کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
(2010-04-06 ساعت 09:11)niopdc نوشته:  با سلام
من 3 خرداد مصاحبه دارم در ترکیه ولی مدرک پیش دانشگاهیم با کلی دوندگی 5 خرداد حاضر میشه ولی دیپلمم حاضر است
آیا می تونم از آفیسر بخوام که مثلا پیش دانشگاهیم چند روز بعد بهشون بدم مثلا با اختلاف 3 تا 4 روز ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
با تشکر

مصاحبتو يه ماه عقب بنداز خودتو راحت كن
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-06 ساعت 12:43)fidell نوشته:  
(2010-04-06 ساعت 09:11)niopdc نوشته:  با سلام
من 3 خرداد مصاحبه دارم در ترکیه ولی مدرک پیش دانشگاهیم با کلی دوندگی 5 خرداد حاضر میشه ولی دیپلمم حاضر است
آیا می تونم از آفیسر بخوام که مثلا پیش دانشگاهیم چند روز بعد بهشون بدم مثلا با اختلاف 3 تا 4 روز ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
با تشکر

مصاحبتو يه ماه عقب بنداز خودتو راحت كن
نظر من اینه که شما با مدارک موجود مصاحبه برید و روز مصاحبه که کلیر خوردید ان مدرک کسرس رو توی اون برگه ابی تیک خواهد زد و شما وقتی کلیر شدید به همراه مدرک پیش دانشگاهیتون برید ویزا تون رو بگیرید ضمنا شما هم می تونید ترجمه مدرک رو پس از مصاحبه براشون ارسال کنید که لای پرونده تون بزارن البته از مدرک پیش دانشگاهیتون 2 نسخه ترجمه داشته باشید یکی پست و دیدگری در صورت نیاز در زمان دریافت ویزا موفق باشید خیالتون راحت باشه
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: soheilbadami ، Hamid55
تكرار
كسي جواب سئوال منو نداره ؟؟؟؟؟
(2010-04-05 ساعت 14:22)m.memari نوشته:  قابل توجه دوستان يه مطلب و يه سئوال
من از اسپانسرم مدارك را خواستم و ايشان از بانك و محل كار خود نامه آوردند و كپي دبليو توو رو هم بعلاوه آي 134 فرستادند . چون كارمند بودند .
روز مصاحبه بازم هم فرم 1040 رو خواستند ، پس اينكه يه برگه مالياتي كافيه . . . چيه ؟؟؟؟
من هم با اسپانسر محترم تماس گرفتم و ايشان پرسيد كدام صفحه را ارسال كنم .
سئوال من از دوستاني كه فرم 1040 رو ارسال كردند اينه كه كدام صفحه از 1040 كفايت ميكنه .
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
پاسخ
تشکر کنندگان:
معماری عزیز 1040 تشکیل شده از 2صفحه اول که یک گزارش کلی از مشخصات و میزان مالیات شخص ه ست و برگه های که ریز عملکرد شخص هست اگر همه رو برات بفرسته بهتره اما دیدم بعضی با همون 2 برگه اول مصاحبه رفتن . بازم بچه ها نظر بدن
پاسخ
تشکر کنندگان: m.memari
(2010-04-06 ساعت 14:24)adl نوشته:  معماری عزیز 1040 تشکیل شده از 2صفحه اول که یک گزارش کلی از مشخصات و میزان مالیات شخص ه ست و برگه های که ریز عملکرد شخص هست اگر همه رو برات بفرسته بهتره اما دیدم بعضی با همون 2 برگه اول مصاحبه رفتن . بازم بچه ها نظر بدن

منم با همون دو صفحه اول رفتم مصاحبه و ازم قبول كردن
The secret to a rich life is to have more beginnings than endings
پاسخ
تشکر کنندگان:
از دوستانی که کلیر شده اند یا منتظر میباشند چنانچه فرم 9 ماده ای را ایمیل
کردند اگر ممکن باشد کمی راجع ان اطلاع رسانی کنند.

خصوصا 2 بند اخر راجع به هزینه سفر به امریکا! ویا جواز صادرت ؟!
نامه دوباره اسپانسر؟

در ضمن ایا فرمت خاصی باید رعایت شود؟
از کسی در مورد پاسخها ایرادی گرفت اند؟ که مثلا پروسه کلیر به تاخیر بیفتد؟

بسیار ممنون میشوم
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام، یک راهنمائی می خواستم: اگه بعد از کارنت شدنت و ارسال شدن پرونده به سفارت آنکارا از طرف kcc متوجه یک اشتباه جزئی در نوشتن فرمها بشیم، چیکار کنیم؟ در ارسال مدارک به سفارت انکارا این مورد رو توضیح بدیم یا همون روز مصاحبه قبل از قسم خوردن به افسر بگیم تا در فرمها اصلاح کنیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
به کی سی سی مورد اشتباهت رو اعلام کن و جوابیه اونها رو با خودت روز مصاحبه ببر . حتما
پاسخ
تشکر کنندگان: azin
(2010-04-07 ساعت 09:59)azin نوشته:  سلام، یک راهنمائی می خواستم: اگه بعد از کارنت شدنت و ارسال شدن پرونده به سفارت آنکارا از طرف kcc متوجه یک اشتباه جزئی در نوشتن فرمها بشیم، چیکار کنیم؟ در ارسال مدارک به سفارت انکارا این مورد رو توضیح بدیم یا همون روز مصاحبه قبل از قسم خوردن به افسر بگیم تا در فرمها اصلاح کنیم؟
دوست عزيز هر اشتباهي كه هست حتما با كي سي سي مكاتبه كن و جواب رو هم پرينت بگير و با خودت ببر سفارت ، پيگير باش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
پاسخ
تشکر کنندگان: azin ، sh-b
سلام و خسته نباشید من خیلی استرس دارم اگر نامه دوم امد چیزی را اشتباه نفرستم
لطفا اگر امکان داره خیلی خلاصه به من بگین در نامه دوم چه مدارک را بفرستم من مجرد هستم و 22 سال دارم و سربازی معاف شدم با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
قابل توجه دوستاني كه هنوز مصاحبه نرفتن و خيلي هم در باره برگه آبي شنيده اند من به ضميمه برگه آبي خودم رو ارسال مي كنم تا ببينيد كه هيچي نداره .

.jpg   01.JPG (اندازه 451.01 KB / تعداد دانلود: 1,359) -->
.jpg   01.JPG (اندازه 451.01 KB / تعداد دانلود: 1,359)

-->
در سفارت سه برگه وجود دارد
سبز= يعني برو يو پي اس پول بده
آبي = يعني برو توصفحه منتظرين كليرنس
قرمز = كه اميدوارم كسي نگيره

پاسخ
تشکر کنندگان: esmail ، farzad101 ، kianoush ، To USA
(2010-04-07 ساعت 14:59)morteza_2010 نوشته:  سلام و خسته نباشید من خیلی استرس دارم اگر نامه دوم امد چیزی را اشتباه نفرستم
لطفا اگر امکان داره خیلی خلاصه به من بگین در نامه دوم چه مدارک را بفرستم من مجرد هستم و 22 سال دارم و سربازی معاف شدم با تشکر
مرتضي جان استرس شما كاملن طبيعيه ولي نذارين زياد بشه. منم چندين بار مدارك رو چك مي كردم. مدارك لازم:
1- كپي از تمام صفحات پاسپورت
2- ترجمه مدارك تحصيلي (ديپلم و ...)
3- ترجمه شناسنامه و كارت ملي
4- ترجمه كارت معافيت از سربازي
5- مدارك مالي(اسپانسر و اگر ندارين حساب بانكي و سند ملكي)
روز مصاحبه اصل تمامي مدارك بايد همراه تون باشه. هيچ مدركي رو اصلش رو نفرستين مگر ترجمه ها رو. من مدارك مالي و كارت ملي و چند تا چيز ديگه رو كپي فرستادم(منظورم كپي از ترجمه هاست) چون فقط يه نسخه ترجمه ازش داشتم.
راستي سعي كن از آرام بخش هاي گياهي استفاده كني مثل گل گاوزبان و عرق نعنا.
پاسخ
تشکر کنندگان: m.memari ، drkamrani1 ، hasti_banoo ، Eskandari ، kianoush
(2010-04-07 ساعت 14:59)morteza_2010 نوشته:  سلام و خسته نباشید من خیلی استرس دارم اگر نامه دوم امد چیزی را اشتباه نفرستم

در مورد کیس شما:

1- یک کپی و ترجمه کارت ملی
2- یک کپی و ترجمه کارت معافیت از خدمت
3- یک کپی و ترجمه مدرک دیپلم دبیرستان
4- یک کپی و ترجمه مدرک پیش دانشگاهی
5- یک کپی و ترجمه دانشنامه لیسانس یا فوق یا ....
6- یک کپی و ترجمه شناسنامه
7- کپی مدارک ساپورت مالی یا حساب بانکی یا سند ملکی به نامه شما یا وکالت محضری و سند و یا همه با هم
8- کپی تمام صفحات پاسپورت (نیازی به برابر اصل کردن ندارد)
9- کپی گواهی عدم سوء سابقه ( بهتره باشه چون به من به عنوان مدارک اضافه در زمان مصاحبه بر نگردوندن)
10- یک کپی و ترجمه گواهی کار
11- 2 عدد عکس 5x5 ( یه دونم اگه اضافه بذارین توش بد نیس)
12- تکمیل فرم داخل نامه دوم و ارسال با باقی مدارک
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: AVA61 ، kianoush
(2010-04-07 ساعت 16:19)shahin82 نوشته:  

در مورد کیس شما:

7- کپی مدارک ساپورت مالی یا حساب بانکی یا سند ملکی به نامه شما یا وکالت محضری و سند و یا همه با هم
9- کپی گواهی عدم سوء سابقه ( بهتره باشه چون به من به عنوان مدارک اضافه در زمان مصاحبه بر نگردوندن)
ببخشين چندتا نكته:
1- كپي از مدارك به همراه ترجمه هست و نيازي به كپي نداره.
2- سوء پيشينه براي برندگان ايراني لاتري لازم نيست.
Police certificates are not required from Iran or any country on the following list
3- براي كسي كه ديپلم داره گواهي كار لازم نيست. ديپلم 12 ساله و يا به همراه پيش دانشگاهي كافيه.
پاسخ
تشکر کنندگان: morteza_2010 ، shahin82 ، kavoshgarnet ، drkamrani1 ، AVA61 ، Eskandari ، kianoush
(2010-04-07 ساعت 16:40)esmail نوشته:  
(2010-04-07 ساعت 16:19)shahin82 نوشته:  

در مورد کیس شما:

ببخشين چندتا نكته:
1- كپي از مدارك به همراه ترجمه هست و نيازي به كپي نداره.
2- سوء پيشينه براي برندگان ايراني لاتري لازم نيست.
Police certificates are not required from Iran or any country on the following list
3- براي كسي كه ديپلم داره گواهي كار لازم نيست. ديپلم 12 ساله و يا به همراه پيش دانشگاهي كافيه.

درسته. چون به من بر نگردوندن عدم سوء سابقه رو نتیجه گرفتم بهتره که ارسال بشه. بقیه رو هم نگفتم چون دوستمون اطلاعات دقیق نداده بودن از خودشون ولی نکات شما کاملا درسته. به نظرم هر کاری که ممکن باشه مدت کلیرنس رو کم کنه بهتره انجام داد.
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: esmail

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان