کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
سلام
نمونه نامه دوم رو می خواستم که pdf باشه داخلش مشخصات ام را پر کنم کسی داره ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-06-06 ساعت 16:43)majid_229997 نوشته:  سلام

نامه دوم فقط شامل تاریخ مصاحبه و مدارک لازم برای مصاحبه هست و لازم نیست شما فرمی رو پر کنید
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...4#pid12834
The secret to a rich life is to have more beginnings than endings
پاسخ
تشکر کنندگان: majid_229997 ، farzad101
maryamjay اما شما این لینک که دادن 2 صفحه فرم است که باید پر شود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-07-27 ساعت 18:50)laili نوشته:  من شنیدم کسی که اسپانسر میشه از میزان مالیاتش کم میشه یعنی اعلام میکنه که مثلا سه نفر دیگه هم من ساپورت کردم و مالیات کمتری میده ولی تا چه حدی درسته نمیدونم............
خوب نفعی که ساپورت شونده میبره به مراتب بیشتر از ساپورت کننده هست برای همینه که کسی حاظر نمیشه به راحتی اسپانسر کس دیگه ای بشه..........

سلام
تا اونجایی که من میدونم یک درصدی معافیت مالیاتی تعلق می گیره ..البته این قضیه مال 3 سال اول هست
دوما که معمولا افراد نزدیک چه فامیلی و چه دوستان نزدیک این کار را به عهده میگیرن
شما بزار رو حساب رودبایستی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-06-06 ساعت 16:57)majid_229997 نوشته:  maryamjay اما شما این لینک که دادن 2 صفحه فرم است که باید پر شود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فایل‌های پیوست
.doc   form.doc (اندازه 50.5 KB / تعداد دانلود: 122)

پاسخ
تشکر کنندگان: majid_229997
kianoush من نکرتم داداش خیلی هال دادی 1 ساعت داشتم دنبالش می گشتم
پاسخ
تشکر کنندگان: kianoush ، farzad101
(2010-06-06 ساعت 16:52)maryamjay نوشته:  

نامه دوم فقط شامل تاریخ مصاحبه و مدارک لازم برای مصاحبه هست و لازم نیست شما فرمی رو پر کنید

چرا یه فرم داره که باید پربشه بیشتر دقت کنید دوست منCool
پاسخ
تشکر کنندگان: majid_229997
(2010-06-06 ساعت 18:19)Shahoo52 نوشته:  
(2010-06-06 ساعت 16:52)maryamjay نوشته:  

چرا یه فرم داره که باید پربشه بیشتر دقت کنید دوست منCool

سفارت آمريكا در ابوظبي هم اين فرم و ميخاد ؟

كسي داره ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
من 2 july مصاحبه دارم واما نام به دستم نرسیده مهم است که ایمیل بزنم نامه دوم را دریافت کنم اخه تاریخ مصاحبه را دارم و 2 تا فرم را پر کردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
انجمن را گشتم ولي جواب اين سوالاتو پيدا نكردم :

1. كپي هايي كه براي سفارت احتياج است ، بايد كپي برابر اصل شده باشند ؟ يا نيازي نيست ؟
2. افرادي كه ليسانس دارند ، احتياجي به سابقه كار ندارند... اما در فرمهاي اوليه كه شغل را زده ايم ، آيا سفارت نامه اشتغال را براي بررسي صحت آن ميخواهد يا نه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
من الان یادم اومد که در ازمنهء قدیم یک سالی در یک رشتهء فنی در دانشگاه آزاد درس خوندم و بعدولش کردم. اینو یادم رفته تو فرمهای 230 ذکر کنم. حالا با توجه به نزدیک شدن به زمان مصاحبه ، آیا اینم ذکر کنم و ایمیل بزنم یا بزارم زمان مصاحبه بگم یا اینکه اصلاً هیچی نگم بهتره؟
2010AS200xx
دریافت نامه قبولی: Jul-24-2009
مصاحبه و دریافت ویزا :Jul 2010، Kuala Lumpur
تاریخ و محل ورود به آمریکا: سپتامبر2010،نیویورک
دریافتSSN و GC :اکتبر2010
محل سکونت فعلی:San Jose, California
تاریخ سیتیزن شدن: Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-06-06 ساعت 21:51)ShabPareyeMohajer نوشته:  من الان یادم اومد که در ازمنهء قدیم یک سالی در یک رشتهء فنی در دانشگاه آزاد درس خوندم و بعدولش کردم. اینو یادم رفته تو فرمهای 230 ذکر کنم. حالا با توجه به نزدیک شدن به زمان مصاحبه ، آیا اینم ذکر کنم و ایمیل بزنم یا بزارم زمان مصاحبه بگم یا اینکه اصلاً هیچی نگم بهتره؟
اگر از اون دانشگاه مدرک نگرفتید اصلا لازم نیست بگید
پاسخ
تشکر کنندگان: ShabPareyeMohajer
(2010-06-06 ساعت 22:00)maryamjay نوشته:  
(2010-06-06 ساعت 21:51)ShabPareyeMohajer نوشته:  من الان یادم اومد که در ازمنهء قدیم یک سالی در یک رشتهء فنی در دانشگاه آزاد درس خوندم و بعدولش کردم. اینو یادم رفته تو فرمهای 230 ذکر کنم. حالا با توجه به نزدیک شدن به زمان مصاحبه ، آیا اینم ذکر کنم و ایمیل بزنم یا بزارم زمان مصاحبه بگم یا اینکه اصلاً هیچی نگم بهتره؟
من هیچ مدرکی نگرفتم. اصلاً خودم هم کاملاً فراموش کرده بودم که اونجا درس خوندم.
2010AS200xx
دریافت نامه قبولی: Jul-24-2009
مصاحبه و دریافت ویزا :Jul 2010، Kuala Lumpur
تاریخ و محل ورود به آمریکا: سپتامبر2010،نیویورک
دریافتSSN و GC :اکتبر2010
محل سکونت فعلی:San Jose, California
تاریخ سیتیزن شدن: Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-06-06 ساعت 22:03)ShabPareyeMohajer نوشته:  
(2010-06-06 ساعت 22:00)maryamjay نوشته:  
من هیچ مدرکی نگرفتم. اصلاً خودم هم کاملاً فراموش کرده بودم که اونجا درس خوندم.

پس لازم نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، ShabPareyeMohajer
1- كپي معمولي كافيست
2- سفارت دنبال مدرك تحصيلي ديپلم به بالا يا سابقه كار است و داشتن يكي از اين دو، به ديگري نيازي نخواهيد داشت.

(2010-06-06 ساعت 21:44)Kaveh792004 نوشته:  انجمن را گشتم ولي جواب اين سوالاتو پيدا نكردم :

1. كپي هايي كه براي سفارت احتياج است ، بايد كپي برابر اصل شده باشند ؟ يا نيازي نيست ؟
2. افرادي كه ليسانس دارند ، احتياجي به سابقه كار ندارند... اما در فرمهاي اوليه كه شغل را زده ايم ، آيا سفارت نامه اشتغال را براي بررسي صحت آن ميخواهد يا نه ؟
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، Jav3 ، Kaveh792004

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان