موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من دانشجوي كارداني كامپيوتر هستم سوالي داشتم
من العان براي آزمون تافل در آنكارا ثبت نام كنم مي توانم جهت مصاحبه با وثيقه 5 ميليوني پاسپورت بگيرم
لطفا راهنمايي كنيد
ممنون
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2010-03-26 ساعت 22:40)farhad_free نوشته: اول از همه متاسفم از اینکه فقط سوال می پرسم وهیچ کمکی نمیکنم امیدوارم روزی برسه که بتونم یک عضو مفید تو این سایت دوست داشتنی باشم.
دوستان مشکل من اینه که دیپلم 11 ساله دارم و 3 سال سابقه کار اما به علت اینکه فکر میکردم سابقه کار بدون بیمه قابل ترجمه وتایید نیست در فرمهای اولیه ام هیچ اشارهای به سابقه کارم نکردم و حالا از همه خواهش میکنم که اگر راه حلی به نظر شون میرسه راهنمایی کنن.
اگر فکر میکنید که با ایمیل میتونم سابقه کارم رو قبل از مصاحبه به اطلاع کی سی سی برسونم کسی هست که بتونه در نوشتن متن ایمیل کمکم کنه؟
ضمنا کیس نامبرم حدود 20000 هست.
با تشکر
همراه مدارک نامه دوم بفرستید توضیح اضافی هم از دید من لازم نیست
موفق باشید
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، عید همگی مبارک! یک سئوال داشتم:
اگه اسپانسر داشته باشیم و اون در بند 11 فرمها گزینه I do Intend رو علامت زده باشه،بازم لازمه که حساب بانکی ببریم؟ برای اطمینان بیشتر از بابت هزینه ها میگم؟ یا فقط یکیش کافیه؟
ممنون
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام آذين جان
اسپانسرها اغلب اين گزينه رو مي زنن ولي من منظورت رو نفهميدم. اگه خب اين گزينه رو زده كه ديگه حساب بانكي واسه چي؟ درآمد اسپانسرت رو با خط فقر مقايسه كردي؟ اسپانسر كس ديگه اي هم هست؟ اگه درآمدش بالاست كه نمي خواد خودت رو به زحمت بندازي. ولي اگه خيلي راحت مي توني بنك استيتمنت هم بگيري خب بگير به نظر من.
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
[سلام آذين جان
اسپانسرها اغلب اين گزينه رو مي زنن ولي من منظورت رو نفهميدم. اگه خب اين گزينه رو زده كه ديگه حساب بانكي واسه چي؟ درآمد اسپانسرت رو با خط فقر مقايسه كردي؟ اسپانسر كس ديگه اي هم هست؟ اگه درآمدش بالاست كه نمي خواد خودت رو به زحمت بندازي. ولي اگه خيلي راحت مي توني بنك استيتمنت هم بگيري خب بگير به نظر من.
[/quote]
ممنونم از راهنمایی تون! درآمد اسپانسرم بالاتر از خط فقره و نسبتاً بالاست. اسپانسر کس دیگه ای هم نیست. والله پولم در این موسسه های خصوصی هستش، یه مقدار دردسر داره دیگه، بخوام انتقال بدم به بانک دولتی، تازه تاریخ افتتاح حسابشم میشه حدوداً یک ماه تا تاریخ مصاحبه ام. حالا موندم چیکار کنم؟ به نظرتون اینکار رو بکنم یا به همون اسپانسرم قانع باشم؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ، ما دیشب رسیدیم لوس آنجلس،بعدا مفصلا در قسمت مربوطه توضیح میدم، چند تا سوال داشتم ممنون می شم جواب بدید:
1- من لپ تابمو بردم و متاسفانه برنامه هاش و ویندوزش ارجینال نیست، شنیدم اگه به اینترنت وصل بشیم پلیس میاد تو محل دستگیرت می کنه... کسی اطلاعی در این مورد داره ؟ چون الان از دیشب من با ترس و لرز ازش استفاده می کنم (البته لازم به ذکر است ما الان از اینترنت وایرلس هتل استفاده می کنیم)
2- آیا در لوس آنجلس یا اطرافش آپارتمان مبله برای فقط 1ماه یا کمتر بدون کردیت اجاره می دهند؟
3- کدوم منطقه در این اطراف امن تر و دسترسیش راحت تره؟
4- برای اجاره ماشین پیشنهادی دارید؟
با تشکر
شماره کیس: 2010AS10300
تاریخ دریافت نامه قبولی: 18 Jun 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 25 Jun 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: Viza Bulletin Jan 2010
تاریخ دریافت فرستادن نامه دوم: Dec 2009
تاریخ مصاحبه:Feb 2010
تاریخ دریافت کلیرنس: March2010 2
جمع تقریبی هزینه ها: