کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
(2010-04-11 ساعت 12:31)sam_hash نوشته:  سلام. این سئوالم کوتاهه، لطفا اینو دیگه جواب بدینBig Grin
من نامه دومم امروز اومد و توی قسمتی که گفته چه مدارکی بیارین نوشته I-134 نوترایز شده! این برای بقیه هم بوده یا چیز جدیدی هستش؟!
درضمن من مصاحبه ام ابوظبی هست

ممنون

نه نمیخواد نوترایز بشه من بدون نوترایز بردم و هیچی نگفتن.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

پاسخ
تشکر کنندگان: sam_hash
دوستان من یه سوال دارم.الان تو سایت سفارت آنکارا دیدم که شماره های حدود 15000 تاریخ مصاحبشون واسه برج 8 میلادیه.ما که نزدیک به 30000 هستیم کی مصاحبه قراره بشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Sad
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1046
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-11 ساعت 21:12)saeedhei نوشته:  سلام
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1046

سلام.من اینجا رو چک کردم
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html

و اینها همون کیس نامبر هستن.هنوز خوب متوجه نشدمSad
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

پاسخ
تشکر کنندگان: Jav3
کیس نامبرهای اعلام شده برای اون تاریخ مربوط به منطقه اروپا هستند و تازه برای هر روز یکی دو مورد بیشتر اعلام نشده. بنابراین میشه نتیجه گرفت که کیس نامبرهای دیگه هم برای مصاحبه در این روزها در نظر گرفته خواهند شد.
نگران نباشید ایشالا همه کارنت میشن, مصاحبه میدن و ویزا میگیرن. صبور باشید و امیدوار
Impossible n'est pas français!
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان من یک سوال دارم.
من در جای دولتی کار می کنم و کسی از همکارانم از برنده شدن من اطلاع نداشت امروز بطور اتفاقی و خیلی عجیب چند نفر از اونها از این موضوع اطلاع پیدا کردند که آدمهای خیلی موجهی نیستند من می خوام ببینم دوستانی که این تجربه رو داشتند می دونند آیا می تونه این مساله در محل کارم برام مشکل ساز بشه یا نه؟
ممنون
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
ساشا جان،
منظورت از موجه نیستند چیه؟ من نمیدونم چطور میتونند مشکل ساز بشن..به هر حال کار غیر قانونی که نکردین..نگران نباش.

(2010-04-12 ساعت 11:45)ساشا نوشته:  دوستان من یک سوال دارم.
من در جای دولتی کار می کنم و کسی از همکارانم از برنده شدن من اطلاع نداشت امروز بطور اتفاقی و خیلی عجیب چند نفر از اونها از این موضوع اطلاع پیدا کردند که آدمهای خیلی موجهی نیستند من می خوام ببینم دوستانی که این تجربه رو داشتند می دونند آیا می تونه این مساله برام مشکل ساز بشه یا نه؟
ممنون
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
پاسخ
تشکر کنندگان: ساشا ، kianoush
سلام به همه دوستان عزیز
سال نو مبارک. من تازه با این سایت آشنا شدم. خیلی سایته جالبیه. من هم در لاتاری 2010 برنده شدم ولی نامه اولم ماه آگوست اومد. تا حالا هم از نامه دوم خبری نشده!! البته خودشون گفتن تا سپتامبر 2010 صبر کنید. این طور که تو سایت میبینم همه نامه دوم را دریافت کردند. بسته پستیه من به علت تغییر پلاک 1 ماه تو پستخونه مونده بود که خدارو شکر به موقع رسید. ( به گفته خودشون نامه های اول باید تا 1 آگوست به دست همه رسیده باشه که تا اون موقع به دست من رسید) حالا دوست دارم بدونم آیا واقعا به اومدن نامه دوم من امیدی هست؟ چرا نمی آدددد؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
من در جای دولتی کار می کنم و کسی از همکارانم از برنده شدن من اطلاع نداشت امروز بطور اتفاقی و خیلی عجیب چند نفر از اونها از این موضوع اطلاع پیدا کردند که آدمهای خیلی موجهی نیستند من می خوام ببینم دوستانی که این تجربه رو داشتند می دونند آیا می تونه این مساله در محل کارم برام مشکل ساز بشه یا نه؟
ممنون

اگر نوع مسئولیت شما و سازمانی که در اون کار می کنید ، خیلی حساس نباشه هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه، وگرنه مطمئن باشید تا حالا برای دهها یا شاید صدها کارمند دولتی که برنده شدند، مشکل به وجود میامد. مگر اینکه قصد بازگشت داشته باشید که بعید می دونم اینطور باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: m.memari ، ساشا ، امیر مهاجر
ممنون

ساشا جان اصلا نگران نباش. کسی نمیتونه براتون مشکل ساز بشه. کار خلافی که نکردی. من خودم هم جای دولتی کار میکنم و خیلی ها هم موضوع رو می دونن.
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: ساشا
(2010-04-12 ساعت 12:06)Hamid55 نوشته:  ساشا جان،
منظورت از موجه نیستند چیه؟ من نمیدونم چطور میتونند مشکل ساز بشن..به هر حال کار غیر قانونی که نکردین..نگران نباش.

من در جای دولتی کار می کنم و کسی از همکارانم از برنده شدن من اطلاع نداشت امروز بطور اتفاقی و خیلی عجیب چند نفر از اونها از این موضوع اطلاع پیدا کردند که آدمهای خیلی موجهی نیستند من می خوام ببینم دوستانی که این تجربه رو داشتند می دونند آیا می تونه این مساله برام مشکل ساز بشه یا نه؟
ممنون

یعنی آدمهایی هستند که به حراست محل کارم گزارش می کنند و نمی دونم اونوقت برام مشکل پیش می آد یا نه ...
می دونم که تو پروسه پرونده هیچ دخالتی ندارند من فقط توی خود محل کارم نگران هستم که چی پیش می اد.
ممنون

از همتون بخاطر دلگرمی هاتون ممنونم
(2010-04-12 ساعت 12:16)mina_s نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز
سال نو مبارک. من تازه با این سایت آشنا شدم. خیلی سایته جالبیه. من هم در لاتاری 2010 برنده شدم ولی نامه اولم ماه آگوست اومد. تا حالا هم از نامه دوم خبری نشده!! البته خودشون گفتن تا سپتامبر 2010 صبر کنید. این طور که تو سایت میبینم همه نامه دوم را دریافت کردند. بسته پستیه من به علت تغییر پلاک 1 ماه تو پستخونه مونده بود که خدارو شکر به موقع رسید. ( به گفته خودشون نامه های اول باید تا 1 آگوست به دست همه رسیده باشه که تا اون موقع به دست من رسید) حالا دوست دارم بدونم آیا واقعا به اومدن نامه دوم من امیدی هست؟ چرا نمی آدددد؟؟؟؟

سلام دوست عزیز خوش آمدی
شما باید شماره کیست رو بگی تا دوستان بهتر بتونن کمکت کنند
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز من اینجا باید اطلاعاتم رو به کی بدم تا منو راهنمایی کنه؟ مثل شماره کیس..
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-12 ساعت 17:32)mina_s نوشته:  دوستان عزیز من اینجا باید اطلاعاتم رو به کی بدم تا منو راهنمایی کنه؟ مثل شماره کیس..
سلام. شماره كيس تون رو لازم نيست به كسي بدين. اينجا هم تقريبي اعلام كنين. مثلن اگه 12551 هستين مي گين 12000. اين از اين. در مورد نامه دوم هم نگران نباشين. اگه در تاريخ مقرر كه گفتن نرسيده(وقتي ايميل مي زنين براي گرفتن تاريخ مصاحبه مي گن كه كي نامه تون رو فرستادن و اگر تا چه تاريخي نيومد ايميل بزنين) يه ايميل مي زنين و نامه دوم رو براتون با ايميل مي فرستن.
كيس حدودي شما براي اين لازمه كه ببينيم الان وضعيت تون چطوري هست. كارنت شدين؟ تاريخ مصاحبه رو گرفتين و ....
چند ساعتي وقت بگذارين و تاپيك ها رو بخونين. اگه مشكلي بود مطرح كنين.
موفق باشين
پاسخ
تشکر کنندگان: m.memari ، mina_s ، kianoush
راستی من بجای دو قطعه عکس 1 قطعه فرستادم. چون فقط یک جا نوشته بود 2 تا و تو نامه اصلی نوشته بود یکی. آیا این می تونه دلیلی باشه برای نیومدن نامه دوم؟!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-12 ساعت 20:51)mina_s نوشته:  ممنونم. شماره کیس من هست
2010AS00015
کارنت شدن یعنی چی؟ یعنی نامه دوم؟

سلام دوست عزیز
ببینید هر ماه kcc شماره ای رو اعلام میکنه و کسانی که شماره کیس نامبر آنها پایین تر از اون شماره باشه بهشون وقته مصاحبه میده و به این شکل به ترتیب برنده ها واسه مصاحبه دعوت می شوند .
با توجه به کیس نامبر شما ، شماره شما در ماه پیش کارنت شده و بایستی یک ماه پیش تقاضای وقت در ماه may میکردید (البته ایشالا 15000 درسته نه 1500 دیگه نه ؟!!! )
ببینید شما یک ماه پیش باید شروع میکردین ولی نگران نباشید هنوز فرصت دارین .
برای اولین کار به بخش ایمیل و مکاتبات با KCC و سفارت برین و یک نامه مناسب انتخاب کنین و اطلاعات خودتون رو وارد کنین و ازشون بخواین وقت مصاحبتون رو تعیین کنن (لینک هارو پایین دادم)
این مرحله اول . تا آمدن جواب ایمیل شبانه روز بشینین اطلاعات سایت رو بخونین چون تمام اطلاعاتی که برای گرفتن ویزا بدون مشکل لازم دارین ، در سایت توضیح داده شده
یه توصیه ویژه واسه اینکه سریع جواب های مهم رو بگیرین اینه که بهتون توصیه میکنم به یکی از اعضا مثل مدیران سایت پیام خصوصی بدین و شمارشون رو بگیرین و تلفنی مشورت کنین .
درباره عکس همون یه دونه کافیه و دلیل نرسیدن نامه دوم نیستش
نگران نباشین فقط بدونین باید عجله کنین (البته ببخشید نگرانتون کردم )
موفق باشین .

لینک مکاتبات :
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1372
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1305
پاسخ
تشکر کنندگان: mina_s ، sam_hash ، Jav3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان