کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
(2010-03-06 ساعت 22:49)esmail نوشته:  
(2010-03-06 ساعت 22:20)farnaz.f نوشته:  دوستان عزیز
ایا همه دارالترجمه ها وقتی یک حرف اشتباه تایب کردن با سوزن اونو باک میکنن؟؟؟!
این کار دستکاری در مدرک حساب نمیشه؟ اخه یه کوچولو مشخصه که!
ممنون میشم کسایی که تجربه غلط جزیی تو ترجمه داشتند راهنمایی کنند لطفا اخه مدارکم تمام مهر ها رو قبل از تصحیح خورده بود
البته فقط یه i اضافی اخر شهر محل تولد بدرم تو شناسنامه ام بود ولی اگه دقت کنند مشخصه که با سوزن خراشیده شده!
فرناز جان طرف گند زده. اگه معلومه با تیغ کار کرده سریع بده اصلاح کنه. اینا واسه راحتی کار خودشون این کار و می کنن. حتمن بده اصلاح کنه و هزینه هاش هم به عهده خودشونه. البته بعضی وقتا با تیغ حرف رو درست می کنن ولی عزرائیل هم نمی فهمه ولی چون خودت فهمیدی و خیلی واضحه بده درست کنه. دعواش هم بکن که دیگه از این غلطا نکنه.Big Grin
یک دنیا ممنون از جوابتون و لحن شوختون که استرسو از ادم دور میکنه Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: esmail
(2010-03-10 ساعت 00:37)kavoshgarnet نوشته:  
(2010-03-10 ساعت 00:29)meweadl نوشته:  
(2010-03-09 ساعت 23:58)esmail نوشته:  
(2010-03-09 ساعت 23:49)meweadl نوشته:  توی سایت UPS این نوشته ها رو برام نوشته: (شکلش رو پیوست کردم)

Operation Time Status Of Package Location
09.03.2010 19:13 PACKAGE RETURNED TO CENTER (ERCAN ŞAHİNER) ANKARA HUB
09.03.2010 11:00 1 UGRAMA YETKILI YOK ANKARA HUB
09.03.2010 09:12 OUT FOR DELIVERY ANKARA HUB
08.03.2010 20:07 ARRIVED FROM THE DELIVERY CENTER ANKARA HUB
08.03.2010 18:01 SENT TO THE DELIVERY CENTER ANKARA
08.03.2010 17:02 PICKED UP FROM THE CONSULATE ANKARA HUB

این یعنی فردا باید توی هتل منتظر باشم یا پس فردا؟

( اشکان جان ممنون از راهنمایی قبلیت. فردا میرم ببینم میتونم پیداش کنم؟ خبرش رو میدم.)

مید ویل جان من تجربه یو پی اس ندارم ولی آخرین مرحله نوشته که بسته برگشته به مرکز! یعنی نبودی هتل؟ فک کنم بسته هایی که میارن و طرف نیست یه بار دیگه میارن. پستای ما که اینطوری هستن. بعد برگشت می زنن به فرستنده. یعنی در نهایت تو سفارته و مشکلی نباید باشه. گرفتی خبرمون کن حتمن.

اسماعیل و اشکان چون ; ممنون

مسئول هتل هم همینو گفت. گفت ظهر اومده و من نبودم!
گفتم خیالی نیست.فردا میاره
فردا از ساعت8-9 توی لابی هجله میزنم تا شادوماد تشریف بیارن.

شانس بیاره که ویزام اشکال املایی نداشته باشه که ازش نمره کم میکنم مشتــــــــــــی

ديروز به نظر من ساعت 11:00 پستچي در هتل عدم حضور زده، پس حدود ساعت 11 ساعات ملكوتي(اين كلمه نقل از خودت مي باشد). دريافت ويزا مي باشد. در ضمن به متصدي وقت هتل هم از اول صبح بگو كه حواسش باشه.
پيشاپيش تبريك

از الان می گم ویزا مبارک. ولی بر و بچس یاد بگیرن دلشون گنده بشه یه کم. میدویل جان ویزاش اومده ولی خونه نبودهBig Grin حالا شما یا من بودیم از همون موقع که از سفارت بیرون اومدیم جلوی در هتل یه پتو می نداختیم می خوابیدیم یارو بیادش.Big GrinBig Grin
میدویل جان یه پیشنهاد. یه 10 لیری بده نگهبان در بگو مامور یو پی اس اومد منو نشون بده. اصن بگو بیارش پیش من. آب و نوشیدنی زیاد نخور که یه وقت گلاب به روت پاشی بری یه لحظه و مامور ویزات رو از بالا در می ده تو می گه ولکام تو یو اس افتر تویلتBig Grin.... شوخی کردم. ولی 10 لیری یادت نره. نگهبان دم در با 20 لیر مامور پست رو کت بسته میاره پیشت. الان اگه بیداری برو رسپشن هتل ببین مامور پست به ترکی چی می شه. فردا صبح به درد می خوره. واسه بچه ها هم بد نیس بدونن.
بازم تبریک
آقا یه عکس بذا با ویزات بگیریمBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: meweadl ، farzad24 ، ساشا
امروز 10 مارج 2010 ویزای من هم اومد.
اتوبوس های فرودگاه هم دیدم. دقیقا طرف مقابل پارک نرسیده به کیزیلای و روبروی ساختمان GOMO (یا یه همچین چیزیه)
.
.
ممنون از همگی و همه چی
راهنمای خرید چمدان

10AS6000
قبولی:May 24, 09
کنسول:Ankara
ارسال فرم اول:June08,09
کارنت:Sep.09
نامه دوم:Oct1709
مصاحبه:Nov.09
کلیرBig Grinec.09
هزینه:3.800$-یکنفر

We The People
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، hamed_gh
این سوالی است که کاربر far_es پرسیده اند.
با سلام و خسته نباشيد. از اونجاييكه من براي اواخر فروردين مصاحبه دارم،يك مشكل مهم برام مطرحه كه ممنون ميشم اگه زود جوابمو بديد. من مهندس با 10 سال سابقه هستم . و الان در يك شركت نيمه دولتي كار ميكنم. از طرفي مطمئنم كه شركت به من سابقه كار نميده و ميپرسه براي كجا لازم داري . بديهي است كه من هم نميتونم راستشو بگم .ضمن اينكه شركتم معتبره و سابقه كارم هم خيلي خوبه و چون در فرم اول هم اعلامش كردم بايد از همونجا يك مدرك ارائه بدم .
ضمنا خودم با يك نامه سربرگ دار شركت و مهر اونجا، يك سابقه كار صوري تهيه كرده ام. ميخوام بدونم بعد از ترجمه ، دادگستري از شركت استعلام ميكنه يا فقط به برابربا اصل بودنش بسنده ميكنه ؟ خلاصه چه كاركنم كه بتونم سابقه كار بگيرم، آيا اگه مثلا سابقه كار براي معرفي به يك جاي ديگه از شركتم بگيرم، آيا سفارت قبول ميكنه ؟ مثلا شركتم رو راضي كنم يك نامه به نظام مهندسي يا.. بزنه و اشاره كنه كه من فلان قدر سابقه كار دارم . اصلا عنوان نامه گواهي سابقه كار بايد خطاب به كيس خاصي باشه يا نه ؟ آيا ترجمه سابقه بيمه و يا قرارداد استخدامي ميتونه كمكي بكنه؟ آيا اصولا اينها هم لازمه با گواهي اشتغال بكار ترجمه بشه يا نه؟ ضمنا چون من جاي خصوصي هم كار كردم ، اگه سابقه از شركت خصوصي بخوام بگيرم آيا صرفا گواهي اون كافيه يا بايد اساسنامه شركت روهم براي ترجمه ارائه بدم؟ آيا مهمه كه شركت خصوصي بيمه رد كرده باشه يا نه؟ و آيا استعلام ميشه ؟
من از معتبرترين دارالترجمه در مشهد براي مهر وزارت امور خارجه هم سوال كردم. ولي اون تاكيد كرد براي ويزاي امريكا از طريق لاتاري فقط و فقط مهر دادگستري لازمه و اگه بخوام از امور خارجه تائيديه بگيرم طبق تجربه خودش دردسرساز ميشه . آيا اين درسته؟
خلاصه همونطور كه ميبينيد خيلي گيج شدم و با اين همه سابقه كار مرتبطي كه دارم نمي دونم چطوراونها رو ارائه بدم كه تاييد بشه
مطمئنم خيلي افراد ديگه هم ممكنه اين سوال براشون پيش بياد ..
لطفا اين سوالم رو در انجمن بذاريد تا بقيه هم اگه اطلاعي دارند جواب بدهند . چون من تازه عضو اين سايت شدم و خيلي وارد نيستم.
ممنون از پاسختون .
بنظر من اگر شما مهندس هستید پس حتماً دیپلم دارید. من می‌گم همون دیپلم کافی است و دنبال سابقه کار و باقی ماجرا نباشید. تمام!
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F ، kavoshgarnet
(2010-03-11 ساعت 11:43)msnazi نوشته:  این سوالی است که کاربر far_es پرسیده اند.
با سلام و خسته نباشيد. از اونجاييكه من براي اواخر فروردين مصاحبه دارم،يك مشكل مهم برام مطرحه كه ممنون ميشم اگه زود جوابمو بديد. من مهندس با 10 سال سابقه هستم . و الان در يك شركت نيمه دولتي كار ميكنم. از طرفي مطمئنم كه شركت به من سابقه كار نميده و ميپرسه براي كجا لازم داري . بديهي است كه من هم نميتونم راستشو بگم .ضمن اينكه شركتم معتبره و سابقه كارم هم خيلي خوبه و چون در فرم اول هم اعلامش كردم بايد از همونجا يك مدرك ارائه بدم .
ضمنا خودم با يك نامه سربرگ دار شركت و مهر اونجا، يك سابقه كار صوري تهيه كرده ام. ميخوام بدونم بعد از ترجمه ، دادگستري از شركت استعلام ميكنه يا فقط به برابربا اصل بودنش بسنده ميكنه ؟ خلاصه چه كاركنم كه بتونم سابقه كار بگيرم، آيا اگه مثلا سابقه كار براي معرفي به يك جاي ديگه از شركتم بگيرم، آيا سفارت قبول ميكنه ؟ مثلا شركتم رو راضي كنم يك نامه به نظام مهندسي يا.. بزنه و اشاره كنه كه من فلان قدر سابقه كار دارم . اصلا عنوان نامه گواهي سابقه كار بايد خطاب به كيس خاصي باشه يا نه ؟ آيا ترجمه سابقه بيمه و يا قرارداد استخدامي ميتونه كمكي بكنه؟ آيا اصولا اينها هم لازمه با گواهي اشتغال بكار ترجمه بشه يا نه؟ ضمنا چون من جاي خصوصي هم كار كردم ، اگه سابقه از شركت خصوصي بخوام بگيرم آيا صرفا گواهي اون كافيه يا بايد اساسنامه شركت روهم براي ترجمه ارائه بدم؟ آيا مهمه كه شركت خصوصي بيمه رد كرده باشه يا نه؟ و آيا استعلام ميشه ؟
من از معتبرترين دارالترجمه در مشهد براي مهر وزارت امور خارجه هم سوال كردم. ولي اون تاكيد كرد براي ويزاي امريكا از طريق لاتاري فقط و فقط مهر دادگستري لازمه و اگه بخوام از امور خارجه تائيديه بگيرم طبق تجربه خودش دردسرساز ميشه . آيا اين درسته؟
خلاصه همونطور كه ميبينيد خيلي گيج شدم و با اين همه سابقه كار مرتبطي كه دارم نمي دونم چطوراونها رو ارائه بدم كه تاييد بشه
لطفا اين سوالم رو در انجمن بذاريد تا بقيه هم اگه اطلاعي دارند جواب بدهند . چون من تازه عضو اين سايت شدم و خيلي وارد نيستم.
ممنون از پاسختون .
بنظر من اگر شما مهندس هستید پس حتماً دیپلم دارید. من می‌گم همون دیپلم کافی است و دنبال سابقه کار و باقی ماجرا نباشید. تمام!

دوست عزیز شما مدرک دیپلم تون کافیه و هیچ مدرک دیگه ای نمی خواد. این که گفتی کجا کار می کنی هم مهم نیست و کسی نگفته باید مدرکی ارائه بدی. پس خیالت راحت باشه. اگه مدرک بالاتر داری و اعلام کردی اون رو هم ترجمه کن و داشته باش. پس همونطور که محسن جان گفت هیچ نیازی به هیچ مدرکی از محل کار نیست و آسوده باش. دنبال گواهی صوری و این حرفا پس اصلن نباش و دردسر درست نکن.
در مورد ترجمه مدارک بگم که دارالترجمه ای که رفتی حرف زیادی مفت زده چون باید هزینه کنن و از تهران تاییدیه وزارت خارجه بگیرن چون فکر می کنم دادگستری اونجا می تونه تایید کنه ولی خارجه رو می فرستن تهران. آقا این بنده خدا فقط خواسته یه طوری خامت کنه پولش رو بگیره. یعنی چی که تایید وزارت خارجه دردسر سازه واسه لاتاری. این آقا تا حالا اصن لاتاری نشنیده یعنی چی.
برو یه جا دیگه واسه ترجمه و بگو تاییدیه هر دو رو می خوای. مهر الکی واست نزنن یه وفت. روی هر دو مهر اسم خارجه و دادگستری اومده.
پس با خیال راحت کارت رو انجام بده. شما اولین نفر از مشهد نیستی که لاتاری بردی. بقیه هیچ مشکلی نداشتن و شما هم نخواهی داشت.
فقط سایت رو بخون و اطلاعات جمع کن و برنامه هات رو مرتب کن.
موفق باشی
پاسخ
تشکر کنندگان:
ولي به نظر من واسه سفارت هم نشده واسه كار ييدا كردن در امريكا سابقه كارتون خيلي باارزشه و سعي كنين يه مدركي براش داشته باشيد.
در ضمن تا اونجايي كه من ميدونم يه سابقه خوب إز بيمه هم داشته باشيد يا إز اشناتون تهيه كنيد مبني بر سابقه خوب و اينكه تصادف نداشتيد ميتونين مستحق كلي تخفيف بشيد البته من اينو إز دوستي شنيدم كه خودش اينكارو كرده بود ولي در جزيياتش نيستم.  
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F
(2010-03-11 ساعت 12:18)ساشا نوشته:  ولي به نظر من واسه سفارت هم نشده واسه كار ييدا كردن در امريكا سابقه كارتون خيلي باارزشه و سعي كنين يه مدركي براش داشته باشيد.
در ضمن تا اونجايي كه من ميدونم يه سابقه خوب إز بيمه هم داشته باشيد يا إز اشناتون تهيه كنيد مبني بر سابقه خوب و اينكه تصادف نداشتيد ميتونين مستحق كلي تخفيف بشيد البته من اينو إز دوستي شنيدم كه خودش اينكارو كرده بود ولي در جزيياتش نيستم.  

ساشا جان بعد از ویزا اوکیBig Grin. الان گفتم فعلن واسه سفارت لازم نیس.
پاسخ
تشکر کنندگان: ساشا
[quote='msnazi' pid='40022' dateline='1268291619']
ممنون از پاسختون .
سلام
من هم دقيقا مشكل شما را دارم حدودا ده سال سابقه كار دارم و دو تا از شركتهايي كه در حال حاضر به طور همزمان مشغول به كار هستم حاضر نيستند گواهي اشتغال به كار بدون عنوان يا با عنوان مراجع ذيصلاح قانوني بدند اگه بخوام خطاب به يك سفارت ديگه نامه را بگيرم به نظرتون مشكلي پيش مي آد؟ من مدركم كارشناسي است و در فرم اول هم تحصيلات و هم سابقه كارهامو نوشتم ، اگه به عنوان مثال به گواهي به يكي از سفارت هاي اروپايي يا سفارت تركيه نوشته بشه و به افسر توضيح بديم به نظر شما مشكلي پيش مي آد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-03-13 ساعت 21:40)mojgank نوشته:  [quote='msnazi' pid='40022' dateline='1268291619']
ممنون از پاسختون .
سلام
من هم دقيقا مشكل شما را دارم حدودا ده سال سابقه كار دارم و دو تا از شركتهايي كه در حال حاضر به طور همزمان مشغول به كار هستم حاضر نيستند گواهي اشتغال به كار بدون عنوان يا با عنوان مراجع ذيصلاح قانوني بدند اگه بخوام خطاب به يك سفارت ديگه نامه را بگيرم به نظرتون مشكلي پيش مي آد؟ من مدركم كارشناسي است و در فرم اول هم تحصيلات و هم سابقه كارهامو نوشتم ، اگه به عنوان مثال به گواهي به يكي از سفارت هاي اروپايي يا سفارت تركيه نوشته بشه و به افسر توضيح بديم به نظر شما مشكلي پيش مي آد؟

دوست عزیز شما می تونید گواهی رو خطاب به دارالترجمه بگیرید. فکر کنم اینطوری مشکل شما حل بشه . این مورد رو می تونید از یه دارالترجمه بپرسید که کاملاً مطمئن بشید .

من قبلاً به همین مشکل برخورد کرده بودم و تا اونجایی که یادم میاد گفتند یا خطاب به دارالترجمه و یا خطاب به وزارت امورخارجه باشه....
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
پاسخ
تشکر کنندگان: Jav3 ، mojgank
(2010-03-11 ساعت 12:49)esmail نوشته:  
(2010-03-11 ساعت 12:18)ساشا نوشته:  ولي به نظر من واسه سفارت هم نشده واسه كار ييدا كردن در امريكا سابقه كارتون خيلي باارزشه و سعي كنين يه مدركي براش داشته باشيد.

به نظر شما بهتر نیست قبل از مصاحبه همه گواهی هاتون رو تکمیل کنین که هم موقع مصاحبه استرستون کم باشه و هم ان شاء ا... بعد از رفتن ، در هنگام کار پیدا کردن اگه لازم بشه ازش استفاده کنین ؟ در ضمن کار زیاد سختی هم نیست Wink
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
پاسخ
تشکر کنندگان: ساشا
far_es عزیز برای رزومه کاری از شرکت خصوصی روزنامه رسمی لازمه ، و گواهی اشتغال به کار ( یا سابقه کار )در شرکت های خصوصی و نیمه دولتی و حتی دولتی رو هم می تونید خطاب به دار الترجمه بگیرد ، بالاخره کارمندان سفارت خودشون می دونن که ما نمی تونیم نامه ای خطاب به استکبار جهانی Big Grin تهیه کنیم !!!!
جهت اطلاع بگم که من از یکی از ادارات دولتی خطاب به دار الترجمه رزومه کاری گرفتم و وازرت امور خارجه و دادگستری هم تاییدش کردن ، البته من ساکن تهران نیستم ، اما دارالترجمه ای که کارامو انجام داده توی تهرانه !
موید باشید .
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010

مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
پاسخ
تشکر کنندگان: ساشا ، neli-basi
سلام دوستان

آقا مهر خروج زدني يارو مي پرسه واسه چي دارين مي رين آنكارا؟ اگه پرسيد بگيم مي ريم تفريح يا راستش رو بگيم؟
(2010-03-13 ساعت 22:08)farzad24 نوشته:  
(2010-03-11 ساعت 12:49)esmail نوشته:  

به نظر شما بهتر نیست قبل از مصاحبه همه گواهی هاتون رو تکمیل کنین که هم موقع مصاحبه استرستون کم باشه و هم ان شاء ا... بعد از رفتن ، در هنگام کار پیدا کردن اگه لازم بشه ازش استفاده کنین ؟ در ضمن کار زیاد سختی هم نیست Wink

چرا فرزاد جان. ولي مساله اين بود كه ايشون مي خواست با دردسر گواهي بگيره آخه. منم گفتم فعلن نيازي نيست. بذا ويزا رو گرفت مي ره سراغ اين كارا.Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: farzad24
(2010-02-24 ساعت 10:24)m.memari نوشته:  فرم قابل تايپ نامه دوم رو ضميمه كردم شايد بدردتون بخوره

نلي عزيز فرمي رو كه خواسته بودي اينجاست اميدوارم به كارت بياد

فایل‌های پیوست
.doc   form.doc (اندازه 50.5 KB / تعداد دانلود: 129)
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b ، esmail ، neli-basi ، ساشا
سلام دوستان

آقا مهر خروج زدني يارو مي پرسه واسه چي دارين مي رين آنكارا؟ اگه پرسيد بگيم مي ريم تفريح يا راستش رو بگيم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-03-14 ساعت 13:59)esmail نوشته:  سلام دوستان

از ما فقط چون دید تعدادمون زیاد و همه پشت سر هم برای پاس کنترل میرفتیم و میگفتیم که می خوایم بریم انکارا
فقط از نفر اخر که خالم بود پرسید شما گروه هستین که دارین میرین انکارا که خاله منم گفته بود بله
سوال خاصی نمیپرسن اصلا نگران اون قسمت دیگه نباشیدSmile
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: Hossein81

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان