کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
(2010-03-14 ساعت 13:59)esmail نوشته:  سلام دوستان

آقا مهر خروج زدني يارو مي پرسه واسه چي دارين مي رين آنكارا؟ اگه پرسيد بگيم مي ريم تفريح يا راستش رو بگيم؟
آخه یارو به این کارا چه کار داره فقط عکست رو با خودت چک می کنه اگه دوست داشتی فقط بهش سلام کن ....اگه دوست داشتی و خوشت اومد
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: esmail ، m.memari
(2010-03-14 ساعت 13:33)m.memari نوشته:  
(2010-02-24 ساعت 10:24)m.memari نوشته:  فرم قابل تايپ نامه دوم رو ضميمه كردم شايد بدردتون بخوره

نلي عزيز فرمي رو كه خواسته بودي اينجاست اميدوارم به كارت بياد

واقعا لطف كردي.ممنون از راهنماييتSmile
شماره کیس:2010AS00013500حدودا
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-16-2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-23-2009
تاریخ کارنت شدن کیس:2010/02/05
تاریخ دریافت نامه دوم:march 2010
تاریخ مصاحبه:2010/04/19
تاریخ دریافت کلیرنس:2010/05/21
جمع تقریبی هزینه ها: 3,5 mıllıon toman
پاسخ
تشکر کنندگان: m.memari
(2010-03-14 ساعت 14:22)adl نوشته:  

آقا مهر خروج زدني يارو مي پرسه واسه چي دارين مي رين آنكارا؟ اگه پرسيد بگيم مي ريم تفريح يا راستش رو بگيم؟
آخه یارو به این کارا چه کار داره فقط عکست رو با خودت چک می کنه اگه دوست داشتی فقط بهش سلام کن ....اگه دوست داشتی و خوشت اومد

والا ما 10 باري كه مهر خروج خورديم فقط يه سلام كرديمBig Grin حالا گفتم شايد از بچه ها پرسيده باشه.
بازم ممنون adl جان
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-03-14 ساعت 14:56)esmail نوشته:  
(2010-03-14 ساعت 14:22)adl نوشته:  

والا ما 10 باري كه مهر خروج خورديم فقط يه سلام كرديمBig Grin حالا گفتم شايد از بچه ها پرسيده باشه.
بازم ممنون adl جان
اصلا استرس نداشته باش به نظر من انتظار تازه بعد از مصاحبه شروع می شه که برای من که خیلی داره سخت میگذره پس از 40 روز گذشته از مصاحبم
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست عزيزي كه در مورد سابقه كار پرسيده بودي ، در جواب شما بايد بگم يكي از دوستان من كه پارسال برنده شده بود و كارمند شركت دولتي بود وشرايطي مشابه شما داشت ، مثل شما يك سابقه كار روي برگ سربرگ دار تايپ كرد مهر شركت را هم زد و داد ترجمه، در ضمن روزنامه رسمي شركت كه در ان كار مي كنيد را بايد به دارالترجمه بدهيد چون دادگستري بدون روزنامه رسمي سابقه كار شما را مهر نمي كند
من هم شركت دولتي كار مي كنم و يك سابقه كار خطاب به وزارت خارجه از شركت گرفتم.
پاسخ
تشکر کنندگان: ساشا
بچه ها من كه همسرم برنده بوده هم بايد نامه سابقه كار ارائه بدم يا نيازي نيست؟من مدركم مهندسي صنايع هست.
شماره کیس:2010AS00013500حدودا
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-16-2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-23-2009
تاریخ کارنت شدن کیس:2010/02/05
تاریخ دریافت نامه دوم:march 2010
تاریخ مصاحبه:2010/04/19
تاریخ دریافت کلیرنس:2010/05/21
جمع تقریبی هزینه ها: 3,5 mıllıon toman
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-03-14 ساعت 16:20)neli-basi نوشته:  بچه ها من كه همسرم برنده بوده هم بايد نامه سابقه كار ارائه بدم يا نيازي نيست؟من مدركم مهندسي صنايع هست.

فقط سابقه كار شخص برنده لازم است
پاسخ
تشکر کنندگان: neli-basi
(2010-03-14 ساعت 16:53)amin_555 نوشته:  
(2010-03-14 ساعت 16:20)neli-basi نوشته:  بچه ها من كه همسرم برنده بوده هم بايد نامه سابقه كار ارائه بدم يا نيازي نيست؟من مدركم مهندسي صنايع هست.

آقا جان كي گفته سابقه كار لازم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا 8 ماه تو اين سايت داريم تبادل اطلاعات مي كنيم و مي گيم اطلاعات غلط ندين.
فقط مدرك ديپلم برنده اصلي و مدارك بالاتر اگه دارين براي احتياط كه شايد آفيسر خواست ببينه. توي نامه دوم و توي سورس هاي ديگه گفته شده سابقه كار براي كساني كه ديپلم ندارن.
-----------------------------------------------------------------
بازم تكرار مي كنم. برنده اصلي فقط ديپلم(مدارك بالاتر براي احتياط)
شخص همراه اگه مدركي داره براي احتياط مي بره و تا آفيسر چيزي نخواسته نمي ده.

اينم كپي پيست نامه دوم و اينستراكشن آنكارا

A certified copy of the last diploma of the principle applicant is required. If the principle applicant is not a high school graduate he/she must provide the proof of his/her employment during the last five years.

دقت كنين. مي گه: principle applicant يعني برنده اصلي. اصلن با همراه كاري نداره. مي گه اگه برنده اصلي ديپلم نداره بايد مداركي ارائه بده كه طي 5 سال گذشته كار مي كرده. خلاص
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F ، soheilbadami ، neli-basi ، pouya.pouya ، sami123 ، kavoshgarnet
آیا خدمت سربازی در سپاه باعث کنسل شدن کیس می شود .؟اگر دوستان اطلاعاتی راجب کلیر شدن دارن در مورد زمان انتظار آن هم توضیحی بدهند .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-03-14 ساعت 17:28)esmail نوشته:  

آقا جان كي گفته سابقه كار لازم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا 8 ماه تو اين سايت داريم تبادل اطلاعات مي كنيم و مي گيم اطلاعات غلط ندين.
فقط مدرك ديپلم برنده اصلي و مدارك بالاتر اگه دارين براي احتياط كه شايد آفيسر خواست ببينه. توي نامه دوم و توي سورس هاي ديگه گفته شده سابقه كار براي كساني كه ديپلم ندارن.

A certified copy of the last diploma of the principle applicant is required. If the principle applicant is not a high school graduate he/she must provide the proof of his/her employment during the last five years.

دقت كنين. مي گه: principle applicant يعني برنده اصلي. اصلن با همراه كاري نداره. مي گه اگه برنده اصلي ديپلم نداره بايد مداركي ارائه بده كه طي 5 سال گذشته كار مي كرده. خلاص

البته من فکر میکنم منظور از last diploma آخرین مدرک تحصیلی باشه و نه دیپلم.
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
(2010-03-16 ساعت 13:16)adl نوشته:  آیا خدمت سربازی در سپاه باعث کنسل شدن کیس می شود .؟اگر دوستان اطلاعاتی راجب کلیر شدن دارن در مورد زمان انتظار آن هم توضیحی بدهند .
adl عزیز انقدر نگران نباش شما 100% کلیر میشی و ویزاتم میگیری شک نکن. فقط قبول دارم که انتظار سختیه.
پاسخ
تشکر کنندگان: m.memari
(2010-03-16 ساعت 16:00)زهره نوشته:  
(2010-03-14 ساعت 17:28)esmail نوشته:  

البته من فکر میکنم منظور از last diploma آخرین مدرک تحصیلی باشه و نه دیپلم.

همه نوشته هاي esmail عزيز درسته فقط در مورد مدرك تحصيلي زهره گرامي درست‌تر فرمودند.

دوستان حتما بايد آخرين مدرك تحصيلي را كه در فرمهاي سري اول درج كرده اند ترجمه و به همراه ببرند. (فقط براي برنده اصلي)
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من یک هفته هست که وارد امریکا "ایالت فلوریدا شهر میامی"شدم و الان قصد برگشتن به ایران بمدت 2 سال را دارم.هنوز هم به سوشال سکیوریتی مراجعه نکرده ام.
چه راهی یا راههایی وجود دارد؟ ممنونم
kasraAS7200
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan.R
یه پرمیت لتر بگیر ،تا 2 سال حق خروج داری و این برای سیتی زن شیپی یک سال محاسبه می شه
پاسخ
تشکر کنندگان: kasra
سلام
پاسپورت سفید چیست؟ چه مزایا و چه معایبی دارد؟
متشکرم
kasraAS7200
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان