کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
سلام
می خواشتم بدونم حتما وجود نامه دوم تو سفارت ضروریه؟
چون هنوز نامه به دستم نرسیده؟
یعنی باید نامه رو نشون بدم تا بذارن برم تو سفارت؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنماییییییم کنییییییییییییییییییید.
مرسی
ENDKHAFANCool
پاسخ
تشکر کنندگان: Daneshjo
(2010-06-17 ساعت 19:56)edkhafan نوشته:  سلام
می خواشتم بدونم حتما وجود نامه دوم تو سفارت ضروریه؟
چون هنوز نامه به دستم نرسیده؟
یعنی باید نامه رو نشون بدم تا بذارن برم تو سفارت؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنماییییییم کنییییییییییییییییییید.
مرسی

در پست های تاپیک های مختلف به این سوال جواب داده شده.
نه ضروری نیست مامور سفارت اسم افرادی که مصاحبه دارند رو داره. برای محکم کاری میتونید از ایمیلی که تاریخ مصاحبه رو بهتون اطلاع دادند پرینت بگیرید و ببرید.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: aadine ، edkhafan ، Daneshjo
اشكان عزيز و بقيه دوستان

شايد بعضيها مانند من در تماس تلفني با KCC مشكل دارند

وقتي تماس ميگيرم داخلي ميخاد ( ميگه شماره 1 بزن يا ... )

يكي كه تاحالا چندين بار تماس گرفته ، لطفا پروسه را بنويسه
و اينكه
در زمان تماس چه اطلاعاتي اول ميخان و... ؟
شماره کیس : 2010AS2607X
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
وضعيت اسپانسر : دارم --- مدارك JUN 21 2010 رسيد
تاریخ مصاحبه: 02 September
گرفتن ويزا : همون روز مصاحبه

پاسخ
بعد از تماس بايد شماره 1 رو بزني و صبر كني تا نوبتت بشه و جواب بدن. هيچ روال خاصي نداره.

Case Number، نام و نام خانوادگي، و تاريخ تولد رو مي خوان. والسلام.

(2010-06-17 ساعت 21:36)Kaveh792004 نوشته:  اشكان عزيز و بقيه دوستان

و اينكه
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: Kaveh792004 ، Jav3 ، Daneshjo
Sad 
(2010-06-16 ساعت 19:36)Ashkan78 نوشته:  مستقيم كه نه. قوانين بين المللي محدوديت زيادي براي براقراري پرواز بين دو كشور توسط يك خط هوايي كه متعلق به اون كشور نيست ايجاد كرده. نشدني نيست... اما خيلي سخته.

مثلا هواپيمايي Turkish خيلي بايد دوندگي كنه تا بتونه فرضا از دبي به مسكو مسافر ببره. چون نه مال روسيه هست و نه مال امارات. البته اگه براش خيلي سود داشته باشه با پرداخت هزينه هاي گزاف مي تونه اين كار رو بكنه.

اما غير مستقيم مي شه.... بايد دور دنيا بگرديد.

مثلا با Lufthansa شما از تهران مي ريد فرانكفورت، بعد از اونجا يه پرواز داخلي به مونيخ، و بعد از مونيخ به آنكارا!!! قيمتشو چه عرض كنم [عکس: 64.gif]. فكر كنم از بليت آمريكا رفتنتون گرون تر بشه.

Emirates هم به اصلا به آنكارا پرواز نداره. يعني اگه تشريف ببريد دبي، باز هم از دبي نميتونيد بريد آنكارا.

هواپيمايي Qatar Airways پرواز مستقيم نداره. اما از طريق دوحه مي تونيد بريد كه ممكنه به خاطر اين كه اين مسير تازه برقرار شده، قيمتش پايين باشه و مقرون به صرفه (بازم مي گم ممكنه).هواپيمايي قطر از روز 4 آپريل 2010 پروازهاش به دوحه شروع مي شه. اين پروازها 2 روز در هفته هستند و روزهاي يكشنبه و چهارشنبه انجام مي شن. برنامه پروازها از تهران به آنكارا (از طريق دوحه) اينطوري خواهد بود.

پرواز رفت:

QR485 حركت از تهران 06:45 / ورود به دوحه 06:30
QR462 حركت از دوحه 14:25 / ورود به آنكارا 18:20

پرواز برگشت:

QR463 حركت از آنكارا 20:00 / ورود به دوحه 23:40
QR484 حركت از دوحه 01:40 / ورود به تهران 05:05

معايب:

1- پرواز طولاني تر
2- معطلي 8 ساعته در فرودگاه دوحه در پرواز رفت (Freeshop فرودگاه دوحه چنگي به دل نمي زنه)
3- دو تكه بودن مسير

مزايا:

1- پرواز با هواپيمايي 5 ستاره (بهتر از امارات) و با هواپيماي Airbus A320
2-ايده آل از نظر زماني براي كساني كه مصاحبه شون روز سه شنبه يا چهارشنبه هستش: يكشنبه شب (و نه نصف شب !) مي رسن استراحت مي كنن، دوشنبه كارهاي پزشكي، سه شنبه يا چهارشنبه مصاحبه، و چهارشنبه شب هم برگشت.
3- هنوز قيمت اين مسير اعلام نشده اما تجربه قبلي نشون مي ده كه هواپيمايي قطر عادت به ارزون فروشي و قيمت شكني داره به خصوص در مسيرهاي جديدش.

اگه با اين شرايط Qatar Airways هم چنگي به دلتون نزد، مي مونه Iran Air و Turkish Airlines. برنامه هاشون اينجوري هستش:

پرواز رفت (Iran Air):

شماره پرواز: IR715 / حركت از تهران: 17:00 / ورود به آنكارا: 18:20 / هواپيما: Fokker 100 / روزهاي حركت يكشنبه و چهارشنبه

پرواز برگشت (Iran Air):

شماره پرواز: IR714 / حركت از آنكارا: 19:40 / ورود به تهران: 00:10 (روز بعد) 18:20 / هواپيما: Fokker 100 / روزهاي حركت يكشنبه و چهارشنبه

پرواز رفت (Turkish Airlines):

شماره پرواز: TK7351 / حركت از تهران: 05:40 / ورود به آنكارا: 07:10 / هواپيما: Boeing 737-800 Series / روزهاي حركت يكشنبه، چهارشنبه، و پنج شنبه

پرواز برگشت (Turkish Airlines):

شماره پرواز: TK7360 / حركت از آنكارا: 23:30 / ورود به تهران: 03:30 (روز بعد) / هواپيما: Boeing 737-800 Series / روزهاي حركت شنبه، سه شنبه، و چهارشنبه.

به نظر من بين Iran Air و Turkish Airlines، اوني رو كه بيشتر به برنامه تون مي خوره انتخاب كنيد. فكر رفتن با يك شركت و برگشتن با يك شركت متفاوت هم نباشيد كه قيمتش زياد مي شه.

اگه برنامه تون طوري هست كه با هم با Iran Air شدني هست و هم با Turkish Airlines، به نظر من Iran Air رو انتخاب كنيد چون ايمني پروازهاش يك ذره از Turkish Airlines بهتره. فقط زرق و برق كمتري داره و مثل خارجي ها (!!! [عکس: 35.gif]) نيست.

موفق باشيد و آرزو دارم روزي برسه كه خبر گرفتن ويزاتون رو بشنوم.
سلام
برای ما مشکل پش امده لطفآ راهنمایی کند
ما روزه ۳ شنبه مصاحبه داریم و برای ۵ شنبه ترکیش بلیت گرفتیم حالا تو نامه دوم نوشته ۴ روز کره قبل از مصاحبه برای مدیکال برید ( کسانی که بین ۴ تا ۱۶ سال هستن ) دختره من ۵ سالس چه کار کنم تازه برای ۵ شنبه پرواز ترکیش بلیت معمولی نداشت فرست کلس گرفتیم .
لطفآ سری راهنمای کنید Sad

(2010-06-16 ساعت 18:10)Taraneh نوشته:  
(2010-06-16 ساعت 17:22)Ashkan78 نوشته:  من امروز تلفن زدم و گفتند يك هفته ديگه تاريخ مصاحبه رو بهت مي گيم...
جناب آقای اشکان با تشکر از زحمتهای شما خواهش می کنم بفرمایید آیا تلفنی زمان مصاحبه را می گویند؟ من شماره 24000 هستم و می خواهم هرچه زودتر برای خرید بلیط و رزرو هتل اقدام کنم و برای همین زمان مصاحبه مهم است. یک سوال دیگر. آیا هواپیماییهای دیگر مثل لوفت انزا یا امارات یا قطر مستقیماً به آنکارا پرواز دارند؟

سلام
ما روزه ۳ شنبه مصاحبه داریم و برای ۵ شنبه ترکیش بلیت گرفتیم حالا تو نامه دوم نوشته ۴ روز کره قبل از مصاحبه برای مدیکال برید ( کسانی که بین ۴ تا ۱۶ سال هستن ) دختره من ۵ سالس چه کار کنم تازه برای ۵ شنبه پرواز ترکیش بلیت معمولی نداشت فرست کلس گرفتیم .
لطفآ سری راهنمای کنید
شماره کیس: 2010 as00000***
تارخ دریافت نامه قبولی :apr 11apr
کنسولگری:آنکارا
تارخ کارنت شدن :may
دریافت نامه قبولی :may
مصاحبه :july
کلیرنس : انشاء اله نمیخورهBig Grinمتاسفانه خورد Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: Jav3 ، Daneshjo
(2010-06-18 ساعت 11:15)sevda نوشته:  
(2010-06-16 ساعت 19:36)Ashkan78 نوشته:  مستقيم كه نه. قوانين بين المللي محدوديت زيادي براي براقراري پرواز بين دو كشور توسط يك خط هوايي كه متعلق به اون كشور نيست ايجاد كرده. نشدني نيست... اما خيلي سخته.

مثلا هواپيمايي Turkish خيلي بايد دوندگي كنه تا بتونه فرضا از دبي به مسكو مسافر ببره. چون نه مال روسيه هست و نه مال امارات. البته اگه براش خيلي سود داشته باشه با پرداخت هزينه هاي گزاف مي تونه اين كار رو بكنه.

اما غير مستقيم مي شه.... بايد دور دنيا بگرديد.

مثلا با Lufthansa شما از تهران مي ريد فرانكفورت، بعد از اونجا يه پرواز داخلي به مونيخ، و بعد از مونيخ به آنكارا!!! قيمتشو چه عرض كنم [عکس: 64.gif]. فكر كنم از بليت آمريكا رفتنتون گرون تر بشه.

Emirates هم به اصلا به آنكارا پرواز نداره. يعني اگه تشريف ببريد دبي، باز هم از دبي نميتونيد بريد آنكارا.

هواپيمايي Qatar Airways پرواز مستقيم نداره. اما از طريق دوحه مي تونيد بريد كه ممكنه به خاطر اين كه اين مسير تازه برقرار شده، قيمتش پايين باشه و مقرون به صرفه (بازم مي گم ممكنه).هواپيمايي قطر از روز 4 آپريل 2010 پروازهاش به دوحه شروع مي شه. اين پروازها 2 روز در هفته هستند و روزهاي يكشنبه و چهارشنبه انجام مي شن. برنامه پروازها از تهران به آنكارا (از طريق دوحه) اينطوري خواهد بود.

پرواز رفت:

QR485 حركت از تهران 06:45 / ورود به دوحه 06:30
QR462 حركت از دوحه 14:25 / ورود به آنكارا 18:20

پرواز برگشت:

QR463 حركت از آنكارا 20:00 / ورود به دوحه 23:40
QR484 حركت از دوحه 01:40 / ورود به تهران 05:05

معايب:

1- پرواز طولاني تر
2- معطلي 8 ساعته در فرودگاه دوحه در پرواز رفت (Freeshop فرودگاه دوحه چنگي به دل نمي زنه)
3- دو تكه بودن مسير

مزايا:

1- پرواز با هواپيمايي 5 ستاره (بهتر از امارات) و با هواپيماي Airbus A320
2-ايده آل از نظر زماني براي كساني كه مصاحبه شون روز سه شنبه يا چهارشنبه هستش: يكشنبه شب (و نه نصف شب !) مي رسن استراحت مي كنن، دوشنبه كارهاي پزشكي، سه شنبه يا چهارشنبه مصاحبه، و چهارشنبه شب هم برگشت.
3- هنوز قيمت اين مسير اعلام نشده اما تجربه قبلي نشون مي ده كه هواپيمايي قطر عادت به ارزون فروشي و قيمت شكني داره به خصوص در مسيرهاي جديدش.

اگه با اين شرايط Qatar Airways هم چنگي به دلتون نزد، مي مونه Iran Air و Turkish Airlines. برنامه هاشون اينجوري هستش:

پرواز رفت (Iran Air):

شماره پرواز: IR715 / حركت از تهران: 17:00 / ورود به آنكارا: 18:20 / هواپيما: Fokker 100 / روزهاي حركت يكشنبه و چهارشنبه

پرواز برگشت (Iran Air):

شماره پرواز: IR714 / حركت از آنكارا: 19:40 / ورود به تهران: 00:10 (روز بعد) 18:20 / هواپيما: Fokker 100 / روزهاي حركت يكشنبه و چهارشنبه

پرواز رفت (Turkish Airlines):

شماره پرواز: TK7351 / حركت از تهران: 05:40 / ورود به آنكارا: 07:10 / هواپيما: Boeing 737-800 Series / روزهاي حركت يكشنبه، چهارشنبه، و پنج شنبه

پرواز برگشت (Turkish Airlines):

شماره پرواز: TK7360 / حركت از آنكارا: 23:30 / ورود به تهران: 03:30 (روز بعد) / هواپيما: Boeing 737-800 Series / روزهاي حركت شنبه، سه شنبه، و چهارشنبه.

به نظر من بين Iran Air و Turkish Airlines، اوني رو كه بيشتر به برنامه تون مي خوره انتخاب كنيد. فكر رفتن با يك شركت و برگشتن با يك شركت متفاوت هم نباشيد كه قيمتش زياد مي شه.

اگه برنامه تون طوري هست كه با هم با Iran Air شدني هست و هم با Turkish Airlines، به نظر من Iran Air رو انتخاب كنيد چون ايمني پروازهاش يك ذره از Turkish Airlines بهتره. فقط زرق و برق كمتري داره و مثل خارجي ها (!!! [عکس: 35.gif]) نيست.

موفق باشيد و آرزو دارم روزي برسه كه خبر گرفتن ويزاتون رو بشنوم.
سلام
لطفآ سری راهنمای کنید Sad

(2010-06-16 ساعت 18:10)Taraneh نوشته:  
(2010-06-16 ساعت 17:22)Ashkan78 نوشته:  من امروز تلفن زدم و گفتند يك هفته ديگه تاريخ مصاحبه رو بهت مي گيم...
جناب آقای اشکان با تشکر از زحمتهای شما خواهش می کنم بفرمایید آیا تلفنی زمان مصاحبه را می گویند؟ من شماره 24000 هستم و می خواهم هرچه زودتر برای خرید بلیط و رزرو هتل اقدام کنم و برای همین زمان مصاحبه مهم است. یک سوال دیگر. آیا هواپیماییهای دیگر مثل لوفت انزا یا امارات یا قطر مستقیماً به آنکارا پرواز دارند؟

سلام
لطفآ سری راهنمای کنید

شما چه روزی وقت مدیکال دارید؟ برای آزمایش سل دخترتون 48 ساعت بیشتر زمان نمی خواد. اگه جمعه برین مدیکال تا دوشنبه حتما حتما جوابتون آمادست
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

پاسخ
تشکر کنندگان: farzad101 ، Daneshjo
هنوز وقته مدیکال نگرفتم تصمم داریم برای جمعه وقت بگیرم ولی نمدونم تو ایمیل دکتر اونگان چی به انگلیسی بنوسم
شماره کیس: 2010 as00000***
تارخ دریافت نامه قبولی :apr 11apr
کنسولگری:آنکارا
تارخ کارنت شدن :may
دریافت نامه قبولی :may
مصاحبه :july
کلیرنس : انشاء اله نمیخورهBig Grinمتاسفانه خورد Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: azin ، Jav3 ، Daneshjo
(2010-06-18 ساعت 00:14)Ashkan78 نوشته:  بعد از تماس بايد شماره 1 رو بزني و صبر كني تا نوبتت بشه و جواب بدن. هيچ روال خاصي نداره.

و اينكه

من تلفن كردم
بعد از گرفتن كيس نامبر ، نام و نام خانوادگي و تاريخ تولد ، يك سوال ديگه هم ميكنه كه من متوجه آن نشدم !؟
يه چيزي شبيه relative يا ...

پاسخ
(2010-06-18 ساعت 12:53)sevda نوشته:  هنوز وقته مدیکال نگرفتم تصمم داریم برای جمعه وقت بگیرم ولی نمدونم تو ایمیل دکتر اونگان چی به انگلیسی بنوسم
سودا جان، نیاز نیست شما به دکتر ایمیل بزنی، در سایت اینترنتی خود دکتر اونگان، روزها و ساعتهایی که خالیه نمایش داده میشه و شما فقط باید انتخاب کنی! اگه هم اون تاریخی که می خوای، پر شده، در اینصورت برای اولین تاریخ موجود قبل از مصاحبه ات وقت بگیر، بعدش در قسمت، Comment فرم، دلیل وقت خواستن برای روز مورد نظرت رو بنویس و ازشون خواهش کن که وقتت رو برای تاریخی که می خوای کانفریم کنن! موفق باشی!
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، Jav3 ، sevda ، Daneshjo
(2010-06-18 ساعت 18:24)Kaveh792004 نوشته:  
(2010-06-18 ساعت 00:14)Ashkan78 نوشته:  بعد از تماس بايد شماره 1 رو بزني و صبر كني تا نوبتت بشه و جواب بدن. هيچ روال خاصي نداره.

و اينكه

من تلفن كردم
بعد از گرفتن كيس نامبر ، نام و نام خانوادگي و تاريخ تولد ، يك سوال ديگه هم ميكنه كه من متوجه آن نشدم !؟

ازتون میپرسه آیا شما دوست یا فامیل بنده هستید که باید جواب بدین:
No, I am him
بعد یا میگه یک هفته دیگه زنگ بزنین یا تاریخ مصاحبه رو میگه.
پاسخ
تشکر کنندگان: Kaveh792004 ، Daneshjo
(2010-06-18 ساعت 21:42)yas نوشته:  

و اينكه

من تلفن كردم

No, I am him

جواب داد

من دوهفته پيش ( 06 jun ) پست كردم و طبق سايت TNT ، سه روز بعد يعني 09 بدستشان رسيده
ولي امروز گفت بسته شما هنوز بدست ما نرسيده است !؟ ... يك هفته ديگه تماس بگيريد

مشكلي پيش اومده ؟ ... نكنه بسته اصلا بدستشان نرسيده است !؟

پاسخ
(2010-06-18 ساعت 22:57)Kaveh792004 نوشته:  

و اينكه

من تلفن كردم

No, I am him

جواب داد

من دوهفته پيش ( 06 jun ) پست كردم و طبق سايت TNT ، سه روز بعد يعني 09 بدستشان رسيده

بعد از فرستادن ایمیل نزدید که تایید کنند رسیده؟
مطمعنید همینو گفت؟
پاسخ
(2010-06-18 ساعت 23:05)yas نوشته:  
(2010-06-18 ساعت 22:57)Kaveh792004 نوشته:  

و اينكه

من تلفن كردم

No, I am him

جواب داد

بعد از فرستادن ایمیل نزدید که تایید کنند رسیده؟
مطمعنید همینو گفت؟

بعد از رسيدن ، سه بار ايميل زدم...در همه آنها اين جواب را داده اند :

Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may not be feasible at this time. If you have submitted your forms, please allow two to four weeks after the mailing of your forms before inquiring about delivery confirmation. If you have not submitted your forms, please do so to ensure that your case can begin processing. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
نگران نباشید با توجه به اینکه فرم هارو خیلی دیر فرستادید طبیعی هست که بهتون دیرتر از ما جواب بدن که یکسال پیش فرستادیم.
من هم زمانی که فرمم رو فرستادم یک ماه طول کشید تا جواب بگیرم که رسیده.
من پیشنهاد میکنم زنگ بزنید و بگبن کارنت شدید تا زودتر فرمتون رو بررسی کنند.
پاسخ
تشکر کنندگان: Kaveh792004
سلام. ببخشید شاید سوالم تکراری باشه.
می خواستم بدونم 15 روز قبل از مصاحبه باید اصل ترجمه ها و مدارک اسپانسر بدست سفارت برسه یا کپی برابر با اصل آنها کافیه؟ می خواستم بدونم از هر مدرکی دو نسخه ترجمه بگیرم یا یکی کافیه؟
و دیگه اینکه دوستان در قسمت لاتاری از آغاز تا پایان نوشتن برای اکثر مدارک ترجمه شده باید کپیشون رو هم ببریم منظور از کپی، همه جا کپی برابر با اصله یا کپی معمولی ترجمه ها کافیه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
Case Number : 2010AS000275XX
دریافت نامه اول : June 2009
ارسال فرمهای سری اول : July 2009
دریافت نامه دوم: July 18
مصاحبه: August 04
دریافت کلیرنس: 1/2 27 August و 1/2 Sep. 21
تاریخ دریافت ویزا : 1/2 4 Sep. و 1/2 25 Sep.
جمع تقریبی هزینه ها: 7.5 میلیون تومان (دو نفر در سه بار سفر)
پاسخ
تشکر کنندگان: Jav3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان