کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
(2010-01-31 ساعت 16:41)esmail نوشته:  
(2010-01-31 ساعت 16:31)shahin82 نوشته:  یک نکته هست که جا داره بگم چون جایی ندیدم کسی نوشته باشه. پست DHL حداقل 3 روز کاری در سریعترین حالتش طول می کشه که بسته رو برسونه آنکارا. قیمتش هم برای سریعترین حالت 52,500 تومن میشه. توضیحش هم اینکه بسته (برعکس ارسال برای آمریکا) مستقیما نمیره ترکیه! یه دور تو اروپا میزنه بعد میره ترکیه. حواستون باشه یه وقت به هوای دفعه اول که یکی دو روزه رسید امریکا دیر پست نکنید. مثلا بسته من که دیروز پست کردم الان آلمانِ! آدم یه حورایی زهرترک میشه تا برسه ترکیه Smile))
مرسي از تذكرت شاهين جان
مي گم حالا مدارك 20 روز قبل از مصاحبه برسه اشكالي داره؟ مثلن ما مبني رو بذاريم براي 20 روز قبل تا دو هفته تضمين باشه برامون.
از بچه هايي كه مدارك رو فرستادن آنكارا(منظورم بچه هايي كه مصاحبه شدن) مي شه بگين كه كي فرستادين مدارك رو؟ ممنون مي شم.

esmail عزیز در نامه دوم قید شده at least 15 days before یعنی لااقل 15 روز قبل . شما اگر مدارکتان را 20 ویا 25 روز قبل هم بفرستید هیچ مشکلی نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان: esmail
(2010-02-01 ساعت 18:06)reza22 نوشته:  
(2010-01-31 ساعت 16:31)shahin82 نوشته:  یک نکته هست که جا داره بگم چون جایی ندیدم کسی نوشته باشه. پست DHL حداقل 3 روز کاری در سریعترین حالتش طول می کشه که بسته رو برسونه آنکارا. قیمتش هم برای سریعترین حالت 52,500 تومن میشه. توضیحش هم اینکه بسته (برعکس ارسال برای آمریکا) مستقیما نمیره ترکیه! یه دور تو اروپا میزنه بعد میره ترکیه. حواستون باشه یه وقت به هوای دفعه اول که یکی دو روزه رسید امریکا دیر پست نکنید. مثلا بسته من که دیروز پست کردم الان آلمانِ! آدم یه حورایی زهرترک میشه تا برسه ترکیه Smile))
مرسي از تذكرت شاهين جان
مي گم حالا مدارك 20 روز قبل از مصاحبه برسه اشكالي داره؟ مثلن ما مبني رو بذاريم براي 20 روز قبل تا دو هفته تضمين باشه برامون.
از بچه هايي كه مدارك رو فرستادن آنكارا(منظورم بچه هايي كه مصاحبه شدن) مي شه بگين كه كي فرستادين مدارك رو؟ ممنون مي شم.

esmail عزیز در نامه دوم قید شده at least 15 days before یعنی لااقل 15 روز قبل . شما اگر مدارکتان را 20 ویا 25 روز قبل هم بفرستید هیچ مشکلی نیست.
مرسي از توضيحت رضا جان. يه سوال هم پيش اومده برام. من از همه مدارك دو نسخه ترجمه كردم تا يكسري رو با پست بفرستم و يكسري رو همراه ببرم! واسه محكم كاري. ولي سند ازدواج رو مثلن دو نسخش رو هم مي خوان. حالا كپي سند از دواج رو بفرستم مشكلي پيش مياد به نظرت.
من از كارت ملي هم فقط يه نسخه دارم.
دوستان هم راهنمايي كنن كپي سند ازدواج رو بفرستم چيزي نمي گن تا اصلش رو روز مصاحبه تحويل بدم؟
ممنون از رضا و ساير دوستان
پاسخ
تشکر کنندگان:
ضمن توجه دوستان مطلع به سوالهاي پست بالا مي خواستم بپرسم اگه مدارك ديرتر از موعد مقرر به سفارت برسه مثلن يك هفته به مصاحبه يا حتا ديرتر چه اتفاقي ممكنه پيش بياد؟ آيا كسي بوده كه مداركش دير رسيده باشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-02-01 ساعت 18:50)esmail نوشته:  
مرسي از تذكرت شاهين جان

مرسي از توضيحت رضا جان. يه سوال هم پيش اومده برام. من از همه مدارك دو نسخه ترجمه كردم تا يكسري رو با پست بفرستم و يكسري رو همراه ببرم! واسه محكم كاري. ولي سند ازدواج رو مثلن دو نسخش رو هم مي خوان. حالا كپي سند از دواج رو بفرستم مشكلي پيش مياد به نظرت.
دوستان هم راهنمايي كنن كپي سند ازدواج رو بفرستم چيزي نمي گن تا اصلش رو روز مصاحبه تحويل بدم؟

مرسي از دوستان عزيز كه پاسخ سوال من رو دادند!!Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ، ما الان آنکارا هستیم ، ما دیروز برای مدیکال رفتیم خانمم به دلیل اینکه اونجا حتمن باید عکس ریه می انداخت با توجه به شرایطش که در هفته ششم حاملگیه و خطراتش در هفته های اول با مشورت همکاران و پزشک خودش نتونست آزمایشهای پزشکیشو انجام بده و دکتر اونگان گفت من مشکلی نمی بینم ولی از ما تعهد نامه می خواست که مسئولیتش پای خودمون باشه ولی منشیش عصرش گفت این کار را نکنید برید مصاحبه فقط نقص مدرک می زنند و بعد از 3 ماهگی خانمتون باید بیاد کارای پزشکیشو انجام بده و با برگه آبی بره تحویل بده ، ولی الان که داشتم نامه دوممو چک می کردم توش نوشته قبل از مصاحبه باید کارای پزشکیتون تموم بشه ... خیلی نگرانم ولی دلیل ما منطقیه اونها باید شرایط ما رو درک کنند به هر صورت ما تصمیمونو گرفتیم و سلامتی بچمونو ترجیح دادیم امیدواریم مشکلی پیش نیاد چون هیچ پزشکی در این شرایط جنین همچین جنایتیو نمی کنه ..جالبه دکتر اونگان خیلی راحت می گفت اگه برای جنین اشکالی پیش بیاد سقط میشه نگران نباشید!!! لطفا اگر کسی نظری یا مورد مشابهی سراغ داره راهنمایی کنه ...
شماره کیس: 2010AS10300
تاریخ دریافت نامه قبولی: 18 Jun 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 25 Jun 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: Viza Bulletin Jan 2010
تاریخ دریافت فرستادن نامه دوم: Dec 2009
تاریخ مصاحبه:Feb 2010
تاریخ دریافت کلیرنس: March2010 2
جمع تقریبی هزینه ها:
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-02-03 ساعت 01:19)behroozm نوشته:  سلام دوستان ، ما الان آنکارا هستیم ، ما دیروز برای مدیکال رفتیم خانمم به دلیل اینکه اونجا حتمن باید عکس ریه می انداخت با توجه به شرایطش که در هفته ششم حاملگیه و خطراتش در هفته های اول با مشورت همکاران و پزشک خودش نتونست آزمایشهای پزشکیشو انجام بده و دکتر اونگان گفت من مشکلی نمی بینم ولی از ما تعهد نامه می خواست که مسئولیتش پای خودمون باشه ولی منشیش عصرش گفت این کار را نکنید برید مصاحبه فقط نقص مدرک می زنند و بعد از 3 ماهگی خانمتون باید بیاد کارای پزشکیشو انجام بده و با برگه آبی بره تحویل بده ، ولی الان که داشتم نامه دوممو چک می کردم توش نوشته قبل از مصاحبه باید کارای پزشکیتون تموم بشه ... خیلی نگرانم ولی دلیل ما منطقیه اونها باید شرایط ما رو درک کنند به هر صورت ما تصمیمونو گرفتیم و سلامتی بچمونو ترجیه دادیم امیدواریم مشکلی پیش نیاد چون هیچ پزشکی در این شرایط جنین همچین جنایتیو نمی کنه ..جالبه دکتر اونگان خیلی راحت می گفت اگه برای جنین اشکالی پیش بیاد سقط میشه نگران نباشید!!! لطفا اگر کسی نظری یا مورد مشابهی سراغ داره راهنمایی کنه ...

بهروز عزیز اونایی که من تو سفارت دیدم اینقدر مهربون و خون گرمن که من فکر نمی کنم بخوان بهتون گیر بدن
شما در هر صورت اگه قبل از قسم خوردن این نکته رو بگین من مطمئنم که هیچ مشکلی پیش نمیاد و بهشونم بگین که چقدر سلامتی نوزادتون براتون مهمه و به خاطر اون و خانومتون این کارو انجام ندادین
در کل من اصلا فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد خدا بزرگه فردا با خبرهای خوب میای تو سایت مینویسی و هممون رو هم خوشحال میکنیWinkSmile
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: behroozm ، m.memari
تا اونجائی که من میدونم با گذاشتن ورق سربی روی شکم افراد باردار میشه ازشون عکس قفسه ی سینه گرفت و مشکلی هم به وجود نمیاد...
ولی من به مدرک دکتر اونگان شک دارم فکر کنم مدرک کردانیسم داره و نمیشه روی کارهاش حساب کرد.....
در هر صورت تصمیم درستی گرفتید و سلامت بچه مهمترین مسئله است .امیدوارم بدون استرس اضافی در مورد این جریان ویزاتون و بگیرید.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: drkamrani1 ، fairwall ، behroozm ، maryam5
(2010-02-03 ساعت 01:27)sh-b نوشته:  
(2010-02-03 ساعت 01:19)behroozm نوشته:  سلام دوستان ، ما الان آنکارا هستیم ، ما دیروز برای مدیکال رفتیم خانمم به دلیل اینکه اونجا حتمن باید عکس ریه می انداخت با توجه به شرایطش که در هفته ششم حاملگیه و خطراتش در هفته های اول با مشورت همکاران و پزشک خودش نتونست آزمایشهای پزشکیشو انجام بده و دکتر اونگان گفت من مشکلی نمی بینم ولی از ما تعهد نامه می خواست که مسئولیتش پای خودمون باشه ولی منشیش عصرش گفت این کار را نکنید برید مصاحبه فقط نقص مدرک می زنند و بعد از 3 ماهگی خانمتون باید بیاد کارای پزشکیشو انجام بده و با برگه آبی بره تحویل بده ، ولی الان که داشتم نامه دوممو چک می کردم توش نوشته قبل از مصاحبه باید کارای پزشکیتون تموم بشه ... خیلی نگرانم ولی دلیل ما منطقیه اونها باید شرایط ما رو درک کنند به هر صورت ما تصمیمونو گرفتیم و سلامتی بچمونو ترجیه دادیم امیدواریم مشکلی پیش نیاد چون هیچ پزشکی در این شرایط جنین همچین جنایتیو نمی کنه ..جالبه دکتر اونگان خیلی راحت می گفت اگه برای جنین اشکالی پیش بیاد سقط میشه نگران نباشید!!! لطفا اگر کسی نظری یا مورد مشابهی سراغ داره راهنمایی کنه ...

بهروز عزیز اونایی که من تو سفارت دیدم اینقدر مهربون و خون گرمن که من فکر نمی کنم بخوان بهتون گیر بدن
شما در هر صورت اگه قبل از قسم خوردن این نکته رو بگین من مطمئنم که هیچ مشکلی پیش نمیاد و بهشونم بگین که چقدر سلامتی نوزادتون براتون مهمه و به خاطر اون و خانومتون این کارو انجام ندادین
در کل من اصلا فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد خدا بزرگه فردا با خبرهای خوب میای تو سایت مینویسی و هممون رو هم خوشحال میکنیWinkSmile
بهروز جان نگران نباش. مصاحبه رو برو و شرایطت رو بگو
شما قطعا اولین کسی نیستید که مشکل داره حتما در سفارت راهی
برای مشکلت پیدا می کنند.
موفق باشی
(2010-02-01 ساعت 18:50)esmail نوشته:  
مرسي از تذكرت شاهين جان

من فقط کپی همه مدارک رو فرستاده بودم و هیچ مشکلی هم پیش نیامد
تازه کلی چیز هم پسمون دادن من با tnt فرستادم ارزونتر می شد از پستخانه پل صدر
موفق باشید
شماره کیس: 2009AS22800
دریافت اولین نامه: Mar 2008
دریافت نامه دوم: MAR 2009
مصاحبه: JUNE2009
دریافت ویزا: همون روز
پاسخ
تشکر کنندگان: esmail
لیلی
کردانیم رو خوب اومدی
case:19###
Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: laili
ممنون لایلی و آریو عزیز ، من خودم پزشکم و با چند تا از همکاران مشورت کردم و حتی توی اینترنت بررسی کردم این کرست سربی فقط برای جلوگیری از عذاب وجدانه و عملا تاثیری نداره ولی بعد از سه ماهگی که اعضای بدن بپه شکل گرفت خطرش خیلی کمتره ... حالا امید به خدا
جمع تقریبی هزینه ها:
پاسخ
تشکر کنندگان:
من با DHLپست کردم مدارکو به آنکارا. تو سایتش گفت دلیور شده بسته به این صورت:
Delivered - Signed for by : Company stamp 10:20 Ankara - Turkey
ولی به kcc که فرستاده بودم اسم کسی رو که گرفته بود و محلش رو نوشته بود. این الان درست رسیده؟ مال شمام همینو نوشته بود؟
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-02-04 ساعت 01:56)shahin82 نوشته:  من با DHLپست کردم مدارکو به آنکارا. تو سایتش گفت دلیور شده بسته به این صورت:
ولی به kcc که فرستاده بودم اسم کسی رو که گرفته بود و محلش رو نوشته بود. این الان درست رسیده؟ مال شمام همینو نوشته بود؟
سلام درست نوشته و به دستشون رسيده
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin82
(2010-02-04 ساعت 09:19)amirsamira نوشته:  
(2010-02-04 ساعت 01:56)shahin82 نوشته:  من با DHLپست کردم مدارکو به آنکارا. تو سایتش گفت دلیور شده بسته به این صورت:
سلام درست نوشته و به دستشون رسيده
شاهین جان برای این که خیالت راحت بشه یه ایمیل به آنکارا بزن و پیگیری کن
پاسخ
تشکر کنندگان:

شاهین جان درسته برای منم دقیقاٌ همین پیغام رو نوشته بود توی سایتشون و زمانی که برای مصاحبه رفتم مدارکم به دستشون رسیده بود
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ، امروز از سفارت آنکارا برای من ایمیلی اومده که توش 8 تا سوال داره می خواستم ببینم این نامه برای همه اونهایی که برگه آبی گرفتند میاد یا موردیه چون من اشتباهی که کردم هر چه مدرک شغلی داشتم فرستادم و ثبت اختراعی که داشتم هم فرستادم و چون تو سوالاش داره که اساتیدت کیا بودند و اینکه تو آمریکا می خوای research کنی ؟ و چه کسی می خواد شما رو تو آمریکا organized کنه...و در مورد کارم که می خوام ادامش بدم یا نه؟ نگرانم کرده ... لطفا راهنمای کنید... باتشکر
جمع تقریبی هزینه ها:
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان