:39)jabe نوشته:  
(2010-01-22 ساعت 22:34)m.memari نوشته:  می شه بگی کی ایمیل زدی معماری جان؟ آخه من یک هفته بعد از کارنت شدن تازه ایمیل زدم و گفتن 7 تا 10 روز کاری دیگه ایمیل بزن. منم سه شنبه ایمیل زدم که تا حالا حواب ندادن!Sad فکر کنم نباید یه هفته صبر می کردم بعد از کارنت شدن و تا کارنت شدم باید ایمیل رو می زدم. امیدوارم زودتر حواب بدن
اسماعيل عزيز اصلا نگران نباش ايشالا هرچه زودتر جواب مي گيري. . .
من شنبه 16 ژانويه ايميل زدم و سه شنبه 19 ژانويه جواب گرفتم .
جالب بدونيد من مي خواستم چند روز ديرتر اينكار رو بكنم تا اينكه فهميدم يكي از دوستان دو روز بعد از اعلام كارنت ، نامه زده بود و تاريخ شو گرفته بود .
میگیم نکنه متن شما با ما فرق می‌کنه چون به من هم گفت 7 تا ده رو مه من دیروز نهمین روز بود ایمیل رو دوباره فرستادم می‌شه متن رو براممون بزارین؟
با سلام خدمت دوستان و با تشكر از دوست عزيزم آقاي ADL من اين نامه رو فرستادم و شما هم در ثبت تاريخ تولد دقت كنيد.
Dear Sir/Madam,
***Case Number : 2010AS00011xxx
FIRST NAME: xxxxxxxxx
LAST NAME :xxxxxxxxxx
Date of birth : (xx-day-19xx)

Preference Category : DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability : Iran

Referring to information given in recent visa bulletin my case number(AS00011xxx ) will be current in mar2010 . I was wondering if you'd mind sending me the copy of my second letter via e-mail ? i would like to be informed about the date my interview will take place in the USA local embassy in ANKARA.

Your kind cooperation would be highly appreciated
در جواب ايميلم تاريخ ارسال نامه دوم رو هم نوشته بود. . .
با آرزوي موفقيت شما

والا نامه ما هم يه چيزي شبيه همين بود!

I am writing to inform you that according to the “VISA BULLETIN FOR FEBRUARY 2010” my case number is current. I will appreciate it if you could send me a copy of the second letter via e-mail for knowing the fixed date of our interview in embassy of the united state of America in Ankara .

I am looking forward to hearing from you as soon as possible.
نامه كه قابل فهمه! شايد كارمند مربوطه فايل ما رو اون ته مه ها گذاشته!

اگه ظرف دو سه روز آينده جواب ندن به نظرتون يه زنگي به كي سي سي بزنيم؟ سراوين جان موافقي ما يه تماس بگيريم با كي سي سي؟ اگر دوستان شماره تلفن هاي كي سي سي رو دارين مي شه بگذارين اينجا؟ البته فكر كنم تو نامه اول يه چيزايي گفته بود كه در صورت تماس چه كنيد و از اين حرفا.

مرسی از قوت قلب دوستان
باید بگم که تاریخ مصاحبه من اعلام شد همونطور که خودشون گفتم 10مین روز کاری.
حالا یه سئوال دارم و انم اینه که الان چی‌کار کنم چون گفته نامه اول رو 14 ژانویه فرستادن که هنوز نگرفتم آیا می‌شه ایمیل زد و شماره پیگیری چیزی از پست نامه ازشون پرسید تا اینجا بشه رفت پست‌خونه و دنبالش کرد؟
و سئال دوم هم این هست که آیا الان باید برم بلیط رو بگیرم واسه ترکیه یا باید با سفارت ترکیه قبلش ایمیل بهزتن کلا الان من باید چی‌کار کنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-01-28 ساعت 12:25)jabe نوشته:  
(2010-01-24 ساعت 17:04)esmail نوشته:  
(2010-01-24 ساعت 16:52)m.memari نوشته:  
(2010-01-24 ساعت 15:39)jabe نوشته:  
(2010-01-22 ساعت 22:34)m.memari نوشته:  می شه بگی کی ایمیل زدی معماری جان؟ آخه من یک هفته بعد از کارنت شدن تازه ایمیل زدم و گفتن 7 تا 10 روز کاری دیگه ایمیل بزن. منم سه شنبه ایمیل زدم که تا حالا حواب ندادن!Sad فکر کنم نباید یه هفته صبر می کردم بعد از کارنت شدن و تا کارنت شدم باید ایمیل رو می زدم. امیدوارم زودتر حواب بدن
اسماعيل عزيز اصلا نگران نباش ايشالا هرچه زودتر جواب مي گيري. . .
من شنبه 16 ژانويه ايميل زدم و سه شنبه 19 ژانويه جواب گرفتم .
جالب بدونيد من مي خواستم چند روز ديرتر اينكار رو بكنم تا اينكه فهميدم يكي از دوستان دو روز بعد از اعلام كارنت ، نامه زده بود و تاريخ شو گرفته بود .
میگیم نکنه متن شما با ما فرق می‌کنه چون به من هم گفت 7 تا ده رو مه من دیروز نهمین روز بود ایمیل رو دوباره فرستادم می‌شه متن رو براممون بزارین؟
با سلام خدمت دوستان و با تشكر از دوست عزيزم آقاي ADL من اين نامه رو فرستادم و شما هم در ثبت تاريخ تولد دقت كنيد.
Dear Sir/Madam,
***Case Number : 2010AS00011xxx
FIRST NAME: xxxxxxxxx
LAST NAME :xxxxxxxxxx
Date of birth : (xx-day-19xx)

Preference Category : DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability : Iran

Referring to information given in recent visa bulletin my case number(AS00011xxx ) will be current in mar2010 . I was wondering if you'd mind sending me the copy of my second letter via e-mail ? i would like to be informed about the date my interview will take place in the USA local embassy in ANKARA.

Your kind cooperation would be highly appreciated
در جواب ايميلم تاريخ ارسال نامه دوم رو هم نوشته بود. . .
با آرزوي موفقيت شما

والا نامه ما هم يه چيزي شبيه همين بود!

I am writing to inform you that according to the “VISA BULLETIN FOR FEBRUARY 2010” my case number is current. I will appreciate it if you could send me a copy of the second letter via e-mail for knowing the fixed date of our interview in embassy of the united state of America in Ankara .

I am looking forward to hearing from you as soon as possible.
نامه كه قابل فهمه! شايد كارمند مربوطه فايل ما رو اون ته مه ها گذاشته!

اگه ظرف دو سه روز آينده جواب ندن به نظرتون يه زنگي به كي سي سي بزنيم؟ سراوين جان موافقي ما يه تماس بگيريم با كي سي سي؟ اگر دوستان شماره تلفن هاي كي سي سي رو دارين مي شه بگذارين اينجا؟ البته فكر كنم تو نامه اول يه چيزايي گفته بود كه در صورت تماس چه كنيد و از اين حرفا.

مرسی از قوت قلب دوستان
باید بگم که تاریخ مصاحبه من اعلام شد همونطور که خودشون گفتم 10مین روز کاری.
حالا یه سئوال دارم و انم اینه که الان چی‌کار کنم چون گفته نامه اول رو 14 ژانویه فرستادن که هنوز نگرفتم آیا می‌شه ایمیل زد و شماره پیگیری چیزی از پست نامه ازشون پرسید تا اینجا بشه رفت پست‌خونه و دنبالش کرد؟
و سئال دوم هم این هست که آیا الان باید برم بلیط رو بگیرم واسه ترکیه یا باید با سفارت ترکیه قبلش ایمیل بهزتن کلا الان من باید چی‌کار کنم؟

نامه دومم دقیقا 1 ماهه رسید زمان مصاحبه همونی بود که تو ایمیل بهم گفته بودن .3 روز قبل از تاریخ مصاحبت بلیط یگیر
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-01-25 ساعت 17:43)bobby نوشته:  میشه نمونه فرمی که با نامه اول میاد و باید پر کرد و فرستاد رو بزارین ؟؟؟؟؟ اگه فارسی باشه که بهتر

دو فرمی که در نامه اول هستند

تبادل نظر در مورد تکمیل فرم ds-230

تبادل نطر در مورد تکمیل فرم ds-122
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: bobby ، Ali Sepehr ، R.F
(2010-01-28 ساعت 11:21)merdax نوشته:  از دوستان،کسی این فرمی که توی هواپیما میدن و دوقسمتیه و لیست هرچی پیشمونه رو باید بنویسیم توش رو داره؟ من داشتم، الان میگردم پیداش نمیکنم!

تحویل بگیر داش مهرداد

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

پاسخ
تشکر کنندگان: mohsen324 ، mary joon ، Hashem
(2010-01-28 ساعت 23:54)hamed_gh نوشته:  
(2010-01-28 ساعت 11:21)merdax نوشته:  از دوستان،کسی این فرمی که توی هواپیما میدن و دوقسمتیه و لیست هرچی پیشمونه رو باید بنویسیم توش رو داره؟ من داشتم، الان میگردم پیداش نمیکنم!

تحویل بگیر داش مهرداد

مرسی حامد ولی منظورم pdfش بود! موجوده! لینکشم توی همین مهاجرسرای خودمون دیده بودم،دانلودم کرده بودم الان اسمش یادم نیس!
[font=Verdana]
یا به ما یار نشو یا چو شدی چون ما شو+++ما چو رسوای جهانیم تو هم رسوا شو
عاشق و رند و غزل خوان و فرنگی مشرب+++رند و لاقید و ملامت کش و بی پروا شو
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان کسی میدونه تاپیک رسا خانم تو مهاجرسرا که در مورد لاس وگاس نوشته چیه؟ یه بار موضوع رو خوندم ولی الان هر چی میگردم پیداش نمیکنم.
سپاس
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-01-29 ساعت 09:24)merdax نوشته:  
(2010-01-28 ساعت 23:54)hamed_gh نوشته:  

تحویل بگیر داش مهرداد

مرسی حامد ولی منظورم pdfش بود! موجوده! لینکشم توی همین مهاجرسرای خودمون دیده بودم،دانلودم کرده بودم الان اسمش یادم نیس!

اینم فایل pdf فرمها

فایل‌های پیوست
.pdf   customs-doc ??? ???? ????.pdf (اندازه 1.44 MB / تعداد دانلود: 138)
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
پاسخ
تشکر کنندگان: merdax ، shahin82 ، Hashem ، To USA