کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
(2010-02-24 ساعت 13:19)esmail نوشته:  كسي مي دونه اين c/o name توي فرم contact information نامه دوم منظورش چي هست؟ من سرچ كردم يه معني مي ده به مفهوم company name ولي معقول نيست. شايدم contact name باشه. نمي دونم. كسي تجربه اي داره؟ ممنون

دوست عزيز اين يعني نام صاحب آدرس (آدرسي كه شما مي خواهيد از آن استفاده كنيد و به غير از آدرس خودتان مي باشد (در آمريكا)) و مخفف Care Of مي باشد
پاسخ
تشکر کنندگان: drkamrani1 ، esmail
(2010-02-23 ساعت 19:29)esmail نوشته:  
(2010-02-23 ساعت 17:52)farnaz1668 نوشته:  
(2010-02-22 ساعت 18:21)esmail نوشته:  سلام دوستان عزيز
ما داريم فرمهاي نامه دوم رو پر مي كنيم(سوابق كاري و تحصيلي و مسافرتي و ...). سوالي كه در مورد سوابق مسافرتي برام پيش اومده اين هست كه 1- وقتي سفر توريستي بوده پرپس(قصد) رو بايد بگيم visit؟ دقيقن چي بايد نوشت: for visit يا نمي دونم visit خالي؟ 2- نوع ويزا(تايپ آو ويزا) رو مثلن در مورد تركيه چي بنويسيم؟ تركيه كه ويزا نمي خواست اصلن. وقتي وارد مي شديم فقط يه مهر اقامتي مي زدن كه يادم نيست(بايد پاسپورتم رو ببينم يا كسي مي دونه بگه چون ما بيشتر از دو هفته نمي مونديم) چقدر اعتبار داشت(شايد 3 ماه بود؟). حالا چي بايد نوشت؟ بايد بنويسيم: tourist ؟

سلام
مگه تو فرم 2 باید چیزی پر کنیم و بنویسیم؟؟؟؟؟؟تروخدا من و راهنمایی کنید.
2 هفته دیگه مصاحبه دارم.فکر کردم اون فرم فقط دعوتنامست و چیزی نیاز نیست توش بنویسیم.
ممنون

بابا هول نكن! ما رو باش يه سوال كرديم ها. چيز خاصي نيست. يه فرم هست كه اسم و مشخصات و آدرس رو پر مي كني توش. آدرس ايران و آدرس در آمريكا. يه فرم ديگه هست كه بكگراند تحصيلي و كاري و مسافرت هات رو توش مي نويسي. همين. اگه هم اين ها رو نفرستادي با مداركت بي خيال. با خودت ببر سفارت.
آنكارا هستي يا ابوظبي؟ يا مدارك فرستادي يا نه. اگه نفرستادي فرم رو پر كن توي مدارك بذار. اگر هم نه اصلن چيز خاصي نيست. البته نظر مديران مهمه.
سراوين جان ايشون رو از نگراني در بيار لطفن.
مرسي.

سلام
من ابوظبی مصاحبه دارم.شاید این فرم که شما نوشتی مخصوص آنکاراست.
از دوستان ابوظبی کسی این اطلاعات رو داده به سفارت یا نه؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-02-24 ساعت 13:29)farnaz1668 نوشته:  
(2010-02-23 ساعت 19:29)esmail نوشته:  
(2010-02-23 ساعت 17:52)farnaz1668 نوشته:  
(2010-02-22 ساعت 18:21)esmail نوشته:  سلام دوستان عزيز
ما داريم فرمهاي نامه دوم رو پر مي كنيم(سوابق كاري و تحصيلي و مسافرتي و ...). سوالي كه در مورد سوابق مسافرتي برام پيش اومده اين هست كه 1- وقتي سفر توريستي بوده پرپس(قصد) رو بايد بگيم visit؟ دقيقن چي بايد نوشت: for visit يا نمي دونم visit خالي؟ 2- نوع ويزا(تايپ آو ويزا) رو مثلن در مورد تركيه چي بنويسيم؟ تركيه كه ويزا نمي خواست اصلن. وقتي وارد مي شديم فقط يه مهر اقامتي مي زدن كه يادم نيست(بايد پاسپورتم رو ببينم يا كسي مي دونه بگه چون ما بيشتر از دو هفته نمي مونديم) چقدر اعتبار داشت(شايد 3 ماه بود؟). حالا چي بايد نوشت؟ بايد بنويسيم: tourist ؟

سلام
مگه تو فرم 2 باید چیزی پر کنیم و بنویسیم؟؟؟؟؟؟تروخدا من و راهنمایی کنید.
2 هفته دیگه مصاحبه دارم.فکر کردم اون فرم فقط دعوتنامست و چیزی نیاز نیست توش بنویسیم.
ممنون

بابا هول نكن! ما رو باش يه سوال كرديم ها. چيز خاصي نيست. يه فرم هست كه اسم و مشخصات و آدرس رو پر مي كني توش. آدرس ايران و آدرس در آمريكا. يه فرم ديگه هست كه بكگراند تحصيلي و كاري و مسافرت هات رو توش مي نويسي. همين. اگه هم اين ها رو نفرستادي با مداركت بي خيال. با خودت ببر سفارت.
آنكارا هستي يا ابوظبي؟ يا مدارك فرستادي يا نه. اگه نفرستادي فرم رو پر كن توي مدارك بذار. اگر هم نه اصلن چيز خاصي نيست. البته نظر مديران مهمه.
سراوين جان ايشون رو از نگراني در بيار لطفن.
مرسي.

سلام
من ابوظبی مصاحبه دارم.شاید این فرم که شما نوشتی مخصوص آنکاراست.
از دوستان ابوظبی کسی این اطلاعات رو داده به سفارت یا نه؟
ممنون
نه ابوظبی این فرم ها را نداره.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام به همگي
در مورد اسپانسر مطلبي كه بايد به دوستان بگويم اين است كه شخصي كه ميخواهد اسپانسر شما شود

بايد درآمد ساليانه اش 30 هزار دلار باشه و مالياتش را پرداخت كرده باشه اين چيزي بود كه وكيل به من گفت
پاسخ
تشکر کنندگان: ساسان ، mohsen324 ، Ashkan78 ، drkamrani1 ، Jav3
(2010-02-25 ساعت 01:58)پرستو نوشته:  با سلام به همگي
در مورد اسپانسر مطلبي كه بايد به دوستان بگويم اين است كه شخصي كه ميخواهد اسپانسر شما شود

بايد درآمد ساليانه اش 30 هزار دلار باشه و مالياتش را پرداخت كرده باشه اين چيزي بود كه وكيل به من گفت

سلام
آره کاملا" درست گفتهBig Grin
راستش بیخودی دنبال وکیل و این حر فها نباش Big Grin
اینجا تو مهاجر سرا همه دوستان اندازه یک وکیل یا شاید هم بیشتر اطلاعات دارند که از برنده های 2005 تا الان سینه به سینه منتقل شده و بدون هیچ چشم داشتی با هم تبادل اطلاعات می کنند.Big Grin
اگه تو هر مورد راجع به لاتاری ایرادی یا اشکالی داشتی با یک اشاره همه دوستان تا اونجایی که از دستشون بر بیاد کمک می کنند. و این مساله بار ها و بارها اثبات شدهBig Grin
از این بابت خیالت راحت که همه با هم هم دردی می کنند و دوست ندارند که کسی کوچیکترین اشتباهی( تو این ماجرای لاتاری) بکنه.Big Grin
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )

Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، seravin ، M!LAD ، m.memari ، esmail ، hamed_gh ، Shahoo52 ، Hossein81 ، usagreen ، payam_prz ، To USA
(2010-02-24 ساعت 13:08)esmail نوشته:  
(2010-02-24 ساعت 10:24)m.memari نوشته:  فرم قابل تايپ نامه دوم رو ضميمه كردم شايد بدردتون بخوره

معماري جان عالي بود. دستت درست. كلي حال داد. تايپ كه مي كني هم خوشگل تره هم با كلاس ترBig Grin

ممنون..منکه دستی زدم رفت..از خداشونم باشه دستخط میفرستیم..Smile
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA

Nothing is impossible
پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b
دوستان سلام.
مدرک لیسانس خانمم را دانشگاه بهش نداده و مجبوریم مدرک موقت بگیریم.ترجمه این مدرک اشکالی نداره؟البته خانمم برنده اصلی نیست.
ممنون میشم از راهنماییتون Smile
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-02-26 ساعت 09:29)farshidkhalafi نوشته:  دوستان سلام.
مدرک لیسانس خانمم را دانشگاه بهش نداده و مجبوریم مدرک موقت بگیریم.ترجمه این مدرک اشکالی نداره؟البته خانمم برنده اصلی نیست.

فرشید عزیز. شما همانطور که در نامه دیدید نیازی به بردن مدرک خانمتون ندارید. خودتون رو زحمت ندید. شما برنده اصلی هستید. دیپلم شما کفایت می‌کند. بخــــــــــدا!!! Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، kavoshgarnet ، laili ، farshidkhalafi
(2010-02-26 ساعت 09:29)farshidkhalafi نوشته:  دوستان سلام.

فقط مدارک برنده ی اصلی..........
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: farshidkhalafi
سلام دوستان
میشه بگید تو مصاحبه به عکس باسبورت زیاد توجه کردند یا نه؟اخه من چشمم ضعیفه و عکس باسبورتم 3 سال بیش با لنز رنگی بوده ولی 2 سری عکس قبلیم بدون لنز و عینک هست و موندم روز مصاحبه چیکار کنم و نگرانم.
معاینه بزشکی چی؟دوستانی که رفتند میشه بگن مشکلی هست یا نه؟ممنون میشم
برای همتون ارزوی موفقیت دارم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-02-26 ساعت 13:33)farnaz.f نوشته:  سلام دوستان
میشه بگید تو مصاحبه به عکس باسبورت زیاد توجه کردند یا نه؟اخه من چشمم ضعیفه و عکس باسبورتم 3 سال بیش با لنز رنگی بوده ولی 2 سری عکس قبلیم بدون لنز و عینک هست و موندم روز مصاحبه چیکار کنم و نگرانم.

نه نه اصلا نگران اين چيزها نباشيد. عكس پاسپورت من با عكسي كه دادم به سفارت با خود من هر سه خيلي تفاوت دارند و فقط منشي جلوي در يك نگاه سريع به عكس انداخت.
نگران نباشيد فقط براي آزمون رانندگي عكس با عينك و بدون آن فرق مي كند.
پاسخ
تشکر کنندگان: morteza_2010 ، Jav3 ، esmail
سلام
بنا بود یکی از دوستان فرم CV که 8 تا سوال داره رو برامون Upload کنه.
اگر از دوستان آمریکاییم کسی این فرم رو داره ممنون میشم Upload اش کنه.
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
پاسخ
تشکر کنندگان:
کارت ملی من چند ماه پیش تاریخش تمام شده و وقتی بردم ثبت احوال گفتن که چون میخوان کارتها رو بعدن الکترونیکی کنن فعلا عوضش نمیکنن و همین اعتبار داره و دارالترجمه هم که میدونست جریال چیه، ترجمش کرده ولی تاریخ اعتبار توی ترجمه هست. میخواستم بدونم آیا اگه تو سفارت بگم جریال چی بوده حرفمو باور میکنن؟ باید چکار کنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-02-27 ساعت 18:24)زهره نوشته:  کارت ملی من چند ماه پیش تاریخش تمام شده و وقتی بردم ثبت احوال گفتن که چون میخوان کارتها رو بعدن الکترونیکی کنن فعلا عوضش نمیکنن و همین اعتبار داره و دارالترجمه هم که میدونست جریال چیه، ترجمش کرده ولی تاریخ اعتبار توی ترجمه هست. میخواستم بدونم آیا اگه تو سفارت بگم جریال چی بوده حرفمو باور میکنن؟ باید چکار کنم؟

اصلا نمي پرسند كه شما بخواهيد چيزي بگوييد. ولي اگر بپرسند هم جواب شما را باور مي كنند. اگر هم باور نكنند و برايشان مهم باشد برگه آبي به شما مي دهند و در اين باره تحقيق مي كنند. احتمال پرسيدن تاريخ اعتبار كارت ملي 0.01 درصد. در ضمن آنها از خود ما بهتر به شرايط و قوانين و مقررات ما آشنا هستند. چون كارشان اين است.
پاسخ
تشکر کنندگان: زهره
(2010-02-26 ساعت 15:32)kavoshgarnet نوشته:  
(2010-02-26 ساعت 13:33)farnaz.f نوشته:  سلام دوستان

نه نه اصلا نگران اين چيزها نباشيد. عكس پاسپورت من با عكسي كه دادم به سفارت با خود من هر سه خيلي تفاوت دارند و فقط منشي جلوي در يك نگاه سريع به عكس انداخت.
نگران نباشيد فقط براي آزمون رانندگي عكس با عينك و بدون آن فرق مي كند.
خیلی خیلی ممنون از جوابتون کلی خوشحالم کردید بس عیبی نداره که رنگ چشمم یکی نیست؟ Wink واسه معاینه چجوری برم؟ بگم چشمم ضعیفه؟
بازم ممنون و موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان