کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
(2010-03-07 ساعت 07:34)balot نوشته:  آیا باید مدارک رو قبل از مصاحبه به سفارت ارسال کنیم؟

حداکثر 15 روز قبل از مصاحبه باید کپی مدارک به دست سفارت برسد این برا انکارا صادقه برا دبی فکر نکنم لازم باشه
(2010-03-05 ساعت 21:04)farshidkhalafi نوشته:  سلام به همه دوستان گل.
پاسپورت من تا بهمن 89 اعتبار داره و توی نامه دوم دیدم که پاسپورت در زمان مصاحبه باید 8 ماه اعتبار داشته باشه.منم احتمالا زمان مصاحبه ام تابستونه.پس لازمه پاسپورتو عوض کنم.درسته؟و پاسپورت قدیمی رو باید زمان مصاحبه همراه داشته باشم؟چون دو بار سفر خارج داشتم قبلا.
ممنون میشم از جوابتون Smile

اقا چیزی که من مطمئنم زمانی که شما می خواهید پاسپورت را تعویض کنید لاشه پاسپورت قبلی را از شما میگیرن و داخل پروند تون می گذارند و بنابراین اصلا پاسپورت اول شما دست شما نیست
پاسخ
تشکر کنندگان: Hamid55
اسماعیل جان، پاسپورت قدیمی شما حاوی ویزا و مهر ورود و خروج به کشورها میباشد، و سندی برای نشون دادن سفرهای گذشته میباشد. و فکر میکنم سر این موضوع که سفرهای گذشته برای سفارت مهم میباشد بحث و شبه ای نباشد. در مورد عکس عروسی هم این مورد جزو یکی از مهم ترین مدارکی هست که از کسانی که متقاضی ویزای نامزدی هستن میخوان و اصلا چیز عجیب و تازه ای نیست. شاید برای شما عجیب باشه چون قبلا همچین کیسی را ندید.
بحث فکر مثبت و منفی نیست، اصل وجود این فروم برای این است که دوستان با آمادگی هر چه بیشتر و استرس کمتر برن مصاحبه. توصیه برای همراه داشتن یه پاسپورت قدیمی که نه وزنی داره نه حجم قابل توجه تفکر منفی نیست. کمتر کردن شانس نقص مدرک خوردن هست.
آقا جان کوتاه بیا بذار مردم این دفترچه بی ارزشو بندازن تو کیفشون با خودشون ببرن...اصلا اگه کسی به این خاطر مشکل براش پیش اومد بدجور عذاب وجدان میگیریهوWink ،دیگه ما گفتیم انچه باید میگفتیم.
گوشه پاسپورت را میبرن و بهتون میدن، برای من که اینطوری بود.

(2010-03-07 ساعت 08:50)Ashkan.R نوشته:  
(2010-03-07 ساعت 07:34)balot نوشته:  آیا باید مدارک رو قبل از مصاحبه به سفارت ارسال کنیم؟

حداکثر 15 روز قبل از مصاحبه باید کپی مدارک به دست سفارت برسد این برا انکارا صادقه برا دبی فکر نکنم لازم باشه
پاسپورت من تا بهمن 89 اعتبار داره و توی نامه دوم دیدم که پاسپورت در زمان مصاحبه باید 8 ماه اعتبار داشته باشه.منم احتمالا زمان مصاحبه ام تابستونه.پس لازمه پاسپورتو عوض کنم.درسته؟و پاسپورت قدیمی رو باید زمان مصاحبه همراه داشته باشم؟چون دو بار سفر خارج داشتم قبلا.

اقا چیزی که من مطمئنم زمانی که شما می خواهید پاسپورت را تعویض کنید لاشه پاسپورت قبلی را از شما میگیرن و داخل پروند تون می گذارند و بنابراین اصلا پاسپورت اول شما دست شما نیست
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
پاسخ
تشکر کنندگان: m.amjadi ، ساشا
(2010-03-07 ساعت 09:28)Hamid55 نوشته:  اسماعیل جان، پاسپورت قدیمی شما حاوی ویزا و مهر ورود و خروج به کشورها میباشد، و سندی برای نشون دادن سفرهای گذشته میباشد. و فکر میکنم سر این موضوع که سفرهای گذشته برای سفارت مهم میباشد بحث و شبه ای نباشد. در مورد عکس عروسی هم این مورد جزو یکی از مهم ترین مدارکی هست که از کسانی که متقاضی ویزای نامزدی هستن میخوان و اصلا چیز عجیب و تازه ای نیست. شاید برای شما عجیب باشه چون قبلا همچین کیسی را ندید.
بحث فکر مثبت و منفی نیست، اصل وجود این فروم برای این است که دوستان با آمادگی هر چه بیشتر و استرس کمتر برن مصاحبه. توصیه برای همراه داشتن یه پاسپورت قدیمی که نه وزنی داره نه حجم قابل توجه تفکر منفی نیست. کمتر کردن شانس نقص مدرک خوردن هست.
آقا جان کوتاه بیا بذار مردم این دفترچه بی ارزشو بندازن تو کیفشون با خودشون ببرن...اصلا اگه کسی به این خاطر مشکل براش پیش اومد بدجور عذاب وجدان میگیریهوWink ،دیگه ما گفتیم انچه باید میگفتیم.
گوشه پاسپورت را میبرن و بهتون میدن، برای من که اینطوری بود.

(2010-03-07 ساعت 08:50)Ashkan.R نوشته:  

بابا حميد جان من كه گفتم باشه. مشكلي نيست. چون مريم خانوم همچين كيسي ديده بود گفتم پس هر كي پاسپورت قبلي رو داره ببره.
در مورد عكس عروسي هم كيس دانشجويي بود عزيزم. نامزدي نبود. براي كيس دانشجويي عجيب بودBig Grin
----------------------------------------------------
ما كه پاسپورت رو عوض كرديم فقط پاسپورت قديمي رو سوراخ كرد و داد بهمون. شايد پليس بعلاوه 10 هر جايي يه كار مي كنه ولي توصيه مي كنم قبل از تعويض پاسپورت تاريخ مسافرت هاي خارجي تون رو يادداشت كنين كه اگه پاسپورت قديمي رو ندادن بهتون بتونين سابقه مسافرت ها رو ثبت كنين.
پاسخ
تشکر کنندگان: Hamid55 ، ساشا ، maryam5
سلام دوستان

مي خواستم بدونم گواهي نامه ايراني مون رو اگه بين المللي كنيم تو يو اس به درد مي خوره؟ اگر به درد مي خوره كسي مي دونه كجا بايد ببريم گواهي نامه رو بين المللي كنيم؟ اگه به درد نمي خوره كه الكي خودمون رو تو زحمت نندازيم.
ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: ساسان
در امریکا گواهینامه های ایالت ها برای هم دیگه هم برای مدت محدود قابل استفادهه هستن. مثلا با گواهینامه جورجیا فقط می شه 10 روز در کالیفرنیا رانندگی کرد. به هر حال برای اولش که اونجا می خواین رانندگی کنین خوبه که داشته باشین تا بخواین حالا گواهینامه اصلی اونجا رو بگیرین.
این سایت گواهینامه بین المللیه. تمام سوالاتتون رو جواب می ده:
لینک سایت برای گواهینامه بین المللی
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b ، esmail ، R.F ، Hossein81 ، سارا کوچولو ، soheilbadami ، soroush2031
(2010-03-07 ساعت 15:45)shahin82 نوشته:  در امریکا گواهینامه های ایالت ها برای هم دیگه هم برای مدت محدود قابل استفادهه هستن. مثلا با گواهینامه جورجیا فقط می شه 10 روز در کالیفرنیا رانندگی کرد. به هر حال برای اولش که اونجا می خواین رانندگی کنین خوبه که داشته باشین تا بخواین حالا گواهینامه اصلی اونجا رو بگیرین.

ممنونم شاهين عزيز. خيلي خيلي لطف كردي
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-03-06 ساعت 23:05)esmail نوشته:  
(2010-03-06 ساعت 21:07)Hamid55 نوشته:  
(2010-03-06 ساعت 14:07)esmail نوشته:  سلام به همه دوستان عزيز

خواهش مي كنم و استدعا دارم دوستاني كه اطلاعات دقيق ندارن و تجربه اي ندارن(در موارد خاص) از پاسخ دادن به سوالات خودداري كنن.
مهاجرسرا براي مبادله اطلاعات صحيح هست نه اطلاعات غلطي كه موجب ايجاد استرس بشه. در مورد همين بردن پاسپورت قبلي كه دوست عزيزم امجدي براي فرشيد عزيز نوشتن فرض كنين كه اين بنده خدا پاسپورت قبلي و باطل شده رو دور انداخته باشه. به نظر شما به مرز جنون نمي رسه با ديدن اين پاسخ؟ همه بچه هاي اين سايت نسبت به دقت اطلاعات حساس هستن و اشتباه باعث مي شه كه بچه ها دچار نگراني كاذب بشن. البته من پاسپورت قبلي ام رو گم نكردم كه اين ها رو مي گم چون به دليل مسافرت هاي زياد به تاريخ هاش احتياج داشتم.
ولي عاجزانه خواهش مي كنم وقتي اطلاعات ندارين و يا اطلاعات تون ناقص هست اونها رو به اشتراك نگذارين و با مديران مشورت كنين.
بازم از دوست عزيز امجدي عذر خواهي مي كنم و اميدوارم ناراحت نشن.
مرسي

دوست عزیز شما بر اساس کدوم اطلاعات موثق میگید که به پاسپورت قدیمی احتیاجی نیست؟
حالا اگر این فرشید خان رفتن مصاحبه و به همین دلیل همراه نداشتن پاسپورت قدیمی کسر مدرک خوردن چی؟ براشون استرس و هزینه اضافی ایجاد نمیشه؟ ایشون که صراحتا گفتن هنوز پاسپورتشون را تعویض هم نکردن و قصد این کار را دارن چه برسه به این که گم شده باشه....

من قویا توصیه میکنم در صورت تعویض پاسپورت قدیمی را همراه ببرید که کار از محکم کاری عیب نمیکنه. اگر کیسی بوده که ازش نخواستن دلیل نمیشه که دیگه از دیگران نخوان.

پس من قویا توصیه می کنم پاسپورت مادر بزرگ مون رو هم ببریم پاسپورت پدر بزرگ هم که مشکلی نداره. کار از محکم کاری عیب نمی کنه. آقا جان منبع موثق بنده نامه دوم هست. اونجا گفته چه مدارکی می خواد. حالا رو گیرهای آفیسر حساب کنیم حتمن گیر خودشو می ده یعنی بهو نشو میاره. مثلن می گه عکس عروسی تون رو نشون بدین. من این مورد رو تو ویزای دانشجویی خبر دار شدم. آفیسر گفته بود یه عکس از عروسی تون نشون بدین.
آفیسر وقتی می خواد اف بی آی چک بزنه مطمئن باشین یه گیری داره که کارش رو توجیه بکنه. پس مطمئن باشین اگه قراره به گیر فکر کنین همه جور گیری هست.
ولی حالا که مریم دیده طرف پاسپورت فبلیه رو خواسته خب ببرین. منم عکس عروسیم رو کنار گذاشتم که ببرم.
ولی خداییش هر کی به هر کیسی بر خورده بگه ما ببریم.
پی نوشت: آقا ناراحت نشین یه وقت ها. شوخی کردم. ولی خداییش به گیر فکر نکین. التماس می کنم مثبت فکر کنین. ولی وقتی بخواد همون موقع ویزا بده می ده ولی اگه نخواد بده اسم سگ اوباما رو هم می پرسه که حتمن همه بلدن.
سلام
من فقط تجربه شخصی از خودم میگم چون کاملا موافق هستم که نباید
حرفی رو که مطمین نیستیم بزنیم. البته به نظر من امریکا هم صاحب سالار درستی نداره. بگذریم: من قبلا گفتم که اگر زمان پاسپورتتون داره تمام میشه
ایران عوض کنید و قیمت ها رو در امریکا گفتم.
اما من خودم پاسپورت خودم رو ایران عوض کردم و برگشتم امریکا و در بدو ورود
افیسر از من پاسپورت قبلی رو خواست. و من خدا رو شکر دم دستم داشتم.
این یک تجربه شخصی بود.
امید وارم بهترین اتفاق ها برای همگی حادث بشه
شماره کیس: 2009AS22800
دریافت اولین نامه: Mar 2008
دریافت نامه دوم: MAR 2009
مصاحبه: JUNE2009
دریافت ویزا: همون روز
پاسخ
تشکر کنندگان: Hamid55
(2010-03-07 ساعت 17:33)esmail نوشته:  
(2010-03-07 ساعت 15:45)shahin82 نوشته:  در امریکا گواهینامه های ایالت ها برای هم دیگه هم برای مدت محدود قابل استفادهه هستن. مثلا با گواهینامه جورجیا فقط می شه 10 روز در کالیفرنیا رانندگی کرد. به هر حال برای اولش که اونجا می خواین رانندگی کنین خوبه که داشته باشین تا بخواین حالا گواهینامه اصلی اونجا رو بگیرین.

ممنونم شاهين عزيز. خيلي خيلي لطف كردي
سلام
من چون در کالیفرنیا هستم قوانین اینجا رو میدونم و بلایای که سرم اومده.
روز اول که تشریف میبرید برای امتحان ایین نامه در اینجا گواهینامه ایران رو همراه ببرید همونی که در کیف دارید و بگویید اجازه رانندگی میخواهید. اگر اونجا کارمند ایرانی داشته باشد به شما اجازه رانندگی به مدت یک ماه میدهند اگر نداشت باید ترجمه کنید اما نکته مهم این است که همون اول کار به DMV برید و این کار رو بکنید و من نمیدونستم و بسیار عذاب کشیدم.
ما یکبار برگشتیم ایران و همسر من گواهینامه بین المللی گرفت گفتیم تا کمی با خیال راحت تمرین کنه و بره امتحان بده وقتی برگشتیم برای محکم کاری رفتیم و از یک پلیس که دم خونه بود سوال کردیم گفت اگر شما ساکن
کالیفرنیا هستید نمیتونید از این استفاده کنید اگر مسافر هستید چرا.
و باز از یک پلیس دیگر پرسیدیم و او هم تکرار کرد.
موفق باشید
شماره کیس: 2009AS22800
دریافت اولین نامه: Mar 2008
دریافت نامه دوم: MAR 2009
مصاحبه: JUNE2009
دریافت ویزا: همون روز
پاسخ
کسی دقیقا میدونه اتوبوسای کیزیلای - به - فرودگاه کجای میدون کیزیلای وای میسته؟
راهنمای خرید چمدان

10AS6000
قبولی:May 24, 09
کنسول:Ankara
ارسال فرم اول:June08,09
کارنت:Sep.09
نامه دوم:Oct1709
مصاحبه:Nov.09
کلیرBig Grinec.09
هزینه:3.800$-یکنفر

We The People
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-03-08 ساعت 21:13)meweadl نوشته:  کسی دقیقا میدونه اتوبوسای کیزیلای - به - فرودگاه کجای میدون کیزیلای وای میسته؟

سمت ایستگاه مترو
روبروی محل کبوتر ها

از اون طرف ها هم فرودگاه دیگه از در که می ای بیرون یه کم به سمت راست برو مبینیشون خیلی تابلو اند
پاسخ
تشکر کنندگان: کاربر محروم ، meweadl
توی سایت UPS این نوشته ها رو برام نوشته: (شکلش رو پیوست کردم)

Operation Time Status Of Package Location
09.03.2010 19:13 PACKAGE RETURNED TO CENTER (ERCAN ŞAHİNER) ANKARA HUB
09.03.2010 11:00 1 UGRAMA YETKILI YOK ANKARA HUB
09.03.2010 09:12 OUT FOR DELIVERY ANKARA HUB
08.03.2010 20:07 ARRIVED FROM THE DELIVERY CENTER ANKARA HUB
08.03.2010 18:01 SENT TO THE DELIVERY CENTER ANKARA
08.03.2010 17:02 PICKED UP FROM THE CONSULATE ANKARA HUB

این یعنی فردا باید توی هتل منتظر باشم یا پس فردا؟

( اشکان جان ممنون از راهنمایی قبلیت. فردا میرم ببینم میتونم پیداش کنم؟ خبرش رو میدم.)

فایل‌های پیوست
.bmp   ups chart.bmp (اندازه 65.65 KB / تعداد دانلود: 78)
راهنمای خرید چمدان

10AS6000
کلیرBig Grinec.09

We The People
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، R.F
(2010-03-09 ساعت 23:49)meweadl نوشته:  توی سایت UPS این نوشته ها رو برام نوشته: (شکلش رو پیوست کردم)

( اشکان جان ممنون از راهنمایی قبلیت. فردا میرم ببینم میتونم پیداش کنم؟ خبرش رو میدم.)

مید ویل جان من تجربه یو پی اس ندارم ولی آخرین مرحله نوشته که بسته برگشته به مرکز! یعنی نبودی هتل؟ فک کنم بسته هایی که میارن و طرف نیست یه بار دیگه میارن. پستای ما که اینطوری هستن. بعد برگشت می زنن به فرستنده. یعنی در نهایت تو سفارته و مشکلی نباید باشه. گرفتی خبرمون کن حتمن.
پاسخ
تشکر کنندگان: meweadl ، kavoshgarnet
(2010-03-09 ساعت 23:49)meweadl نوشته:  توی سایت UPS این نوشته ها رو برام نوشته: (شکلش رو پیوست کردم)

اقا فردا دستت می رسه فقط از مسول هتل بپرس معمولا مامور یو پی اس کی میاد همون ساعت داخل محوطه هتل باش ما ارگن که بودیم گفتند 12:15 دقیقا هم 12:15 امد
پاسخ
تشکر کنندگان: meweadl ، kavoshgarnet
(2010-03-09 ساعت 23:58)esmail نوشته:  

مید ویل جان من تجربه یو پی اس ندارم ولی آخرین مرحله نوشته که بسته برگشته به مرکز! یعنی نبودی هتل؟ فک کنم بسته هایی که میارن و طرف نیست یه بار دیگه میارن. پستای ما که اینطوری هستن. بعد برگشت می زنن به فرستنده. یعنی در نهایت تو سفارته و مشکلی نباید باشه. گرفتی خبرمون کن حتمن.

اسماعیل و اشکان چون ; ممنون

مسئول هتل هم همینو گفت. گفت ظهر اومده و من نبودم!
گفتم خیالی نیست.فردا میاره
فردا از ساعت8-9 توی لابی هجله میزنم تا شادوماد تشریف بیارن.

شانس بیاره که ویزام اشکال املایی نداشته باشه که ازش نمره کم میکنم مشتــــــــــــی
راهنمای خرید چمدان

10AS6000
کلیرBig Grinec.09

We The People
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، hamed_gh
(2010-03-10 ساعت 00:29)meweadl نوشته:  
(2010-03-09 ساعت 23:58)esmail نوشته:  

اسماعیل و اشکان چون ; ممنون

مسئول هتل هم همینو گفت. گفت ظهر اومده و من نبودم!
گفتم خیالی نیست.فردا میاره
فردا از ساعت8-9 توی لابی هجله میزنم تا شادوماد تشریف بیارن.

شانس بیاره که ویزام اشکال املایی نداشته باشه که ازش نمره کم میکنم مشتــــــــــــی

ديروز به نظر من ساعت 11:00 پستچي در هتل عدم حضور زده، پس حدود ساعت 11 ساعات ملكوتي(اين كلمه نقل از خودت مي باشد). دريافت ويزا مي باشد. در ضمن به متصدي وقت هتل هم از اول صبح بگو كه حواسش باشه.
پيشاپيش تبريك
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F ، meweadl

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان