کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
من می خوام برای رفتن به مصاحبه عکس جدید بندازم.
آیا حتما باید همون عکسی رو که با نامه اول فرستادم ببرم ؟
اگر نه ، می تونم با نامه دوم یا روز مصاحبه عکسم رو توی پرونده عوض کنم؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-02-04 ساعت 22:00)ساشا نوشته:  من می خوام برای رفتن به مصاحبه عکس جدید بندازم.
آیا حتما باید همون عکسی رو که با نامه اول فرستادم ببرم ؟
اگر نه ، می تونم با نامه دوم یا روز مصاحبه عکسم رو توی پرونده عوض کنم؟
ممنون
ساشا جان سلام
2 قطعه عکس دم در سفارت وقتی که مدارک رو چک میکنن باید داشته باشی
که می تونه متفاوت باشه با اونی که فرستادی روز اول.
من توصیه میکنم که با مدارک کامل برو سفارت و طوری نباشه که اونروز بخواهی عکس بگیری چون به قدر کافی استرس داری.
اگر خانوم هستید حتما گوشتان باید پیدا باشد در عکس وگرنه قبول نمیکنند
موفق باشید
(2010-02-04 ساعت 16:28)behroozm نوشته:  سلام دوستان ، امروز از سفارت آنکارا برای من ایمیلی اومده که توش 8 تا سوال داره می خواستم ببینم این نامه برای همه اونهایی که برگه آبی گرفتند میاد یا موردیه چون من اشتباهی که کردم هر چه مدرک شغلی داشتم فرستادم و ثبت اختراعی که داشتم هم فرستادم و چون تو سوالاش داره که اساتیدت کیا بودند و اینکه تو آمریکا می خوای research کنی ؟ و چه کسی می خواد شما رو تو آمریکا organized کنه...و در مورد کارم که می خوام ادامش بدم یا نه؟ نگرانم کرده ... لطفا راهنمای کنید... باتشکر
سلام
به همسر من هم کلیرنس خورد اما هیچ ایمیلی نیامد. فکر میکنم بد نباشه اگر قبل از پاسخ از سفارت بپرسید که ایا این پروسه رگولار اتفاق می افتد یا نه؟ در هر صورت این حق شماست که بدونید.
شماره کیس: 2009AS22800
دریافت اولین نامه: Mar 2008
دریافت نامه دوم: MAR 2009
مصاحبه: JUNE2009
دریافت ویزا: همون روز
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin82 ، behroozm ، ساشا
(2010-02-04 ساعت 16:28)behroozm نوشته:  سلام دوستان ، امروز از سفارت آنکارا برای من ایمیلی اومده که توش 8 تا سوال داره می خواستم ببینم این نامه برای همه اونهایی که برگه آبی گرفتند میاد یا موردیه چون من اشتباهی که کردم هر چه مدرک شغلی داشتم فرستادم و ثبت اختراعی که داشتم هم فرستادم و چون تو سوالاش داره که اساتیدت کیا بودند و اینکه تو آمریکا می خوای research کنی ؟ و چه کسی می خواد شما رو تو آمریکا organized کنه...و در مورد کارم که می خوام ادامش بدم یا نه؟ نگرانم کرده ... لطفا راهنمای کنید... باتشکر

متاسفانه هر چی مدارکتون بالاتر باشه پروسه ی کلیرنس طولانی تر و سخت تره.....به نظر من درسته که حق شماست تا این جریان و بدونید اما حق اونها هم هست تا شما رو بیشتر چک کنند .من اگر جای شما بودم بدون هیچ سوال اضافی به سوالاتشون جواب میدادم تا زمان کلیرنستون کمتر بشه.

اکثرا فکر میکنند هر چی مدارک بالاتر نشون بدهند براشون بهتره ولی متاسفانه تجربه ثابت کرده که بر روند طولانی شدن کلیرنس تاثیر میذاره.

در ضمن در مورد آزمایش پزشکی نگفتید که سفارت بالاخره ازتون عکس ریه ی خانمتون و خواست یا نه؟
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: behroozm

دوست عزیز جای نگرانی نداره این پروسه ای هست که در مورد بعضی ها انجام میدن (گفته میشه برای آنهایی که مدرک فوق لیسانس به بالا دارن) ، فقط صادقانه به همه سوالات جواب بده و سریع براشون ارسال کن.
موفق باشید.
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
پاسخ
تشکر کنندگان: behroozm
(2010-02-04 ساعت 13:08)esmail نوشته:  
(2010-02-04 ساعت 09:19)amirsamira نوشته:  
(2010-02-04 ساعت 01:56)shahin82 نوشته:  من با DHLپست کردم مدارکو به آنکارا. تو سایتش گفت دلیور شده بسته به این صورت:
Delivered - Signed for by : Company stamp 10:20 Ankara - Turkey
ولی به kcc که فرستاده بودم اسم کسی رو که گرفته بود و محلش رو نوشته بود. این الان درست رسیده؟ مال شمام همینو نوشته بود؟
سلام درست نوشته و به دستشون رسيده
شاهین جان برای این که خیالت راحت بشه یه ایمیل به آنکارا بزن و پیگیری کن
agha shahin age be ankara email zadi alave bar taeed daryafte madarek inam bepors ke aya madareket kamel hast ya na? oona behet migan ke che chizhaye kam ast va bayad ba khodet bebari ankara. man inkaro kardam va oona ham javab dadand.
پاسخ
تشکر کنندگان: maryam5 ، shahin82
(2010-02-05 ساعت 05:30)laili نوشته:  

متاسفانه هر چی مدارکتون بالاتر باشه پروسه ی کلیرنس طولانی تر و سخت تره.....به نظر من درسته که حق شماست تا این جریان و بدونید اما حق اونها هم هست تا شما رو بیشتر چک کنند .من اگر جای شما بودم بدون هیچ سوال اضافی به سوالاتشون جواب میدادم تا زمان کلیرنستون کمتر بشه.

اکثرا فکر میکنند هر چی مدارک بالاتر نشون بدهند براشون بهتره ولی متاسفانه تجربه ثابت کرده که بر روند طولانی شدن کلیرنس تاثیر میذاره.

در ضمن در مورد آزمایش پزشکی نگفتید که سفارت بالاخره ازتون عکس ریه ی خانمتون و خواست یا نه؟

ممنون از جوابتون ، برای مدارک پزشکی خانمم گفتند مشکلی نیست همون موقع که اومدید ویزا رو بگیرید ، بیارید و کارهای اداری ویزای خانمم انجام می شه و وقتی مدارک پزشکی رو دادید ویزا رو می دهند.. ممنون از همراهیتون
شماره کیس: 2010AS10300
تاریخ دریافت نامه قبولی: 18 Jun 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 25 Jun 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: Viza Bulletin Jan 2010
تاریخ دریافت فرستادن نامه دوم: Dec 2009
تاریخ مصاحبه:Feb 2010
تاریخ دریافت کلیرنس: March2010 2
جمع تقریبی هزینه ها:
پاسخ
تشکر کنندگان: laili
با سلام من فوریه مصاحبه داشتم تمام مدارکم کامل بود به جز ای 134 که در زمان مصاحبه اسپانسرم برای سفارت با پست ارسال کرده بود که بنا به دلایلی در زمان مصاحبه نرسید خلاصه برگه ابی رو بهمون داد و گفت در زمتن دریافت ویزا اصل نامه نیاز هست حالا اینکه اگر به سفارت برسه چه طور مطمن بشم که نامه رو لای پروندم میزارن لطفا داهنمایی کنید . برسم تهران سفرنامم رو خواهم نوشت با ارزوی موفقیت تمام برندگان
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin82 ، m.memari ، drkamrani1
(2010-02-05 ساعت 20:30)adl نوشته:  با سلام من فوریه مصاحبه داشتم تمام مدارکم کامل بود به جز ای 134 که در زمان مصاحبه اسپانسرم برای سفارت با پست ارسال کرده بود که بنا به دلایلی در زمان مصاحبه نرسید خلاصه برگه ابی رو بهمون داد و گفت در زمتن دریافت ویزا اصل نامه نیاز هست حالا اینکه اگر به سفارت برسه چه طور مطمن بشم که نامه رو لای پروندم میزارن لطفا داهنمایی کنید . برسم تهران سفرنامم رو خواهم نوشت با ارزوی موفقیت تمام برندگان

فکر کنم ایمیل زدن برای شما بهترین راه حله . فرم های من هم که ارسال کرده بودم قبل از مصاحبه گفتن نرسیده! ولی ایمیل زدم و اشاره به رسید dhl کردم و اونها هم جواب دادن رسیده و خیالم راحت شد و موقع مصاحبه هم کپی ایمیلشون که گفته بودن رسیده با خودم بردم که البته لازم هم نشد.رسید رو هم attach کنین و به این آدرس بفرستین :
CA-Ankara@state.gov

متن ایمیل من این بود شما میتونین مطابق شرائط خودتون اصلاحش کنین:

Dear Sir/Madame,

Thank you for your email notifying me of the receipt W2's of my sponsorship.

With regards to other documents that are listed in your email, I have sent all the documents by DHL and have been tracking it on-line to make sure that the packet has arrived. Attached, please find the Track & Trace of the Airway bill ******* indicating that the packet has been delivered.

Please let me know if the documents have been received and if any further information is needed.

Best Regards
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
پاسخ
تشکر کنندگان: adl ، mohsen324 ، m.memari ، drkamrani1 ، پرستو
من یه سوال دارم : چرا همه از پست کردن مدارک صحبت میکنن؟توی نامه دوم ننوشته که چیزی را باید پست کنیم ، حتی مدارک اسپانسر . فقط نوشته که این مدارک همراهتون باشه برای روز مصاحبه ، پس بقیه چی رو پست میکنن به سفارت؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-02-06 ساعت 01:04)azadehabbasi1010 نوشته:  من یه سوال دارم : چرا همه از پست کردن مدارک صحبت میکنن؟توی نامه دوم ننوشته که چیزی را باید پست کنیم ، حتی مدارک اسپانسر . فقط نوشته که این مدارک همراهتون باشه برای روز مصاحبه ، پس بقیه چی رو پست میکنن به سفارت؟

شما حتما ابوظبی مصاحبه دارید........اینهائی که پست میکنند مصاحبشون آنکاراست....قوانینشون با هم فرق داره...
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: 20reza
آیا خطوط موبایل امریکا هم همانند ایران درصورت جابجایی از یک شهر/ایالت بــــــه شهر/ایالت دیگه، "هزینه جابجایی" محاسبه میشه؟

میخوام شماره موبایلی که در جای موقتی که الان هستم رو توی رزومه ام بذارم.
گفتم نکنه اگه بعدا قصد کنم برای همیشه برم شهر دیگه، مجبور باشم که این خط رو بذارم کنار و طرف نتونه تمای بگیره!
* البته ایمیل هم گذاشتم.
راهنمای خرید چمدان

10AS6000
قبولی:May 24, 09
کنسول:Ankara
ارسال فرم اول:June08,09
کارنت:Sep.09
نامه دوم:Oct1709
مصاحبه:Nov.09
کلیرBig Grinec.09
هزینه:3.800$-یکنفر

We The People
پاسخ
تشکر کنندگان:
من به KCC یه ایمیل زدم واسه اینکه از درست بودن مدارک نامه اولم مطمئن بشم. این متن نامه منه :

Dear Sir/Mam

Please inform me if my information in forms are true and they are prossesing now.

Sincerely yours,

اونا هم اینو زدن :

Thank you for your inquiry.

The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.

ولی من فرمهامو چک کردم همه چیزو درست نوشتم باید چی کار کنم؟ نمیشه که دوباره عین همونا رو بفرستم که.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-02-06 ساعت 17:12)ساشا نوشته:  من به KCC یه ایمیل زدم واسه اینکه از درست بودن مدارک نامه اولم مطمئن بشم. این متن نامه منه :

Dear Sir/Mam

Please inform me if my information in forms are true and they are prossesing now.

Sincerely yours,

اونا هم اینو زدن :

Thank you for your inquiry.

The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.

ولی من فرمهامو چک کردم همه چیزو درست نوشتم باید چی کار کنم؟ نمیشه که دوباره عین همونا رو بفرستم که.

دوست گرامي شايد ايميلت اشتباه بوده مثلن مشخصاتي كه در ايميل نوشته اي با مشخصات فرم ارسالي يكسان نيست. مشخصات براي ارسال ايميل بايستي به فرمت زير نوشته بشه:

Case Number: 2010AS000000000
FIRSTNAME: Nnnnnnn
LASTNAME: Lllllllllllllllllll
Date of birth: (00/00/0000)
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: Iran
پاسخ
تشکر کنندگان: ساشا
سلام ايميلي براي يكي از دوستان من آمده كه مي خواهم بفهمم چي ميگه البته متنش طولانيه ولي اين قسمت بالاي ايميل است
The Official Visa Organization lottery Program
United States Department of State, National VISA Center
32 Rochester Ave , Portsmouth , NH 0358801-2 USA
www.usafis.org
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-02-06 ساعت 18:55)matinam نوشته:  سلام ايميلي براي يكي از دوستان من آمده كه مي خواهم بفهمم چي ميگه البته متنش طولانيه ولي اين قسمت بالاي ايميل است
The Official Visa Organization lottery Program
United States Department of State, National VISA Center
32 Rochester Ave , Portsmouth , NH 0358801-2 USA
www.usafis.org

این ایمیل جعلی و فقط برای کلاهبرداریه.
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b ، kavoshgarnet ، Ali Sepehr ، R.F ، farzad101 ، laili ، drkamrani1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان