کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
(2010-03-26 ساعت 23:06)kasra نوشته:  سلام به همه
پروسه درخواست پرمیت لتر چطوریه؟
2010AS7200

دوست عزیز اگه منظورتون درخواست Re-Entry Permit هست میتونید توی تاپیک مربوطه که می شه با جستجو در انجمن پیداش کنید ، اطلاعات کسب کنید.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، Ashkan78 ، laili ، kasra
2010AS7200

همچنين اينجا را ببينيد
2010AS7200

همچنين اين PDF را ببينيد

و اين PDF
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، R.F ، kasra
با سلام
من دانشجوي كارداني كامپيوتر هستم سوالي داشتم
من العان براي آزمون تافل در آنكارا ثبت نام كنم مي توانم جهت مصاحبه با وثيقه 5 ميليوني پاسپورت بگيرم
لطفا راهنمايي كنيد
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-03-26 ساعت 22:40)farhad_free نوشته:  اول از همه متاسفم از اینکه فقط سوال می پرسم وهیچ کمکی نمیکنم امیدوارم روزی برسه که بتونم یک عضو مفید تو این سایت دوست داشتنی باشم.
دوستان مشکل من اینه که دیپلم 11 ساله دارم و 3 سال سابقه کار اما به علت اینکه فکر میکردم سابقه کار بدون بیمه قابل ترجمه وتایید نیست در فرمهای اولیه ام هیچ اشارهای به سابقه کارم نکردم و حالا از همه خواهش میکنم که اگر راه حلی به نظر شون میرسه راهنمایی کنن.
اگر فکر میکنید که با ایمیل میتونم سابقه کارم رو قبل از مصاحبه به اطلاع کی سی سی برسونم کسی هست که بتونه در نوشتن متن ایمیل کمکم کنه؟
ضمنا کیس نامبرم حدود 20000 هست.
با تشکر

همراه مدارک نامه دوم بفرستید توضیح اضافی هم از دید من لازم نیست
موفق باشید
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، kavoshgarnet ، kianoush ، farhad_free ، javan134
سلام، عید همگی مبارک! یک سئوال داشتم:
اگه اسپانسر داشته باشیم و اون در بند 11 فرمها گزینه I do Intend رو علامت زده باشه،بازم لازمه که حساب بانکی ببریم؟ برای اطمینان بیشتر از بابت هزینه ها میگم؟ یا فقط یکیش کافیه؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، ساسان ، javan134
ببين من هم Sponsor پيدا كردم. ظاهرا بايد كافي باشه اما واسه اطمينان حساب بانكي رو هم مي برم.

(2010-03-28 ساعت 10:44)azin نوشته:  سلام، عید همگی مبارک! یک سئوال داشتم:
اگه اسپانسر داشته باشیم و اون در بند 11 فرمها گزینه I do Intend رو علامت زده باشه،بازم لازمه که حساب بانکی ببریم؟ برای اطمینان بیشتر از بابت هزینه ها میگم؟ یا فقط یکیش کافیه؟
ممنون
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، ساسان ، esmail ، azin ، javan134
سلام آذين جان
اسپانسرها اغلب اين گزينه رو مي زنن ولي من منظورت رو نفهميدم. اگه خب اين گزينه رو زده كه ديگه حساب بانكي واسه چي؟ درآمد اسپانسرت رو با خط فقر مقايسه كردي؟ اسپانسر كس ديگه اي هم هست؟ اگه درآمدش بالاست كه نمي خواد خودت رو به زحمت بندازي. ولي اگه خيلي راحت مي توني بنك استيتمنت هم بگيري خب بگير به نظر من.
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، R.F ، ساسان ، Jav3 ، azin
[سلام آذين جان
اسپانسرها اغلب اين گزينه رو مي زنن ولي من منظورت رو نفهميدم. اگه خب اين گزينه رو زده كه ديگه حساب بانكي واسه چي؟ درآمد اسپانسرت رو با خط فقر مقايسه كردي؟ اسپانسر كس ديگه اي هم هست؟ اگه درآمدش بالاست كه نمي خواد خودت رو به زحمت بندازي. ولي اگه خيلي راحت مي توني بنك استيتمنت هم بگيري خب بگير به نظر من.
[/quote]

ممنونم از راهنمایی تون! درآمد اسپانسرم بالاتر از خط فقره و نسبتاً بالاست. اسپانسر کس دیگه ای هم نیست. والله پولم در این موسسه های خصوصی هستش، یه مقدار دردسر داره دیگه، بخوام انتقال بدم به بانک دولتی، تازه تاریخ افتتاح حسابشم میشه حدوداً یک ماه تا تاریخ مصاحبه ام. حالا موندم چیکار کنم؟ به نظرتون اینکار رو بکنم یا به همون اسپانسرم قانع باشم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F ، Ashkan78
(2010-03-27 ساعت 17:07)farhad_free نوشته:  ممنون از کمک همگی!!!

