کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
سلام به اهالی خون گرم مهاجر سرا
یه سوال دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میخام بدونم این 2برگ فرم نامه دوم رو بغیر از خودم باید برای همسرم و دختر زیر 7 سالم هم پر کنم یا نه ؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همگي

همانطور كه بعضي از دوستان ميدونن ، نامه اول بدست من نرسيد و پس از تماس با KCC انها گفتن كه به Case number احتياجي نيست و مدارك را پست كن ... منهم اينكار را كردم

حالا براي چك كردن كارنت شدن به كيس نامبر احتياج است !؟

چيكار بايد كرد ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-06-05 ساعت 17:05)اليزا نوشته:  
(2010-06-05 ساعت 16:51)Kaveh792004 نوشته:  سلام به همگي

همانطور كه بعضي از دوستان ميدونن ، نامه اول بدست من نرسيد و پس از تماس با KCC انها گفتن كه به Case number احتياجي نيست و مدارك را پست كن ... منهم اينكار را كردم

چيكار بايد كرد ؟

شما پیگیری کردی ببینی مدارکت به کی سی سی رسیده یا نه؟ راستش من فکر میکنم چون که خیلی دیر مطلع شدی که برنده شدی و الان دیگه فقط 2 بولتن مونده به همین خاطر اونا دونستن کیس نامبر را برات مهم ندونستن یعنی، یا اینکه تا حالا کارنت شدی و یا اینکه کارنت نشدی اما به هر حال تو 2 تا بولتن باقیمانده خواهی شد. تو باید باهاشون مکاتبه کنی تا ببینی که مدارکت به دستشون رسیده و سوال کنی که قدم بعدی برات چی هست .فقط مدارک مورد نیازت رو آماده کن تا در صورت اعلام بالافاصله اقدام کنی. بدترین حالتش اینه که همراه ما شماره بالایی ها می آیی مصاحبه که البته حداقل خوبیش اینه که 1 سال آزگار استرس بهت وارد نشده Smile

مدارك من 5 شنبه پست شدن و تا 3 شنبه ميرسن ( با TNT)

امروز براشون ايميل زدم كه " من همه مدارك خواسته شده را بعلاوه كپي پاسپورت و پرينت اوليه لاتري و ايميلي كه خودشون گفتن كيس نامبر نميخوادو براشون فرستادم ...ولي براي چك كردن كارنت شدن و ويزا بولتن گويا احتياج به كيس نامبر هست ... "

تمام مدارك مورد احتياج بعدي من مثل كارت واكسن و ترجمه ها و... همگي حاضرند

چه مطلب ديگه اي ازشون بپرسم و چه ايميلهايي بهشون بزنم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-06-05 ساعت 17:14)Kaveh792004 نوشته:  

چيكار بايد كرد ؟

شما پیگیری کردی ببینی مدارکت به کی سی سی رسیده یا نه؟ راستش من فکر میکنم چون که خیلی دیر مطلع شدی که برنده شدی و الان دیگه فقط 2 بولتن مونده به همین خاطر اونا دونستن کیس نامبر را برات مهم ندونستن یعنی، یا اینکه تا حالا کارنت شدی و یا اینکه کارنت نشدی اما به هر حال تو 2 تا بولتن باقیمانده خواهی شد. تو باید باهاشون مکاتبه کنی تا ببینی که مدارکت به دستشون رسیده و سوال کنی که قدم بعدی برات چی هست .فقط مدارک مورد نیازت رو آماده کن تا در صورت اعلام بالافاصله اقدام کنی. بدترین حالتش اینه که همراه ما شماره بالایی ها می آیی مصاحبه که البته حداقل خوبیش اینه که 1 سال آزگار استرس بهت وارد نشده Smile

امروز براشون ايميل زدم كه " من همه مدارك خواسته شده را بعلاوه كپي پاسپورت و پرينت اوليه لاتري و ايميلي كه خودشون گفتن كيس نامبر نميخوادو براشون فرستادم ...ولي براي چك كردن كارنت شدن و ويزا بولتن گويا احتياج به كيس نامبر هست ... "

شما به چه دردت میخوره که چک کنی کارنت هستی یا نه چون انقدر دیر مدارکتو فرستادی که فکر نمی کنم زودتر از سپتامبر بری برای مصاحبه. حالا فرض کن شمارت 1000 یا 29000 فرقی تو زمان مصاحبت نداره!
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها ببخشید یه سوال ممنون اگه جواب بدین
هر چه دیر تر بری مصاحبه احتمال ویزانگرفتن و کلیرنس بیشتر می شه ؟
بی شک جهان را به عشق کسی افریده اند
چون من که افریده ام از عشق جهانی برای تو
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به اهالی خون گرم مهاجر سرا
یه سوال دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میخام بدونم این 2برگ فرم نامه دوم رو بغیر از خودم باید برای همسرم و دختر زیر 7 سالم هم پر کنم یا نه ؟؟
هیچکی جواب منو نیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-06-05 ساعت 18:46)nasr نوشته:  بچه ها ببخشید یه سوال ممنون اگه جواب بدین
بی شک جهان را به عشق کسی افریده اند
چون من که افریده ام از عشق جهانی برای تو
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان برنده 2011 لطفا سوالات خودشون رو در این تاپیک : http://mohajersara.com/showthread.php?ti...2#pid54902 مطرح کنند.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، Ashkan78 ، seravin ، mina_s ، Shahoo52
(2010-06-05 ساعت 18:14)USA2010 نوشته:  
(2010-06-05 ساعت 17:14)Kaveh792004 نوشته:  

چيكار بايد كرد ؟

شما به چه دردت میخوره که چک کنی کارنت هستی یا نه چون انقدر دیر مدارکتو فرستادی که فکر نمی کنم زودتر از سپتامبر بری برای مصاحبه. حالا فرض کن شمارت 1000 یا 29000 فرقی تو زمان مصاحبت نداره!

بالاخره چطوري بايد بفهمم كه كي برم ابوظبي ؟
(2010-06-05 ساعت 17:23)اليزا نوشته:  شما سه شنبه ایمیل بزن که آیا مدارک رسیده یا نه؟ وقتی اونا جواب دادن که رسیده،دوباره چند روز بعدش ایمیل بزن که قدم بعدی چی هست؟ احتمالا تو این مرحله اگه سوال کنی کیس نامبرتو بهت اعلام میکنن.

مرسي اليزا جان

ميتوني متنشو به انگليسي ( مادبانه و كامل ) يه نمونه بدي ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-06-05 ساعت 19:26)nasr نوشته:  

نه، هیچ ربطی نداره! دریافت ویزا و مشمول کلیرنس شدن یا نشدن، فقط به شرایط شما بستگی داره! اگه سربازی نرفتین و کار دولتی نداشتین و تحصیلاتتون لیسانس به بالا نیست، احتمال 90% همون روز مصاحبه ویزا می گیرید!
به امید موفقیت همه!
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، Kaveh792004 ، mina_s
(2010-06-05 ساعت 21:21)azin نوشته:  
(2010-06-05 ساعت 19:26)nasr نوشته:  

نه، هیچ ربطی نداره! دریافت ویزا و مشمول کلیرنس شدن یا نشدن، فقط به شرایط شما بستگی داره! اگه سربازی نرفتین و کار دولتی نداشتین و تحصیلاتتون لیسانس به بالا نیست، احتمال 90% همون روز مصاحبه ویزا می گیرید!
به امید موفقیت همه!

يعني من كه :
مدرك تحصيلي : ليسانس
شغل : مهنس يك شركت خصوصي
سربازي : نرفتم ( معاف )

كليرنس ميخورم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-06-05 ساعت 19:20)saeed53 نوشته:  سلام به اهالی خون گرم مهاجر سرا
یه سوال دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچکی جواب منو نیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوست عزیز. اون دو برگ مال فرد برنده و تمامی افراد بالای 16 سالی است که اونو در رفتن به امریکا همراهی می کنند. این رو دقیقا بالای دو برگ نوشته Wink
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام من در قسمت مدارک مورد نیاز این سوال رو پرسیدم کسی جولب نداد. مدرک تحصیلی من لیسانسه ولی توی پست های دیگه خودم که دیپلم هم ببریم خوبه ولی دیپلم که پایان 12 سال رو نشون نمی ده . مدرک پیش دانشگاهی که دست دانشگاه مونده و فکر نکنم که پس بدن. الان چی کار کنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست عزیز بعضی از دوستان اعتقاد دارند که بهتره به همون دیپلم بسنده کرد ولی من و تعداد دیگه ای از دوستان معتقدیم بهتره از اول حقیقت رو بگیم. (در نهایت تصمیم گیری با خود فرد برنده است، باید تمام عواقبشو بسنجید و ببینید کدوم حالت به نفع شماست) در ضمن شما اگر برنده 2010 باشی فرم هارو چندین بار پر کردی، پس هر چی که قبلا گفتین الانم بگین، یعنی هیچ مغایرتی با گفته هاتون نباید پیش بیاد.
پاسخ
تشکر کنندگان: kianoush ، m.amjadi ، king_of_sky
(2010-06-06 ساعت 00:58)samira t نوشته:  سلام من در قسمت مدارک مورد نیاز این سوال رو پرسیدم کسی جولب نداد. مدرک تحصیلی من لیسانسه ولی توی پست های دیگه خودم که دیپلم هم ببریم خوبه ولی دیپلم که پایان 12 سال رو نشون نمی ده . مدرک پیش دانشگاهی که دست دانشگاه مونده و فکر نکنم که پس بدن. الان چی کار کنم؟

سلام
ليسانستو فقط ترجمه كن و ببر كافيه
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
پاسخ
تشکر کنندگان: mina_s ، Jav3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان