موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-22 ساعت 20:28)farshidkhalafi نوشته: (2010-05-22 ساعت 19:37)farshidkhalafi نوشته: دوستان یکی به دادم برسه من هرچی تاپیک ترجمه مدارکو زیر و رو کردم به جوابم نرسیدم(شایدم دقت نکردم)
من میخوام مدارکمو بدم ترجمه.متاهل هستم و برنده اصلی؟تا اونجا که فهمیدم از همسرم هیچ مدرکی نمی خوان و از عقد نامه دو تا ترجمه میخوان.تا اینجا درسته؟از مدارکی که ترجمه میکنم چند تا کپی میخوان؟یکی یا دو تا؟آیا چیزی رو از قلم انداختم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان.اجرتون با اوباما
بازم یه سوال دیگه.ظاهرا از عقدنامه و پاسپورت تمام صفحات لازمه ترجمه شه.فکر کنم خود دارالترجمه میدونه کدوم صفحات لازمه نه؟و دیگه اینکه من پاسپورتمو عوض کردم.با پاسپورت قبلی دو بار سفر خارجه رفتم.ایا لازمه پاسپورت قبلی هم ترجمه شه یا همراهم ببرمش واسه مصاحبه؟
ممنون میشم از راهماییتون
دوست من ترجمه پاسپورت لازم نیس فقط کپی از تمام صفحات با پاس قبلی چرا لقمه رو دور سرت میچرخونی عقد نامه هم دار الترجمه خودش بلده نمیخواد بگی تمام صفحات در ضمن تایپیکهای قبل هم بخون به خدا ضرر نداره
شماره کیس: 2010AS6500
تاریخ دریافت نامه قبولی: -2009June18
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:-2009June 30
تاریخ کارنت شدن کیس:-2009-5sep
تاریخ دریافت نامه دوم:12des-2009
تاریخ مصاحبه:21des-2009
تاریخ دریافت کلیرنس:کلیر نشدیم در نهایت.
جمع تقریبی هزینه ها:12هزار دلار
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-22 ساعت 08:50)fidell نوشته: سلام دوستان من چند روز پيش مصاحبه ام بود سوالي كه كرد اين بود كه چند بار تو لاتاري شركت كردي من هول شدم يادم هم درست نبود بجاي سه يا چهار بار .گفتم دو بار و سال 2006 هم تو فرم درخواست نوشته بودم متاهل چون اونزمان ميخواستم با يه خانمي ازدواج كنم ولي نشد وتو اون سال هم اسمم تو لاتاري درنيومد اين اشكالي در زمان كليرنس تو نتيجه بوجود نمياره؟
نه اصلا..........هیچ مشکلی بوجود نمیاد.خیالتون راحت.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من شما را تازه پيدا كردهام وهيچ اطلاعاتي از اصطلاحات ندارم مثل كارنت شدن و كليرنس .هنوز هم نامه دوم را ازkccدريافت نكردهام .لطفا راهنمايي كنيد.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام آخرین مدرک تحصیلی من لیسانه. برای مصاحبه اصل و ترجمه و کپی برابر اصل مدرک کافیه؟ یا باید ریز نمرات 4 سال رو هم همراه خودم ببرم؟
و در مورد سند باید اصل و ترجمه رو ببریم؟ می گن دادگستری کپی رو برابر اصل نمی کنه!!!!
پرینت مالی بانک اگه به زبان انگلیسی باشه کافیه؟ یا اونم باید به تایید جایی برسه؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-23 ساعت 12:37)samira t نوشته: سلام آخرین مدرک تحصیلی من لیسانه. برای مصاحبه اصل و ترجمه و کپی برابر اصل مدرک کافیه؟ یا باید ریز نمرات 4 سال رو هم همراه خودم ببرم؟
و در مورد سند باید اصل و ترجمه رو ببریم؟ می گن دادگستری کپی رو برابر اصل نمی کنه!!!!
پرینت مالی بانک اگه به زبان انگلیسی باشه کافیه؟ یا اونم باید به تایید جایی برسه؟
سلام
اصل و ترجمه مدرك ليسانس كافيه
در مورد سند هم همينطور ما اصل و ترجمه رو برديم
از بانكتون گواهي تمكن مالي به انگليسي بگيريد ما از پارسيان گرفتيم و كافي بود .
چاكريم
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-23 ساعت 14:30)msnazi نوشته: کسی نظری نداره راجع به این موضوع؟
کسی نظری نداره راجع به این موضوع؟
(2010-05-22 ساعت 19:11)shr.jafari نوشته: امروز ویزای من و محسن اومد. فقط یک نکته ای: تو ویزای محسن وضعیت تاهل رو زده SNG که فکر می کنم بشه مجرد. اما برای من وضعیت تاهلم MRD هستش که به احتمال زیاد یعنی متاهل. حالا به نظر شما این موضوع مشکلی پیش نمیاره؟ ما یک ای میل با عکس ویزای محسن دادیم به سفارت و پرسیدیم. نظر شما چیه؟
کارت ملی محسن هم تو سفارت گم شده. اونم از سفارت پرسیدیم که آیا اونجا هست یا نه؟ به نظر شما پیگیری می کنند و یا مثلا کارت را پیدا کنند و بفرستند به ایران؟
کارت ملی روامیدوارم پیدا کنید و اگه پیدا نکردین خیالی نیست .
توی ایران با یک مقدار دوندگی نهایتا" یک ماهه میشه المثنی گرفت ولی جواب اون یکی سوالتون رو نمی دونم.
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )
Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-23 ساعت 15:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-23 ساعت 15:47 توسط farzad24.)
(2010-05-23 ساعت 14:30)msnazi نوشته: کسی نظری نداره راجع به این موضوع؟
کسی نظری نداره راجع به این موضوع؟
(2010-05-22 ساعت 19:11)shr.jafari نوشته: امروز ویزای من و محسن اومد. فقط یک نکته ای: تو ویزای محسن وضعیت تاهل رو زده SNG که فکر می کنم بشه مجرد. اما برای من وضعیت تاهلم MRD هستش که به احتمال زیاد یعنی متاهل. حالا به نظر شما این موضوع مشکلی پیش نمیاره؟ ما یک ای میل با عکس ویزای محسن دادیم به سفارت و پرسیدیم. نظر شما چیه؟
کارت ملی محسن هم تو سفارت گم شده. اونم از سفارت پرسیدیم که آیا اونجا هست یا نه؟ به نظر شما پیگیری می کنند و یا مثلا کارت را پیدا کنند و بفرستند به ایران؟
محسن عزیز مطمئناً اشتباه شده دیگه . در پایگاه داده اونا اطلاعات اولیه ای که داشتین ثبت شده و چون اون موقع شما مجرد بودین ، در کامپیوتر هم مجرد ثبت کردن شما رو .
تغییر این اطلاعات در پایگاه داده شون با وجود مکاتباتی که انجام دادین ، وظیفه افسر مصاحبه کننده در سفارت هستش که مطمئناً فراموش کرده این مورد رو تغییر بده .
به نظر من قبل از برگشتن همونجا برید سفارت و قضیه رو حل کنین .
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من خودم برنده اصلی هستم و همه مدارکم واسه ترجمه اماده است اما دانشنامه تحصیلی لیسانس خانمم تا تاریخ مصاحبمون احتمالا اماده نشه ولی مدرک موقتش اماده هست اما قابل ترجمه نیست بنظر شما چکار کنم.ضمنا مدرک فوق دیپلمش رو ترجمه کردم .ممکنه گیر بدن به مدرک لیسانس خانمم یا نه؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچها میخواستم ببینم کسی هست که این هفته یا هفتهٔ بعد بره ابو ظبی من باید یه چیزیو برسونم به برادرم توی دوبی که مربوط به ویزام میشه. اگه کسی میره و میتونه این کارو بکنه لطفا برای من پیغام خصوصی بذاره ممنون میشم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ُســـــــــــــــلام به همه
کسی هست که اواخر ماه ژوئن june مصاحبه داشته باشه باید تنها برم ؟؟؟؟؟؟
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها. من در مورد فرم 9 سوالی سوال دارم . لطفا اگر کسی تجربه داره به من پیغام شخصی بده. یک سوال دیگه آیا حتما باید بانکی که توش حساب داریم دولتی باشه؟ یا می تونه خصوصی هم باشه؟ مثل بانک پاسارگاد.
ممنون