موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان صبح از سفارت ابوظبی به مادرم تلفن کرذدند که بجای 10ساعت 8 برم! جریان چی؟ واسه کس دیگه ای هم این اتفاق افتاده؟نکنه روز مصاحبه هم عوض شده باشه اخه من میخوام فردا بلیط بگیرم 3 هفته دیگه مصاحبه دارم. لطفا اگه در مورد تغییر ساعت که فکر نمیکنم انقدر مهم باشه که زنگ بزنند کسی چیزی میدونه یا تجربه مشابه داشته زود بهم بگید.ممنون میشم خیلی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزيز
من به اتفاق خانواده اواسط تيرماه عازم واشنگتن هستيم. مي خواستم ببينم براي ثبت نام پسرم در کلاس دوم ابتدايي در آنجا به چه مدارکي نياز است؟
با تشکر
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-24 ساعت 13:40)farnaz.f نوشته: دوستان صبح از سفارت ابوظبی به مادرم تلفن کرذدند که بجای 10ساعت 8 برم! جریان چی؟ واسه کس دیگه ای هم این اتفاق افتاده؟نکنه روز مصاحبه هم عوض شده باشه اخه من میخوام فردا بلیط بگیرم 3 هفته دیگه مصاحبه دارم. لطفا اگه در مورد تغییر ساعت که فکر نمیکنم انقدر مهم باشه که زنگ بزنند کسی چیزی میدونه یا تجربه مشابه داشته زود بهم بگید.ممنون میشم خیلی
جديدا ساعت مصاحبه همه رو انداختن ساعت 8 صبح بچه هايي كه جديدا كارنت شدن وقت مصاحبه 8 براي همه اعلام شده فكر كنم يا سرشون شلوغه يا بخاطر فصل گرماست .
در مورد تاريخ مصاحبه مي تونين به ابوظبي اي ميل يا تلفن بزنين ولي ابوظبي معمولا تاريخو عوض نمي كنه
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام.
کیس نامبر من کلیر شده و دارم میرم برای گرفتن ویزا. آیا بازم لازمه مدارکی ببرم؟ مدارک اسپانسرو دوباره باید ببرم؟ ممنون میشم از پاسختون.
موضوعها: 57
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
آقا تو ویزای من نوشته مجرد. فردا گیر ندن بگن شما مجرد هستی این خانوم چطور ویزا گرفته میخواد با تو به آمریکا بیاد و برامون مشکل ایجاد کنند؟
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کسی فرم 9 سوالی پر نکرده؟ ( احتمالا اونایی که پر کردن از دور خارج شدن و دیگه این ورا سر نمی زنن!!!) بابا من بنویسم می خوام محقق بشم یا بنویسم نمی خوام بشم؟ بگم هدف دارم یا بگم هدف ندارم؟ می خوام بمونم یا نمی خوام بمونم؟ سوال هاش فقط حالت روانشناسی داره!!!آیا من که اسپانسر دارم لازمه برای محکم کاری حساب بانکی هم باز کنم یا لزومی نداره؟
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-25 ساعت 10:36)mina_s نوشته: بچه ها کسی فرم 9 سوالی پر نکرده؟ ( احتمالا اونایی که پر کردن از دور خارج شدن و دیگه این ورا سر نمی زنن!!!) بابا من بنویسم می خوام محقق بشم یا بنویسم نمی خوام بشم؟ بگم هدف دارم یا بگم هدف ندارم؟ می خوام بمونم یا نمی خوام بمونم؟ سوال هاش فقط حالت روانشناسی داره!!!آیا من که اسپانسر دارم لازمه برای محکم کاری حساب بانکی هم باز کنم یا لزومی نداره؟
دوست عزیز این سوالها چیزی نیست که کسی به جای شما جواب بده.....شما باید خودتون ببینید میخواهید محقق بشید یا نه.....در مورد موندن هم باید حتما بگید میخوام بمونم وگرنه میگن اگه میخواهی برگردی پس گرین کارت به چه دردت میخوره؟
اگه اسپانسرتون درامدش به میزان کافی هست و ازش مطمئنید که به عنوان اسپانسر قبولش میکنند دیگه احتیاجی به حساب بانکی ندارید.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-25 ساعت 11:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-25 ساعت 11:35 توسط svi.)
با سلام خدمت دوستان عزيز
من به اتفاق خانواده اواسط تيرماه عازم واشنگتن هستيم. مي خواستم ببينم براي ثبت نام پسرم در کلاس دوم ابتدايي در آنجا به چه مدارکي نياز است؟
با تشکر
با سلام خدمت دوستان عزيز
با تشکر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
این فرمهای نامه دوم چه جور باید پر کنم آخه نامه اولم را یکی از بچها لاتاری پر کرد ول خوشبختانه ۱ هفته است رفتن امریکا کسی ترجمه شدهٔ این فرم هارو داره به من کمک کنه پر کنم و یه چیزی دیگه من فرم هارو دانلود کردم نامه دوم به دستم نرسیده کی سی سی تو امیل گفته ۱۷ می نامه را پست کرده ۱:من فرم دانلود را پر کنم با مدارک بفرستم ۲:از امیل پرینت بگیرم با اصل مدارک همراه خودمان ببرم سفارت ۳:اگر نظر شما گزنه ۱ است کپی بفرستم یا اصل ترجمه را
شماره کیس: 2010 as00000***
تارخ دریافت نامه قبولی :apr 11apr
کنسولگری:آنکارا
تارخ کارنت شدن :may
دریافت نامه قبولی :may
مصاحبه :july
کلیرنس : انشاء اله نمیخورهمتاسفانه خورد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
این سا یت که وقته مصاحبه را توش میزنن کدومه من پیدا نکردم