موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-02-16 ساعت 17:53)Ali58 نوشته: سلام بچه ها
تو نامه دوم فرمی هست که باید سوابق کاری، تحصیلی ، سفر و ... رو پر کنیم. در مورد سوابق تحصیلی باید از اول تمام مقاطع رو نوشت؟ دبستان... دانشگاه؟
ممنون
معمولا هر چی در مورد سوابق ازتون سوال میشه 10 سال اخیر و میخواد....در مورد مسافرت میپرسه 10 سال اخیر کجاها رفتی؟
در مورد تحصیل هم ده سال اخر و بنویسید بهتره...
برای من نوشتن ده سال اخیر سفرها خیلی مشکل بود که تاریخ دقیق و از توی پاس های قبلی در بیارم هم تاریخ ورود و هم خروج و ....تازه خیلی از سفرها هم زمینی بود و اصلا تاریخ دقیقی نداشتم ولی با بدبختی این کار و کردم ...هر چی مدارکتون کامل تر و شفاف تر باشه زمان آمدن جواب کلیرنستون هم کمتره.........
پس این سختی رو الان بکشید بهتره تا در انتظار کلیرنس طولانی باشید.....
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، دوستان عزیز یک سئوال داشتم. ممنون میشم دوستانی که با تجربه اند، راهنمایی ام کنند.
من 4 سال سابقه کار دولتی داشتم، ولی چون همزمان با تحصیلم بود، در مدارک سری اول چیزی راجع به کارم ننوشتم. البته سابقه بیمه هم داشتم. 6 ماه بعد از فارغ التحصیلی که همزمان شد با استعفام، در جایی شروع به تدریس کردم، البته به صورت حق التدریسی که سابقه بیمه در این کارم رو ندارم. به نظرتون اینکه کار اولم رو ننوشتم، مشکلی ایجاد میکنه؟ در مدارک سری اول فقط سابقه تحصیلی رو خواسته بود و 2 سال سابقه کار که منم این کار اخیرم رو نوشتم. بعد از ارسال فرمهای سری اول اینکارم رو هم کنار گذاشتم و الان فقط شاغل به تحصیلم. حالا در مدارک سری دوم چی بنویسم؟ اونا میفهمن که من قبلاً هم کار می کردم؟ مشکلی پیش نیاد؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
برای گرفتن تاریخ مصاحبه به CA-Ankara@state.gov ایمیل زدم،ای جوابو دادن کسی میتونه کمک کنه
After a thorough search of our files, we are unable to locate a record/file under the name and case number given in your e-mail. You may contact the Kentucky Consular Center to inquire about the status and interview date of this file.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
موضوعها: 5
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-02-17 ساعت 11:41)azin نوشته: سلام، دوستان عزیز یک سئوال داشتم. ممنون میشم دوستانی که با تجربه اند، راهنمایی ام کنند.
من 4 سال سابقه کار دولتی داشتم، ولی چون همزمان با تحصیلم بود، در مدارک سری اول چیزی راجع به کارم ننوشتم. البته سابقه بیمه هم داشتم. 6 ماه بعد از فارغ التحصیلی که همزمان شد با استعفام، در جایی شروع به تدریس کردم، البته به صورت حق التدریسی که سابقه بیمه در این کارم رو ندارم. به نظرتون اینکه کار اولم رو ننوشتم، مشکلی ایجاد میکنه؟ در مدارک سری اول فقط سابقه تحصیلی رو خواسته بود و 2 سال سابقه کار که منم این کار اخیرم رو نوشتم. بعد از ارسال فرمهای سری اول اینکارم رو هم کنار گذاشتم و الان فقط شاغل به تحصیلم. حالا در مدارک سری دوم چی بنویسم؟ اونا میفهمن که من قبلاً هم کار می کردم؟ مشکلی پیش نیاد؟
سلام
به نظر من دیگه تا اخر عمر اگر از کار اولتون صحبت نکنید یعنی جایی ننویسید.
براتون مشکلی پیش نماید.
منتظر نظرات بقیه دوستان باسابقه هم بمانید
شماره کیس: 2009AS22800
دریافت اولین نامه: Mar 2008
دریافت نامه دوم: MAR 2009
مصاحبه: JUNE2009
دریافت ویزا: همون روز
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-02-17 ساعت 11:41)azin نوشته: سلام، دوستان عزیز یک سئوال داشتم. ممنون میشم دوستانی که با تجربه اند، راهنمایی ام کنند.
متاسفانه هیچ کسی نمیتونه جواب دقیقی به شما بده ....چون کسی نمیدونه که کلیرنس برای چیه و دقیقا چی رو چک میکنند....من و همسرم نه کار دولتی داشتیم و نه همسر من سربازی رفته بود ولی روز مصاحبه پوشه ای که از مدارکمون روی میز آفیسر بود از 100 صفحه هم بیشتر بود.............
حالا چی رو چک کرده بودند خدا میدونه....
فقط باید امیدوار باشید مشکلی براتون پیش نیاد........
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها یه سوال پیش اومده برام اسپانسر من برای من فرم مالیات 2007 و 2008 رو فرستاده آیا حتما 3 سال لازمه یا همین کفایت میکنه؟
شماره کیس: 2010AS000118XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:09-JUNE
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:09-JULY
تاریخ کارنت شدن کیس:March 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan 2010
تاریخ مصاحبه:25March
تاریخ دریافت ویزا: 27 March
جمع تقریبی هزینه ها:حدودا 2000 دلار
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
من چند تا سوال دارم از دوستان راهنمایی میخواستم:
1- آیا اصل مدارک مالی رو پست کنم( شامل ترجمه سند خانه و پرینت های حساب بانکی) یا ازشون کپی بگیرم و اصلشونو بعدا با خودمون ببریم؟
2- برای سند ازدواج یک سری ترجمه که کپی هم همراش هست و یک سری کپی از روی اون کفایت میکنه یا حتما دو سری ترجمه اصلی نیاز هست؟
3- در مدارک درخواستی توی نامه ای که دیدم، ترجمه کارت پایان خدمت نخواسته آیا لازم هست که ترجمش پست بشه یا بعدا با خودمون ببریم؟
خیلی ممنون از کمکهاتون واقعا سایت مفیدی هست.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچها سلام من امروز نامه ۲ را دریافت کردم و هفته دیگه میرم باره مصاحبه تو این نامه دیدم سپنسور و همسرش هر دو باید قسم نامه را امضا کنند لی سپنسرام فقد خودش این فرمه ۱۳۴ را برام امضا کرده فرستاده
آیا این اشکال داره چه باید بکنم هرچه میرم جلوتر میبینم اشکالات بیشتره
که کسی اطلائی داره لطفآ کمک کنه
ممنونه همه شما
موضوعها: 5
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2010-02-19 ساعت 22:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-02-19 ساعت 22:07 توسط اریو.)
(2010-02-19 ساعت 17:40)fisho نوشته: بچها سلام من امروز نامه ۲ را دریافت کردم و هفته دیگه میرم باره مصاحبه تو این نامه دیدم سپنسور و همسرش هر دو باید قسم نامه را امضا کنند لی سپنسرام فقد خودش این فرمه ۱۳۴ را برام امضا کرده فرستاده
ممنونه همه شما
سلام
برای من هم این موضوع پیش امد.
اما اصلا در سفارت کسی چیزی نگفت اصلا مهم نیست و نگران نباش.
(2010-02-19 ساعت 16:43)usagreen نوشته: بچه ها یه سوال پیش اومده برام اسپانسر من برای من فرم مالیات 2007 و 2008 رو فرستاده آیا حتما 3 سال لازمه یا همین کفایت میکنه؟
سلام
من که فقط برای سال اخر رو داشتم. و همون روز بهم ویزا رو دادن.
نگران نباش:
شماره کیس: 2009AS22800
دریافت اولین نامه: Mar 2008
دریافت نامه دوم: MAR 2009
مصاحبه: JUNE2009
دریافت ویزا: همون روز
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-02-19 ساعت 17:40)fisho نوشته: بچها سلام من امروز نامه ۲ را دریافت کردم و هفته دیگه میرم باره مصاحبه تو این نامه دیدم سپنسور و همسرش هر دو باید قسم نامه را امضا کنند لی سپنسرام فقد خودش این فرمه ۱۳۴ را برام امضا کرده فرستاده
ممنونه همه شما
نگران نباشید مشکلی پیش نمیاد ....اسپانسر من هم فقط خودش امضا کرده بود ولی چیزی نگفتند...