موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-02-24 ساعت 13:29)farnaz1668 نوشته: (2010-02-23 ساعت 19:29)esmail نوشته: (2010-02-23 ساعت 17:52)farnaz1668 نوشته: (2010-02-22 ساعت 18:21)esmail نوشته: سلام دوستان عزيز
ما داريم فرمهاي نامه دوم رو پر مي كنيم(سوابق كاري و تحصيلي و مسافرتي و ...). سوالي كه در مورد سوابق مسافرتي برام پيش اومده اين هست كه 1- وقتي سفر توريستي بوده پرپس(قصد) رو بايد بگيم visit؟ دقيقن چي بايد نوشت: for visit يا نمي دونم visit خالي؟ 2- نوع ويزا(تايپ آو ويزا) رو مثلن در مورد تركيه چي بنويسيم؟ تركيه كه ويزا نمي خواست اصلن. وقتي وارد مي شديم فقط يه مهر اقامتي مي زدن كه يادم نيست(بايد پاسپورتم رو ببينم يا كسي مي دونه بگه چون ما بيشتر از دو هفته نمي مونديم) چقدر اعتبار داشت(شايد 3 ماه بود؟). حالا چي بايد نوشت؟ بايد بنويسيم: tourist ؟
سلام
مگه تو فرم 2 باید چیزی پر کنیم و بنویسیم؟؟؟؟؟؟تروخدا من و راهنمایی کنید.
2 هفته دیگه مصاحبه دارم.فکر کردم اون فرم فقط دعوتنامست و چیزی نیاز نیست توش بنویسیم.
ممنون
بابا هول نكن! ما رو باش يه سوال كرديم ها. چيز خاصي نيست. يه فرم هست كه اسم و مشخصات و آدرس رو پر مي كني توش. آدرس ايران و آدرس در آمريكا. يه فرم ديگه هست كه بكگراند تحصيلي و كاري و مسافرت هات رو توش مي نويسي. همين. اگه هم اين ها رو نفرستادي با مداركت بي خيال. با خودت ببر سفارت.
آنكارا هستي يا ابوظبي؟ يا مدارك فرستادي يا نه. اگه نفرستادي فرم رو پر كن توي مدارك بذار. اگر هم نه اصلن چيز خاصي نيست. البته نظر مديران مهمه.
سراوين جان ايشون رو از نگراني در بيار لطفن.
مرسي.
سلام
من ابوظبی مصاحبه دارم.شاید این فرم که شما نوشتی مخصوص آنکاراست.
از دوستان ابوظبی کسی این اطلاعات رو داده به سفارت یا نه؟
ممنون
نه ابوظبی این فرم ها را نداره.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همگي
در مورد اسپانسر مطلبي كه بايد به دوستان بگويم اين است كه شخصي كه ميخواهد اسپانسر شما شود
بايد درآمد ساليانه اش 30 هزار دلار باشه و مالياتش را پرداخت كرده باشه اين چيزي بود كه وكيل به من گفت
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-02-26 ساعت 09:29)farshidkhalafi نوشته: دوستان سلام.
مدرک لیسانس خانمم را دانشگاه بهش نداده و مجبوریم مدرک موقت بگیریم.ترجمه این مدرک اشکالی نداره؟البته خانمم برنده اصلی نیست.
ممنون میشم از راهنماییتون
فقط مدارک برنده ی اصلی..........
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
میشه بگید تو مصاحبه به عکس باسبورت زیاد توجه کردند یا نه؟اخه من چشمم ضعیفه و عکس باسبورتم 3 سال بیش با لنز رنگی بوده ولی 2 سری عکس قبلیم بدون لنز و عینک هست و موندم روز مصاحبه چیکار کنم و نگرانم.
معاینه بزشکی چی؟دوستانی که رفتند میشه بگن مشکلی هست یا نه؟ممنون میشم
برای همتون ارزوی موفقیت دارم
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بنا بود یکی از دوستان فرم CV که 8 تا سوال داره رو برامون Upload کنه.
اگر از دوستان آمریکاییم کسی این فرم رو داره ممنون میشم Upload اش کنه.
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم
شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
کارت ملی من چند ماه پیش تاریخش تمام شده و وقتی بردم ثبت احوال گفتن که چون میخوان کارتها رو بعدن الکترونیکی کنن فعلا عوضش نمیکنن و همین اعتبار داره و دارالترجمه هم که میدونست جریال چیه، ترجمش کرده ولی تاریخ اعتبار توی ترجمه هست. میخواستم بدونم آیا اگه تو سفارت بگم جریال چی بوده حرفمو باور میکنن؟ باید چکار کنم؟