کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
(2010-04-03 ساعت 00:57)AVA61 نوشته:  دوستان، لطفا یه نفر راهنمایی کنه: توی نامهٔ دوم نوشته تاریخ اعتبار ویزا ۶ ماه بعد از تاریخ گرفتن ویزاست. این تاریخ ویزا چه روزیه؟ یعنی‌ مثلا من که حالا کلیر شدم اگه ۲ ماه دیگه برم برای گرفتن ویزا این ۶ ماه از همون ۲ ماه دیگه شروع می‌شه؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. احیانا این تاریخی‌ که برای آخرین مهلت دریافت ویزا زده پایان اعتبار ویزا نیست که؟ میدونم سوال مسخرهٔ ولی‌ نگرانی‌ باعث پرسیدن این سوالا می‌شه دیگه. بازم ممنونم.Big Grin

دوست عزیز تاریخ ویزای شما 6 ماه دقیقا بعد از روز مدیکال شما اعتبار داره
شماره کیس: 2010AS000118XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:09-JUNE
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:09-JULY
تاریخ کارنت شدن کیس:March 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan 2010
تاریخ مصاحبه:25March
تاریخ دریافت ویزا: 27 March
جمع تقریبی هزینه ها:حدودا 2000 دلار
پاسخ
تشکر کنندگان: Hossein81 ، AVA61
(2010-04-03 ساعت 00:57)AVA61 نوشته:  دوستان، لطفا یه نفر راهنمایی کنه: توی نامهٔ دوم نوشته تاریخ اعتبار ویزا ۶ ماه بعد از تاریخ گرفتن ویزاست. این تاریخ ویزا چه روزیه؟ یعنی‌ مثلا من که حالا کلیر شدم اگه ۲ ماه دیگه برم برای گرفتن ویزا این ۶ ماه از همون ۲ ماه دیگه شروع می‌شه؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. احیانا این تاریخی‌ که برای آخرین مهلت دریافت ویزا زده پایان اعتبار ویزا نیست که؟ میدونم سوال مسخرهٔ ولی‌ نگرانی‌ باعث پرسیدن این سوالا می‌شه دیگه. بازم ممنونم.Big Grin

سوالت اصلا مسخره نیست و اصلا نگران نباش
اما در مورد سوالت باید بگم یک ویزا برا اینکه معتبر باشه باید نباید
1. شش ماه از تاریخ مدیکالش گذشته باشه (برای بعضی ازمایش ها ممکنه به 3ماه هم تقلیل پیدا کنه مثل ازمایشاتی که روی کودکان می کنند)
2. نباید بیشتر از شش ماه از تاریخ صدورش گذشته باشه

اگر تاریخ مدیکال گذشته باشه مشکلی نیست دوباره میرین پزشک و تاییدیه میگیرین مشکل حل می شه
اما اگر شش ماه از تاریخ صدور گذشته باشه دیگه کاریش نمی شه کرد و ویزا باطل می شه
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، Hossein81 ، AVA61
سلام دوستان

يه سوال از بچه هايي داشتم كه چك خوردن:
تو برگه آبي ما سه تا تيك خورده: 1- مراحل اداري 2- مديكال 3- پاسپورت
من روي اين آزمايشات پزشكي كه تيك خورده شك كردم! فكر كنم فقط مي خواسته اطلاع بده كه اگر زبونم لال و خداي نكرده و بلا به دور! زمانش بگذره بايد تكرار بشه.
واسه شما هم همين سه تا تيك خورده؟ البته ما نقص مدرك نداشتيم.
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، ساسان
(2010-04-03 ساعت 10:09)esmail نوشته:  سلام دوستان

من روي اين آزمايشات پزشكي كه تيك خورده شك كردم! فكر كنم فقط مي خواسته اطلاع بده كه اگر زبونم لال و خداي نكرده و بلا به دور! زمانش بگذره بايد تكرار بشه.
ممنون
آره اسماعيل جان براي من هم دقيقاً همين 3تا تيك خورده نگران نباش
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، ساسان
(2010-04-03 ساعت 10:10)maryam5 نوشته:  
(2010-04-03 ساعت 10:09)esmail نوشته:  سلام دوستان

ممنون
آره اسماعيل جان براي من هم دقيقاً همين 3تا تيك خورده نگران نباش

مرسي مريم جان
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست خوبم...

اولا با شرايطي كه گفتي من هم فكر نمي كنم نياز به حساب بانكي باشه.

بعدشم... پولت حتي اگه تو موسسات يا بانك هاي خصوصي هم باشه نيازي نيست جا به جاش كني. ازشون يه گواهي تمكن مالي بخواه كه توش موجودي حسابت ذكر شده. اگه انگليسي بهت مي دن (مثل بانك سامان) كهچه بهتر. اگر هم نمي دن فارسي اش رو ببر ترجمه كن.

ولي بازم من فكر مي كنم Sponsorات اگه شرايطي رو كه گفتي داره، كافيه ونيازي به حساب بانكي نيست.

(2010-03-28 ساعت 13:36)azin نوشته:  والله پولم در این موسسه های خصوصی هستش، یه مقدار دردسر داره دیگه، بخوام انتقال بدم به بانک دولتی، تازه تاریخ افتتاح حسابشم میشه حدوداً یک ماه تا تاریخ مصاحبه ام.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: azin ، maryam5
(2010-04-03 ساعت 00:36)kavoshgarnet نوشته:  
(2010-04-02 ساعت 08:51)emadziaei نوشته:  
(2010-04-01 ساعت 21:27)kavoshgarnet نوشته:  
(2010-04-01 ساعت 20:45)emadziaei نوشته:  
(2010-03-31 ساعت 12:47)indmehdi نوشته:  
(2010-03-31 ساعت 12:24)emadziaei نوشته:  فرم هايي كه اول زده بودن رو فرستادم! نكنه واقعا" به دستشون نرسيده باشه؟!!
Sad

عزيز، ايميلي که اونا بهت دادن اينه که اطلاعاتي که شما توي فرم‌هاي اوليه اعلام کردي، با اطلاعات ثبت نام اينترنتي همخواني نداره. يه جا رو اشتباه کردي. مثلاً تاريخ تولد يا اسپل نام و نام خانوادگي.
يادت هست موقع ثبت نام اينترنتي تاريخ تولدتو چي زدي؟ سال 1387 کبيسه بود. با 1 روز اختلاف نزدي؟
به هر حال بهت گفتن دوباره فرم‌ها رو با اطلاعات صحيح بفرست. فکر کنم بتوني ايميل کني واسشون. آخه وقتت کمه.

سلام...
اينجور كه من به اون كسي كه فرمها رو پر كرده ميل زدم فهميدم ، تاريخ تولدها با چيزائي كه توي فرمهاي DS پرشده ، match نيست!
كاري ميشه كرد؟!!!Sad
يعني بايد دوباره فرمهاي DS رو پر كرد و فرستاد ؟:-(
لطفا" كمككككككككككككككككك

دوست عزيز دو حالت وجود داره، يا اينكه فرمهاي ثبت نامي اشتباه بوده يا فرم هاي DS.
اگر فرمهاي ثبت نامي اشتباه بوده، شما بايد اطلاعاتي كه دوست شما پر كرده را از ايشان بگيري و بر اساس آن با سفارت مكاتبه كني و از آنها بخواهي كه اشتباهات را اصلاح كنند.

اگر فرمهاي سري دوم اشتباه بوده، در اين صورت آنها را مجددا اصلاح و ارسال كن.

دوست عزيز اطلاعات فرم هاي ثبت نامي اشتباه بوده و فرم هاي DS درست پرشده! منظور شما از مكاتبه با سفارت همون KCC هست يا http://www.uscis.gov/portal/site/uscis ؟ در حال حاضر من اسكن فرمهاي DS رو براشون فرستادم، اطلاعاتي كه بر اساس اون فرمهاي ثبت نامي پرشده رو هم دارم.

من الان در مورد KCC يا سفارت كمي شك دارم. چون كار اصلاحات را KCC انجام مي دهد ولي نزديك اعلام تاريخ مصاحبه پرونده به سفارت فرستاده مي شود و به نظرم بايد از آنجا پيگيري شود.

من الان حضور ذهن ندارم كه وضعيت شما چگونه است ولي گمان كنم در Kcc باشد پس در اين صورت حتما بايد بر اساس مشخصات اوليه با KCC مكاتبه و مشكل را برطرف كني.

اگر فرم DS را مجددا بر اساس اطلاعات غلط اوليه پر و ارسال كرده اي احتمالا كمي كا پيچيده تر مي شود و نياز به مكاتبه بيشتري خواهي داشت.

شما بايد سعي كني اشتباهات را اصلاح كني نه اينكه اشتباهات را ادامه دهي.

اگر پرونده به سفارت ارسال شده است آنجا بايد مراحل را پيگيري كني و به KCC هم اطلاع دهي.

در ضمن بهتر بود نوع اشتباه را هم در اينجا مي نوشتي تا دوستان راهنمايي بهتري مي كردند. مثلا اشتباه در تاريخ تولد يا نام يا نام خانوادگي و به چه اندازه اشتباه شده است.

در پايان پيشنهاد مي كنم هر چه سريعتر اشكالات را برطرف كني چون كارنت شده اي و اگر هنوز پرونده به سفارت ارسال نشده خيلي بهتر است كه از KCC اصلاح شود.
سلام دوست عزیز...
من باز هم با KCC مکاتبه کردم و نوشتم که اطلاعات فرم های DS درسته و اطلاعات اولیه در ثبت نام اینترنتی در تبدیل تاریخها اشتباه صورت گرفته و اسکن فرمهای DS رو هم فرستادم. ولی اونا در جواب بهم گفتم که ما برای اعلام وضعیت کیس شما احتیاج به نام کامل،کیس نامبر کامل و تاریخ تولد داریم! آیا منم باید برای اطلاع از وضعیت باید اون تاریخ تولد اولیه رو وارد کنم؟
اي کاش آدمها ميدانستند در انتظار چه هستند،
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-03 ساعت 01:58)Ashkan.R نوشته:  

سوالت اصلا مسخره نیست و اصلا نگران نباش
اما در مورد سوالت باید بگم یک ویزا برا اینکه معتبر باشه باید نباید
1. شش ماه از تاریخ مدیکالش گذشته باشه (برای بعضی ازمایش ها ممکنه به 3ماه هم تقلیل پیدا کنه مثل ازمایشاتی که روی کودکان می کنند)
2. نباید بیشتر از شش ماه از تاریخ صدورش گذشته باشه

اگر تاریخ مدیکال گذشته باشه مشکلی نیست دوباره میرین پزشک و تاییدیه میگیرین مشکل حل می شه
اما اگر شش ماه از تاریخ صدور گذشته باشه دیگه کاریش نمی شه کرد و ویزا باطل می شه
اشکان جان ! تاریخی که توی ویزا می خوره همون تاریخی هست که ما رفتیم مدیکال ؟
یعنی که اگه کلیر بخوریم ( این مدت اومدن جواب کلیر )از مدت عتبار ویزامون کم می شه ؟
نمیدونم سوالم رو خوب مطرح کردم یا نه ؟
ممنون !!!
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010

مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان، لطفا راهنمایی کنيد اگه در زمان مصاحبه يا در زمان ورود به امريكا ودر فرودگاه يه آدرس تو امريكامثلا براي دريافت كارت ssn بخوان و آدرسي هم تو امريكا نداشته باشيم بايد چكار كنيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
پاسخ
تشکر کنندگان:
[/quote]
سلام دوست عزیز...
من باز هم با KCC مکاتبه کردم و نوشتم که اطلاعات فرم های DS درسته و اطلاعات اولیه در ثبت نام اینترنتی در تبدیل تاریخها اشتباه صورت گرفته و اسکن فرمهای DS رو هم فرستادم. ولی اونا در جواب بهم گفتم که ما برای اعلام وضعیت کیس شما احتیاج به نام کامل،کیس نامبر کامل و تاریخ تولد داریم! آیا منم باید برای اطلاع از وضعیت باید اون تاریخ تولد اولیه رو وارد کنم؟
[/quote]

دوست عزیز در تمام مکاتبات شما با kccباید نام کامل و تاریخ تولد کامل شما بر اساس فرم ثبتنام اینترنتی باشد.
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78
سلام دوست عزیز...
[/quote]

دوست عزیز در تمام مکاتبات شما با kccباید نام کامل و تاریخ تولد کامل شما بر اساس فرم ثبتنام اینترنتی باشد.
[/quote]

عماد جان شما در بالاي نامه‌اي كه مي فرستي بايد همان مشخصات ثبت نامي را وارد كني كه آنها پرونده شما را پيدا كنند.

پس از اينكه جواب دادند كه اطلاعات درست شده است شما مشخصات جديد را به صورت صحيح مي نويسي و بهتره بلافاصله پس از دريافت ايميل تاييد يك ايميل با مشخصات صحيح بزني و مثلا تاريخ مصاحبه را بپرسي تا مطمئن شوي كه اطلاعات اصلاح شده است.

آنها به دقت فرمها را با هم تطبيق داده و ملاك را بر آخرين فرم ارسالي قرار مي‌دهند به شرط اينكه بتوانند فرمهاي سري اول را پيدا كرده و صد درصد مطمئن شوند كه اينها به هم مربوط است.
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F ، Ashkan78 ، maryam5
دوستان يه مطلب مهم 30 مارچ يه كيس لاتاري بخاطر 25 روز اختلاف كه اشتباه فرم پر كرده بود رد شد
حتما در مورد اشتباهاتون با كي سي سي مكاتبه كنيد و جواب رو پرينت بگيريد و با خود ببريد .
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، maryam5 ، ساسان ، ساشا ، esmail ، hamed_gh
بچه ها ما که نفری دو تا عکس با مدارک نامه دوم 20 روز قبل از مصاحیه فرستادیم انکارا،چند تا عکس باید همرامون باشه که هم مدیکالو پوشش بده و هم مصاحبه رو؟ما نفری 4 تا عکس داریم می بریم.بسه؟
شماره کیس:2010AS00013500حدودا
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-16-2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-23-2009
تاریخ کارنت شدن کیس:2010/02/05
تاریخ دریافت نامه دوم:march 2010
تاریخ مصاحبه:2010/04/19
تاریخ دریافت کلیرنس:2010/05/21
جمع تقریبی هزینه ها: 3,5 mıllıon toman
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-03 ساعت 20:45)neli-basi نوشته:  بچه ها ما که نفری دو تا عکس با مدارک نامه دوم 20 روز قبل از مصاحیه فرستادیم انکارا،چند تا عکس باید همرامون باشه که هم مدیکالو پوشش بده و هم مصاحبه رو؟ما نفری 4 تا عکس داریم می بریم.بسه؟

نفری چهارتا کافیه نلی عزیز. دو تا مدیکال و 2 تا سفارت. البته عکس هایی رو که فرستادین دارن و زیادی اش رو پس می دن. آفیسر چهار تا عکس اضافی ما رو لای پاسپورت گذاشت و پس داد. ولی همون نفری چهارتا رو ببری خوبه چون خیلی سنگین نیسBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: ساسان ، neli-basi ، Eskandari
(2010-04-03 ساعت 17:57)m.memari نوشته:  دوستان يه مطلب مهم 30 مارچ يه كيس لاتاري بخاطر 25 روز اختلاف كه اشتباه فرم پر كرده بود رد شد
حتما در مورد اشتباهاتون با كي سي سي مكاتبه كنيد و جواب رو پرينت بگيريد و با خود ببريد .

وای چه قدر وحشتناک ؟؟؟؟
خدا کمکش کنه و به دادش برسه.
من که این پست رو دیدم یه عالمه ناراحت شدم.
این کیسی که شما متوجه شدین بهشون جواب رد دادن اهل کجا بودن؟؟؟؟؟
توی سفارت آنکارا بهش جواب منفی دادن؟؟؟؟ و همون جا یک دفعه ای باطل کردنش؟؟؟؟ توی کدوم مرحله ردش کردن؟؟؟؟ پول پرداخت کرده بود یا نه؟؟؟؟
چه تیپ آدمی بود؟؟؟؟ با سواد بود یا کم سواد؟؟؟؟ پیر بود یا جوون؟؟؟؟ مجرد بود یا متاهل؟؟؟؟ اگه ایرانی بود با مهاجر سرا آشنایی داشت یا نه؟؟؟؟
قبلا" از آمریکا دیپورت نکرده بودنش؟؟؟ فقط به علت اشتباه پر کردن فرمهای اولیه یا فرمهای پست شده این اتفاق نا گوار براش پیش اومده؟؟؟؟؟
چون یکی از آشناها میگفت که مساله باطل شدن کیس برای یکی از فامیلهاشون پیش اومده و اون شخص 4 سال پیش برنده لاتاری بود ولی به علت اقامت غیر قانونی در آمریکا و دیپورت شدن در 8 سال قبل از برنده شدنش کیسش باطل شده بود.
شما باهاش شخصا" ملاقات و گفتگویی داشتین؟؟؟؟؟
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )

Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان