کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
(2010-04-07 ساعت 09:59)azin نوشته:  سلام، یک راهنمائی می خواستم: اگه بعد از کارنت شدنت و ارسال شدن پرونده به سفارت آنکارا از طرف kcc متوجه یک اشتباه جزئی در نوشتن فرمها بشیم، چیکار کنیم؟ در ارسال مدارک به سفارت انکارا این مورد رو توضیح بدیم یا همون روز مصاحبه قبل از قسم خوردن به افسر بگیم تا در فرمها اصلاح کنیم؟
من با kcc مکاتبه کردم جواب دادن پرونده شما به سفارت ارسال شده با سفارت مکاتبه کردم و از جواب پرینت گرفتم ولی روز مصاحبه قبل از قسم خوردن به آفیسر گفتم می خوام اصلاح کنم بدون دیدن پرینت گفت :"اون خودکار رو بردار و هر جا رو می خوای اصلاح کن". همین. زیاد نگران نباش.
IN GOD WE TRUST
شماره کیس: 2010AS118XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 20/6/2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن: مارس
تاریخ دریافت نامه دوم: فوریه
تاریخ مصاحبه: 18/3/2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 7/5/2010
تاریخ دریافت ویزا: 24/5/2010
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، drkamrani1 ، azin ، kianoush
درود!
از دوستانی که رفتن اونور شنیدم که ترجمه گواهینامه در آمریکا قابل قبوله و احتیاجی به بین المللی کردن اون نیست. میخواستم بدونم این قضیه تا چه حد صحت داره؟ ( با علم به اینکه هر دوی اونها برای مدت کمی اعتبار داره )
سپاس
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-08 ساعت 04:08)drkamrani1 نوشته:  درود!
از دوستانی که رفتن اونور شنیدم که ترجمه گواهینامه در آمریکا قابل قبوله و احتیاجی به بین المللی کردن اون نیست. میخواستم بدونم این قضیه تا چه حد صحت داره؟ ( با علم به اینکه هر دوی اونها برای مدت کمی اعتبار داره )
سپاس

فکر کنم بتونید جوابتون رو توی این تاپیک پیدا کنید:
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1884&page=6
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: drkamrani1
شرمنده من سئوالم رو اینجا هم میذارم چون topicمربوط به خودش چندان رونقی نداره!
"سلام دوستان. یه کم اورژانسی به کمک احتیاج دارم.
من اواخر اردیبهشت مصاحبه دارم و چون این امکان برای من زیاده که بدون FBI Check ویزا بگیرم میخوام از همون دوبی مستقیم برم امریکا برای یکماه.
حالا می خواستم بدونم برای بلیط و هتل چه راهی پیش پام هست.

آیا برای ویزای 45روزه امارات اقدام کنم که بعد از سفر امریکا از طریق همون امارات برگردم؟یا برگشتنم از طریق کشور دیگه ای باشه اشکال نداره؟ در این صورت با وجود داشتن ویزای مهاجرتی امریکا و یا خود گرین کارت باز هم ویزای ترانزیت لازمه؟

آیا میتونم تور بگیرم؟ چون شنیدم اگه من با تور برنگردم اون آژانس هواپیمایی میره تو Black List و به همین خاطر آژانس زیر بار نمیره!

اگر ویزا گرفتم برای گرفتن بلیط امریکا میتونم تو خود دوبی با پول نقد اقذام کنم؟ یعنی مثلا برای 3-2 روز بعدش بلیط گیر بیارم و خیلی هم ضرر نکنم؟
یا بهتره یه بلیط refundable همینجا رزرو کنم و اگه ویزا ندادن cancel کنم؟آیا اگه 4-3 روز قبل از تاریخ بلیط cancel کنم خیلی از پول بلیط به عنوان جریمه برداشته می شه؟"

ممنون از راهنمایی همه دوستان و بازم شرمنده که اینجا پرسیدم
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-07 ساعت 16:16)esmail نوشته:  
(2010-04-07 ساعت 14:59)morteza_2010 نوشته:  سلام و خسته نباشید من خیلی استرس دارم اگر نامه دوم امد چیزی را اشتباه نفرستم
لطفا اگر امکان داره خیلی خلاصه به من بگین در نامه دوم چه مدارک را بفرستم من مجرد هستم و 22 سال دارم و سربازی معاف شدم با تشکر
مرتضي جان استرس شما كاملن طبيعيه ولي نذارين زياد بشه. منم چندين بار مدارك رو چك مي كردم. مدارك لازم:
1- كپي از تمام صفحات پاسپورت
2- ترجمه مدارك تحصيلي (ديپلم و ...)
3- ترجمه شناسنامه و كارت ملي
4- ترجمه كارت معافيت از سربازي
5- مدارك مالي(اسپانسر و اگر ندارين حساب بانكي و سند ملكي)
روز مصاحبه اصل تمامي مدارك بايد همراه تون باشه. هيچ مدركي رو اصلش رو نفرستين مگر ترجمه ها رو. من مدارك مالي و كارت ملي و چند تا چيز ديگه رو كپي فرستادم(منظورم كپي از ترجمه هاست) چون فقط يه نسخه ترجمه ازش داشتم.
راستي سعي كن از آرام بخش هاي گياهي استفاده كني مثل گل گاوزبان و عرق نعنا.
کارت پایان خدمت را از سپاه گرفتم،متاسفانه ترجمه اون هم ارسال کردم،به نظر شما مشکلی پیش نمیاد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
من الان دانشجوم ..۱ ۲ ماه دیگه مصاحبه دارم..چه مدارکی باید ببرم؟؟دیپلم و مدرک پیش دانشگاهی و ریزه نمرات دانشگاه؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-09 ساعت 14:14)emad2213 نوشته:  من الان دانشجوم ..۱ ۲ ماه دیگه مصاحبه دارم..چه مدارکی باید ببرم؟؟دیپلم و مدرک پیش دانشگاهی و ریزه نمرات دانشگاه؟؟

دوست عزیز لطفا تاپیک رو کامل مطالعه کنین تا جوابتون رو پیدا کنین
به سوال شما چندین بار جواب داده شده
ممنون
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin82
كسي هست بگه با والديني كه دست دست مي كنن و تازه دارن 2*2 تا مي كنن چيكار ميشه كرد؟ راهي به ذهنتون ميرسه براي متقاعد كردن؟
براي may مصاحبه دارن! تا كي براي ارسال مدارك وقت هست؟
اي کاش آدمها ميدانستند در انتظار چه هستند،
انسان مي تواند در انتظار همه چيز باشد، از هيچ تا لايتناهي، آري انسان حتي مي تواند در انتظار هيچ باشد، هيچ هيچ
پاسخ
تشکر کنندگان:
این فرم آخر در نامه دوم هم باید آماده کنیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-10 ساعت 01:20)balot نوشته:  این فرم آخر در نامه دوم هم باید آماده کنیم؟
بله ، هر نفر جداگانه بايد پر كنه
اينم فايل قابل تايپ و پرينت ( انكارا) http://mohajersara.com/attachment.php?aid=985
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام، دوستان یک مشورت می خوام: من یک سال پیش کار می کردم، در نتیجه موقع پر کردن فرمهای سری اول نوشتم که دارم کار می کنم، اما یک ماه بعد از ارسال فرمهای سری اول قراردادم تموم شد و تمدید هم نکردم، یعنی یک سال اخیر رو کار نمی کردم، حالا در ارسال مدارک سری دوم این موضوع رو به سفارت بگم؟ یا روز مصاحبه؟ به لحاظ اینکه بهم کلیرنس بخوره یا نه، میگم؟! ممنون از راهنمایی تون!
پاسخ
تشکر کنندگان:
اصلا کار کردن شما براشون مهم نیس اگر ازتون پرسیدن بگید که بیکارید
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: azin
(2010-04-10 ساعت 10:54)azin نوشته:  سلام، دوستان یک مشورت می خوام: من یک سال پیش کار می کردم، در نتیجه موقع پر کردن فرمهای سری اول نوشتم که دارم کار می کنم، اما یک ماه بعد از ارسال فرمهای سری اول قراردادم تموم شد و تمدید هم نکردم، یعنی یک سال اخیر رو کار نمی کردم، حالا در ارسال مدارک سری دوم این موضوع رو به سفارت بگم؟ یا روز مصاحبه؟ به لحاظ اینکه بهم کلیرنس بخوره یا نه، میگم؟! ممنون از راهنمایی تون!

با سلام
احتمال زیاد کلیرنس بخوره مگه اینکه کمی زودتر مدارکتون رو ارسال نمائید و اگه ازتون سوال کردند بگید.
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
پاسخ
تشکر کنندگان: azin
سلام. این سئوالم کوتاهه، لطفا اینو دیگه جواب بدینBig Grin
من نامه دومم امروز اومد و توی قسمتی که گفته چه مدارکی بیارین نوشته I-134 نوترایز شده! این برای بقیه هم بوده یا چیز جدیدی هستش؟!
درضمن من مصاحبه ام ابوظبی هست

ممنون
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام
خیر چیز جدیدی نیست فرمیه که باید اسپانسر پر کنه .
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان