موضوعها: 7
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-14 ساعت 11:52)pjfreeboy نوشته: سلام دوستان من دیروز مدارکمو فرستادم و طبق گفته خودشون آخرین مدرک تحصیلی یعنی فقط فوق دیپلمم رو فرستادم
ایا مشکلی پیش میاد؟ =(
با سلام
داشتن تمامی مدارک در آینده خیلی بدردتون می خوره مخصوصا در آمریکا .
موفق باشی
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
موضوعها: 0
رتبه:
3
1 تشکر در 1 ارسال
من تمام مدارک و ریز نمرات فوق و دوره لیسانسمو ترجمه کردم ودارمشون، برای سفارت فقط آخرین مدرکم رو فرستادم، ایا مشکلی پیش میاد؟ برای مصاحبه همرو می برم.
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
با توجه به ترجمه ای که یکی از دوستان انجان دادن میشه مدارک رو آماده کرد.پس فرم دوم فقط حاوی اطلاعات هست درسته؟
موضوعها: 1
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام.
یه مساله واسم پیش اومده گفتم شاید شما تجربه مشابهی داشته باشید و بتونید راهنمایی کنید.
یه ایمیل واسه خانمم اومده و از FBI هست ظاهرا.توی اون نوشته خانمم پول به حساب یه تروریست ریخته!!!!اما خانمم توی ایمیل اسم مستعار داره.ایمیل البته حاوی یک فایل ضمیمه بوده که این توضیحاتو داده.سوالم اینه که سرکاریه این جریان یا چیز دیگست؟ممنون میشم از راهنماییتون
- On Fri, 4/9/10, Federal Bureau Of Invesigation <antiterroristcrimesdiv@fbi.gov> wrote:
From: Federal Bureau Of Invesigation <antiterroristcrimesdiv@fbi.gov>
Subject: WARNING FROM FBI
To:
Date: Friday, April 9, 2010, 5:32 AM
View letter attached and contact Mr. Peter Anderson of the Anti Graft Department of Economic and Financial Crimes.
You are warned!
Faithfully Yours
FBI Director
Phone: 206-338-3564
Federal Bureau Of Investigation.
FBI-Washington Field Office
601 4th Street, NW
Washington, DC 20535
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی
موضوعها: 14
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
این نامه از اف بی آی آمده و بهتره با خود آنجا مکاتبه و ابهام زدایی کنید.
البته لازم است اصل و تمام ایمیل بررسی تا موضوع کاملا روشن شود.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-14 ساعت 21:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-14 ساعت 21:48 توسط esmail.)
Mr. Peter Anderson
این آقا همچین سمتی تو اف بی آی نداره!!
همچین اداره ای در اف بی آی موجود نیس! دارم مطمئن می شم سرکاریه شدید.
پیداش کردم. این اسپم هستش و توی سایت هم بهش اشاره شده. این اسپم به اسم اف بی آی میاد:
Spam email with subject as FBI Official Warning.
29 Sep 2009 ... of the Anti Graft Department of Economic and Financial Crimes Commission (E.F.C.C.) ...
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا. دیدین پیدا کردم.
آقا خیالت تخت تخت باشه. این اسپمه و سرکاری هستش.
مطمئن باشین اگه بخوان وارنینگ بدن قطعن به اسم می دن و نه چیز دیگه ای.
موضوعها: 2
رتبه:
97
5 تشکر در 0 ارسال
اکثر این ایمیل هامنتظر پاسخ یا واکنش از طرف شما هستند، تا بر مبنای اون بعداً مطالبات دیگری داشته باشن. مثلا اطلاعات محرمانه ای مثل سوشال سکیوریتی، شماره کارت اعتباری و .. ( فکر نکین که شما سوشال سکیوریتی ندارید، این ایمیلها کلی فرستاده میشه).
بعضی از attachment ها هم ویروسی هستند و کامپیوتر شما رو آلوده به نرم افزارهاای مثل keylogger ها یا تروجان هایی می کنند که برای سرقت اطلاعات ازشون استفاده میشه.
مطمئن باشید به علت ایمن نبودن ایمیل، ادارات دولتی هیچوقت از طریق ایمیل با شما تماس نمی گیرند. این موارد اگر واقعا هم وجود داشته باشه کتباً و از طریق پست رسمی فرستاده میشه.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-14 ساعت 21:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-14 ساعت 21:59 توسط esmail.)
29 Sep 2009 ... Beware of Spam emails, received below email message with subject as FBI Official Warning. You can easily find this as a Spam email from ...
ANTI-TERRORIST AND MONETARY CRIMES DIVISION
FBI HEADQUARTERS IN WASHINGTON, D.C.
Federal Bureau Of Investigation.
FBI-Washington Field Office
601 4th Street, NW
Washington, DC 20535
Email: robertmueller_fbi@w.cn
ATTENTION: Fund Beneficiary,
OFFICIAL WARNING FROM THE FBI FOREIGN REMITTANCE/TELEGRAPHIC DEPT.:
It has been discovered that your inheritance/winning/check compensation FUND was about being transferred to an unknown account under your name. This attempt was perpetrated by someone who claims to be working for you, and that you have given him due authority to have the FUND moved to the new account.
The Federal Bureau of Investigation (F.B.I.) waded in after being alerted by the supposed bank. We investigated and found that there is a possible money laundering activity in play. The FUND (US$12,000,000.00) was found to be deposited in a top bank in America in your name pending your consent to have it transferred to the new account. It was further revealed that initial FUND transfer originated from Nigeria to England and now here in a Bank in USA. These transfers did not follow due process in line with the international FUND transfer rules and regulation.
We advice you to contact us immediately, as the funds have been stopped and are being held in our custody, until you are able to provide us with a Diplomatic Immunity Seal of Transfer (DIST) document within 3 days from the Country that authorized the transfer to certify that the funds that you are about to receive are terrorist/drug free or we shall have cause to impound the payment and subsequent prosecution. We shall release the funds to you immediately we receive this legal document and make sure that you get your payment without any further delay.
Be informed that FAILURE to have this cleared out or If you fail to provide the Documents to us, we will charge you and take appropriate action against you for not proving the legality of the funds. We will not hesitate to visit the full weight of the law upon you if you do not clear this fund.
Finally, you are expected to have the CLEARANCE DOCUMENT obtain from where the FUND originated from to have you and your fund cleared. Only then shall we release your FUND as clean money devoid of any illegality, and you will be free of any involvement. To this end, you are to contact Mr. Spencer Lulu of the Anti Graft Department of Economic and Financial Crimes Commission (E.F.C.C.) Nigeria and have the DIPLOMATIC IMMUNITY SEAL of TRANSFER (DIST) CLEARANCE DOCUMENT obtained. Contact us now for further clarification.
Note that you have 72hours to obtain this crucial Documentation. This has to be cleared! You are warned!
Faithfully Yours
Robert Mueller III
FBI Director
601 4th Street, NW
Washington, DC 20535
ختم کلام این که دایرکتور اف بی آی الان این آقاست
Robert Swan Mueller
و اسپمهایی حتی به اسم ایشون هست ولی تو اسپمی که برای شما اومده حتی اسم یارو رو اشتباه زدن!!!!!!!
موضوعها: 14
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
قضیه به این سادگیها نیست که یک ایمیل ناقص در سایت منتشر کنید و دوستان سردرگم شوند.
من شدیدا اعتقاد دارم که وقتی سایتی یا ایمیلی به .gov ختم شود نمیتواند جعلی باشد. مگر اینکه بعد از gov پسوند دیگری باشد که ایشان به این صورت کپی کرده اند "<fbi.gov@....."
مگر اینکه این دوست گرامی آدرس را از قسمت فرستنده کپی نکرده باشد و از متن ایمیل کپی کرده باشد. که در این صورت انتشار اطلاعات گمراه کننده خواهد بود.
در غیر این صورت ما باید بسیار نگران باشیم که اسپم از سایتهای دولتی هم منتشر میشود!!
دوست گرامی در صورت امکان آدرس صحیح فرستنده را در اینجا کپی فرمایید تا قضیه روشن شود.
البته صد درصد این ایمیل اسپم است ولی من اعتقاد دارم آدرس اشتباه کپی شده است و از آدرس فرستنده نیست.