کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
سلام به همه دوستان گل.
پاسپورت من تا بهمن 89 اعتبار داره و توی نامه دوم دیدم که پاسپورت در زمان مصاحبه باید 8 ماه اعتبار داشته باشه.منم احتمالا زمان مصاحبه ام تابستونه.پس لازمه پاسپورتو عوض کنم.درسته؟و پاسپورت قدیمی رو باید زمان مصاحبه همراه داشته باشم؟چون دو بار سفر خارج داشتم قبلا.
ممنون میشم از جوابتون Smile
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-03-05 ساعت 21:04)farshidkhalafi نوشته:  سلام به همه دوستان گل.
پاسپورت من تا بهمن 89 اعتبار داره و توی نامه دوم دیدم که پاسپورت در زمان مصاحبه باید 8 ماه اعتبار داشته باشه.منم احتمالا زمان مصاحبه ام تابستونه.پس لازمه پاسپورتو عوض کنم.درسته؟و پاسپورت قدیمی رو باید زمان مصاحبه همراه داشته باشم؟چون دو بار سفر خارج داشتم قبلا.
سلام
بسیار کار خوبی میکنی اگر عوض کنی پاسپورت همسر من داشت تمام میشد و من دیروز یک 167$ + 1$ + 9$ جهت تعویض پاسپورت برای سفارت
فرستادم . اما در ایران با 50 تومان تعویض میکنند.
شماره کیس: 2009AS22800
دریافت اولین نامه: Mar 2008
دریافت نامه دوم: MAR 2009
مصاحبه: JUNE2009
دریافت ویزا: همون روز
پاسخ
تشکر کنندگان: laili ، hamed_gh ، farshidkhalafi ، Jav3 ، drkamrani1
(2010-03-03 ساعت 15:51)adl نوشته:  
(2010-03-03 ساعت 15:31)esmail نوشته:  
(2010-03-03 ساعت 15:23)adl نوشته:  
(2010-03-03 ساعت 15:09)m.amjadi نوشته:  دوستای عزیز، کسی میدونه؟
من خانمم 1 سال دبی زندگی کرده، با اینکه من برنده لاتاری شدم،
برای خانمم لازمه از پلیس دبی عدم سوء پیشینه بگیریم یا نمی خواد ؟؟؟؟؟؟؟
مرسی از اینکه کمک میکنید Wink
اگر گرفتنش برات راحته بگیر ولی اگر سخته روز مصاحبه اگر بهت گفت لازمه داشته باشی . در زمان کلیر نس گواهی اون موقع بگیر و زمان دریافت ویزا براشون میبری
خب شايد همون موقع كيلير شده باشن و اف بي آي چك نخورن. اونوقت نقص مدرك مي خورن كه؟ يه زنگ به سفارت امارات بزن ببين از اينجا مي شه كاري كرد.
ما هم دعا میکنیم همون موقع ویزاتون رو بدن. اما تجربه نشان داده که به همه ماها خورده و شما که همسرتون یک سال خارج از کشور بوده احتمالش بیشتره که اف بی ای بخوره

مرسی از همه که کمک کردین Smile

حتما پاسپورتتو عوض کن،
پاسپورت قدیمیت رو هم، روز مصاحبه ببر Wink
شماره کیس: 2010AS00023xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:june 2009
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:july 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:july 2010
تاریخ مصاحبه:August 11 و August 12
تاریخ دریافت ویزا: روز مصاحبه Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:با گردش دو هفته ای و خرید،
دو نفر 10000$
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-03-06 ساعت 12:53)m.amjadi نوشته:  
(2010-03-03 ساعت 15:51)adl نوشته:  
(2010-03-03 ساعت 15:31)esmail نوشته:  
(2010-03-03 ساعت 15:23)adl نوشته:  
(2010-03-03 ساعت 15:09)m.amjadi نوشته:  دوستای عزیز، کسی میدونه؟
من خانمم 1 سال دبی زندگی کرده، با اینکه من برنده لاتاری شدم،
برای خانمم لازمه از پلیس دبی عدم سوء پیشینه بگیریم یا نمی خواد ؟؟؟؟؟؟؟
مرسی از اینکه کمک میکنید Wink
اگر گرفتنش برات راحته بگیر ولی اگر سخته روز مصاحبه اگر بهت گفت لازمه داشته باشی . در زمان کلیر نس گواهی اون موقع بگیر و زمان دریافت ویزا براشون میبری
خب شايد همون موقع كيلير شده باشن و اف بي آي چك نخورن. اونوقت نقص مدرك مي خورن كه؟ يه زنگ به سفارت امارات بزن ببين از اينجا مي شه كاري كرد.
ما هم دعا میکنیم همون موقع ویزاتون رو بدن. اما تجربه نشان داده که به همه ماها خورده و شما که همسرتون یک سال خارج از کشور بوده احتمالش بیشتره که اف بی ای بخوره

مرسی از همه که کمک کردین Smile

حتما پاسپورتتو عوض کن،
پاسپورت قدیمیت رو هم، روز مصاحبه ببر Wink

دوست عزيز پاسپورت قديمي شما رو هيچ جا نه گفتن مي خوان و به درد كسي نمي خوره. در فرمهاي نامه دوم كه براتون خواهد آمد البته اگر آنكارا باشين ليست مسافرت ها رو مي خوان و شما از روي پاسپورت قبلي فقط كشور و شهر و تاريخ رو وارد مي كنين. همين. و الا پاسپورت قديمي به دردي نمي خوره و سفارت هم نمي خواد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان عزيز

خواهش مي كنم و استدعا دارم دوستاني كه اطلاعات دقيق ندارن و تجربه اي ندارن(در موارد خاص) از پاسخ دادن به سوالات خودداري كنن.
مهاجرسرا براي مبادله اطلاعات صحيح هست نه اطلاعات غلطي كه موجب ايجاد استرس بشه. در مورد همين بردن پاسپورت قبلي كه دوست عزيزم امجدي براي فرشيد عزيز نوشتن فرض كنين كه اين بنده خدا پاسپورت قبلي و باطل شده رو دور انداخته باشه. به نظر شما به مرز جنون نمي رسه با ديدن اين پاسخ؟ همه بچه هاي اين سايت نسبت به دقت اطلاعات حساس هستن و اشتباه باعث مي شه كه بچه ها دچار نگراني كاذب بشن. البته من پاسپورت قبلي ام رو گم نكردم كه اين ها رو مي گم چون به دليل مسافرت هاي زياد به تاريخ هاش احتياج داشتم.
ولي عاجزانه خواهش مي كنم وقتي اطلاعات ندارين و يا اطلاعات تون ناقص هست اونها رو به اشتراك نگذارين و با مديران مشورت كنين.
بازم از دوست عزيز امجدي عذر خواهي مي كنم و اميدوارم ناراحت نشن.
مرسي
پاسخ
تشکر کنندگان: payman R ، kavoshgarnet ، adl ، pouya.pouya ، Jav3 ، R.F ، hamed_gh ، Hossein81 ، ساسان
دوستان عزیز ! اونایی که ابوظبی مصاحبه دارن باید نامه دوم رو با خودشون ببرن سفارت ؟ یعنی نامه دوم به کی سی سی یا سفارت پست نمی شه دیگه درسته ؟
ممنون !
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010

مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-03-06 ساعت 14:27)arshiya نوشته:  دوستان عزیز ! اونایی که ابوظبی مصاحبه دارن باید نامه دوم رو با خودشون ببرن سفارت ؟ یعنی نامه دوم به کی سی سی یا سفارت پست نمی شه دیگه درسته ؟
ممنون !

براي ابوظبي فرمهاي نامه دوم (اگر داشته باشد) را پر كرده و به همراه اصل و ترجمه مدارك و كپي كامل و ساده تمام صفحات پاسپورت به همراه خود به سفارت ببريد. دقت كنيد كه اگر ترجمه رسمي شما احيانا يك كپي از اصل مدرك ضميمه نداشت يك كپي هم از اصل مدرك پيوست كنيد.
نيازي به برابر اصل كردن كپي ها نيست ولي ترجمه رسمي به همراه مهر وزارت خارجه و دادگستري باشد.
پاسخ
تشکر کنندگان: arshiya
(2010-03-06 ساعت 15:36)kavoshgarnet نوشته:  
(2010-03-06 ساعت 14:27)arshiya نوشته:  دوستان عزیز ! اونایی که ابوظبی مصاحبه دارن باید نامه دوم رو با خودشون ببرن سفارت ؟ یعنی نامه دوم به کی سی سی یا سفارت پست نمی شه دیگه درسته ؟
ممنون !

براي ابوظبي فرمهاي نامه دوم (اگر داشته باشد) را پر كرده و به همراه اصل و ترجمه مدارك و كپي كامل و ساده تمام صفحات پاسپورت به همراه خود به سفارت ببريد. دقت كنيد كه اگر ترجمه رسمي شما احيانا يك كپي از اصل مدرك ضميمه نداشت يك كپي هم از اصل مدرك پيوست كنيد.
نيازي به برابر اصل كردن كپي ها نيست ولي ترجمه رسمي به همراه مهر وزارت خارجه و دادگستري باشد.

در تایید حرفای دوستمون اگه نامه دوم را دارید حتما با خودتون ببرین
من وقت مصاحبه ام با ایمیل بود و با تاریخ نامه دوم فرق میکرد ولی هم دم در سفارت و هم داخل سفارت نامه دوم رو خواستن و داخل سفارت همراه با پرینت ایمیل وقت مصاحبه جدید نامه دوم را ازم گرفتن و دیگه پس ندادن
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F ، arshiya
(2010-03-06 ساعت 14:07)esmail نوشته:  سلام به همه دوستان عزيز

خواهش مي كنم و استدعا دارم دوستاني كه اطلاعات دقيق ندارن و تجربه اي ندارن(در موارد خاص) از پاسخ دادن به سوالات خودداري كنن.
مهاجرسرا براي مبادله اطلاعات صحيح هست نه اطلاعات غلطي كه موجب ايجاد استرس بشه. در مورد همين بردن پاسپورت قبلي كه دوست عزيزم امجدي براي فرشيد عزيز نوشتن فرض كنين كه اين بنده خدا پاسپورت قبلي و باطل شده رو دور انداخته باشه. به نظر شما به مرز جنون نمي رسه با ديدن اين پاسخ؟ همه بچه هاي اين سايت نسبت به دقت اطلاعات حساس هستن و اشتباه باعث مي شه كه بچه ها دچار نگراني كاذب بشن. البته من پاسپورت قبلي ام رو گم نكردم كه اين ها رو مي گم چون به دليل مسافرت هاي زياد به تاريخ هاش احتياج داشتم.
ولي عاجزانه خواهش مي كنم وقتي اطلاعات ندارين و يا اطلاعات تون ناقص هست اونها رو به اشتراك نگذارين و با مديران مشورت كنين.
مرسي

دوست عزیز شما بر اساس کدوم اطلاعات موثق میگید که به پاسپورت قدیمی احتیاجی نیست؟
حالا اگر این فرشید خان رفتن مصاحبه و به همین دلیل همراه نداشتن پاسپورت قدیمی کسر مدرک خوردن چی؟ براشون استرس و هزینه اضافی ایجاد نمیشه؟ ایشون که صراحتا گفتن هنوز پاسپورتشون را تعویض هم نکردن و قصد این کار را دارن چه برسه به این که گم شده باشه....

من قویا توصیه میکنم در صورت تعویض پاسپورت قدیمی را همراه ببرید که کار از محکم کاری عیب نمیکنه. اگر کیسی بوده که ازش نخواستن دلیل نمیشه که دیگه از دیگران نخوان.
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، maryam5 ، kavoshgarnet ، hamed_gh ، soheilbadami ، اليزا
من هم با حمید موافقم در بعضی موارد که آفیسرها دنبال بهانه تراشی هستن پاسپورت قبلی می خوان البته نه به عنوان مدارک اصلی ولی اگر کسی پاسپورت قبلیش داره حتماً با خودش ببره من موردی می شناختم که پاسپورت قبلیشون خواستند
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، ساسان
دوستان عزیز
ایا همه دارالترجمه ها وقتی یک حرف اشتباه تایب کردن با سوزن اونو باک میکنن؟؟؟!
این کار دستکاری در مدرک حساب نمیشه؟ اخه یه کوچولو مشخصه که!
ممنون میشم کسایی که تجربه غلط جزیی تو ترجمه داشتند راهنمایی کنند لطفا اخه مدارکم تمام مهر ها رو قبل از تصحیح خورده بود
البته فقط یه i اضافی اخر شهر محل تولد بدرم تو شناسنامه ام بود ولی اگه دقت کنند مشخصه که با سوزن خراشیده شده!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-03-06 ساعت 22:20)farnaz.f نوشته:  دوستان عزیز
ایا همه دارالترجمه ها وقتی یک حرف اشتباه تایب کردن با سوزن اونو باک میکنن؟؟؟!
این کار دستکاری در مدرک حساب نمیشه؟ اخه یه کوچولو مشخصه که!
ممنون میشم کسایی که تجربه غلط جزیی تو ترجمه داشتند راهنمایی کنند لطفا اخه مدارکم تمام مهر ها رو قبل از تصحیح خورده بود
البته فقط یه i اضافی اخر شهر محل تولد بدرم تو شناسنامه ام بود ولی اگه دقت کنند مشخصه که با سوزن خراشیده شده!
فرناز جان طرف گند زده. اگه معلومه با تیغ کار کرده سریع بده اصلاح کنه. اینا واسه راحتی کار خودشون این کار و می کنن. حتمن بده اصلاح کنه و هزینه هاش هم به عهده خودشونه. البته بعضی وقتا با تیغ حرف رو درست می کنن ولی عزرائیل هم نمی فهمه ولی چون خودت فهمیدی و خیلی واضحه بده درست کنه. دعواش هم بکن که دیگه از این غلطا نکنه.Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: ساسان
(2010-03-06 ساعت 21:07)Hamid55 نوشته:  
(2010-03-06 ساعت 14:07)esmail نوشته:  سلام به همه دوستان عزيز

مرسي

دوست عزیز شما بر اساس کدوم اطلاعات موثق میگید که به پاسپورت قدیمی احتیاجی نیست؟
حالا اگر این فرشید خان رفتن مصاحبه و به همین دلیل همراه نداشتن پاسپورت قدیمی کسر مدرک خوردن چی؟ براشون استرس و هزینه اضافی ایجاد نمیشه؟ ایشون که صراحتا گفتن هنوز پاسپورتشون را تعویض هم نکردن و قصد این کار را دارن چه برسه به این که گم شده باشه....

من قویا توصیه میکنم در صورت تعویض پاسپورت قدیمی را همراه ببرید که کار از محکم کاری عیب نمیکنه. اگر کیسی بوده که ازش نخواستن دلیل نمیشه که دیگه از دیگران نخوان.

پس من قویا توصیه می کنم پاسپورت مادر بزرگ مون رو هم ببریم پاسپورت پدر بزرگ هم که مشکلی نداره. کار از محکم کاری عیب نمی کنه. آقا جان منبع موثق بنده نامه دوم هست. اونجا گفته چه مدارکی می خواد. حالا رو گیرهای آفیسر حساب کنیم حتمن گیر خودشو می ده یعنی بهو نشو میاره. مثلن می گه عکس عروسی تون رو نشون بدین. من این مورد رو تو ویزای دانشجویی خبر دار شدم. آفیسر گفته بود یه عکس از عروسی تون نشون بدین.
آفیسر وقتی می خواد اف بی آی چک بزنه مطمئن باشین یه گیری داره که کارش رو توجیه بکنه. پس مطمئن باشین اگه قراره به گیر فکر کنین همه جور گیری هست.
ولی حالا که مریم دیده طرف پاسپورت فبلیه رو خواسته خب ببرین. منم عکس عروسیم رو کنار گذاشتم که ببرم.
ولی خداییش هر کی به هر کیسی بر خورده بگه ما ببریم.
پی نوشت: آقا ناراحت نشین یه وقت ها. شوخی کردم. ولی خداییش به گیر فکر نکین. التماس می کنم مثبت فکر کنین. ولی وقتی بخواد همون موقع ویزا بده می ده ولی اگه نخواد بده اسم سگ اوباما رو هم می پرسه که حتمن همه بلدن.
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، Hamid55 ، ساسان
من فکر میکنم همراه داشتن پاسپورت های قدیمی خیلی میتونه مفید باشه
هم اینکه تاریخ های سفرهای گذشته رو به راحتی به میلادی میتونین بفهمین
همچنین ویزا های سفر های گذشته میتونه تاثیر خوبی رو نظر آفیسر بزاره
و در آخر اینکه ما لاتاری ها با کمتر از یک درصد شانس (0.7 درصد) برنده شدیم پس اگه دوستان میگن یک درصد هم ازتون بخوان ،پس به نظر من شانس بالایی محسوب میشه Big Grin
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b ، esmail ، maryam5 ، Hamid55 ، m.amjadi ، ساشا ، ساسان
آیا باید مدارک رو قبل از مصاحبه به سفارت ارسال کنیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان