کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
(2010-05-01 ساعت 15:15)Anahid نوشته:  ما 1 جون مصاحبه داریم و مدارکمون الان ایران هست، منظورم شناسنامه و بقیه مدارک هست. من می ترسم تا موقع مصاحبه مدارک به دستمون نرسه. به نظر شما، ما می تونیم تاریخ مصاحبه رو عوض کنیم.

منظورتون اینه که هنوز مدارکتون ترجمه نشده؟
(2010-05-01 ساعت 15:15)Anahid نوشته:  ما 1 جون مصاحبه داریم و مدارکمون الان ایران هست، منظورم شناسنامه و بقیه مدارک هست. من می ترسم تا موقع مصاحبه مدارک به دستمون نرسه. به نظر شما، ما می تونیم تاریخ مصاحبه رو عوض کنیم.

منظورتون اینه که هنوز مدارکتون ترجمه نشده؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
مدارکمون ترجمه شده بود ولی مهر وزارت امور خارجه نداشت و ما مجبور شدیم بفرستیم ایران به خاطر این مهر. ما هنوز نامه دوم هم نگرفتیم. 12 آوریل پست کردن ولی هنوز نرسیده.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-05-02 ساعت 01:28)Anahid نوشته:  مدارکمون ترجمه شده بود ولی مهر وزارت امور خارجه نداشت و ما مجبور شدیم بفرستیم ایران به خاطر این مهر. ما هنوز نامه دوم هم نگرفتیم. 12 آوریل پست کردن ولی هنوز نرسیده.
دوست عزیز نگران نباش مهر وزارت امور خارجه که یکی دو روز بیشتر وقت نمی بره بعد مهر وزارت خارجه بگو مدارک رو با پست (دی اچ ال) یا (تی ان تی) برای شما ارسال کنند. در مورد نامه هم یه ایمیل به کی سی سی یا سفارت بزن نامه دوم رو هم دو سه روزه برات ایمیل می کنند.
پیروز باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: Anahid
سلام

بچه ها من می تونم با KCC مکاتبه کنم در مورد مدرکی که دوره هاشو تو در ایران گذراندم و ازمون انلاین اینترنتی دادم که مال امریکا هست Computer Hardware academy است که ببینم بجای دیپلم که من ندارم برای اون ها ارزش داره یا نه ؟ یا مکاتبه نمی خواد بکنم زمان مصاحبه بهشون نشون بدم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، farzad24 ، payman R ، اليزا ، Jav3
(2010-05-02 ساعت 17:19)morteza_2010 نوشته:  سلام

بچه ها من می تونم با KCC مکاتبه کنم در مورد مدرکی که دوره هاشو تو در ایران گذراندم و ازمون انلاین اینترنتی دادم که مال امریکا هست Computer Hardware academy است که ببینم بجای دیپلم که من ندارم برای اون ها ارزش داره یا نه ؟ یا مکاتبه نمی خواد بکنم زمان مصاحبه بهشون نشون بدم ؟

مورد خوبیه حتماً بپرسید که می تونه برای بقیه دوستان هم مفید باشه .

من یه سوال دیگه دارم که بادیدن این سوال دوستمون یادم افتاد ، ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.

من چند تا از امتحانات بین المللی رو پاس کردم و مدرک اش رو گرفتم و این موارد رو توی فرمهای ارسالی نوشتم . چون برای برگزاری این امتحانات نماینده رسمی در ایران وجود نداره ، یا باید در کشور های همسایه در آنها شرکت کنید و گاهی اوقات نماینده های کشورهای دیگه با همکاری برخی موسسات داخلی بدون اینکه مرجع برگزاری کننده با خبر بشه در داخل کشور این امتحانات رو برگزار می کنن . مثلاً نماینده ابوظبی در تهران امتحان رو میگیره از شما و وقتی قبول بشین اینطوری ثبت میشه که شما در ابوظبی امتحان دادین . منم چندین بار این کار رو کردم .

منتها مسئله اینه که من تازه موفق شدم پاسپورت بگیرم و تا حالا به هیچ کشوری مسافرت نکردم . توی فرم های نامه دوم هم در قسمت سوابق مسافرت به کشور های دیگه ، اگه بخوام راست اش رو بنویسم هیچ موردی برای ذکر کردن ندارم . در نتیجه :

"تاحالا به هیچ کشور دیگه ای سفر نکردم ولی چندین بار در امتحانات بین المللی مدرک دارم که در ابوظبی امتحان داده شده "

اگه در زمان مصاحبه آفیسر متوجه بشه ، شاید بشه با توضیح صادقانه مسئله رو حل کرد .

منتها می ترسم آفیسر نفهمه و توی مرحله Clearness متوجه بشن . که فکر نمی کنم هیچوقت وسط پروسه که ممکنه بعد از مصاحبه باشه ، بخوان از من سوال کنن و اینکار باعث وجود یک ابهام در پرونده بشه.

چه راه حلی به ذهنتون میرسه ؟
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
پاسخ
تشکر کنندگان: morteza_2010 ، m.memari
دوستان من در مورد کامپیوتر چیزی نمیدونم. کسی حالشو داره یه سری اطلاعات در مورد برقراری ارتباط با ایران بده. منظورم اینه که اصطلاحاتی مانند: وب کم، اسکایپ، وایمکس و نمیدونم هر چیزی که تو برقراری ارتباط با ایران مفید باشه. لطفاً از صفر توضیح بدید. لطفاً به آی دی دکتر من هم توجهی نکنید من دکتر نیستم.( این آی دی ما قضیه ای داره) لیسانسشم به زور گرفتیم. ( من این سوال رو تو قسمت دیگه ای نوشتم ولی خبری نبود از کباب ... ببخشید خبری نبود از جوابBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست من به این تاپیک ها یک نگاهی بیندازید

http://mohajersara.com/forumdisplay.php?fid=42
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، sh-b
سلام بچه ها. مدارکو دقیقا به چه آدرسی باید میفرستادیم. من دچار شک شدم . آخه تو نامه دوم 2تا آدرس بود!!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-05-03 ساعت 20:37)mina_s نوشته:  سلام بچه ها. مدارکو دقیقا به چه آدرسی باید میفرستادیم. من دچار شک شدم . آخه تو نامه دوم 2تا آدرس بود!!!

اگر برای سفارت انکارا میخواین بفرستین به این ادرس

IMMIGRANT VISA UNIT/ AMERICAN EMBASSY/ 110 ATATURK BLVD, KAVAKLIDERE
CITY:ANKARA
ZIP CODE: 06100
COUNTRY : TURKEY
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: mina_s ، m.memari ، pouya.pouya ، Eskandari ، Jav3
(2010-05-02 ساعت 21:11)farzad24 نوشته:  من چند تا از امتحانات بین المللی رو پاس کردم و مدرک اش رو گرفتم و این موارد رو توی فرمهای ارسالی نوشتم . چون برای برگزاری این امتحانات نماینده رسمی در ایران وجود نداره ، یا باید در کشور های همسایه در آنها شرکت کنید و گاهی اوقات نماینده های کشورهای دیگه با همکاری برخی موسسات داخلی بدون اینکه مرجع برگزاری کننده با خبر بشه در داخل کشور این امتحانات رو برگزار می کنن . مثلاً نماینده ابوظبی در تهران امتحان رو میگیره از شما و وقتی قبول بشین اینطوری ثبت میشه که شما در ابوظبی امتحان دادین . منم چندین بار این کار رو کردم .

منتها مسئله اینه که من تازه موفق شدم پاسپورت بگیرم و تا حالا به هیچ کشوری مسافرت نکردم . توی فرم های نامه دوم هم در قسمت سوابق مسافرت به کشور های دیگه ، اگه بخوام راست اش رو بنویسم هیچ موردی برای ذکر کردن ندارم . در نتیجه :

"تاحالا به هیچ کشور دیگه ای سفر نکردم ولی چندین بار در امتحانات بین المللی مدرک دارم که در ابوظبی امتحان داده شده "

اگه در زمان مصاحبه آفیسر متوجه بشه ، شاید بشه با توضیح صادقانه مسئله رو حل کرد .

منتها می ترسم آفیسر نفهمه و توی مرحله Clearness متوجه بشن . که فکر نمی کنم هیچوقت وسط پروسه که ممکنه بعد از مصاحبه باشه ، بخوان از من سوال کنن و اینکار باعث وجود یک ابهام در پرونده بشه.

چه راه حلی به ذهنتون میرسه ؟

از دوستان کسی نظری در این مورد نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-05-03 ساعت 20:42)sh-b نوشته:  
(2010-05-03 ساعت 20:37)mina_s نوشته:  سلام بچه ها. مدارکو دقیقا به چه آدرسی باید میفرستادیم. من دچار شک شدم . آخه تو نامه دوم 2تا آدرس بود!!!

اگر برای سفارت انکارا میخواین بفرستین به این ادرس

IMMIGRANT VISA UNIT/ AMERICAN EMBASSY/ 110 ARATUR BLVD, KAVAKLIDERE
CITY:ANKARA
ZIP CODE: 06100
COUNTRY : TURKEY

مرسی . پس درست فرستادمSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها لطفا من رو راهنمایی کنید: همسر من معافیت تحصیلی داره ولی ما فقط چند برگ کپی داریم از ارتش که نشون میده معافیت تحصیلی دارن و گفتن این کپی ها هم نمیشه ترجمه کرد وباید اصل باشه. الان ما باید چیکار کنیم و برای مصاحبه چی ببریم که مشخص بشه همسرم معافیت داره؟ بهتره چی بگیم تا بتونیم اصلش رو بگیریم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-05-04 ساعت 09:56)Anahid نوشته:  بچه ها لطفا من رو راهنمایی کنید: همسر من معافیت تحصیلی داره ولی ما فقط چند برگ کپی داریم از ارتش که نشون میده معافیت تحصیلی دارن و گفتن این کپی ها هم نمیشه ترجمه کرد وباید اصل باشه. الان ما باید چیکار کنیم و برای مصاحبه چی ببریم که مشخص بشه همسرم معافیت داره؟ بهتره چی بگیم تا بتونیم اصلش رو بگیریم؟

یعنی دانشجو هستن؟ اگه دانشجو هستن کارت دانشجویی رو ترجمه کنین. تایید نمیشه ولی همون ترجمه اش هم کافیه. از دانشگاه گواهی اشتغال به تحصیل هم میتونن بگیرن، که اگه مهر وزارت علوم بخوره تایید هم میشه
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

پاسخ
تشکر کنندگان: Anahid ، Jav3
(2010-05-03 ساعت 14:15)drkamrani1 نوشته:  دوستان من در مورد کامپیوتر چیزی نمیدونم. کسی حالشو داره یه سری اطلاعات در مورد برقراری ارتباط با ایران بده. منظورم اینه که اصطلاحاتی مانند: وب کم، اسکایپ، وایمکس و نمیدونم هر چیزی که تو برقراری ارتباط با ایران مفید باشه. لطفاً از صفر توضیح بدید. لطفاً به آی دی دکتر من هم توجهی نکنید من دکتر نیستم.( این آی دی ما قضیه ای داره) لیسانسشم به زور گرفتیم. ( من این سوال رو تو قسمت دیگه ای نوشتم ولی خبری نبود از کباب ... ببخشید خبری نبود از جوابBig Grin

شما همینطور که آمدین اینجا عضو شدید یعنی اینکه بلدید چطوری از کامپیوتر استفاده کنید. Big Grin وب کم که اینروزها اکثر لب تابها دارند و نصب کردن ندارند. skype را هم توی گوگل سرچ کنین سایتش میاد:www.skype.com میرین توی سایتش و اونو دانلودdownload skype میکنین. وقتی دانلود تموم شد روی کامپیوتر install می کنید. این مرحله صفحه رو باز می کنه که شما می تونید یک user name
جدید بسازید و در واقع عضو skype بشید. خوب حالا میتونید با user name , passwordتان وارد skype بشید. وقتی صفحه تون رو باز میکنه زیر صفحه یک علامت+ داره که با اون میتونید username دوستان یا فامیل را add کنید و بعد با دکمهcall باهاشون حرف بزنید ( اگر onlineیاشن). و همونجا هم دکمه camera را بزنید که تصویرتون را هم ببینند. خلاصه یک ذره بالا و پایینش کنید میاد دستتون.
برای رسیدن به مقصد به وسیله نیاندیش به مقصد فکر کن. آنوقت خواهی دید که چه آسان وسیله پیش پایت خواهد ایستاد و تو را به مقصد خواهد رساند.
پاسخ
تشکر کنندگان: drkamrani1 ، mina_s ، Jav3 ، hamed_gh
(2010-05-04 ساعت 12:09)sam_hash نوشته:  
(2010-05-04 ساعت 09:56)Anahid نوشته:  بچه ها لطفا من رو راهنمایی کنید: همسر من معافیت تحصیلی داره ولی ما فقط چند برگ کپی داریم از ارتش که نشون میده معافیت تحصیلی دارن و گفتن این کپی ها هم نمیشه ترجمه کرد وباید اصل باشه. الان ما باید چیکار کنیم و برای مصاحبه چی ببریم که مشخص بشه همسرم معافیت داره؟ بهتره چی بگیم تا بتونیم اصلش رو بگیریم؟

یعنی دانشجو هستن؟ اگه دانشجو هستن کارت دانشجویی رو ترجمه کنین. تایید نمیشه ولی همون ترجمه اش هم کافیه. از دانشگاه گواهی اشتغال به تحصیل هم میتونن بگیرن، که اگه مهر وزارت علوم بخوره تایید هم میشه

در مورد دانشجوی خارج از کشور چی؟ آیا گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه بدون ترجمه و مهر وزارت علوم کافیه؟ یا کارت دانشجویی فقط؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان