کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
دوستای عزیز، کسی میدونه؟
منی که خانمم 1 سال دبی زندگی کرده، با اینکه من برنده لاتاری شدم،
برای خانمم لازمه از پلیس دبی عدم سوء پیشینه بگیریم یا نمی خواد؟
مرسی از اینکه کمک میکنید Smile
شماره کیس: 2010AS00023xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:june 2009
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:july 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:july 2010
تاریخ مصاحبه:August 11 و August 12
تاریخ دریافت ویزا: روز مصاحبه Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:با گردش دو هفته ای و خرید،
دو نفر 10000$
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-02-20 ساعت 01:28)زهره نوشته:  
(2010-02-19 ساعت 18:42)kavoshgarnet نوشته:  
(2010-02-19 ساعت 17:00)زهره نوشته:  من چند تا سوال دارم از دوستان راهنمایی میخواستم:
1- آیا اصل مدارک مالی رو پست کنم( شامل ترجمه سند خانه و پرینت های حساب بانکی) یا ازشون کپی بگیرم و اصلشونو بعدا با خودمون ببریم؟
2- برای سند ازدواج یک سری ترجمه که کپی هم همراش هست و یک سری کپی از روی اون کفایت میکنه یا حتما دو سری ترجمه اصلی نیاز هست؟
3- در مدارک درخواستی توی نامه ای که دیدم، ترجمه کارت پایان خدمت نخواسته آیا لازم هست که ترجمش پست بشه یا بعدا با خودمون ببریم؟

خیلی ممنون از کمکهاتون واقعا سایت مفیدی هست.

همانطور که در نامه خواسته بود من یک سری از مدارک ترجمه کردم و فرستادم حتا فرم اسپانسر هم نداشتم که همان روز رفتن مانده بین الملل گرفتم و با خودم بردم که نقص مدرک نخوردم.

به فرموده, شما اصل ترجمه‌ها رو بفرستید که خود ترجمه یک نسخه کپی‌ هم پیوست داره بدون دست زدن به ترجمه ها همه آنها را بفرستید.
اگر آدم استرسی هستید دو نسخه ترجمه داشته باشید یک نسخه بفرستید و یک نسخه با خودتان ببرید, فقط خیال شما را راحت می‌کند ولی‌ لازم نیست.

خیلی ممنونم از راهنماییتون. مثل اینکه شما هم اسپانسر نداشتید مثل ما. من برای اینکه اسپانسر نداریم نگرانم البته پرینت حساب داریم.
برای کارت پایان خدمت چکار کنیم؟ میخواد یا نه چون توی متن ترجمه شده گفته بودید ترجمه مدارک معافیت رو بفرستید.
بازم از شما به خاطر ترجمه متون تشکر میکنم که کار مارو ساده تر کردید.

درباره اسپانسر من تاكيد مي كنم كه فقط مانده بردم تاريخ افتتاح حساب پارسيان من 2007 بود و دو سال آخر اصلن گردش مالي نداشت 10 ميليون 1 روز قبلش و 20 ميليون روز گرفتن تمكن مالي به حساب واريز كردم و بعد از گرفتن تمكن بلافاصله حساب را خالي كردم. و نامه را بردم شعبه آرژانتين تاييديه بين الملل گرفتم كه هنگام ورود به سفارت به منشي تحويل دادم و هيچ مشكلي پيش نيامد.

البته چون از دوستي 35 ميليون را هم قبول نكرده بودند در صورت امكان هرچه بيشتر محكم كاري كنيد بهتر است در صورت عدم امكان حتا با مانده حساب كمتر نيز اگر رفتيد با اعتماد به نفس بالا بروبد.
در مورد كارت سربازي هم يا متن نامه اصلي مشكل داشت يا من بد ترجمه كرده ام ولي موضوع پيچيده اي نيست شما هر كارت سربازي كه داريد ترجمه رسمي كرده و بفرستيد فرقي بين هيچ نوع معافيت يا هيچ نوع پايان خدمت نيست.
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78
(2010-02-21 ساعت 21:47)kavoshgarnet نوشته:  
(2010-02-20 ساعت 01:28)زهره نوشته:  
(2010-02-19 ساعت 18:42)kavoshgarnet نوشته:  
(2010-02-19 ساعت 17:00)زهره نوشته:  من چند تا سوال دارم از دوستان راهنمایی میخواستم:
1- آیا اصل مدارک مالی رو پست کنم( شامل ترجمه سند خانه و پرینت های حساب بانکی) یا ازشون کپی بگیرم و اصلشونو بعدا با خودمون ببریم؟
2- برای سند ازدواج یک سری ترجمه که کپی هم همراش هست و یک سری کپی از روی اون کفایت میکنه یا حتما دو سری ترجمه اصلی نیاز هست؟
3- در مدارک درخواستی توی نامه ای که دیدم، ترجمه کارت پایان خدمت نخواسته آیا لازم هست که ترجمش پست بشه یا بعدا با خودمون ببریم؟

خیلی ممنون از کمکهاتون واقعا سایت مفیدی هست.

همانطور که در نامه خواسته بود من یک سری از مدارک ترجمه کردم و فرستادم حتا فرم اسپانسر هم نداشتم که همان روز رفتن مانده بین الملل گرفتم و با خودم بردم که نقص مدرک نخوردم.

به فرموده, شما اصل ترجمه‌ها رو بفرستید که خود ترجمه یک نسخه کپی‌ هم پیوست داره بدون دست زدن به ترجمه ها همه آنها را بفرستید.
اگر آدم استرسی هستید دو نسخه ترجمه داشته باشید یک نسخه بفرستید و یک نسخه با خودتان ببرید, فقط خیال شما را راحت می‌کند ولی‌ لازم نیست.

خیلی ممنونم از راهنماییتون. مثل اینکه شما هم اسپانسر نداشتید مثل ما. من برای اینکه اسپانسر نداریم نگرانم البته پرینت حساب داریم.
برای کارت پایان خدمت چکار کنیم؟ میخواد یا نه چون توی متن ترجمه شده گفته بودید ترجمه مدارک معافیت رو بفرستید.
بازم از شما به خاطر ترجمه متون تشکر میکنم که کار مارو ساده تر کردید.

درباره اسپانسر من تاكيد مي كنم كه فقط مانده بردم تاريخ افتتاح حساب پارسيان من 2007 بود و دو سال آخر اصلن گردش مالي نداشت 10 ميليون 1 روز قبلش و 20 ميليون روز گرفتن تمكن مالي به حساب واريز كردم و بعد از گرفتن تمكن بلافاصله حساب را خالي كردم. و نامه را بردم شعبه آرژانتين تاييديه بين الملل گرفتم كه هنگام ورود به سفارت به منشي تحويل دادم و هيچ مشكلي پيش نيامد.

البته چون از دوستي 35 ميليون را هم قبول نكرده بودند در صورت امكان هرچه بيشتر محكم كاري كنيد بهتر است در صورت عدم امكان حتا با مانده حساب كمتر نيز اگر رفتيد با اعتماد به نفس بالا بروبد.
در مورد كارت سربازي هم يا متن نامه اصلي مشكل داشت يا من بد ترجمه كرده ام ولي موضوع پيچيده اي نيست شما هر كارت سربازي كه داريد ترجمه رسمي كرده و بفرستيد فرقي بين هيچ نوع معافيت يا هيچ نوع پايان خدمت نيست.

خیلی ممنون از راهنماییهاتون. برامون دعا کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78
سلام
من از بانک پاسارگاد گردش حساب گرفتم و بهم دادن اما به ریال آیا مال همه به ریال بوده؟
شماره کیس: 2010AS000118XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:09-JUNE
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:09-JULY
تاریخ کارنت شدن کیس:March 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan 2010
تاریخ مصاحبه:25March
تاریخ دریافت ویزا: 27 March
جمع تقریبی هزینه ها:حدودا 2000 دلار
پاسخ
تشکر کنندگان:
usagreen عزيز
گردش حساب لازم نيست. شما بايد مانده حساب را بگيريد و ببريد بخش بين الملل بانك مربوطه كه اونا هم تاييد كنن. معمولا اين مانده رو به دلار مينويسن و نرخ برابري ريال و دلار توي اون ذكر ميشه.
Impossible n'est pas français!
پاسخ
تشکر کنندگان: usagreen
زمانی که کلیر میشیم میتونیم پاسپورت رو به سفارت تحویل بدیم و محل تحویل پاسپورت را به پست یو پی اس هتلی در استانبول اعلام کنیم یعنی محل در یافت بسته پستی در استانبول باشه ؟
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-02-22 ساعت 08:42)Jav3 نوشته:  usagreen عزيز
گردش حساب لازم نيست. شما بايد مانده حساب را بگيريد و ببريد بخش بين الملل بانك مربوطه كه اونا هم تاييد كنن. معمولا اين مانده رو به دلار مينويسن و نرخ برابري ريال و دلار توي اون ذكر ميشه.

منظورم دقیقا همون مانده حساب که از بانک پاسارگاد گرفتم ولی خب به ریال دادن آیا مال همه به ریال یا به ارز تبدیل میکنن؟
شماره کیس: 2010AS000118XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:09-JUNE
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:09-JULY
تاریخ کارنت شدن کیس:March 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan 2010
تاریخ مصاحبه:25March
تاریخ دریافت ویزا: 27 March
جمع تقریبی هزینه ها:حدودا 2000 دلار
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام سلام
گفتم بیام یه خبر خوب بدم
من امروز رفتم سازمان نظام وظیفه برای اینکه وثیقمو پس بگیرم .
بعد از اینکه گزرناممو دادم و چک کردنش بدون هیچ مشکلی‌ کلشو پس دادن بهم .
خلاصه برا من که خبر خیلی‌ خوبی بود ،
دوستانی که مثل من دانشجو هستن و قصد خروج دارن اصلا نگران نباشن ،
اصلا مشکلی‌ نیست .خدا با ماست
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F ، sh-b ، MajidShirzadeh ، usagreen ، Hashem
(2010-02-22 ساعت 13:57)sepehr_sp نوشته:  سلام سلام
گفتم بیام یه خبر خوب بدم
من امروز رفتم سازمان نظام وظیفه برای اینکه وثیقمو پس بگیرم .
بعد از اینکه گزرناممو دادم و چک کردنش بدون هیچ مشکلی‌ کلشو پس دادن بهم .
خلاصه برا من که خبر خیلی‌ خوبی بود ،
دوستانی که مثل من دانشجو هستن و قصد خروج دارن اصلا نگران نباشن ،
اصلا مشکلی‌ نیست .خدا با ماست

شما از چه روشی از کشور خارج شدید؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزيز
ما داريم فرمهاي نامه دوم رو پر مي كنيم(سوابق كاري و تحصيلي و مسافرتي و ...). سوالي كه در مورد سوابق مسافرتي برام پيش اومده اين هست كه 1- وقتي سفر توريستي بوده پرپس(قصد) رو بايد بگيم visit؟ دقيقن چي بايد نوشت: for visit يا نمي دونم visit خالي؟ 2- نوع ويزا(تايپ آو ويزا) رو مثلن در مورد تركيه چي بنويسيم؟ تركيه كه ويزا نمي خواست اصلن. وقتي وارد مي شديم فقط يه مهر اقامتي مي زدن كه يادم نيست(بايد پاسپورتم رو ببينم يا كسي مي دونه بگه چون ما بيشتر از دو هفته نمي مونديم) چقدر اعتبار داشت(شايد 3 ماه بود؟). حالا چي بايد نوشت؟ بايد بنويسيم: tourist ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به دوستان گرامی
اول ابنکه کسی میدونه کارت معافیت پزشکی تو مصاحبه مشکل ایجاد میکنه یا نه.؟
دوم اینکه نیاز هست همه سفرهای خارجی در پاس قبلی تو ارسال مدارک دوم ذکر بشه.؟!
سوم.. CV فقط واسه بالای لیسانس لازمه..؟

خودمونیم سوالارو حال میکنید...!!
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA

Nothing is impossible
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-02-22 ساعت 18:21)esmail نوشته:  سلام دوستان عزيز
ما داريم فرمهاي نامه دوم رو پر مي كنيم(سوابق كاري و تحصيلي و مسافرتي و ...). سوالي كه در مورد سوابق مسافرتي برام پيش اومده اين هست كه 1- وقتي سفر توريستي بوده پرپس(قصد) رو بايد بگيم visit؟ دقيقن چي بايد نوشت: for visit يا نمي دونم visit خالي؟ 2- نوع ويزا(تايپ آو ويزا) رو مثلن در مورد تركيه چي بنويسيم؟ تركيه كه ويزا نمي خواست اصلن. وقتي وارد مي شديم فقط يه مهر اقامتي مي زدن كه يادم نيست(بايد پاسپورتم رو ببينم يا كسي مي دونه بگه چون ما بيشتر از دو هفته نمي مونديم) چقدر اعتبار داشت(شايد 3 ماه بود؟). حالا چي بايد نوشت؟ بايد بنويسيم: tourist ؟

يه وقت ننويسي Terrorist (شوخي) دوستي كه اخيرا از آمريكا آمده بود تعريف مي كرد كه با يكي از دوستانش براي تفريح به آمريكا مي آمد به فرودگاه كه رسيديم سوال كردند براي چي داري مي آيي آمريكا او هم با اعتماد به نفس گفت: "I am Terrorist" و پليس با تعجب پرسيد what? دوباره با تاكيد همان جمله را تكرار كرد و او هم ساير پليس ها را صدا كرد و دستگيرش كردند. طرف هم خيلي ترسيده بود و هم با تعجب تكرار مي كرد "I am Terrorist"
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-02-22 ساعت 13:36)usagreen نوشته:  
(2010-02-22 ساعت 08:42)Jav3 نوشته:  usagreen عزيز

منظورم دقیقا همون مانده حساب که از بانک پاسارگاد گرفتم ولی خب به ریال دادن آیا مال همه به ریال یا به ارز تبدیل میکنن؟

عزیزم اینجا ایرانه با پول رسمی ریال واسه همه به ریاله ولا غیر نگران نباش امریکا که نمی خوای ببری
پاسخ
تشکر کنندگان: usagreen
سلام دوستان !من همیشه سوالات این قسمت را می خوانم تا برای ثوابش هم که شده اگر جوابش را بلد باشم بدهم.ولی چیزی که برایم جالبست اینست که من با اینکه برندۀ 2009 هستم و زمان زیادی از آن نمی گذرد ،تقریبا برای 79% ،بلکم بیشترِ سوالات شما جوابی به ذهنم نمی رسد!! ویک جور حس تحسین همراه با تعظیم به دوستان پاسخگو در این تاپیک پیدا کرده ام! و همچنین از سوالات شما در حیرتم که چطور اینقدر در ریزه کاریها دقت فرموده واز آنها سوال در میاورید!! فکر کنم خود برگزار کنندگان لاتاری به بعضی سوالاتی که شما مطرح می کنید فکر هم نکرده باشند!!
من در طول تمام مراحل لاتاری حتی یک سوال هم برایم پیش نیامد که شاید از دل گندگی من باشد ! ولی همۀ شما دوستان را به آرامش و مته به خشخاش نگذاشتن دعوت می کنم ! شما اصل قضیه که برنده شدن بود را پاس کردید، اگر آدم دروغگو و مشکل داری نباشید و فرمتان را درست پر کرده باشید و مدارکی که خواسته اند را همراه ببرید بقیۀ مسائل فرعیاتی هستند که ذهنتان را با وسواس ،بی خودی درگیرش می کنیدو برای خود استرس می سازید!
با آرزوی برنده شدن شما در تمام مراحل زندگی!
برنده لاتاری ۲۰۰۹. ساکن لس انجلس.

وبلاگ: https://rasaraplanet.wordpress.com سیاره راساراسا
پاسخ
تشکر کنندگان: laili ، Hamid55 ، payman R ، sh-b ، اليزا ، Jav3 ، esmail ، kavoshgarnet ، usagreen ، sepehr_sp ، Hashem ، پرستو
(2010-02-23 ساعت 01:35)kavoshgarnet نوشته:  
(2010-02-22 ساعت 18:21)esmail نوشته:  سلام دوستان عزيز

يه وقت ننويسي Terrorist (شوخي) دوستي كه اخيرا از آمريكا آمده بود تعريف مي كرد كه با يكي از دوستانش براي تفريح به آمريكا مي آمد به فرودگاه كه رسيديم سوال كردند براي چي داري مي آيي آمريكا او هم با اعتماد به نفس گفت: "I am Terrorist" و پليس با تعجب پرسيد what? دوباره با تاكيد همان جمله را تكرار كرد و او هم ساير پليس ها را صدا كرد و دستگيرش كردند. طرف هم خيلي ترسيده بود و هم با تعجب تكرار مي كرد "I am Terrorist"

خدا خفت نكنه كاوشگر! كلي خنديدمSmile
دوستان مهاجرسرا خيلي شرمنده كردين سريع جواب دادين!
بابا اين همه فرم پر كردن و فرستادن يعني كسي تو اين دوستان بيرون از ايران نرفته بوده؟ من فقط مي خواستم بدونم چي نوشتين همين.
دوستان عزيز مهاجرسرا

ما يه چند روزه ديگه مدارك رو براي آنكارا ارسال مي كنيم. فكر كنم چند نفري هم مثل ما باشن كه مدارك رو ارسال خواهند كرد. مي خواستم بگم كه:
توصيه خاصي در مورد نحوه فرستادن و اين حرفا ندارين؟
ممنون مي شم نظرتون رو بگين.
البته اميدوارم در مهاجرسرا كساني باشن كه مدارك ارسال كرده باشن
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان