کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
ما همیشه از دفتر اصلی امارات بلیت میگرفتیم ولی بعد فهمیدیم که نرخ آژانسها پایین تره البته نمیدونستم رو همون نرخ هم دوباره میشه چونه زد، من حدود ۱ ماه پیش برای آگوست بلیت رزرو کردم (البته بازم نتونستم رو ارزون ترین نرخ بلیت پیدا کنم) ولی دیروز که زنگ زدم برای تغییر تاریخ گفت که پرواز کلا پر شده و حتما همون بلیت را از دست نده. در ضمن بلیت ۱۳۷۰۰۰۰ امارات با luftansa میشد ۲۴۰۰۰۰۰. پس دوستانی که میخوان آخر تابستون برن مخصوصن آگوست باید از حالا بلیت بگیرن،چون تو اون تاریخ هرکی که به اینجا اومده میخاد برگرده ،به همین علت بلیت به راحتی گیر نمیاد.در ضمن کسانی که میخوان تو low season برن من شنیدم اگر از اینجا تا دوبی یا اروپا را با ایران ایر برن و ادامه مسیر را با یکی از ایر لاین های آمریکایی برن، میتونن بلیت خیلی ارزون تری بگیرن.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

پاسخ
تشکر کنندگان: Jav3 ، Eskandari ، ساشا ، kianoush ، honareirani ، neli-basi
دوستان سلام
من تیرماه تو دبی مصاحبه دارم میخوام بدونم من چه طوری میتونم ویزا واسه دبی بگیرم به همراه بلیط رفت و برگشت
البته نمیدونم اگه با تور برم ارزونتره یا یدون تور .اما یه نکته وجود داره احتمالا جایی واسه اقامت دارم.
به نظرتون چه کار کنم.
یه سوال دیگه ایا با احتساب هزینه ویزا واسه دبی اگه با هواپییما بخواهیم بریم انکارا تفاوت هزینه دبی با انکارا چقدر میشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-28 ساعت 13:05)انرژی نوشته:  دوستان سلام
من تیرماه تو دبی مصاحبه دارم میخوام بدونم من چه طوری میتونم ویزا واسه دبی بگیرم به همراه بلیط رفت و برگشت
البته نمیدونم اگه با تور برم ارزونتره یا یدون تور .اما یه نکته وجود داره احتمالا جایی واسه اقامت دارم.
به نظرتون چه کار کنم.
یه سوال دیگه ایا با احتساب هزینه ویزا واسه دبی اگه با هواپییما بخواهیم بریم انکارا تفاوت هزینه دبی با انکارا چقدر میشه؟

بسیاری از آژانسها با گرفتن مبلغی حدود 80-70هزار تومان براتون ویزا می گیرن. بلیط رو هم از همون آژانس می تونین بخرین.
کلا با تور به نظر به صرفه تر میاد تا اینکه آدم خودش جدا جدا بگیره. ولی خوب اگه اونجا جا دارین برین آژانس ببینین بلیط و ویزا چقدر در میاد بعد با قیمت تور مقایسه کنید.
موفق باشید
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-27 ساعت 00:32)sam_hash نوشته:  
(2010-04-26 ساعت 22:15)farshidkhalafi نوشته:  KLM

قیمت نسبتا مناسب با توقف در هلند تا سیاتل؛دیترویت،مینیاپولیس( نیاز به ویزای ترانزیت) آدرس : تهران - خیابان ولیعصر - روبروی پارک ملت - برج سایه - طیقه ی 12 تلفن : 22044757

من امروز زنگ زدم به دفتر KLM گفتم اگه ویزای مهاجرتی امریکا تو پاسپورتت داشته باشی ویزای ترانزیت می خوای؟ گفت نه!

این قضیه خیلی برای من حیاتی هستش! لطفا اگه کسی اطلاعات بیشتری داره راهنمایی کنه

ممنون
یکی از آزانسها به من هم همین رو گفت
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من بلیطم رو دیروز گرفتم و یکطرفه هم هست...
آزانس ها واسه سود خودشون میگن دو طرفه لازمه.با نوع ویزای ما میشه یکطرفه گرفت.اگر قصد برگشت زیر 1 سال رو ندارید بیخود هزینه اضافه نکنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: Eskandari ، farzad24 ، m.memari
(2010-04-28 ساعت 06:46)drkamrani1 نوشته:  
(2010-04-28 ساعت 01:33)maryam5 نوشته:  
(2010-04-27 ساعت 23:55)drkamrani1 نوشته:  دوستان من از دفتر اصلی هواپیمایی امارات قیمت بلیت رو سوال کردم گفتند 1332600 تومان بعد به آژانس طاها گشت زنگ زدم گفت 1320000 تومان در یک تاریخ و به یک مقصد. و من هم از همین آژانس طاها گشت بلیت رو تهیه کردم.
کاش زودتر گفته بودید چون آژانس مارون تور خیلی ارزون میده من با قیمت 1295000 از آژانس مارون تور تهیه کردم زمانی که خود امارات قیمت 1350000 تومان را داده بود و آژانس مارون تور قیمت 1333000 تومان را داد و لی با تخفیف شد 1295000 تومان
مریم خانم یعنی شما چونه زدید و اونا قبول کردن 38 هزار تومان تخفیف بدن؟ خیلی عجیبه؟ پس لطف کنید آدرس و شماره تلفن این آژانس رو بدید تا لااقل دوستان دیگه بتونن استفاده کنن.
کسی میدونه این تفاوت قیمتها برای چیه؟
من از آزانس پرسیدم گفت دفتر امارات یک نرخی به ما میده و ما می تونیم از حق کمسیون خودمون برای مشتری تخفیف بدیم در عوض اینجوری مشتری بیشتری براشون جمع میشه و سود بیشتری هم میکنند اینم شماره مارون تور 2-88601471 و 88034577 با خانم ره پیما یا آقای انوشه صحبت کنید بگید از بچه های مهاجرسرا هستید تا تخفیف بگیرید
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_gh ، drkamrani1 ، adl ، payman R
(2010-04-28 ساعت 16:42)farnaz1668 نوشته:  سلام دوستان
من بلیطم رو دیروز گرفتم و یکطرفه هم هست...
آزانس ها واسه سود خودشون میگن دو طرفه لازمه.با نوع ویزای ما میشه یکطرفه گرفت.اگر قصد برگشت زیر 1 سال رو ندارید بیخود هزینه اضافه نکنید.

ممکنه اسم یا تلفن ازانس رو لطف کنن
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان:
آژانسی هم که من ازشون بلیط گرفتم گفت یکطرفه میتونی بلیط بگیری وقتی گفتم دفتر اصلی امارات گفته نمیشه تماس گرفت و گفت بله درست ما خبر نداشتیم بازم اگر کسی فکر میکنه میشه با خود دفاتر اصلی تماس بگیره اونها همه در جریان هستند
Tongue نامه تمام
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من الان آنکارا هستم و 1 ساعت پیش مطب دکتر اونگان بودم و برای تشکیل پرونده پاسپورت گرفت و چون امضا نداشت گفت امضا کن داخل پاسپورت، من هم گیج شده بودم و امضای ایرانیم رو کردم(با امضای فرمهای سفارتم فرق میکنه
) فکر میکنید مشکلی پیش میاد =( !؟ اون فرم اونگان رو هم به خاطر عدم مغایرت دوباره همون امضای پاسم رو کردم!؟
کمک کنید لطفا =(
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-29 ساعت 15:21)pjfreeboy نوشته:  سلام دوستان من الان آنکارا هستم و 1 ساعت پیش مطب دکتر اونگان بودم و برای تشکیل پرونده پاسپورت گرفت و چون امضا نداشت گفت امضا کن داخل پاسپورت، من هم گیج شده بودم و امضای ایرانیم رو کردم(با امضای فرمهای سفارتم فرق میکنه
) فکر میکنید مشکلی پیش میاد =( !؟ اون فرم اونگان رو هم به خاطر عدم مغایرت دوباره همون امضای پاسم رو کردم!؟
کمک کنید لطفا =(
بهتره این سوال از یک وکیل بپرسید چون تا جایی که من شنیدم میگن امضای پاسپورت باید با امضای فرمهاتون یکی باشه ولی حتماً موقع مصاحبه بگید
Tongue نامه تمام
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام ...من سئوال دارم ...اگه میتونید جواب بدید ممنون میشم
من تو پاسم سفر دبی ...وسوریه ولبنان برای ساخت فیلم دارم ایا ممکنه دچار مشکل بشم...
البته همسرم همینطور .و دخترم را هم برده بودم.
هر کجا که باشی این دوستانند که زندگی تو را می سازند.

شماره کیس:2010AS00020xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:6jun 2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:visa bulletin fore june 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:10 june
تاریخ مصاحبه:2010 july
تاریخ دریافت کلیرنس:29 روز بعد
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-29 ساعت 16:12)nana نوشته:  سلام ...من سئوال دارم ...اگه میتونید جواب بدید ممنون میشم
من تو پاسم سفر دبی ...وسوریه ولبنان برای ساخت فیلم دارم ایا ممکنه دچار مشکل بشم...
به شما صدرصد کلیرنس میخوره که ممکنه یک مقدار هم مدتش طولانی بشه ولی در کل مشکلی نیست و با لاخره کلیر میشید
Tongue نامه تمام
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-29 ساعت 16:21)maryam5 نوشته:  
(2010-04-29 ساعت 16:12)nana نوشته:  سلام ...من سئوال دارم ...اگه میتونید جواب بدید ممنون میشم
به شما صدرصد کلیرنس میخوره که ممکنه یک مقدار هم مدتش طولانی بشه ولی در کل مشکلی نیست و با لاخره کلیر میشید

نه اصلا اینطور نیست. من با اینکه همسرم برندی اصلی بودن و به سوریه و لبنان و خیلی کشورهای دیگه هم سفر داشتن ولی بهش کلیرنس نخورد.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-29 ساعت 17:49)payman R نوشته:  
(2010-04-29 ساعت 16:21)maryam5 نوشته:  

نه اصلا اینطور نیست. من با اینکه همسرم برندی اصلی بودن و به سوریه و لبنان و خیلی کشورهای دیگه هم سفر داشتن ولی بهش کلیرنس نخورد.
خدا کنه که اینطوری باشه ولی معوملاً افرادی که سفر خارجی داشته باشند کلیرنس می خورند شاید همسر شما واقعاً خوش شانس بودند یادم زمانی که برای مصاحبه رفته بودم دختری اومده بود که با اینکه اقلیت مذهبی بود ولی چون سفر خارجی زیاد داشت کلیر خورد
Tongue نامه تمام
پاسخ
تشکر کنندگان:
تست کنکور

به نظر شما آیا داشتن ویزای Schengen:

الف) به تنهایی و حتی در صورت عدم سفر به اروپا Clearance را طولانی می کند.
ب) تنها در صورت داشتن سفر به اروپا Clearance را طولانی می کند.
ج) به طورکلی تأثیر مثبتی روی روند Clear شدن دارد و حتی ممکن است زمان آن را کاهش دهد
د) هیچ تأثیری بر روند Clearance ندارد
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: honareirani

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان