کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
(2010-06-22 ساعت 09:25)azin نوشته:  
(2010-06-21 ساعت 17:07)Kaveh792004 نوشته:  اسپانسر من دو نفر اعضاي خانواده داره و قبلا هم سال 2004دو نفر را اسپانسر بوده ( الان هردو سيتي زن هستند )
مقدار حمايت را هم براي همه نوشته : در حد دادن خانه و كمك مالي تا اينكه خودش خانه پيدا كنه

1. آيا آن دو نفر ديگر هنوز هم تحت حمايت او محسوب ميشوند ؟

2. با تمام اين تفاسير ، درآمد او حدودا چقدر بايد باشد تا من را هم بتواند ساپورت كند ؟
دوست عزیز، اگر نفرات قبلی تحت حمایت اسپانسر شما، الان سیتی زن هستند که به احتمال خیلی زیاد دیگه از تحت الحمایه بودن اسپانسر شما خارج شدند و بار مالی برای اسپانسر شما ندارند. اما اینکه اسپانسرتون قبلاً 2 نفر دیگه رو هم ساپورت کرده، رزومه خوبیه و اعتبار ایشون رو نشون میده برای سفارت! نکته اخر اینکه درآمد اسپانسر شما باید بالای خط فقر آمریکا در سال باشه! فکر میکنم برای امسال خط فقر حدودای 13500$ در سال بود! اگر درآمد اسپانسرتون بیشتر از این مقداره که اصلاً نگران نباشید، در ضمن میتونید برای اطمینان بیشتر پرینت حساب بانکی خودتون رو هم روز مصاحبه همراه داشته باشید! موفق باشید!

من فقط یه نکته کوچیک اضافه کنم که درامد اسپانسر باید 125% خط فقر برای تعداد افراد خانواده اش باشه. 13500 فکر کنم برای اسپانسری باشه که مجرد زندگی می کنه.برای اسپانسری که متاهل و بدون بچه هست 18200، برای 3نفر حدود 23000 و....

http://www.uscis.gov/ilink/docView/SLB/D...I_864P.pdf

موفق باشین
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

پاسخ
تشکر کنندگان: babakped ، R.F ، Shahoo52 ، pouya.pouya
سلام
دوستان میشه لطفا" یک مقداری من رو راهنمایی کنید؟؟؟؟؟
من واسه روز مصاحبه مدارک اسپانسر که آماده کردم به شرح زیر هستش
1- فرم I 134 همراه با توضیحات کافی از جمله خانه - ماشین - غذا - حتی بنزین ماشین Big Grin توش هم درآمد سالیانه رو نوشته حدودا" 120000 دلار
2- فرم 1040 سال 2009 حدودا" 25 صفحه
3- فرم w2 یک برگ
4- کپی سیتی زن شیپ
حالا میخوام واسه محکم کاری یک گواهی تمکن مالی هم ببرم .
رفتم بانک ملت گفتم گواهی تمکن مالی می خوام اونها هم یک 5 صفحه پرینت دادن دستم که هر صفحه یک مقدار اراجیف تایپ شده از ریز کارکرد و واریز سود و .....
حالا بقیه رو نمی دونم چیکار بکنم؟؟؟؟
به نظرتون لازمه که گواهی تمکن مالی ببرم یا همون مدارک اسپانسر کافیه؟؟؟؟
لطفا" راجع به بانک ملت اگر کسی اطلاعاتی داره راهنمایی بکنه.Shy
لطفا" اگر می تونید راهنمایی کنید تا ببینم چی کار باید بکنم؟؟؟؟
با تشکر
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )

Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-06-22 ساعت 18:57)ساسان نوشته:  سلام
1- فرم I 134 همراه با توضیحات کافی از جمله خانه - ماشین - غذا - حتی بنزین ماشین Big Grin توش هم درآمد سالیانه رو نوشته حدودا" 120000 دلار
3- فرم w2 یک برگ
4- کپی سیتی زن شیپ
رفتم بانک ملت گفتم گواهی تمکن مالی می خوام اونها هم یک 5 صفحه پرینت دادن دستم که هر صفحه یک مقدار اراجیف تایپ شده از ریز کارکرد و واریز سود و .....
با تشکر
درامد اسپانسرتون خیلی عالیه. اسپانسر قوی ای دارین به نظر من همین کفایت میکنه.
منتها فرم های مالیاتی 2007 2008 2009 لازمه. بگید براتون کاملش کنن
سلام دوستان.
لطف میکنید من رو در مورد فرم 9 سوالی یک کم راهنمایی کنید...این موارد برام مبهمه:
1-سوال شماره 4 که در مورد statement of purpose هست رو به چه صورت باید جواب بدیم؟آیا باید از علایق گذشتمون شروع کنیم و به هدفهای آیندمون اشاره کنیم؟
2- سوال شماره 8 که در مورد اسپانسر هست آیا باید نام اسپانسرمون رو که I-134 برامون پر کرده رو دوباره بنویسیم؟ اسپانسر من تعهدی در باره ی funding نداده و من با هزینه ی شخصی خودم اونجا مستقر خواهم شد.
ممنونم
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
پاسخ
تشکر کنندگان: laili ، ساسان ، aadine ، sh-b
(2010-06-22 ساعت 18:57)ساسان نوشته:  سلام
3- فرم w2 یک برگ
4- کپی سیتی زن شیپ
با تشکر

بابا شما دیگه خیلی محکم کاری کردی، برگه مالیتی های اسپانسر من رو هم 6-7 صفحه بود. درآمد اسپانسرمون هم پایین تر بود .تمکن مالی هم نداشتیم و ایرادی هم نگرفتن . پس خیالت راحت. (از ما فقط 2009 رو خواستن)
پاسخ
تشکر کنندگان: ساسان ، aadine ، mary joon
(2010-06-22 ساعت 18:57)ساسان نوشته:  به نظرتون لازمه که گواهی تمکن مالی ببرم یا همون مدارک اسپانسر کافیه؟؟؟؟
با تشکر

البته من فکر نمی کنم اصلا نیازی به گواهی تمکن مالی داشته باشید. اما جهت اطلاعتون عرض کنم که بانکها یک واحد بین الملل دارن که بر طبق درخواستی که شعبه براشون می فرسته، گواهی میزان دارایی شما در آن بانک را به انگلیسی براتون صادر می کنن. در تهران معمولا کمتر از یک هفته زمان می بره مخصوصا اگر خودتون بعد از دو سه روز به واحد بین الملل مراجعه کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: laili ، ساسان ، امیر مهاجر
سلام دوستان.
لطف میکنید من رو در مورد فرم 9 سوالی یک کم راهنمایی کنید...این موارد برام مبهمه:
1-سوال شماره 4 که در مورد statement of purpose هست رو به چه صورت باید جواب بدیم؟آیا باید از علایق گذشتمون شروع کنیم و به هدفهای آیندمون اشاره کنیم؟
2- سوال شماره 8 که در مورد اسپانسر هست آیا باید نام اسپانسرمون رو که I-134 برامون پر کرده رو دوباره بنویسیم؟ اسپانسر من تعهدی در باره ی funding نداده و من با هزینه ی شخصی خودم اونجا مستقر خواهم شد.
ممنونم

پاسخ
تشکر کنندگان: aadine
sos
لطفآ یکی به دادم برسه ؟
سلام به دوستان عزیز ما به یه مشکل بزرگ خوردیم ! شناسنامه برنده اصلی که خودم هستم گم شده و شنبه راهی فرودگاه هستیم تورو به خدا کمک کند داریم دیوانه می شویم sos
شماره کیس: 2010 as00000***
تارخ دریافت نامه قبولی :apr 11apr
تارخ کارنت شدن :may
دریافت نامه قبولی :may
مصاحبه :july
کلیرنس : انشاء اله نمیخورهBig Grinمتاسفانه خورد Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
اگر ترجمه اش را دارین با همون برین، فکر نمیکنم مشکلی باشه. اگر هم خواستن بگین گم شده، با داشتن کارت ملی و پاسپورت فکر نکنم رو شناسنامه خیلی حساس باشن. از ما که اصلا نخواستن، البته آنکارا فرق میکنه، فوقش نقص مدرک میزنن و بیش از۳ ماه وقت دارین المثنی بگیرین،

(2010-06-24 ساعت 10:16)sevda نوشته:  sos
لطفآ یکی به دادم برسه ؟
سلام به دوستان عزیز ما به یه مشکل بزرگ خوردیم ! شناسنامه برنده اصلی که خودم هستم گم شده و شنبه راهی فرودگاه هستیم تورو به خدا کمک کند داریم دیوانه می شویم sos
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
پاسخ
تشکر کنندگان: sevda
اگه المثنی بگیرم کی بهشون برسونم و ۳ ماه دیگه sebtabr هست جریان کلیرنس چه مشه
پاسخ
تشکر کنندگان:
تا آخر سپتامبر وقت دارین ویزا بگیرین اگر تا اون موقع المثنی بگیرین نشون میدین و ویزاتون را میگیرین. شما وقتی بری مصاحبه چک کلییرنس شروع میشه و میتونید مدارک ناقصی را موقعی که برای گرفت ویزا میرین تحویل بدین. البته این حالت بدترین حالت ممکن هست، انشالله که شانسنامتون پیدا میشه یا این که احتمال اصلا ازتون نمیخوان. ترجمش را که دارین؟

(2010-06-24 ساعت 10:50)sevda نوشته:  اگه المثنی بگیرم کی بهشون برسونم و ۳ ماه دیگه sebtabr هست جریان کلیرنس چه مشه
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
پاسخ
تشکر کنندگان: sam_hash ، sevda ، R.F
ترجمه را دارم و یک سری کوبی ارسال کردم ۱۵ روز بیش دگه بقیه دست خدا ببنم چی میشه خالی ممنون از راهنمائی خوبتون
پاسخ
تشکر کنندگان: Hamid55 ، hamed_gh
(2010-06-24 ساعت 10:16)sevda نوشته:  sos
لطفآ یکی به دادم برسه ؟

نگران نباشید...
نهایت بدش اینه که کسری مدارک میخورید و بعدا میبرید.

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزيزمن يك سوال داشتم ممنون ميشوم راهنمايي ام كنيد.اسپانسر من فرم I-134 را فرستاده همين كافي است؟در ضمن در فرم براي مدت 2ماه ما را ساپورت كرده ايا بايد اينجوري مي بود؟ و اگر چيزديگري لازم است يا همين ها كافي است؟ البته توي فرم دوم جيزي بابت پرينت مالي نخواسته.؟؟
تايخ كارنت12جولاي

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-06-24 ساعت 14:18)رضا خسرو نوشته:  سلام دوستان عزيزمن يك سوال داشتم ممنون ميشوم راهنمايي ام كنيد.اسپانسر من فرم I-134 را فرستاده همين كافي است؟در ضمن در فرم براي مدت 2ماه ما را ساپورت كرده ايا بايد اينجوري مي بود؟ و اگر چيزديگري لازم است يا همين ها كافي است؟ البته توي فرم دوم جيزي بابت پرينت مالي نخواسته.؟؟

سلام
قاعدتا به کپی فرمهای مالیاتی اسپانسر هم احتیاج خواهید داشت.
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-06-24 ساعت 14:18)رضا خسرو نوشته:  سلام دوستان عزيزمن يك سوال داشتم ممنون ميشوم راهنمايي ام كنيد.اسپانسر من فرم I-134 را فرستاده همين كافي است؟در ضمن در فرم براي مدت 2ماه ما را ساپورت كرده ايا بايد اينجوري مي بود؟ و اگر چيزديگري لازم است يا همين ها كافي است؟ البته توي فرم دوم جيزي بابت پرينت مالي نخواسته.؟؟

غیر از اون فرم باید برگه‌های مالیاتی‌ هم ببرید.
تو تاپیک اسپانسر و مدارک مرتبط جواب سوالاتون هست
دو ماه اسپانسرشیپ هم بنظر کافیه. خیلی ها تعهد ۱ روز هم نداشتند و ویزا گرفتند.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان