موضوعها: 5
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-03-29 ساعت 23:20)behroozm نوشته: سلام دوستان ، ما دیشب رسیدیم لوس آنجلس،بعدا مفصلا در قسمت مربوطه توضیح میدم، چند تا سوال داشتم ممنون می شم جواب بدید:
1- من لپ تابمو بردم و متاسفانه برنامه هاش و ویندوزش ارجینال نیست، شنیدم اگه به اینترنت وصل بشیم پلیس میاد تو محل دستگیرت می کنه... کسی اطلاعی در این مورد داره ؟ چون الان از دیشب من با ترس و لرز ازش استفاده می کنم (البته لازم به ذکر است ما الان از اینترنت وایرلس هتل استفاده می کنیم)
2- آیا در لوس آنجلس یا اطرافش آپارتمان مبله برای فقط 1ماه یا کمتر بدون کردیت اجاره می دهند؟
3- کدوم منطقه در این اطراف امن تر و دسترسیش راحت تره؟
4- برای اجاره ماشین پیشنهادی دارید؟
با تشکر
سلام
بابا جون استفاده کن اگر کسی اومد بگو نمیدونستم نصف مردم اینجا قاچاقی
اینجا هستن .
من که ایرواین هستم و اینجا اجاره میدهن ولی deposit میگیرن.لوس انجلس رو بلد نیستم.
شماره کیس: 2009AS22800
دریافت اولین نامه: Mar 2008
دریافت نامه دوم: MAR 2009
مصاحبه: JUNE2009
دریافت ویزا: همون روز
موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2010-03-31 ساعت 08:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-03-31 ساعت 08:37 توسط neli-basi.)
سلام بچه ها ما مدارك مربوط به نامه دوم رو قبل با DHL عيد فرستاديم و 23 مارس رسيده .نام تحويل گيرنده اينه:
Signed for by: Company stamp
ايا اين كمپاني استامپ مربوط به سفارت امريكا در انكاراست؟
لازمه يه ايميل به انكارا بزنم و از رسيدن مدارك مطمئن بشم؟ممنون مي شم راهنماييم كنيد.
شماره کیس:2010AS00013500حدودا
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-16-2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-23-2009
تاریخ کارنت شدن کیس:2010/02/05
تاریخ دریافت نامه دوم:march 2010
تاریخ مصاحبه:2010/04/19
تاریخ دریافت کلیرنس:2010/05/21
جمع تقریبی هزینه ها: 3,5 mıllıon toman
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان...
يه سوال دارم ... خيلي حياتيه!!
با KCC راجع به تاريخ مصاحبه مكاتبه كردم. اين جواب رو دادن .....
Thank you for your inquiry.
The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.
KCC Diversity Visa
Kentucky Consular Center/rch
Email: KCCDV@state.gov
Phone: (606) 526-7500
Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.
This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540
من هم در جواب اين رو نوشتم....
Dear Sir/Madam,
Hello
according to the attached photos, my case number is current for may 2010.I will appreciate it if you could send me a copy of the second letter via e-mail for knowing the fixed date of our interview in embassy of the united state of America in Ankara. if this information isn't enough, i can send you scanned documents of our filled forms.
فرم هايي كه اول زده بودن رو فرستادم! نكنه واقعا" به دستشون نرسيده باشه؟!!
اي کاش آدمها ميدانستند در انتظار چه هستند،
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ
موضوعها: 2
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
(2010-03-31 ساعت 12:24)emadziaei نوشته: فرم هايي كه اول زده بودن رو فرستادم! نكنه واقعا" به دستشون نرسيده باشه؟!!
عزيز، ايميلي که اونا بهت دادن اينه که اطلاعاتي که شما توي فرمهاي اوليه اعلام کردي، با اطلاعات ثبت نام اينترنتي همخواني نداره. يه جا رو اشتباه کردي. مثلاً تاريخ تولد يا اسپل نام و نام خانوادگي.
يادت هست موقع ثبت نام اينترنتي تاريخ تولدتو چي زدي؟ سال 1387 کبيسه بود. با 1 روز اختلاف نزدي؟
به هر حال بهت گفتن دوباره فرمها رو با اطلاعات صحيح بفرست. فکر کنم بتوني ايميل کني واسشون. آخه وقتت کمه.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-03-31 ساعت 12:47)indmehdi نوشته: (2010-03-31 ساعت 12:24)emadziaei نوشته: فرم هايي كه اول زده بودن رو فرستادم! نكنه واقعا" به دستشون نرسيده باشه؟!!
عزيز، ايميلي که اونا بهت دادن اينه که اطلاعاتي که شما توي فرمهاي اوليه اعلام کردي، با اطلاعات ثبت نام اينترنتي همخواني نداره. يه جا رو اشتباه کردي. مثلاً تاريخ تولد يا اسپل نام و نام خانوادگي.
يادت هست موقع ثبت نام اينترنتي تاريخ تولدتو چي زدي؟ سال 1387 کبيسه بود. با 1 روز اختلاف نزدي؟
به هر حال بهت گفتن دوباره فرمها رو با اطلاعات صحيح بفرست. فکر کنم بتوني ايميل کني واسشون. آخه وقتت کمه.
فرم هاي اوليه رو يكي ديگه فرستاده. منظورت از فره هاي اوليه ، فرم هاييه كه روز اول براي ثبت نام لاتاري مي فرستن يا منظور اين فرهاييه كه فرستاديم ( DS230 DSP122 ) . به هر حال توي اين فرمهاي DS اطلاعاتي هست كه همينجا فرستادم.
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
لطقا بفرمایید در روز مصاحبه چه سوالاتی از ما می پرسند و آیا به زبان انگلیسی است یا فارسی؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-03-31 ساعت 08:37)neli-basi نوشته: سلام بچه ها ما مدارك مربوط به نامه دوم رو قبل با DHL عيد فرستاديم و 23 مارس رسيده .نام تحويل گيرنده اينه:
Signed for by: Company stamp
ايا اين كمپاني استامپ مربوط به سفارت امريكا در انكاراست؟
لازمه يه ايميل به انكارا بزنم و از رسيدن مدارك مطمئن بشم؟ممنون مي شم راهنماييم كنيد.
بچه ها كسي راجع به سوال من اطلاعاتي نداره؟
شماره کیس:2010AS00013500حدودا
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-16-2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-23-2009
تاریخ کارنت شدن کیس:2010/02/05
تاریخ دریافت نامه دوم:march 2010
تاریخ مصاحبه:2010/04/19
تاریخ دریافت کلیرنس:2010/05/21
جمع تقریبی هزینه ها: 3,5 mıllıon toman
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-03-31 ساعت 12:47)indmehdi نوشته: (2010-03-31 ساعت 12:24)emadziaei نوشته: فرم هايي كه اول زده بودن رو فرستادم! نكنه واقعا" به دستشون نرسيده باشه؟!!
سلام...
اينجور كه من به اون كسي كه فرمها رو پر كرده ميل زدم فهميدم ، تاريخ تولدها با چيزائي كه توي فرمهاي DS پرشده ، match نيست!
كاري ميشه كرد؟!!!
يعني بايد دوباره فرمهاي DS رو پر كرد و فرستاد ؟:-(
لطفا" كمككككككككككككككككك
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-01 ساعت 21:27)kavoshgarnet نوشته: (2010-04-01 ساعت 20:45)emadziaei نوشته: (2010-03-31 ساعت 12:47)indmehdi نوشته: (2010-03-31 ساعت 12:24)emadziaei نوشته: فرم هايي كه اول زده بودن رو فرستادم! نكنه واقعا" به دستشون نرسيده باشه؟!!
سلام...
اينجور كه من به اون كسي كه فرمها رو پر كرده ميل زدم فهميدم ، تاريخ تولدها با چيزائي كه توي فرمهاي DS پرشده ، match نيست!
كاري ميشه كرد؟!!!
يعني بايد دوباره فرمهاي DS رو پر كرد و فرستاد ؟:-(
لطفا" كمككككككككككككككككك
دوست عزيز دو حالت وجود داره، يا اينكه فرمهاي ثبت نامي اشتباه بوده يا فرم هاي DS.
اگر فرمهاي ثبت نامي اشتباه بوده، شما بايد اطلاعاتي كه دوست شما پر كرده را از ايشان بگيري و بر اساس آن با سفارت مكاتبه كني و از آنها بخواهي كه اشتباهات را اصلاح كنند.
اگر فرمهاي سري دوم اشتباه بوده، در اين صورت آنها را مجددا اصلاح و ارسال كن.
دوست عزيز اطلاعات فرم هاي ثبت نامي اشتباه بوده و فرم هاي DS درست پرشده! منظور شما از مكاتبه با سفارت همون KCC هست يا http://www.uscis.gov/portal/site/uscis ؟ در حال حاضر من اسكن فرمهاي DS رو براشون فرستادم، اطلاعاتي كه بر اساس اون فرمهاي ثبت نامي پرشده رو هم دارم.