فرهاد جان اگه كسي پاسخ نداده حتمن تجربه اي در اين مورد نداشته. به دل نگير. ببين من نمي دونم مي شه براي امتحان خارج شد يا نه ولي اگر هم مي شه امتحان تافل مناسب نيست چون ايران تافل در تاريخ هاي مختلف برگزار مي شه ولي امتحان GRE دوبار در سال برگزار مي شه. پس اگه مي شه براي امتحان خارج شد اين امتحان مي تونه بهونه خوبي باشه.
تا اونجا كه من مي دونم دانشجوها براي مقاصد زيارتي و تحقيقاتي مي تونن از كشور خارج بشن.
براي اطلاعات بيشتر از نحوه ثبت نام در آنكار براي جي آر اي برو به سايت ets.org اونجا تاريخ ها و محل هاي امتحان هست.
در مورد جي آر اي هم خواستي بدوني برو applyabroad.org
موفق باشي
------------------------------------
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F ، azin ، shahin82 ، farhad_free ، king_of_sky
سلام به همه
من منتظر کلیر شدن هستم ولی ظاهرا نباید باشم، دیروز فهمیدم که تاریخ سفرم به چین رو اشتباه نوشتم ! الان می خوام میل بزنم سفارت اصلاح کنم، 2تا سوال، اول آیا امیدی هست چون من 4 ماه پیش مصاحبه داشتم، دوم آیا از این میل پایین میشه فهمید که 1. من زمان درست شروع سفرم 1989-10 بوده 2. اون زمان 12 سال داشتم و با پاسپورت مادرم رفتم چین و اون زمان خودم پاسپورت نداشتم
در ضمن اگه این میل از هر نظری که ایراد داره دوستانی که زبانشون خوبه لطفا ایرادشو بگن، ممنون
Dear sir/madam
I did a mistake when I provided detailed information for questionnaire for my administrative processing. I wrote my starting date of journey to china is 10-1998, In the List of all overseas travel in questionnaire, but the correct one is 10-1989. I attached corrected questionnaire to this e-mail.
In addition when I traveled to China I was only 12 years old and according to Iran’s law I could used my mother passport as a her child that accompany in the journey, so at that time I did not have my own passport and used my mother passport to travel to china, I am not sure that this is important matter or not, but I want to announce you.
Thank you for your attention to this email
I look forward to hearing from you
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-03-29 ساعت 15:06)king_of_sky نوشته:  سلام به همه
من منتظر کلیر شدن هستم ولی ظاهرا نباید باشم، دیروز فهمیدم که تاریخ سفرم به چین رو اشتباه نوشتم ! الان می خوام میل بزنم سفارت اصلاح کنم، 2تا سوال، اول آیا امیدی هست چون من 4 ماه پیش مصاحبه داشتم، دوم آیا از این میل پایین میشه فهمید که 1. من زمان درست شروع سفرم 1989-10 بوده 2. اون زمان 12 سال داشتم و با پاسپورت مادرم رفتم چین و اون زمان خودم پاسپورت نداشتم
در ضمن اگه این میل از هر نظری که ایراد داره دوستانی که زبانشون خوبه لطفا ایرادشو بگن، ممنون
Dear sir/madam
I did a mistake when I provided detailed information for questionnaire for my administrative processing. I wrote my starting date of journey to china is 10-1998, In the List of all overseas travel in questionnaire, but the correct one is 10-1989. I attached corrected questionnaire to this e-mail.
In addition when I traveled to China I was only 12 years old and according to Iran’s law I could used my mother passport as a her child that accompany in the journey, so at that time I did not have my own passport and used my mother passport to travel to china, I am not sure that this is important matter or not, but I want to announce you.

اونطور که یکی از بچه ها می گفت اونها فقط سفرهای 10 سال اخیر رو می خوان و این نمی تونه دلیل تاخیر باشه. به نظرم بی خیال این ایمیل بشین و ایمیل های پیگیری بفرستین تا جواب بگیرین. شما سربازی سپاه بودین؟ رسته و این حرفاتون چی بوده؟ اگر مهندس هستین پروزه تون چی بوده؟ سابقه تحقیقاتی داشتین؟ شاید قبلن گفته باشین و من الان یادم نیس ولی یکی از این ها باعث تاخیر می تونه باشه.
قبل از مصاحبه من فک می کردم اینا رسته مسته سرشون نمی شه ولی از یکی از بچه ها پرسید. اینام راه افتادن.
امیدوارم به زودی کیلیر بشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، king_of_sky
(2010-03-29 ساعت 21:19)esmail نوشته:  
Dear sir/madam

اونطور که یکی از بچه ها می گفت اونها فقط سفرهای 10 سال اخیر رو می خوان و این نمی تونه دلیل تاخیر باشه. به نظرم بی خیال این ایمیل بشین و ایمیل های پیگیری بفرستین تا جواب بگیرین. شما سربازی سپاه بودین؟ رسته و این حرفاتون چی بوده؟ اگر مهندس هستین پروزه تون چی بوده؟ سابقه تحقیقاتی داشتین؟ شاید قبلن گفته باشین و من الان یادم نیس ولی یکی از این ها باعث تاخیر می تونه باشه.
قبل از مصاحبه من فک می کردم اینا رسته مسته سرشون نمی شه ولی از یکی از بچه ها پرسید. اینام راه افتادن.

ممنون ازجوابت esmail جان، گاهی یه همچین جوابهایی خیلی آدمو از نگرانی بیرون می آره ...
من سپاه بودم،رسته نیرو زمینی، معاونت مهندسی. سابقه تحقیقاتی خاصی هم نداشتم !
به هر حال امیدوارم واسه این مسایل دیر شده باشه، نه اشتباه در نوشتن تاریخ سفرم، ولی میخوام بهشون اطلاع بدم، کار از محکم کاری عیب منی کنه!!
پاسخ
تشکر کنندگان: Jav3
سلام دوستان ، ما دیشب رسیدیم لوس آنجلس،بعدا مفصلا در قسمت مربوطه توضیح میدم، چند تا سوال داشتم ممنون می شم جواب بدید:
1- من لپ تابمو بردم و متاسفانه برنامه هاش و ویندوزش ارجینال نیست، شنیدم اگه به اینترنت وصل بشیم پلیس میاد تو محل دستگیرت می کنه... کسی اطلاعی در این مورد داره ؟ چون الان از دیشب من با ترس و لرز ازش استفاده می کنم (البته لازم به ذکر است ما الان از اینترنت وایرلس هتل استفاده می کنیم)
2- آیا در لوس آنجلس یا اطرافش آپارتمان مبله برای فقط 1ماه یا کمتر بدون کردیت اجاره می دهند؟
3- کدوم منطقه در این اطراف امن تر و دسترسیش راحت تره؟
4- برای اجاره ماشین پیشنهادی دارید؟
با تشکر
شماره کیس: 2010AS10300
تاریخ دریافت نامه قبولی: 18 Jun 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 25 Jun 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: Viza Bulletin Jan 2010
تاریخ دریافت فرستادن نامه دوم: Dec 2009
تاریخ مصاحبه:Feb 2010
تاریخ دریافت کلیرنس: March2010 2
جمع تقریبی هزینه ها:
پاسخ
تشکر کنندگان: drkamrani1 ، Jav3 ، javan134
(2010-03-29 ساعت 22:18)king_of_sky نوشته:  
(2010-03-29 ساعت 21:19)esmail نوشته:  
Dear sir/madam

ممنون ازجوابت esmail جان، گاهی یه همچین جوابهایی خیلی آدمو از نگرانی بیرون می آره ...
من سپاه بودم،رسته نیرو زمینی، معاونت مهندسی. سابقه تحقیقاتی خاصی هم نداشتم !
به هر حال امیدوارم واسه این مسایل دیر شده باشه، نه اشتباه در نوشتن تاریخ سفرم، ولی میخوام بهشون اطلاع بدم، کار از محکم کاری عیب منی کنه!!

نمی دونم والا! باز با بچه ها مشورت کن. ولی مطمئن باش که همین خدمت توی سپاه یه کم کارت رو طولانی کرده. امیدوارم به زودی کیلیر بشی و مطئنم خواهی شد. اصلن نگران نباش.
پاسخ
تشکر کنندگان: king_of_sky
Dear sir/madam

سلام دوست عزیز
به نظر من هم لازم نیست اطلاع بدی . من هم پارسال یه سفر یه هفته ای رفته بودم چین . نه تو فرم ها و نه هیچ جای دیگه نه اشاره ای کردم و نه ازم سوالی کردن .
نظر شخصی من اینه که اینجوری کیست پیچیده تر میشه و شاید اینجوری الکی حساس بشن به اون سفرت .
البته این نظر شخصی بود .
موفق باشید .
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، laili ، king_of_sky ، R.F

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان