موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی دوستان
من تلفن زدم گذرنامه گفتند اگه درخواست بدیم باسبورتمون عوض میکنند حتی اگه مثل مال من 2 سال دیگه اعتبار داشته باشه.البته میترسم همینم از دست بدم چون باید بگم واسه امریکا هست. با توجه به اینکه اگه قسمت بشه
و قتی میرم 1 سال بیشتر باسبورتم اعتبار نداره و شاید تا اون موقع برنگردم ایا لازمه الان اقدام کنم؟ فکر کنم چون سفارت امریکا نداریم نشه از اونجا اقدام کر. نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
http://turkey.usembassy.gov/immigrant_security.htm
من سایت بالا جهت کلیرنس را از 2 کامپیوتر جداگانه چک می کنم و در تاریخ اپدیتش یکی 1 مارچ رو نشون میده .و دیگری 23 فوریه علت می تونه چی باشه ؟ سایت سفارت اخرین اپدیت کی بوده
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
رتبه:
30
11 تشکر در 3 ارسال
(2010-03-02 ساعت 13:06)adl نوشته: http://turkey.usembassy.gov/immigrant_security.htm
من سایت بالا جهت کلیرنس را از 2 کامپیوتر جداگانه چک می کنم و در تاریخ اپدیتش یکی 1 مارچ رو نشون میده .و دیگری 23 فوریه علت می تونه چی باشه ؟ سایت سفارت اخرین اپدیت کی بوده
علت اين ميتونه باشه ، اگر شما همون صفحه رو در favorite ادد كرده باشيد هرموقع از اون كامپيوتر وارد سايت بشيد اتوماتيك صفحه سيو شده رو مي خونه. نظر دوستان چيه؟؟؟
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش
نشویل - تنسی : جایی که من زندگی میکنم ، شهری کوچک ، با هزینههای متوسط ، وضعیت کار بد نیست
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2010-03-02 ساعت 11:43)farnaz.f نوشته: سلام به همگی دوستان
من تلفن زدم گذرنامه گفتند اگه درخواست بدیم باسبورتمون عوض میکنند حتی اگه مثل مال من 2 سال دیگه اعتبار داشته باشه.البته میترسم همینم از دست بدم چون باید بگم واسه امریکا هست. با توجه به اینکه اگه قسمت بشه
و قتی میرم 1 سال بیشتر باسبورتم اعتبار نداره و شاید تا اون موقع برنگردم ایا لازمه الان اقدام کنم؟ فکر کنم چون سفارت امریکا نداریم نشه از اونجا اقدام کر. نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
چرا ميشود
از طريق دفتر حافظ منافع ايران در واشنگتن قابل انجام هست
موفق باشيد
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من از همه مدارك دو نسخه ترجمه كرده بودم و يكسري براي سفارت فرستادم ولي چون از كارت ملي يه نسخه و سند ازدواج فقط دو نسخه داشتم(كه هر دوش لازمه) اونها رو كپي فرستادم. حالا اونجا بايد به آفيسر تحويل بدم(البته نمي دونم خودش خواهد خواست يا نه كه طبق تجربه بچه ها اصل آي 134 رو هميشه خواسته) يا به خانمي كه مي گه اصل مدارك رو بدين بگم اينم اصل ترجمه كارت ملي و سند ازدواج؟ راستي فرم آي 134 رو هم كپي اش رو فرستادم.
يادمه يكي از بچه ها همه مدارك رو فقط كپي فرستاده بود و هيچ مشكلي پيش نيومده بود.
ممنونم
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2010-03-02 ساعت 02:42)soheilbadami نوشته: دوستان میبخشند 1 سوال ساده که معمولا پای کار یاد ادم میاد !
روی پاکت یا داخل مدارکی که برا سفارت میدیم (انکارا) مشخصات
یا شماره کیس یا نامه ای چیزی نمیخواد ؟
من خودم فکر میکنم داخل پاکت یک نامه مختصر بگذاریم بد نیست
و اینکه مدارک اعضا خانواده را در داخل بسته هم جدا کنیم بهتر باشه.
سپاس
این سوال ما رو کسی جواب نمیدن؟
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند