کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
(2010-02-22 ساعت 18:21)esmail نوشته:  سلام دوستان عزيز
ما داريم فرمهاي نامه دوم رو پر مي كنيم(سوابق كاري و تحصيلي و مسافرتي و ...). سوالي كه در مورد سوابق مسافرتي برام پيش اومده اين هست كه 1- وقتي سفر توريستي بوده پرپس(قصد) رو بايد بگيم visit؟ دقيقن چي بايد نوشت: for visit يا نمي دونم visit خالي؟ 2- نوع ويزا(تايپ آو ويزا) رو مثلن در مورد تركيه چي بنويسيم؟ تركيه كه ويزا نمي خواست اصلن. وقتي وارد مي شديم فقط يه مهر اقامتي مي زدن كه يادم نيست(بايد پاسپورتم رو ببينم يا كسي مي دونه بگه چون ما بيشتر از دو هفته نمي مونديم) چقدر اعتبار داشت(شايد 3 ماه بود؟). حالا چي بايد نوشت؟ بايد بنويسيم: tourist ؟

سلام
مگه تو فرم 2 باید چیزی پر کنیم و بنویسیم؟؟؟؟؟؟تروخدا من و راهنمایی کنید.
2 هفته دیگه مصاحبه دارم.فکر کردم اون فرم فقط دعوتنامست و چیزی نیاز نیست توش بنویسیم.
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام.ما تاريخ مصاحبه مونو جمعه از طريق ايميلي كه زده بوديم گرفتيم.چقدر بايد صبر كنيم كه تو سايت انكارا ساعت مصاحبه مونو بگن؟امروز كه چك كردم هنوز شماره كيس ما نيست.معمولا چند وقت بعد از كارنت شدن و دريافت تاريخ از kcc مي شه به انكارا ايميل زد و ساعت مصاحبه رو پرسيد؟به چه ايميلي مي شه زد و سوال كرد؟رو ايميل جواب ساعت رو مي دن؟
به ما رو ايميل گفته روز 17 فوريه برامون نامه دوم رو پست كردن
شماره کیس:2010AS00013500حدودا
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-16-2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-23-2009
تاریخ کارنت شدن کیس:2010/02/05
تاریخ دریافت نامه دوم:march 2010
تاریخ مصاحبه:2010/04/19
تاریخ دریافت کلیرنس:2010/05/21
جمع تقریبی هزینه ها: 3,5 mıllıon toman
پاسخ
تشکر کنندگان: meweadl
(2010-02-23 ساعت 17:52)farnaz1668 نوشته:  
ما داريم فرمهاي نامه دوم رو پر مي كنيم(سوابق كاري و تحصيلي و مسافرتي و ...). سوالي كه در مورد سوابق مسافرتي برام پيش اومده اين هست كه 1- وقتي سفر توريستي بوده پرپس(قصد) رو بايد بگيم visit؟ دقيقن چي بايد نوشت: for visit يا نمي دونم visit خالي؟ 2- نوع ويزا(تايپ آو ويزا) رو مثلن در مورد تركيه چي بنويسيم؟ تركيه كه ويزا نمي خواست اصلن. وقتي وارد مي شديم فقط يه مهر اقامتي مي زدن كه يادم نيست(بايد پاسپورتم رو ببينم يا كسي مي دونه بگه چون ما بيشتر از دو هفته نمي مونديم) چقدر اعتبار داشت(شايد 3 ماه بود؟). حالا چي بايد نوشت؟ بايد بنويسيم: tourist ؟

سلام
2 هفته دیگه مصاحبه دارم.فکر کردم اون فرم فقط دعوتنامست و چیزی نیاز نیست توش بنویسیم.
ممنون

بابا هول نكن! ما رو باش يه سوال كرديم ها. چيز خاصي نيست. يه فرم هست كه اسم و مشخصات و آدرس رو پر مي كني توش. آدرس ايران و آدرس در آمريكا. يه فرم ديگه هست كه بكگراند تحصيلي و كاري و مسافرت هات رو توش مي نويسي. همين. اگه هم اين ها رو نفرستادي با مداركت بي خيال. با خودت ببر سفارت.
آنكارا هستي يا ابوظبي؟ يا مدارك فرستادي يا نه. اگه نفرستادي فرم رو پر كن توي مدارك بذار. اگر هم نه اصلن چيز خاصي نيست. البته نظر مديران مهمه.
سراوين جان ايشون رو از نگراني در بيار لطفن.
مرسي.
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
(2010-02-23 ساعت 19:29)esmail نوشته:  
(2010-02-23 ساعت 17:52)farnaz1668 نوشته:  

سلام
ممنون

بابا هول نكن! ما رو باش يه سوال كرديم ها. چيز خاصي نيست. يه فرم هست كه اسم و مشخصات و آدرس رو پر مي كني توش. آدرس ايران و آدرس در آمريكا. يه فرم ديگه هست كه بكگراند تحصيلي و كاري و مسافرت هات رو توش مي نويسي. همين. اگه هم اين ها رو نفرستادي با مداركت بي خيال. با خودت ببر سفارت.
آنكارا هستي يا ابوظبي؟ يا مدارك فرستادي يا نه. اگه نفرستادي فرم رو پر كن توي مدارك بذار. اگر هم نه اصلن چيز خاصي نيست. البته نظر مديران مهمه.
سراوين جان ايشون رو از نگراني در بيار لطفن.
مرسي.

من كه ابوظبي مصاحبه داشتم اصلا از اين فرمها خبر ندارم
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-02-23 ساعت 00:06)Hossein81 نوشته:  سلام به دوستان گرامی
اول ابنکه کسی میدونه کارت معافیت پزشکی تو مصاحبه مشکل ایجاد میکنه یا نه.؟
دوم اینکه نیاز هست همه سفرهای خارجی در پاس قبلی تو ارسال مدارک دوم ذکر بشه.؟!
سوم.. CV فقط واسه بالای لیسانس لازمه..؟

خودمونیم سوالارو حال میکنید...!!
سلام من در 11 سالگی یک سفر به سوریه داشتم و نگفتم و هیچی نشد.
شماره کیس: 2009AS22800
دریافت اولین نامه: Mar 2008
دریافت نامه دوم: MAR 2009
مصاحبه: JUNE2009
دریافت ویزا: همون روز
پاسخ
تشکر کنندگان: Hossein81
(2010-02-23 ساعت 19:09)neli-basi نوشته:  سلام.ما تاريخ مصاحبه مونو جمعه از طريق ايميلي كه زده بوديم گرفتيم.چقدر بايد صبر كنيم كه تو سايت انكارا ساعت مصاحبه مونو بگن؟امروز كه چك كردم هنوز شماره كيس ما نيست.معمولا چند وقت بعد از كارنت شدن و دريافت تاريخ از kcc مي شه به انكارا ايميل زد و ساعت مصاحبه رو پرسيد؟به چه ايميلي مي شه زد و سوال كرد؟رو ايميل جواب ساعت رو مي دن؟
به ما رو ايميل گفته روز 17 فوريه برامون نامه دوم رو پست كردن

CA-Ankara@state.gov
اين ايميل سفارت آمريكا در آنكارا است حدود يك هفته الي 10 روز بعد از گرفتن تاريخ از KCC مي توانيد تاريخ و ساعت مصاحبه خود را در سايت سفارت ببينيد و همان وقت ايميل بزنيد. زودتر هم مي توانيد ايميل بزنيد.
پاسخ
تشکر کنندگان: neli-basi
کسی میدونه که تو فرمی که تو نامه دوم باید پر کنیم تو قسمت سربازی اگر معاف شده باشیم چی باید بزنیم اگه کسی میدونه میشه راهنمایی کنه؟
شماره کیس: 2010AS000118XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:09-JUNE
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:09-JULY
تاریخ کارنت شدن کیس:March 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan 2010
تاریخ مصاحبه:25March
تاریخ دریافت ویزا: 27 March
جمع تقریبی هزینه ها:حدودا 2000 دلار
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-02-24 ساعت 00:04)usagreen نوشته:  کسی میدونه که تو فرمی که تو نامه دوم باید پر کنیم تو قسمت سربازی اگر معاف شده باشیم چی باید بزنیم اگه کسی میدونه میشه راهنمایی کنه؟
اونجایی که گفته میلیتری سرویس می زنی NO یعنی نو رو تیک می زنی! یو اس گرین جان سر شبی گرفتی ما رو؟CoolCool
پاسخ
تشکر کنندگان: usagreen
(2010-02-24 ساعت 00:04)usagreen نوشته:  کسی میدونه که تو فرمی که تو نامه دوم باید پر کنیم تو قسمت سربازی اگر معاف شده باشیم چی باید بزنیم اگه کسی میدونه میشه راهنمایی کنه؟

سلام دوست من
همون NO رو تیک بزن بفرست. تو سفارت توضیح میدی با مدارکت.
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA

Nothing is impossible
پاسخ
من بعد از گرفتن تاریخ مصاحبه از kcc بلیط برای آنکارا گرفتم و به سفارت برای تاریخ و ساعت میل نزدم. مگه ممکنه که سفارت تاریخو عوض کنه. لطفا سریع به من جواب بدید. ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-02-24 ساعت 00:26)زهره نوشته:  من بعد از گرفتن تاریخ مصاحبه از kcc بلیط برای آنکارا گرفتم و به سفارت برای تاریخ و ساعت میل نزدم. مگه ممکنه که سفارت تاریخو عوض کنه. لطفا سریع به من جواب بدید. ممنون

ايميل بزني كه ضرر نداره. بله پيش آمده كه عوض كرده و اگه عوض كنه حتما ايميل مي زنه پس بهتره براي گرفتن تاييديه شما هم يك ايميل بزنيد.
پاسخ
(2010-02-23 ساعت 21:31)اریو نوشته:  
(2010-02-23 ساعت 00:06)Hossein81 نوشته:  سلام به دوستان گرامی
اول ابنکه کسی میدونه کارت معافیت پزشکی تو مصاحبه مشکل ایجاد میکنه یا نه.؟
دوم اینکه نیاز هست همه سفرهای خارجی در پاس قبلی تو ارسال مدارک دوم ذکر بشه.؟!
سوم.. CV فقط واسه بالای لیسانس لازمه..؟

خودمونیم سوالارو حال میکنید...!!
سلام من در 11 سالگی یک سفر به سوریه داشتم و نگفتم و هیچی نشد.

فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه..میلاد عزیز پارسال معافیت پزشکی داشت و الان هم آمریکاست....
2.فقط سفرهای ده سال اخیر
3.شواهد نشون میده که باید اینطور باشه
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: Hossein81
فرم قابل تايپ نامه دوم رو ضميمه كردم شايد بدردتون بخوره
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
پاسخ
تشکر کنندگان: esmail ، sh-b ، usagreen ، kavoshgarnet ، seravin ، Hossein81 ، Hashem ، Ali58
(2010-02-24 ساعت 10:24)m.memari نوشته:  فرم قابل تايپ نامه دوم رو ضميمه كردم شايد بدردتون بخوره

معماري جان عالي بود. دستت درست. كلي حال داد. تايپ كه مي كني هم خوشگل تره هم با كلاس ترBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، m.memari
كسي مي دونه اين c/o name توي فرم contact information نامه دوم منظورش چي هست؟ من سرچ كردم يه معني مي ده به مفهوم company name ولي معقول نيست. شايدم contact name باشه. نمي دونم. كسي تجربه اي داره؟ ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان