کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
(2010-01-29 ساعت 09:59)babakped نوشته:  
(2010-01-29 ساعت 09:24)merdax نوشته:  
(2010-01-28 ساعت 23:54)hamed_gh نوشته:  
(2010-01-28 ساعت 11:21)merdax نوشته:  از دوستان،کسی این فرمی که توی هواپیما میدن و دوقسمتیه و لیست هرچی پیشمونه رو باید بنویسیم توش رو داره؟ من داشتم، الان میگردم پیداش نمیکنم!

تحویل بگیر داش مهرداد

مرسی حامد ولی منظورم pdfش بود! موجوده! لینکشم توی همین مهاجرسرای خودمون دیده بودم،دانلودم کرده بودم الان اسمش یادم نیس!

اینم فایل pdf فرمها

ممنون بابک خان،اینم ورژن دیجیتالی و سیاه-سفید و سبکتر همونی که شما گذاشتین،میزارم اینجا که اگه کسی خواست شاید به دردش بخوره:
لینک مستقیم
[font=Verdana]
یا به ما یار نشو یا چو شدی چون ما شو+++ما چو رسوای جهانیم تو هم رسوا شو
عاشق و رند و غزل خوان و فرنگی مشرب+++رند و لاقید و ملامت کش و بی پروا شو
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: babakped ، fairwall ، Hashem
سلام...
من فامیلیم رو 3 سال پیش اصلاح کردم والان متوجه شدم که مدرک دیپلمم با فامیلی اصلاح نشده امه. سفارت مفهوم برگه ی توضیحات شناسنامه رو متوجه میشه؟ کسی اینجور موردی داشته؟
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
پاسخ
تشکر کنندگان:
salam bebekhshid ke farsi type nemikonam.font farsi nadaram.man bad az emaili ke be sefarate ankara zadam ke satesh mosahebamo began ye namee ham zamime kardan va ferestadan ba in onvan(packet.diversity visa instructions) aya in nameee dovme
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-01-30 ساعت 14:40)f.o نوشته:  salam bebekhshid ke farsi type nemikonam.font farsi nadaram.man bad az emaili ke be sefarate ankara zadam ke satesh mosahebamo began ye namee ham zamime kardan va ferestadan ba in onvan(packet.diversity visa instructions) aya in nameee dovme

سلام f.o عزيز
مي گم من به آنكارا ايميل زدم گفتن هنوز پرونده هاي مارچ نرسيده! و يكي دو هفته ديگه ايميل بزن! شما ساعت مصاحبه تون رو گرفتين؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-01-28 ساعت 11:21)merdax نوشته:  از دوستان،کسی این فرمی که توی هواپیما میدن و دوقسمتیه و لیست هرچی پیشمونه رو باید بنویسیم توش رو داره؟ من داشتم، الان میگردم پیداش نمیکنم!

--------------
merdax جان این فرمی که میگید تو هواپیما میدن فقط برای گرین کارتیهاست یا اینکه به سایر ویزا ها مثل ویزای نامزدی هم مربوط میشه و باید تو هواپیما پرکنند؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
الان سايت آنكارا رو چك كردم. خودشون گفتن هنوز فايل هاي مارچ نرسيده! و بعدن ايميل بزن. با كمال تعجب كيس نامبر ما تو جدول مصاحبه اومده.
بچه هاي مارچي حتمن اينجا رو چك كنين:
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
پاسخ
تشکر کنندگان: m.memari ، Ali58 ، Ali Sepehr
میشه ایمیلی که باید برای دکتر زد رو اینجا بزارید برای وقت قبلی گرفتن(انکارا-اونگان)
مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-01-31 ساعت 03:29)f.o نوشته:  میشه ایمیلی که باید برای دکتر زد رو اینجا بزارید برای وقت قبلی گرفتن(انکارا-اونگان)
مرسی
به این سایت باید بری و مراحل ثبت درخواست رو انجام بدی. ایمیلی نیست.

http://www.doctorun.com
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F
سلام .
من عضو جدید مهاجرسرا هستم. از همه دست اندرکاران این سایت خوب سپاس گزارم. می خواستم بدونم توی سالهای قبل کسی بوده که چون شماره کیس نامبرش بالا بوده اصلا به مصاحبه دعوت نشده باشه. ؟
ممنون میشم اگه جواب بدید.
Case Number : 2010AS000275XX
دریافت نامه اول : June 2009
کنسولگری: Ankara
ارسال فرمهای سری اول : July 2009
دریافت نامه دوم: July 18
مصاحبه: August 04
دریافت کلیرنس: 1/2 27 August و 1/2 Sep. 21
تاریخ دریافت ویزا : 1/2 4 Sep. و 1/2 25 Sep.
جمع تقریبی هزینه ها: 7.5 میلیون تومان (دو نفر در سه بار سفر)
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-01-31 ساعت 14:36)shgh57 نوشته:  سلام .
من عضو جدید مهاجرسرا هستم. از همه دست اندرکاران این سایت خوب سپاس گزارم. می خواستم بدونم توی سالهای قبل کسی بوده که چون شماره کیس نامبرش بالا بوده اصلا به مصاحبه دعوت نشده باشه. ؟
ممنون میشم اگه جواب بدید.

تا کنون همچین چیزی مشاهده نشده! کمی مطالعه کنید سایت رو...
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F ، shr.jafari
یک نکته هست که جا داره بگم چون جایی ندیدم کسی نوشته باشه. پست DHL حداقل 3 روز کاری در سریعترین حالتش طول می کشه که بسته رو برسونه آنکارا. قیمتش هم برای سریعترین حالت 52,500 تومن میشه. توضیحش هم اینکه بسته (برعکس ارسال برای آمریکا) مستقیما نمیره ترکیه! یه دور تو اروپا میزنه بعد میره ترکیه. حواستون باشه یه وقت به هوای دفعه اول که یکی دو روزه رسید امریکا دیر پست نکنید. مثلا بسته من که دیروز پست کردم الان آلمانِ! آدم یه حورایی زهرترک میشه تا برسه ترکیه Smile))
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F ، kavoshgarnet
(2010-01-31 ساعت 16:31)shahin82 نوشته:  یک نکته هست که جا داره بگم چون جایی ندیدم کسی نوشته باشه. پست DHL حداقل 3 روز کاری در سریعترین حالتش طول می کشه که بسته رو برسونه آنکارا. قیمتش هم برای سریعترین حالت 52,500 تومن میشه. توضیحش هم اینکه بسته (برعکس ارسال برای آمریکا) مستقیما نمیره ترکیه! یه دور تو اروپا میزنه بعد میره ترکیه. حواستون باشه یه وقت به هوای دفعه اول که یکی دو روزه رسید امریکا دیر پست نکنید. مثلا بسته من که دیروز پست کردم الان آلمانِ! آدم یه حورایی زهرترک میشه تا برسه ترکیه Smile))
مرسي از تذكرت شاهين جان
مي گم حالا مدارك 20 روز قبل از مصاحبه برسه اشكالي داره؟ مثلن ما مبني رو بذاريم براي 20 روز قبل تا دو هفته تضمين باشه برامون.
از بچه هايي كه مدارك رو فرستادن آنكارا(منظورم بچه هايي كه مصاحبه شدن) مي شه بگين كه كي فرستادين مدارك رو؟ ممنون مي شم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-01-31 ساعت 16:41)esmail نوشته:  
(2010-01-31 ساعت 16:31)shahin82 نوشته:  یک نکته هست که جا داره بگم چون جایی ندیدم کسی نوشته باشه. پست DHL حداقل 3 روز کاری در سریعترین حالتش طول می کشه که بسته رو برسونه آنکارا. قیمتش هم برای سریعترین حالت 52,500 تومن میشه. توضیحش هم اینکه بسته (برعکس ارسال برای آمریکا) مستقیما نمیره ترکیه! یه دور تو اروپا میزنه بعد میره ترکیه. حواستون باشه یه وقت به هوای دفعه اول که یکی دو روزه رسید امریکا دیر پست نکنید. مثلا بسته من که دیروز پست کردم الان آلمانِ! آدم یه حورایی زهرترک میشه تا برسه ترکیه Smile))
مرسي از تذكرت شاهين جان
مي گم حالا مدارك 20 روز قبل از مصاحبه برسه اشكالي داره؟ مثلن ما مبني رو بذاريم براي 20 روز قبل تا دو هفته تضمين باشه برامون.
از بچه هايي كه مدارك رو فرستادن آنكارا(منظورم بچه هايي كه مصاحبه شدن) مي شه بگين كه كي فرستادين مدارك رو؟ ممنون مي شم.

اینجا کسی احیانا مصاحبه نرفته؟Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-01-31 ساعت 23:09)esmail نوشته:  
مرسي از تذكرت شاهين جان

من 24 روز قبل از مصاحبم براشون فرستادم و 20 روز قبل بدستشون رسید
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: drkamrani1 ، R.F ، esmail ، mohsen324
(2010-02-01 ساعت 01:03)sh-b نوشته:  
(2010-01-31 ساعت 23:09)esmail نوشته:  
مرسي از تذكرت شاهين جان

من 24 روز قبل از مصاحبم براشون فرستادم و 20 روز قبل بدستشون رسید

مرسي شادي جان. خدا خيرت بده.
پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان