کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
(2010-05-24 ساعت 10:37)mina_s نوشته:  یک سوال دیگه آیا حتما باید بانکی که توش حساب داریم دولتی باشه؟ یا می تونه خصوصی هم باشه؟ مثل بانک پاسارگاد.
ممنون

در مورد بانک، به نظر من فرقی نمی کنه که دولتی باشه یا شبه دولتی،در واقع بانک خصوصی در کشور وجود نداره. بانکهای به ظاهر خصوصی ، در نهایت به دولت ختم میشن و تنها مزیتشون برای ما نسبت به دولتی اینه که برخیشون پرینت حساب رو به انگلیسی میدن و نیازی به ترجمه نداره!

پاسخ
تشکر کنندگان: mina_s ، Shahoo52 ، farhang
دوستان صبح از سفارت ابوظبی به مادرم تلفن کرذدند که بجای 10ساعت 8 برم! جریان چی؟ واسه کس دیگه ای هم این اتفاق افتاده؟نکنه روز مصاحبه هم عوض شده باشه اخه من میخوام فردا بلیط بگیرم 3 هفته دیگه مصاحبه دارم. لطفا اگه در مورد تغییر ساعت که فکر نمیکنم انقدر مهم باشه که زنگ بزنند کسی چیزی میدونه یا تجربه مشابه داشته زود بهم بگید.ممنون میشم خیلی
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان عزيز
من به اتفاق خانواده اواسط تيرماه عازم واشنگتن هستيم. مي خواستم ببينم براي ثبت نام پسرم در کلاس دوم ابتدايي در آنجا به چه مدارکي نياز است؟
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: m.memari ، farzad24
(2010-05-24 ساعت 13:40)farnaz.f نوشته:  دوستان صبح از سفارت ابوظبی به مادرم تلفن کرذدند که بجای 10ساعت 8 برم! جریان چی؟ واسه کس دیگه ای هم این اتفاق افتاده؟نکنه روز مصاحبه هم عوض شده باشه اخه من میخوام فردا بلیط بگیرم 3 هفته دیگه مصاحبه دارم. لطفا اگه در مورد تغییر ساعت که فکر نمیکنم انقدر مهم باشه که زنگ بزنند کسی چیزی میدونه یا تجربه مشابه داشته زود بهم بگید.ممنون میشم خیلی

جديدا ساعت مصاحبه همه رو انداختن ساعت 8 صبح بچه هايي كه جديدا كارنت شدن وقت مصاحبه 8 براي همه اعلام شده فكر كنم يا سرشون شلوغه يا بخاطر فصل گرماست .
در مورد تاريخ مصاحبه مي تونين به ابوظبي اي ميل يا تلفن بزنين ولي ابوظبي معمولا تاريخو عوض نمي كنه
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان سلام.

کیس نامبر من کلیر شده و دارم میرم برای گرفتن ویزا. آیا بازم لازمه مدارکی ببرم؟ مدارک اسپانسرو دوباره باید ببرم؟ ممنون میشم از پاسختون.
پاسخ
تشکر کنندگان: m.amjadi ، mina_s ، atm849 ، Shahoo52 ، Eskandari ، drkamrani1 ، farzad24 ، Jav3
(2010-05-24 ساعت 16:22)farzad101 نوشته:  
(2010-05-24 ساعت 13:40)farnaz.f نوشته:  دوستان صبح از سفارت ابوظبی به مادرم تلفن کرذدند که بجای 10ساعت 8 برم! جریان چی؟ واسه کس دیگه ای هم این اتفاق افتاده؟نکنه روز مصاحبه هم عوض شده باشه اخه من میخوام فردا بلیط بگیرم 3 هفته دیگه مصاحبه دارم. لطفا اگه در مورد تغییر ساعت که فکر نمیکنم انقدر مهم باشه که زنگ بزنند کسی چیزی میدونه یا تجربه مشابه داشته زود بهم بگید.ممنون میشم خیلی

جديدا ساعت مصاحبه همه رو انداختن ساعت 8 صبح بچه هايي كه جديدا كارنت شدن وقت مصاحبه 8 براي همه اعلام شده فكر كنم يا سرشون شلوغه يا بخاطر فصل گرماست .
در مورد تاريخ مصاحبه مي تونين به ابوظبي اي ميل يا تلفن بزنين ولي ابوظبي معمولا تاريخو عوض نمي كنه
مرسی از جوابتون دوست عزیز حالا باید چقدر قبل از 8 اونجا باشم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
آقا تو ویزای من نوشته مجرد. فردا گیر ندن بگن شما مجرد هستی این خانوم چطور ویزا گرفته می‌خواد با تو به آمریکا بیاد و برامون مشکل ایجاد کنند؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-05-24 ساعت 21:44)msnazi نوشته:  آقا تو ویزای من نوشته مجرد. فردا گیر ندن بگن شما مجرد هستی این خانوم چطور ویزا گرفته می‌خواد با تو به آمریکا بیاد و برامون مشکل ایجاد کنند؟

محسن جون، صدای منو از تهران میشنوی.... Wink

SNG یعنی مجرد...اگه همینجوری پاشی بری امریکا، میگن این خانم کیه باهاته؟
بنابراین تا گنجشک توی برد دیدت هست برو سفارت و بگو که قضیه از این قراره تا برات درستش کنن.
راهنمای خرید چمدان

10AS6000
قبولی:May 24, 09
کنسول:Ankara
ارسال فرم اول:June08,09
کارنت:Sep.09
نامه دوم:Oct1709
مصاحبه:Nov.09
کلیرBig Grinec.09
هزینه:3.800$-یکنفر

