کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
(2010-04-29 ساعت 19:02)Ashkan78 نوشته:  تست کنکور

به نظر شما آیا داشتن ویزای Schengen:

الف) به تنهایی و حتی در صورت عدم سفر به اروپا Clearance را طولانی می کند.
ب) تنها در صورت داشتن سفر به اروپا Clearance را طولانی می کند.
ج) به طورکلی تأثیر مثبتی روی روند Clear شدن دارد و حتی ممکن است زمان آن را کاهش دهد
د) هیچ تأثیری بر روند Clearance ندارد

به نظر من ج چون برای ویزای شنگن هم از تمام کشورهای عضو در مورد سابقه شما استعلام میشه.
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78

ج) به طورکلی تأثیر مثبتی روی روند Clear شدن دارد و حتی ممکن است زمان آن را کاهش دهد

اشکان جان گزینه هیچکدام نداره ؟ آخه من این گزینه رو خیلی دوست دارم
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، honareirani
هیچ کدام یعنی حالتی ممکنه پیش بیاد که توی گزینه ها نیست. اون حالت چی می تونه باشه؟

(2010-04-29 ساعت 19:11)maryam5 نوشته:  اشکان جان گزینه هیچکدام نداره ؟ آخه من این گزینه رو خیلی دوست دارم
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-29 ساعت 19:20)Ashkan78 نوشته:  هیچ کدام یعنی حالتی ممکنه پیش بیاد که توی گزینه ها نیست. اون حالت چی می تونه باشه؟

(2010-04-29 ساعت 19:11)maryam5 نوشته:  اشکان جان گزینه هیچکدام نداره ؟ آخه من این گزینه رو خیلی دوست دارم

یعنی خدارو چه دیدی مثل اشکان آر که همسرشون بدون کلیر ویزا گرفتن شما هم ویزاتو بگیری چون شاید تا اون موقع کلیر شده باشی با توجه به این که مصاحبت در زمانهای آخر هست
Tongue نامه تمام
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78

فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه...البته به زمان اقامت در کشورهای سفر کرده هم مربوطه.....
اقامت در اون کشورها نباید بیشتر از 6 ماه باشه که اگه بیشتر طول بکشه باید یه نامه ی از پلیس اون کشور داشته باشید مبنی بر عدم پرونده در اون کشور
...
من و همسرم هر دو ویزای شنگن داشتیم ...سالی یکی توی پاسمون خورده بود ولی هر دو روز مصاحبه ویزا گرفتیم....
من فکر میکنم همه بهشون کلیرنس میخوره ...چون امکان نداره کسی بدون گذشتن از فیلتر اینها بتونه وارد کشورشون بشه....فقط بعضی ها پروسه ی کلیر شدنشون زود تر انجام میشه و جوابش تا قبل از مصاحبه میاد و بعضی ها نه.....
منتهی یکی از مسائلی که باعث طولانی تر شدن این روند میشه سربازی و کار دولتی و سفر به بعضی از کشورها است..
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: kianoush ، maryam5 ، Monica ، Ashkan78
دوستان سلام.
به نظر شما کنسولگری دبی یا ترکیه فرق خاصی دارن توی نحوه مصاحبه یا کلیر؟من دوست دارم با دبی عوضش کنم.به نظرتون توی نحوه مصاحبه و بقیه چیزا تفاوتی نداره؟ به صلاحه این کارو کنم؟ممنون میشم از راهنماییتون
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

پاسخ
تشکر کنندگان:
دقیقا سوال من همین جا هست. سفر به بغضی کشورها Clearance رو طولانی می کنه یا سفر به هر کشوری؟

من خیلی به خاطر کارم مسافرت رفتم. منتهی همه اونا (به جز یکی)کشورهایی بودن که مساله دار نبودن و حتی با آمریکا روابط خیلی نزدیکی دارن و بعضا به سختی به ایرانی ها ویزا می دن (مثل کره جنوبی، انگلیس و اکراین).

(2010-04-29 ساعت 20:48)laili نوشته:  منتهی یکی از مسائلی که باعث طولانی تر شدن این روند میشه سربازی و کار دولتی و سفر به بعضی از کشورها است..
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها. من فردا می خوام مدارکم رو پست کنم. به نظر شما باید روی همه ی مدارکم کیس نامبر ( case number ) رو بنویسم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-30 ساعت 18:15)mina_s نوشته:  سلام بچه ها. من فردا می خوام مدارکم رو پست کنم. به نظر شما باید روی همه ی مدارکم کیس نامبر ( case number ) رو بنویسم؟
من که ننوشتم و هیچ اتفاقی هم نیافتاد ولی حالا شما بنویسی بهتره
Tongue نامه تمام
پاسخ
تشکر کنندگان: farzad24 ، mina_s
(2010-04-30 ساعت 18:15)mina_s نوشته:  سلام بچه ها. من فردا می خوام مدارکم رو پست کنم. به نظر شما باید روی همه ی مدارکم کیس نامبر ( case number ) رو بنویسم؟

بله بنویسید. از گم شدن احتمالی جلوگیری میکنه.
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: farzad24 ، maryam5 ، mina_s ، Eskandari
دوستان من یک راهنمایی لازم دارم. من توی فرم های اول در قسمت مربوط به خدمت سربازی branch را Air force تنها نوشتم. من نیروی هوایی ارتش بودم آیا لازم است که به ک سی سی ای.میل بدم و بگم Air force را به صورت Army Air Force اصلاح می کنم. ممنون می شم نظرتون را برام بنویسید
پاسخ
تشکر کنندگان:
مشکلی نیست ایمیل بزن
case:19###
Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: گاتا
(2010-04-30 ساعت 23:37)گاتا نوشته:  دوستان من یک راهنمایی لازم دارم. من توی فرم های اول در قسمت مربوط به خدمت سربازی branch را Air force تنها نوشتم. من نیروی هوایی ارتش بودم آیا لازم است که به ک سی سی ای.میل بدم و بگم Air force را به صورت Army Air Force اصلاح می کنم. ممنون می شم نظرتون را برام بنویسید

من فکر میکنم احتیاجی به مکاتبه با کا سی سی نباشه چون اولا شما ترجمه کارت پایان خدمت رو قبل از مصاحبه پست میکنید و دوما برای اونا مهم نیست کجا سربازی بودی به همه کسانی که سربازی رفتن کلیرنس میخوره. افسر از همسر من حتی نپرسید سربازیت کجا بوده، فقط پرسید سربازی رفتی یا نه؟ در ضمن ما تاریخ سربازی رو هم اشتباه نوشته بودیم( روز و ماه رو) که قبل از قسم خوردن درست کردیم و قبلش مکاتبه هم نکرده بودیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: kianoush ، گاتا ، Jav3 ، mina_s
(2010-04-30 ساعت 23:37)گاتا نوشته:  دوستان من یک راهنمایی لازم دارم. من توی فرم های اول در قسمت مربوط به خدمت سربازی branch را Air force تنها نوشتم. من نیروی هوایی ارتش بودم آیا لازم است که به ک سی سی ای.میل بدم و بگم Air force را به صورت Army Air Force اصلاح می کنم. ممنون می شم نظرتون را برام بنویسید

اصلا لازم نيست و چيز مهمي نيست يعني در واقع اشتباه نيست. حتي قبل از قسم خوردن هم لازم نيست بگيد اصلاح كنند فقط اگه باجه نقص مدرك صداتون كردند و اگه خواستيد اونجا اصلاح كنيد كه هر چند لازم نيست. آنها مطمئن باشيد تفاوت جزئيات را به خوبي مي دانند و از ريزه كاري هاي خدمت در ايرن آگاهند.
پاسخ
تشکر کنندگان: seravin ، Monica ، گاتا ، Eskandari ، kianoush ، maryam5 ، shahram1347 ، soheilbadami ، farzad24 ، honareirani ، mina_s
ما 1 جون مصاحبه داریم و مدارکمون الان ایران هست، منظورم شناسنامه و بقیه مدارک هست. من می ترسم تا موقع مصاحبه مدارک به دستمون نرسه. به نظر شما، ما می تونیم تاریخ مصاحبه رو عوض کنیم.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان