موضوعها: 5
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-03-05 ساعت 21:04)farshidkhalafi نوشته: سلام به همه دوستان گل.
پاسپورت من تا بهمن 89 اعتبار داره و توی نامه دوم دیدم که پاسپورت در زمان مصاحبه باید 8 ماه اعتبار داشته باشه.منم احتمالا زمان مصاحبه ام تابستونه.پس لازمه پاسپورتو عوض کنم.درسته؟و پاسپورت قدیمی رو باید زمان مصاحبه همراه داشته باشم؟چون دو بار سفر خارج داشتم قبلا.
ممنون میشم از جوابتون
سلام
بسیار کار خوبی میکنی اگر عوض کنی پاسپورت همسر من داشت تمام میشد و من دیروز یک 167$ + 1$ + 9$ جهت تعویض پاسپورت برای سفارت
فرستادم . اما در ایران با 50 تومان تعویض میکنند.
شماره کیس: 2009AS22800
دریافت اولین نامه: Mar 2008
دریافت نامه دوم: MAR 2009
مصاحبه: JUNE2009
دریافت ویزا: همون روز
موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزيز
خواهش مي كنم و استدعا دارم دوستاني كه اطلاعات دقيق ندارن و تجربه اي ندارن(در موارد خاص) از پاسخ دادن به سوالات خودداري كنن.
مهاجرسرا براي مبادله اطلاعات صحيح هست نه اطلاعات غلطي كه موجب ايجاد استرس بشه. در مورد همين بردن پاسپورت قبلي كه دوست عزيزم امجدي براي فرشيد عزيز نوشتن فرض كنين كه اين بنده خدا پاسپورت قبلي و باطل شده رو دور انداخته باشه. به نظر شما به مرز جنون نمي رسه با ديدن اين پاسخ؟ همه بچه هاي اين سايت نسبت به دقت اطلاعات حساس هستن و اشتباه باعث مي شه كه بچه ها دچار نگراني كاذب بشن. البته من پاسپورت قبلي ام رو گم نكردم كه اين ها رو مي گم چون به دليل مسافرت هاي زياد به تاريخ هاش احتياج داشتم.
ولي عاجزانه خواهش مي كنم وقتي اطلاعات ندارين و يا اطلاعات تون ناقص هست اونها رو به اشتراك نگذارين و با مديران مشورت كنين.
بازم از دوست عزيز امجدي عذر خواهي مي كنم و اميدوارم ناراحت نشن.
مرسي
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز ! اونایی که ابوظبی مصاحبه دارن باید نامه دوم رو با خودشون ببرن سفارت ؟ یعنی نامه دوم به کی سی سی یا سفارت پست نمی شه دیگه درسته ؟
ممنون !
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010
مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
رتبه:
24
2 تشکر در 0 ارسال
2010-03-06 ساعت 21:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-03-06 ساعت 21:08 توسط Hamid55.)
(2010-03-06 ساعت 14:07)esmail نوشته: سلام به همه دوستان عزيز
خواهش مي كنم و استدعا دارم دوستاني كه اطلاعات دقيق ندارن و تجربه اي ندارن(در موارد خاص) از پاسخ دادن به سوالات خودداري كنن.
مهاجرسرا براي مبادله اطلاعات صحيح هست نه اطلاعات غلطي كه موجب ايجاد استرس بشه. در مورد همين بردن پاسپورت قبلي كه دوست عزيزم امجدي براي فرشيد عزيز نوشتن فرض كنين كه اين بنده خدا پاسپورت قبلي و باطل شده رو دور انداخته باشه. به نظر شما به مرز جنون نمي رسه با ديدن اين پاسخ؟ همه بچه هاي اين سايت نسبت به دقت اطلاعات حساس هستن و اشتباه باعث مي شه كه بچه ها دچار نگراني كاذب بشن. البته من پاسپورت قبلي ام رو گم نكردم كه اين ها رو مي گم چون به دليل مسافرت هاي زياد به تاريخ هاش احتياج داشتم.
ولي عاجزانه خواهش مي كنم وقتي اطلاعات ندارين و يا اطلاعات تون ناقص هست اونها رو به اشتراك نگذارين و با مديران مشورت كنين.
بازم از دوست عزيز امجدي عذر خواهي مي كنم و اميدوارم ناراحت نشن.
مرسي
دوست عزیز شما بر اساس کدوم اطلاعات موثق میگید که به پاسپورت قدیمی احتیاجی نیست؟
حالا اگر این فرشید خان رفتن مصاحبه و به همین دلیل همراه نداشتن پاسپورت قدیمی کسر مدرک خوردن چی؟ براشون استرس و هزینه اضافی ایجاد نمیشه؟ ایشون که صراحتا گفتن هنوز پاسپورتشون را تعویض هم نکردن و قصد این کار را دارن چه برسه به این که گم شده باشه....
من قویا توصیه میکنم در صورت تعویض پاسپورت قدیمی را همراه ببرید که کار از محکم کاری عیب نمیکنه. اگر کیسی بوده که ازش نخواستن دلیل نمیشه که دیگه از دیگران نخوان.
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
من هم با حمید موافقم در بعضی موارد که آفیسرها دنبال بهانه تراشی هستن پاسپورت قبلی می خوان البته نه به عنوان مدارک اصلی ولی اگر کسی پاسپورت قبلیش داره حتماً با خودش ببره من موردی می شناختم که پاسپورت قبلیشون خواستند
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
نامه تمام
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
ایا همه دارالترجمه ها وقتی یک حرف اشتباه تایب کردن با سوزن اونو باک میکنن؟؟؟!
این کار دستکاری در مدرک حساب نمیشه؟ اخه یه کوچولو مشخصه که!
ممنون میشم کسایی که تجربه غلط جزیی تو ترجمه داشتند راهنمایی کنند لطفا اخه مدارکم تمام مهر ها رو قبل از تصحیح خورده بود
البته فقط یه i اضافی اخر شهر محل تولد بدرم تو شناسنامه ام بود ولی اگه دقت کنند مشخصه که با سوزن خراشیده شده!
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
آیا باید مدارک رو قبل از مصاحبه به سفارت ارسال کنیم؟