We The People
پاسخ
تشکر کنندگان: seravin ، Shahoo52 ، Monica ، farzad24 ، Eskandari ، Jav3 ، m.amjadi ، Hamid55 ، mohsen324
(2010-05-24 ساعت 21:44)msnazi نوشته:  آقا تو ویزای من نوشته مجرد. فردا گیر ندن بگن شما مجرد هستی این خانوم چطور ویزا گرفته می‌خواد با تو به آمریکا بیاد و برامون مشکل ایجاد کنند؟

بابا با خود سفارت مطرح کن. هر چه زودتر بگی بهتره تا نگن چرا دیر گفتی. چون اشتباه خود سفارته
پاسخ
تشکر کنندگان: saeedhei ، mohsen324
بچه ها کسی فرم 9 سوالی پر نکرده؟ ( احتمالا اونایی که پر کردن از دور خارج شدن و دیگه این ورا سر نمی زنن!!!) بابا من بنویسم می خوام محقق بشم یا بنویسم نمی خوام بشم؟ بگم هدف دارم یا بگم هدف ندارم؟ می خوام بمونم یا نمی خوام بمونم؟ سوال هاش فقط حالت روانشناسی داره!!!آیا من که اسپانسر دارم لازمه برای محکم کاری حساب بانکی هم باز کنم یا لزومی نداره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-05-25 ساعت 10:36)mina_s نوشته:  بچه ها کسی فرم 9 سوالی پر نکرده؟ ( احتمالا اونایی که پر کردن از دور خارج شدن و دیگه این ورا سر نمی زنن!!!) بابا من بنویسم می خوام محقق بشم یا بنویسم نمی خوام بشم؟ بگم هدف دارم یا بگم هدف ندارم؟ می خوام بمونم یا نمی خوام بمونم؟ سوال هاش فقط حالت روانشناسی داره!!!آیا من که اسپانسر دارم لازمه برای محکم کاری حساب بانکی هم باز کنم یا لزومی نداره؟

دوست عزیز این سوالها چیزی نیست که کسی به جای شما جواب بده.....شما باید خودتون ببینید میخواهید محقق بشید یا نه.....در مورد موندن هم باید حتما بگید میخوام بمونم وگرنه میگن اگه میخواهی برگردی پس گرین کارت به چه دردت میخوره؟
اگه اسپانسرتون درامدش به میزان کافی هست و ازش مطمئنید که به عنوان اسپانسر قبولش میکنند دیگه احتیاجی به حساب بانکی ندارید.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: mina_s ، Ashkan78
(2010-05-25 ساعت 10:40)laili نوشته:  
(2010-05-25 ساعت 10:36)mina_s نوشته:  بچه ها کسی فرم 9 سوالی پر نکرده؟ ( احتمالا اونایی که پر کردن از دور خارج شدن و دیگه این ورا سر نمی زنن!!!) بابا من بنویسم می خوام محقق بشم یا بنویسم نمی خوام بشم؟ بگم هدف دارم یا بگم هدف ندارم؟ می خوام بمونم یا نمی خوام بمونم؟ سوال هاش فقط حالت روانشناسی داره!!!آیا من که اسپانسر دارم لازمه برای محکم کاری حساب بانکی هم باز کنم یا لزومی نداره؟

دوست عزیز این سوالها چیزی نیست که کسی به جای شما جواب بده.....شما باید خودتون ببینید میخواهید محقق بشید یا نه.....در مورد موندن هم باید حتما بگید میخوام بمونم وگرنه میگن اگه میخواهی برگردی پس گرین کارت به چه دردت میخوره؟
اگه اسپانسرتون درامدش به میزان کافی هست و ازش مطمئنید که به عنوان اسپانسر قبولش میکنند دیگه احتیاجی به حساب بانکی ندارید.

ممنونم کاملا درسته. بله این سوال ها کاملا ساده است ولی من مطمئنم نحوه ی جواب دادن ما به سوالات خیلی مهمه. یعنی باید با سیاست جواب داد. چه بسا منی که دارم تو یک جای دولتی طرح میگذرونم رو کارمند حساب کردند در صورتیکه اگر مینوشتم بیکار مطمئنم FBI چک بهم نمی خورد. چون من به هیچ عنوان و در هیچ مرکزی کارمند نیستم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان عزيز
من به اتفاق خانواده اواسط تيرماه عازم واشنگتن هستيم. مي خواستم ببينم براي ثبت نام پسرم در کلاس دوم ابتدايي در آنجا به چه مدارکي نياز است؟
با تشکر
با سلام خدمت دوستان عزيز
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
این فرمهای نامه دوم چه جور باید پر کنم آخه نامه اولم را یکی از بچها لاتاری پر کرد ول خوشبختانه ۱ هفته است رفتن امریکا کسی ترجمه شدهٔ این فرم هارو داره به من کمک کنه پر کنم و یه چیزی دیگه من فرم هارو دانلود کردم نامه دوم به‌ دستم نرسیده کی‌ سی‌ سی‌ تو امیل گفته ۱۷ می نامه را پست کرده ۱:من فرم دانلود را پر کنم با مدارک بفرستم ۲:از امیل پرینت بگیرم با اصل مدارک همراه خودمان ببرم سفارت ۳:اگر نظر شما گزنه ۱ است کپی بفرستم یا اصل ترجمه را
شماره کیس: 2010 as00000***
تارخ دریافت نامه قبولی :apr 11apr
کنسولگری:آنکارا
تارخ کارنت شدن :may
دریافت نامه قبولی :may
مصاحبه :july
کلیرنس : انشاء اله نمیخورهBig Grinمتاسفانه خورد Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
این سا یت‌ که وقته مصاحبه را توش میزنن کدومه من پیدا نکردم
شماره کیس: 2010 as00000***
تارخ دریافت نامه قبولی :apr 11apr