کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
سلام به همه دوستان
ببخشید یه سوال؟من تمام ایمیلهایی که به kcc زدم توسط داداشم و با ایمیل خودش با اسم خودش و فامیلی بوده من الان کارنت شدم میخوام ایمیل بزنم اشکالی نداره با ایمیل خودم ساعت وروز مصاحبه رو بپرسم ؟بعد دردسر نمیشه؟لطفا راهنمایی کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-15 ساعت 14:20)انرژی نوشته:  سلام به همه دوستان
ببخشید یه سوال؟من تمام ایمیلهایی که به kcc زدم توسط داداشم و با ایمیل خودش با اسم خودش و فامیلی بوده من الان کارنت شدم میخوام ایمیل بزنم اشکالی نداره با ایمیل خودم ساعت وروز مصاحبه رو بپرسم ؟بعد دردسر نمیشه؟لطفا راهنمایی کنید.

مشکلی ایجاد نمیشه. مهم اطلاعات خودتون هست که در ایمیل وارد میکنید.
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-15 ساعت 14:20)انرژی نوشته:  سلام به همه دوستان

چطور ممکنه همچین چیزی؟
KCC اطلاعات هر کیسی رو فقط در صورتی که با مشخصات کامل همون شخص ایمیل بزنین در اختیار می گذاره!
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

پاسخ
تشکر کنندگان:
چون هر وقت ایمیل میزده اسم کامل من رو با case no. و بقیه مشخصات میزده حتی یکبار هم که تلفن زده گفته من برادرش هستم و جواب گرفته؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان و مدیران گرامی، مثل همیشه وارد سایت میشم ولی وقتی میخوام تو موضوعی مشترک بشم این پیغام رو میده. مشکل چیه؟
کد تأیید هویت اشتباه است. آیا شما به درستی این فرایند را انجام داده اید؟ لطفاً بازگردید و مجدداً تلاش کنید.
وقتی مجددا هم سعی میکنم فایده ای نداره.
پاسخ
تشکر کنندگان: SamiraN
(2010-04-16 ساعت 09:44)drkamrani1 نوشته:  دوستان و مدیران گرامی، مثل همیشه وارد سایت میشم ولی وقتی میخوام تو موضوعی مشترک بشم این پیغام رو میده. مشکل چیه؟
کد تأیید هویت اشتباه است. آیا شما به درستی این فرایند را انجام داده اید؟ لطفاً بازگردید و مجدداً تلاش کنید.

من هم همین مشکل را دارم. نمیدونم اشکال از چیه؟
شماره کیس: 2010AS00020xxx
تاریخ نامه قبولی: Jul 2009
کنسولگری: Kuala Lumpur
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:July 2010Big Grin
تاریخ مصاحبه: July 2010
تاریخ دریافت ویزا: فرداش!Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: drkamrani1
سلام بچه ها . آیا لازمه به سفارت هم email بزنیم. kcc به من email داده، تاریخ مصاحبه ام هم اردیبهشته. آیا از قبل باید با سفارت در انکارا هماهنگ کنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-16 ساعت 10:17)mina_s نوشته:  سلام بچه ها . آیا لازمه به سفارت هم email بزنیم. kcc به من email داده، تاریخ مصاحبه ام هم اردیبهشته. آیا از قبل باید با سفارت در انکارا هماهنگ کنم؟

مینا جان چون هم ایمیل از kcc گرفتی هم تو جدول خود سفارت آنکارا شماره شما و تاریخ مصاحبت هست,اصولا دیگه نیازی نیست. شما فقط اگه پاکت دومت نیمد و از طریق ایمیل دریافتش کردی , برگه ای که توش ساعت و تاریخ مصاحبت هست رو پرینت میگیری و همراهت روز مصاحبه می بری.
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: laili ، kavoshgarnet ، mina_s
(2010-04-16 ساعت 10:04)SamiraN نوشته:  
(2010-04-16 ساعت 09:44)drkamrani1 نوشته:  دوستان و مدیران گرامی، مثل همیشه وارد سایت میشم ولی وقتی میخوام تو موضوعی مشترک بشم این پیغام رو میده. مشکل چیه؟

من هم همین مشکل را دارم. نمیدونم اشکال از چیه؟

مشکل فنی در سایت بود که رفع شد.
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، SamiraN ، m.memari ، drkamrani1
سلام 2 تا سوال داشتم خوشحال میشم راهنمایی کنید:
1.من قبلا اسبانسرم i134 بر کرده و حقوق 2008 توش قید کرده والان اگه برگه مالیاتی 2009 داشته باشه لازمه دوبارهi134 هم با توجه به حقوق 2009 دوباره بر شه یا همون قبلی کفایت میکنه؟
2.کسی i134 که تاریخ انقضا بعد از می باشه بیدا کرد؟ یا اطلاعاتی در این مورد گرفت؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-16 ساعت 10:23)R.F نوشته:  
(2010-04-16 ساعت 10:17)mina_s نوشته:  سلام بچه ها . آیا لازمه به سفارت هم email بزنیم. kcc به من email داده، تاریخ مصاحبه ام هم اردیبهشته. آیا از قبل باید با سفارت در انکارا هماهنگ کنم؟

مینا جان چون هم ایمیل از kcc گرفتی هم تو جدول خود سفارت آنکارا شماره شما و تاریخ مصاحبت هست,اصولا دیگه نیازی نیست. شما فقط اگه پاکت دومت نیمد و از طریق ایمیل دریافتش کردی , برگه ای که توش ساعت و تاریخ مصاحبت هست رو پرینت میگیری و همراهت روز مصاحبه می بری.

ببین kcc فقط بهم زده که در فلان تاریخ نامه دوم رو فرستادیم و در فلان تاریخ مصاحبه داری. ولی فایلی برام attach نکرده. میتونم ایمیل خالیشو که فقط تاریخ مصاحبه داره پرینت بگیرم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78
(2010-04-16 ساعت 12:34)mina_s نوشته:  
(2010-04-16 ساعت 10:23)R.F نوشته:  

ببین kcc فقط بهم زده که در فلان تاریخ نامه دوم رو فرستادیم و در فلان تاریخ مصاحبه داری. ولی فایلی برام attach نکرده. میتونم ایمیل خالیشو که فقط تاریخ مصاحبه داره پرینت بگیرم؟

گمان نمی‌کنم پرینت لازم باشه من که نبرده بودم. کسانی که آورده بودند هم که اصلا لازم نشد. چون نگهبان جلوی در ورودی نوبتها رو از روی دفتر خودش چک می‌کنه و با پاسپورت مطابقت می‌ده.
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F ، mina_s
فكر مي كنم منظورش از فلان تاريخ براي مصاحبه، يه تاريخي بوده كه بالاي يك ماه مونده تا سر برسه. شما در حالي مي تونيد نامه دوم رو روي E-Mail درخواست كنيد كه كمتر از يك ماه تا تاريخ مصاحبه تون مونده باشه.

ضمنا، خدا رو چه ديديد؟ شايد اصلا نامه تون تا اون موقع با پست معمولي رسيد.
دو مورد هم من ديدم (يكي ابوظبي و يكي آنكارا) كه طرف اصلا نامه دومش رو نگرفت (چون به موقع E-Mail نزد). نفر ابوظبي با مدارك كامل و Print همون E-Mail كه شما هم گرفتي رفت مصاحبه و كارش انجام شد. نفر آنكارا هم فقط توسط ساير برو بچ در جريان قرار گرفت كه كپي مدارك رو كجا بايد بفرسته. مداركش رو فرستاد و اونم قضيه اش با Prnit همون E-Mail كه شما هم گرفتي حل شد.

(2010-04-16 ساعت 12:34)mina_s نوشته:  ببین kcc فقط بهم زده که در فلان تاریخ نامه دوم رو فرستادیم و در فلان تاریخ مصاحبه داری. ولی فایلی برام attach نکرده. میتونم ایمیل خالیشو که فقط تاریخ مصاحبه داره پرینت بگیرم؟
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، mina_s

بد نیست که تاییدیه بگیری و در این صورت احتمالا ضمیمه هم برات ارسال بشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: mina_s
(2010-04-16 ساعت 12:47)Ashkan78 نوشته:  فكر مي كنم منظورش از فلان تاريخ براي مصاحبه، يه تاريخي بوده كه بالاي يك ماه مونده تا سر برسه. شما در حالي مي تونيد نامه دوم رو روي E-Mail درخواست كنيد كه كمتر از يك ماه تا تاريخ مصاحبه تون مونده باشه.

ضمنا، خدا رو چه ديديد؟ شايد اصلا نامه تون تا اون موقع با پست معمولي رسيد.
دو مورد هم من ديدم (يكي ابوظبي و يكي آنكارا) كه طرف اصلا نامه دومش رو نگرفت (چون به موقع E-Mail نزد). نفر ابوظبي با مدارك كامل و Print همون E-Mail كه مما هم گرفتي رفت مصاحبه و كارش انجام شد. نفر انكارا هم فقط توسط ساير برو بچ در جريان قرار گرفت كه كپي مدارك رو كجا بايد بفرسته. مداركش رو فرستاد و اونم قضيه اش حل شد.

(2010-04-16 ساعت 12:34)mina_s نوشته:  ببین kcc فقط بهم زده که در فلان تاریخ نامه دوم رو فرستادیم و در فلان تاریخ مصاحبه داری. ولی فایلی برام attach نکرده. میتونم ایمیل خالیشو که فقط تاریخ مصاحبه داره پرینت بگیرم؟

ممنون. بله من 1 ماه چند روز به مصاحبه ام مونده.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان