موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-18 ساعت 23:34)yas نوشته: نگران نباشید با توجه به اینکه فرم هارو خیلی دیر فرستادید طبیعی هست که بهتون دیرتر از ما جواب بدن که یکسال پیش فرستادیم.
من هم زمانی که فرمم رو فرستادم یک ماه طول کشید تا جواب بگیرم که رسیده.
من پیشنهاد میکنم زنگ بزنید و بگبن کارنت شدید تا زودتر فرمتون رو بررسی کنند.
يك ايميل زدم كه من كارنت شده ام و فرمها را دوهفته پيش فرستادم.درصورت امكان هرچه سريعتر بررسي كنيد و تاريخ مصاحبه را از طريق ايميل بدهيد
دو-سه روز ديگه هم تلفن ميزنم
شماره کیس : 2010AS2607X
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
وضعيت اسپانسر : دارم --- مدارك JUN 21 2010 رسيد
تاریخ مصاحبه: 02 September
گرفتن ويزا : همون روز مصاحبه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-19 ساعت 00:13)shgh57 نوشته: سلام. ببخشید شاید سوالم تکراری باشه.
می خواستم بدونم 15 روز قبل از مصاحبه باید اصل ترجمه ها و مدارک اسپانسر بدست سفارت برسه یا کپی برابر با اصل آنها کافیه؟ می خواستم بدونم از هر مدرکی دو نسخه ترجمه بگیرم یا یکی کافیه؟
و دیگه اینکه دوستان در قسمت لاتاری از آغاز تا پایان نوشتن برای اکثر مدارک ترجمه شده باید کپیشون رو هم ببریم منظور از کپی، همه جا کپی برابر با اصله یا کپی معمولی ترجمه ها کافیه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
كپي برابر اصل احتياجي نيست
قبل از مصاحبه : كپي ها
دوتا ترجمه براي آنهايي خوبه كه ميخان تو خود آمريكا هم استفاده كنن
من هم دوتا ترجمه گرفته ام
موضوعها: 0
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-19 ساعت 00:13)shgh57 نوشته: سلام. ببخشید شاید سوالم تکراری باشه.
می خواستم بدونم 15 روز قبل از مصاحبه باید اصل ترجمه ها و مدارک اسپانسر بدست سفارت برسه یا کپی برابر با اصل آنها کافیه؟ می خواستم بدونم از هر مدرکی دو نسخه ترجمه بگیرم یا یکی کافیه؟
و دیگه اینکه دوستان در قسمت لاتاری از آغاز تا پایان نوشتن برای اکثر مدارک ترجمه شده باید کپیشون رو هم ببریم منظور از کپی، همه جا کپی برابر با اصله یا کپی معمولی ترجمه ها کافیه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
اصل ترجمه ها و مدارک اسپانسر رو برای سفارت بفرستید. اگرهم چندتاشون آماده نبود همون روز مصاحبه تحویل بدید.
برای اطمینان بیشتر از هر سندی دو نسخه ترجمه کنید.
منظور از کپی همون کپی مدرک هست که به خود ترجمه الصاق میشه. نیازی نیست کپی بفرستید غیر از کپی پاسپورت که همه صفحاتش رو باید کپی بفرستین.
Impossible n'est pas français!
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه. من هم از بچه ها یی که مصاحبه رفتند سوالی دارم و اینه که وقتی آفیسر میگه قسم بخور که همه اطلاعات توی فرم ها صحیح است منظورش فرم های DS230 است که پس از دریافت نامه اول برایشون ارسال کردیم یا اون اطلاعاتی است که موقع ثبت نام اینترنتی لاتاری وارد کرده ایم. منظورم اینست که ممکن است خیلی ها موقع ثبت نام اولیه اشتباهات کوچکی داشتنه اند اما فرم های DS230 را صحیح پر کرده اند و اشتباهات اولیه رو به ک سی سی اطلاع داده اند و اونها هم اصلاح کرده اند ،می تو نند بدون هیچ مشکلی قسم بخورند؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی بده که چون امتیاز خودم کمه نمیشه به کس دیگه امتیاز بدم.
اما به هر حال 1+ برای آقای اسکندری، پاسخگو و بی ادعا.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
از دوستان عزیزی که ویزاشون رو گرفتن چند تا سوال داشتم
1-تعداد پاکتهای زرد رنگی که میدن، به تعداد اعضای خانواده هست یا برای همه توی یک پاکته؟
2-تاریخ انقضای ویزا باید 6 ماه از روز دریافت ویزا باشه یا 6 ماه از تاریخ مدیکال؟
3-از یکی از دوستانم شنیدم که روی پاکتشون بجز اسم خودشون با فامیل خودش، اسمش با فامیل همسرش هم درج شده؟ اینجوری درسته؟ (برای هر یک از اعضای این خانواده یک پاکت جداگانه آمده)
4-DV2 , DV1,.... برای هر عضو خانواده یکی اختصاص میدن؟ چون همون دوستم گفت برای خودش و همسرش DV2 نوشته شده و برای دو تا بچه هاش DV3 .اینجوری درسته؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
از دوستانی که لطف کردن به سوالم مبنی بر اضافه کردن همسرم بعد از دریافت ویزا جواب دادن تشکر میکنم
لطفا اگر کسی باز هم اطلاعاتی داره بهم بده ممنون میشم
من دو ماه بعد از دریافت ویزا ازدواج کردم و الان میخوام اقدام کنم جهت اینکه بتونم همسرم رو باخودم ببرم و هنوز نیمدونم چطور باید به سفارت اعلام کنم و از کجا باید شروع کنم
ممنون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان آنکارایی که این ماه کارنت شدند آیا زمان مصاحبشون معلوم شده یانه
وسوال بعدی این که در نامه دوم که تا چند روز آینده می رسد آیا فقط اسم برنده اصلی(مثل نامه اول)است یا اسم تمامی مصاحبه شوندگانم هست.
باتشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام میخواستم بدونم نحوه معاف شدن برای افیسر مهمه؟من پدرم ۲ سال جنگ بوده و من معاف شدم..یعنی امکان داره به این خاطر کلیر بخورم؟؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-21 ساعت 13:45)emad2213 نوشته: سلام میخواستم بدونم نحوه معاف شدن برای افیسر مهمه؟من پدرم ۲ سال جنگ بوده و من معاف شدم..یعنی امکان داره به این خاطر کلیر بخورم؟؟
دوست عزیز احتمالاً اونجا از شما دلیل معاف شدنتون رو می پرسن ! و این موضوع شاید در مدت کلیرنس شما تاثیر بزاره اما مطمئنا دلیلی برای رد شدن کیس شما نیست ! راستش این کلیر رو از دیدی مثبت می تونید یک موهبت بدونید که خدا با بوسیله کنسول سفارت در اختیارتون میزاره که کارهای ناتمومتون رو تموم کنید این یه فرصتی هست که باید غنیمت شمرده بشه ! مطمئن باشید ویزاتون رو می گیرید بچسبید به کارهای ناتمام !!! و نزارید هیچ اگر وامایی مانع کارتون بشه !!! و امیدوار باشید !
موفق باشیم !
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010
مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
اسپانسر من دو نفر اعضاي خانواده داره و قبلا هم سال 2004دو نفر را اسپانسر بوده ( الان هردو سيتي زن هستند )
مقدار حمايت را هم براي همه نوشته : در حد دادن خانه و كمك مالي تا اينكه خودش خانه پيدا كنه
1. آيا آن دو نفر ديگر هنوز هم تحت حمايت او محسوب ميشوند ؟
2. با تمام اين تفاسير ، درآمد او حدودا چقدر بايد باشد تا من را هم بتواند ساپورت كند ؟
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-21 ساعت 17:07)Kaveh792004 نوشته: اسپانسر من دو نفر اعضاي خانواده داره و قبلا هم سال 2004دو نفر را اسپانسر بوده ( الان هردو سيتي زن هستند )
مقدار حمايت را هم براي همه نوشته : در حد دادن خانه و كمك مالي تا اينكه خودش خانه پيدا كنه
1. آيا آن دو نفر ديگر هنوز هم تحت حمايت او محسوب ميشوند ؟
2. با تمام اين تفاسير ، درآمد او حدودا چقدر بايد باشد تا من را هم بتواند ساپورت كند ؟
دوست عزیز، اگر نفرات قبلی تحت حمایت اسپانسر شما، الان سیتی زن هستند که به احتمال خیلی زیاد دیگه از تحت الحمایه بودن اسپانسر شما خارج شدند و بار مالی برای اسپانسر شما ندارند. اما اینکه اسپانسرتون قبلاً 2 نفر دیگه رو هم ساپورت کرده، رزومه خوبیه و اعتبار ایشون رو نشون میده برای سفارت! نکته اخر اینکه درآمد اسپانسر شما باید بالای خط فقر آمریکا در سال باشه! فکر میکنم برای امسال خط فقر حدودای 13500$ در سال بود! اگر درآمد اسپانسرتون بیشتر از این مقداره که اصلاً نگران نباشید، در ضمن میتونید برای اطمینان بیشتر پرینت حساب بانکی خودتون رو هم روز مصاحبه همراه داشته باشید! موفق باشید!
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july