کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
سلام سوالی داشتم لطفا راهنمایی کنید:
من مدرک پیش دانشگاهیم حدود 10 روز بعد از روز مصاحبه ام آماده میشه تمام سعیمم کردم به روز مصاحبه برسانم ولی نشد حتی ایمیل زدم سفارت آنکارا تا تاریخ مصاحبه ام رو یکماه عقب بندازم ولی قبول نکردند حالا
آیا از officer می توانم بخواهم به من مهلت بده مدرک پیش دانشگاهیم براشون ببرم ؟

شماره کیس : 2010AS00015XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 28
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 7
تاریخ کارنت شدن کیس: april 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:april 2010
تاریخ مصاحبه:may 2010
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-16 ساعت 11:12)Hojjat نوشته:  
(2010-04-16 ساعت 10:04)SamiraN نوشته:  
(2010-04-16 ساعت 09:44)drkamrani1 نوشته:  دوستان و مدیران گرامی، مثل همیشه وارد سایت میشم ولی وقتی میخوام تو موضوعی مشترک بشم این پیغام رو میده. مشکل چیه؟
کد تأیید هویت اشتباه است. آیا شما به درستی این فرایند را انجام داده اید؟ لطفاً بازگردید و مجدداً تلاش کنید.
وقتی مجددا هم سعی میکنم فایده ای نداره.

من هم همین مشکل را دارم. نمیدونم اشکال از چیه؟

مشکل فنی در سایت بود که رفع شد.
آقای حجت
میشه دوباره اونو چک کنید؟
من هنوز همون پیغام رو دریافت میکنم و نمیتونم در هیچ انجمنی مشترک شوم.
شماره کیس: 2010AS00020xxx
تاریخ نامه قبولی: Jul 2009
کنسولگری: Kuala Lumpur
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:July 2010Big Grin
تاریخ مصاحبه: July 2010
تاریخ دریافت ویزا: فرداش!Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان. یه سوال دارم و ممنون میشم اگر از دوستان اطلاعی داره به من جواب بده. من برنده لاتاری 2010 هستم. من بچه کوچکم متولد کانادا است و پاس کانادائی هم داره. اما ما خودمون فقط ملییت ایرونی داریم و اقامت کانادا را هم نداریم. آیا به بچه کوچکم هم گرین کارت تعلق می گیره.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-16 ساعت 15:32)niopdc نوشته:  سلام سوالی داشتم لطفا راهنمایی کنید:
من مدرک پیش دانشگاهیم حدود 10 روز بعد از روز مصاحبه ام آماده میشه تمام سعیمم کردم به روز مصاحبه برسانم ولی نشد حتی ایمیل زدم سفارت آنکارا تا تاریخ مصاحبه ام رو یکماه عقب بندازم ولی قبول نکردند حالا
آیا از officer می توانم بخواهم به من مهلت بده مدرک پیش دانشگاهیم براشون ببرم ؟

شماره کیس : 2010AS00015XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 28
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 7
تاریخ کارنت شدن کیس: april 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:april 2010
تاریخ مصاحبه:may 2010
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
در هر صورت به جز امیدوار بودن کار دیگه ای نمی شه کرد. ایشالا که قبول میکنن و با برگه آبی برمیگردین و . مدرکتون رو می برین . امیدوار باشید و مثبت بیاندیشید
IN GOD WE TRUST
شماره کیس: 2010AS118XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 20/6/2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن: مارس
تاریخ دریافت نامه دوم: فوریه
تاریخ مصاحبه: 18/3/2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 7/5/2010
تاریخ دریافت ویزا: 24/5/2010
پاسخ
تشکر کنندگان: m.memari
دوست خوبم،

صريحا بهت بگم كه خيالت راحت باشه كه به بچه ات هم تعلق مي گيره.

اگه به دستورالعمل ثبت نام Lottery سال 2010، صفحه 6، پاسخ سوال 1 در قسمت سوال هاي متداول (Frequently Asked Questions) مراجعه كني مي بيني كه در آخرين جمله پاراگراف 2 پاسخ سوال 1 نوشته:

In a similar manner, a minor dependent child can be “charged” to a parent’s country of birth.

يعني، به شيوه اي مشابه، وابسته صغير مي تواند جزو سهميه كشور محل تولد والدين به حساب آيد.

اين عملي مييي شه.... من مييي دووونم...

(2010-04-16 ساعت 22:01)گاتا نوشته:  سلام به همه دوستان. یه سوال دارم و ممنون میشم اگر از دوستان اطلاعی داره به من جواب بده. من برنده لاتاری 2010 هستم. من بچه کوچکم متولد کانادا است و پاس کانادائی هم داره. اما ما خودمون فقط ملییت ایرونی داریم و اقامت کانادا را هم نداریم. آیا به بچه کوچکم هم گرین کارت تعلق می گیره.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، soheilbadami ، Jav3
(2010-04-16 ساعت 23:43)Ashkan78 نوشته:  دوست خوبم،

صريحا بهت بگم كه خيالت راحت باشه كه به بچه ات هم تعلق مي گيره.

اگه به دستورالعمل ثبت نام Lottery سال 2010، صفحه 6، پاسخ سوال 1 در قسمت سوال هاي متداول (Frequently Asked Questions) مراجعه كني مي بيني كه در آخرين جمله پاراگراف 2 پاسخ سوال 1 نوشته:

a similar manner, a minor dependent child can be “charged” to a parent’s country of birth.

يعني، به شيوه اي مشابه، وابسته صغير مي تواند جزو سهميه كشور محل تولد والدين به حساب آيد.

اين عملي مييي شه.... من مييي دووونم...

(2010-04-16 ساعت 22:01)گاتا نوشته:  سلام به همه دوستان. یه سوال دارم و ممنون میشم اگر از دوستان اطلاعی داره به من جواب بده. من برنده لاتاری 2010 هستم. من بچه کوچکم متولد کانادا است و پاس کانادائی هم داره. اما ما خودمون فقط ملییت ایرونی داریم و اقامت کانادا را هم نداریم. آیا به بچه کوچکم هم گرین کارت تعلق می گیره.

بسیار ممنونم اشکان از اطلاعات خوب و کاملت.
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78

به بچه تون گرین کارت تعلق میگیره فقط زمانی که بخواد سیتیزن بشه اگه دوست داشته باشه میتونه پاس کانادائی رو پس بده و پاس آمریکائی بگیره.
دیگه اون بستگی به تصمیم خودش و شما داره که انتخاب کنید کدوم تابعیت رو میخواد نگه داره.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b ، Ashkan78 ، R.F ، shahin82 ، Jav3 ، گاتا
سلام بچه ها. 2 سوال .
1-تو بعضی صفحه های تاپیک مربوطه در سال 2009 بعضی بچه ها نوشته بودن پاسپورت ترجمه رسمی می خواد( دارای مهر برجسته باشه که کپی برابر اصل است ) آیا این صحت داره؟
2- با داشتن اسپانسر آیا باز هم به سند مالکیت و پرینت حساب بانکی نیاز هست؟

ممنون میشم راهنمایی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
جواب هر دو سوال شما خیر است
من کپی پاسپورت را برای سفارت فرستادم انها روز مصاحبه بهم پس دادن لازم نیست اگر هم نگرانید یه کپی بفرستید انها روز مصاحبه اصل پاسپورت را از شما می گیرن
2.انجا لازم نیست اما اگر ببری بد میست دلیلش اینکه من نبردم کنسول گفت در امد اسپانسرت کمه بیار تا ویزات را بدم خلاصه علی ماند و حوضش برا اینکه برا شما این اتفاق نیفته سند را همراه با ترجمه ببر
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، mina_s
(2010-04-17 ساعت 08:38)mina_s نوشته:  سلام بچه ها. 2 سوال .
1-تو بعضی صفحه های تاپیک مربوطه در سال 2009 بعضی بچه ها نوشته بودن پاسپورت ترجمه رسمی می خواد( دارای مهر برجسته باشه که کپی برابر اصل است ) آیا این صحت داره؟
2- با داشتن اسپانسر آیا باز هم به سند مالکیت و پرینت حساب بانکی نیاز هست؟

ممنون میشم راهنمایی کنید
کپی پاسپورت کافی هست از تمام صفحات از ما گرفتن
اگر سعی کنی تمام مدارک اسپانسر رو کامل بیری نیازی به هیچ یک از موارد که گفتی نیست
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، mina_s
(2010-04-17 ساعت 00:13)laili نوشته:  

به بچه تون گرین کارت تعلق میگیره فقط زمانی که بخواد سیتیزن بشه اگه دوست داشته باشه میتونه پاس کانادائی رو پس بده و پاس آمریکائی بگیره.
دیگه اون بستگی به تصمیم خودش و شما داره که انتخاب کنید کدوم تابعیت رو میخواد نگه داره.

مگه نمیتونه هر ۲ ملیت را داشته باشه؟ یکی از دوستان ما در همین شرایط بود و الان هم هر ۲ پس هم کانادایی هم آمریکایی و هم ایرانی داره.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-17 ساعت 11:54)payman R نوشته:  

مگه نمیتونه هر ۲ ملیت را داشته باشه؟ یکی از دوستان ما در همین شرایط بود و الان هم هر ۲ پس هم کانادایی هم آمریکایی و هم ایرانی داره.

شما مطمئنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من شنیدم هر کسی فقط میتونه دو تا ملیت داشته باشه و در صورت خواستن ملیت سوم باید یکی از اونها رو پس بده.
پاس ایرانی رو که نمیشه پس داد و فقط میتونه یک پاس دیگه داشته باشه.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-17 ساعت 12:02)laili نوشته:  
(2010-04-17 ساعت 11:54)payman R نوشته:  

شما مطمئنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من شنیدم هر کسی فقط میتونه دو تا ملیت داشته باشه و در صورت خواستن ملیت سوم باید یکی از اونها رو پس بده.
پاس ایرانی رو که نمیشه پس داد و فقط میتونه یک پاس دیگه داشته باشه.

بله من مطمئن هستم.
این دوستمون ۲ تا فرزند داره که در امریکا متولد شدن . ۳ هفته پیش هم پس کانادایی شون را گرفتن و الان هم ایران هستن. ۱۰۰% مطمئن هستم. من کس دیگه ای هم میشناسم که ۳ ملیتی هاست.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، گاتا
بچه ها با سلام من يك سوال داشتم
اعتبار پاس من تموم شده بود ومن براي گرفتن پاس جديدم اقدام كردم وحالا پاس جديدم رو گرفتم سوالم اينه كه شماره پاسي كه تو فرمهاي اول دادم (پاس قديمم)اعلام كردم با شماره پاس فعليم تفاوت داره آيا نيازه كه مجدد به kcc شماره پاس جديد رو اعلام كنم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
من مطمئنم که این کار غیر قانونیه.........و اگه یکی از دولتها متوجه بشه حتما براشون درد سر ایجاد میشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان