موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-07 ساعت 00:02)Ashkan78 نوشته: 1- كپي معمولي كافيست
2- سفارت دنبال مدرك تحصيلي ديپلم به بالا يا سابقه كار است و داشتن يكي از اين دو، به ديگري نيازي نخواهيد داشت.
(2010-06-06 ساعت 21:44)Kaveh792004 نوشته: انجمن را گشتم ولي جواب اين سوالاتو پيدا نكردم :
1. كپي هايي كه براي سفارت احتياج است ، بايد كپي برابر اصل شده باشند ؟ يا نيازي نيست ؟
2. افرادي كه ليسانس دارند ، احتياجي به سابقه كار ندارند... اما در فرمهاي اوليه كه شغل را زده ايم ، آيا سفارت نامه اشتغال را براي بررسي صحت آن ميخواهد يا نه ؟
با سلام لطفاً بفرماييد عبارت Employment History كه در يكي از فرمهاي نامه دوم آمده و بايد تكميل شود، آيا نيازي به اثبات يا همان سابقه كار ندارد؟
شماره کیس:***2010AS00023
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: June 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: July 2010
تاریخ مصاحبه: August 25, 2010
تاریخ دریافت کلیرنس:13 September
جمع تقریبی هزینه ها:نه ميليون براي دو نفر و دو بار سفر به تركيه
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-08 ساعت 14:54)sevda نوشته: (2010-06-06 ساعت 18:19)Shahoo52 نوشته: (2010-06-06 ساعت 16:52)maryamjay نوشته: (2010-06-06 ساعت 16:43)majid_229997 نوشته: سلام
نمونه نامه دوم رو می خواستم که pdf باشه داخلش مشخصات ام را پر کنم کسی داره ؟
نامه دوم فقط شامل تاریخ مصاحبه و مدارک لازم برای مصاحبه هست و لازم نیست شما فرمی رو پر کنید
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...4#pid12834
چرا یه فرم داره که باید پربشه بیشتر دقت کنید دوست من
سلام
shahoo52 جان من فرم ۲ را با pdf گرفتم ولی نمیدونم چه طورپر کنم sos
شما می تونید از این فایل که گذاشتم در برنامه Word فرمها رو پر کنید .
البته این فایل رو از مهاجرسرا برداشتم ولی چون آدرسش رو نمیدونم دوباره لینک می ذارم براتون .
فرمهای نامه دوم
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
موضوعها: 5
رتبه:
43
7 تشکر در 0 ارسال
دوستان من 3 تا سوال دارم:
1. در فرمهای نامه دوم قسمتی که educational background رو پرسیده منظورش دوره های آموزشی هست که تا حالا دیدیم یا همون مدرسه هامونو بنویسیم؟
2.در قسمتی که سفرهای خارجی رو خواسته اگه 10 بار به یک کشور رفته باشم چی کار باید بکنم تاریخ همه رو نمیشه نوشت که!!
3. من یک سفرم در پاس قبلیم بوده که انداختمش دور الان فقط حدودی یادمه کی بوده همین حدودی رو بنویسم؟
ممنونم
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
برای ابوظبی که فرمی واسه پر کردن تو نامه 2 نداره و نمیخواد درسته؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من یه مقدار اطلاعات نیاز دارم که اگه کسی در اختیارم بزاره واقعا ممنون میشم
من از برندگان 2010 هستم
21 آپریل وقت مصاحبه داشتم و 23 آپریل ویزامو گرفتم که تا ماه مهر معتبره، الان ازدواج کردم البته رسمی و واقعی، میشه لطفا اگه اطلاعاتی دارید در مورد اینکه الان باید چه کار کنم، و آیا میتونم برای همسرم ویزا بگیرم یا نه بهم بدید و اینکه من یه خانم هستم
ممنون
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-09 ساعت 14:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-09 ساعت 14:46 توسط sam_hash.)
(2010-06-09 ساعت 12:52)FARZANSA نوشته: سلام
من از برندگان 2010 هستم
21 آپریل وقت مصاحبه داشتم و 23 آپریل ویزامو گرفتم که تا ماه مهر معتبره، الان ازدواج کردم البته رسمی و واقعی، میشه لطفا اگه اطلاعاتی دارید در مورد اینکه الان باید چه کار کنم، و آیا میتونم برای همسرم ویزا بگیرم یا نه بهم بدید و اینکه من یه خانم هستم
ممنون
من توجه شما رو به این قسمتی که چند وقت پیش تو wikipedia خوندم جلب می کنم:
Application process for family-sponsored visas
[edit] Green card holders and families
Green card holders married to non-U.S. citizens are able to legally bring their spouses and minor children to join them in the USA, but only after an extensive multi-year delay, during which time the family is separated. The foreign spouse of a green card holder must wait for approval of an 'immigrant visa' from the State Department before entering the United States. Due to numerical limitation on the number of these visas, the current wait time for approval is four to five years for all non-retrogressed countries (including Western Europe), and many more for the retrogressed countries. In the interim, the spouse cannot be legally present in the United States (let alone work), unless he/she secures a visa for himself/herself using some other means. However, securing such a visa is usually difficult (and nearly-impossible at US embassies in some countries). This is because the spouse has to overcome presumed immigrant intent in order to qualify for a non-immigrant (or tourist) visa, a position at odds with her or his marriage to a US permanent resident. Due to the long wait and the immigration intent issues, many green card holder opt to wait to become US citizens (usually 5 years), and only then sponsor their spouses and children (the process is much faster for US Citizens). This, however, imposes a family separation of several years, unique in the immigration laws of industrialized nations.
This puts US green card holders in a uniquely disadvantaged situation:
visitors and non-immigrants coming to the USA on temporary visas for work, business, or study (including H1, L1, B, J1, and F1 visas) can sponsor their dependent spouses to live with them (but usually not work) in the US;
U.S. citizens can sponsor their spouses to come to the USA in non-immigrant status; the spouse can then convert to an immigrant status under the Legal Immigration and Family Equity Act of 2000 (the "LIFE Act"). This process is fast (6–12 months) and, unlike with green card holders, the spouse can be present in the US during the process.
The issue of US green card holders separated from their families for years is not a new problem. A mechanism to unite families of LPRs was created by the LIFE Act by the introduction of a 'V visa,' signed into law by President Clinton. It effectively expired and is no longer available. Bills HR1823 and HR4448 were proposed in the 2005–2007 U.S. Congress, but did not pass, and were as such cleared from the books at the end of 2007 Congress session. A similar bill S1085 has been proposed in the US Senate in May 2009, but has since made only little progress.
These proposals for reviving the V visa are based on something that has little controversy—family unity. However, passing such a bill into law is not a small matter, mostly because it is often perceived as a back-door to increasing immigration numbers from heavily retrogressed countries such as China, India, the Philippines and Mexico.
کلا میگه که کسی که گرین کارت داره برای آوردن همسرش یا بچه هاش پیش خودش، وضعش حتی از کسی که با ویزاهای معمولی مثل ویزای توریستی یا دانشجویی میخواد اینکارو بکنه بدتره!!(به قول خودش a uniquely disadvantaged situation)
حتی یه ویزای معمولی که فقط کنار هم باشن خیلی پروسه زمان بری هست ظاهرا، چه برسه به گرین کارت!
ببخشید که جواب امیدوار کننده ای نبود. بنده رو هم یجورایی همدرد خودتون بدونید!
نا امید نشین. همیشه یک راهی هست، باید پیداش کرد
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
یک سوال یک سایت بود که تمام پروازها به مقصد ومبدا و تارخ رو وارد می کردیم و چندین پیشنهاد با قیمت میداد کسی می دونه اسم این سایت چی بود
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-09 ساعت 16:26)adl نوشته: یک سوال یک سایت بود که تمام پروازها به مقصد ومبدا و تارخ رو وارد می کردیم و چندین پیشنهاد با قیمت میداد کسی می دونه اسم این سایت چی بود
travelocity.com
expedia.com
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-09 ساعت 18:06)Eskandari نوشته: (2010-06-09 ساعت 12:52)FARZANSA نوشته: سلام
من از برندگان 2010 هستم
ممنون
یک مورد مشابه رو هفته پیش توی آنکارا دیدم. آقا گرین کارت رو داشت و بعدا ازدواج کرده بود. البته نمیدونم مثل ما لاتاری بود یانه. اما گفت که 9 ماه پیش درخواست دادیم و الان وقت مصاحبه بهمون دادن. یعنی 9 ماه طول کشیده بود واسه مصاحبه. حالا ویزا رو کی بدن خدا میدونه. البته امیدوارکننده بود چون من قبلا شنیده بودم که حداقل 3-2 سالی طول میکشه.
امیدوارم مشکلتون زود حل بشه
براي يكي از دوستان من 2 سال طول كشيد
شماره کیس : 2010AS2607X
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
وضعيت اسپانسر : دارم --- مدارك JUN 21 2010 رسيد
تاریخ مصاحبه: 02 September
گرفتن ويزا : همون روز مصاحبه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز
اسپانسر من ميخاد مداركو براي من پست كنه ولي نميدونه با چه پستي بفرسته كه مطمئن باشه
TNT و بعضي از پستها گفتن كه براي ايران مرسوله نميفرستن ، بخاطر تحريم
چكار كنه ؟
شماره کیس : 2010AS2607X
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
وضعيت اسپانسر : دارم --- مدارك JUN 21 2010 رسيد
تاریخ مصاحبه: 02 September
گرفتن ويزا : همون روز مصاحبه