کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
siavashjoon نوشته: سلام majmaj جان
غصه نخور چون من هم با تو هم درد هستم.منم همین جواب رو گرفتم و یادم نیست اشتباهم کجا بوده.من یه ایمیل دیگه بهشون دادم ولی هنوز جوابی نگرفتم.ولی از اونجایی که تو با وارد کردن مشخصات توی سایت هم جوابی نمیگیری من فکر می کنم سال تولدت رو اشتباه وارد میکنی.
دقیقا نظر منم همینه
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان:
زنگ بزن ببین با2تا تاریخ تولدی که فکرمیکنی زدی جواب میدن-ایمیل نه
case:19###
Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان:
maj maj جان حالا با 1سال بالا و 1 سال پایین امتحان کن تا مطمئن بشی کدوم درسته و در ثبت نام اینترنتی کدوم سال رو نوشتی
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
مرسی از همه شما دوستان
دوباره سعی میکنم ببینم اشکال کجاست
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان عزیز جهت گرد همایی مجدد اگر مایل هستید برای من و علیرضا PM بزارید البته با اجازه مدیر گروه آقای Seravin عزیز

تاریخ گردهمایی بعد از اعلام شدن اولین کیس نامبرها
شماره کیس:2010AS00007xxx

پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان بسیار خوبم من اشتباها چک کردم جوابی که برای من اومده برای لاتاری اینکه من برنده شدم پس تاریخ تولدم درسته حالا اشتباه کجاست کار سخت تر شد ؟!

Dear Selectee,

Based on the information and confirmation number provided, you should have received a letter by mail from the United States Department of State’s Kentucky Consular Center (KCC) notifying you that your Diversity Visa entry was selected in the DV-2010 lottery.

If you have not yet received your selectee letter, please do not contact KCC until after August 1, 2009. International mail delivery delays of one month or more are normal. KCC will not respond to questions they receive before August 1, 2009 regarding non-receipt of selectee letters. If you still have not received your selectee letter by August 1, 2009, however, you may contact KCC by email at kccdv@state.gov.
این جواب واسه من اومده پس فامیل واسمم که طبق نامه ارسالی بوده ودرسته تاریخ تولدم هم درسته (حتما میمونه ماه وروز )
پاسخ
تشکر کنندگان: reza22
majmaj نوشته: دوستان بسیار خوبم من اشتباها چک کردم جوابی که برای من اومده برای لاتاری اینکه من برنده شدم پس تاریخ تولدم درسته حالا اشتباه کجاست کار سخت تر شد ؟!

Dear Selectee,

Based on the information and confirmation number provided, you should have received a letter by mail from the United States Department of State’s Kentucky Consular Center (KCC) notifying you that your Diversity Visa entry was selected in the DV-2010 lottery.

If you have not yet received your selectee letter, please do not contact KCC until after August 1, 2009. International mail delivery delays of one month or more are normal. KCC will not respond to questions they receive before August 1, 2009 regarding non-receipt of selectee letters. If you still have not received your selectee letter by August 1, 2009, however, you may contact KCC by email at kccdv@state.gov.
این جواب واسه من اومده پس فامیل واسمم که طبق نامه ارسالی بوده ودرسته تاریخ تولدم هم درسته (حتما میمونه ماه وروز )
باید روز و ماه رو چک کنی
یادت میاد موقع ثبت نام از رو چی تبدیل کردی تاریخ تولدت رو؟
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان:
از روی تقویم
پاسخ
تشکر کنندگان:
seravin عزیز آیا شما سایت اصلی ثبت نام اینترنتی (فرم اولیه اینترنتی ) رو دارید ؟ چون شاید اگه همون سایت رو استفاده کنم شاید تاریخها هنوز توی ویندوز سیستمم باشه میدونید که منظورم چیه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
majmaj جان
پس اگر از روی تقویم نوشتی پس اشتباهت تو سال کبیسه هستش
و اگر به این قرار باشه
شما روز تولدت رو در فرم اینترنتی 1 روز کم نوشتی
الان با همون 1 روز کم بهkccایمیل بزن ببین جوابت رو میدن یا بازم میگن matchنیست
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
majmaj جان

شما یه تقویم بردار تاریخ تولدت رو تبدیل کن میشه همونی که تو ثبت نام اینترنتی زدی و با همین تاریخ تولد ایمیل بزن اگه جوابت رو دادن اونوقت یک نرم افزار تبدیل تاریخ تولد تو سایت هست که دقیق و کبیسه ها رو هم حساب میکنه از اون استفاده کن تا تاریخ تولد واقعیت رو بدست بیاری اونوقت یه ایمیل به kcc بزن و تاریخ تولد واقعیت رو اعلام کن
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
دو تا سوال فوری
من امروز متوجه شدم که هنگام پر کردن فرمهای ds230 قسمت مربوط به آدرس منزل والدینم رو تکمیل نکردم ، الان می خوام فرمم رو تصحیح کنم ، البته توی خونه اسکنر ندارم ، چطوری می تونم این کار رو بکنم ، کسی می تونه راهنمایی کنه متن رو چطوری بنویسم ؟
ضمناً نامه من امروز به kcc رسیده من کی باید ایمیل بزنم برای تایید مدارک رسیده ؟
البته به الهام خانم و سرواین عزیز pm دادم اما چون عجله دارم اینجا هم سوال رو مطرح کردم
با تشکر Big Grin
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010

مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
پاسخ
تشکر کنندگان:
majmaj عزیز
من هم مشکل شما رو داشتم و وقتی میل زدم ببینم مدارکم رسیده گفتن اطلاعات match نیست من بهشون زنگ زدم خانومه گفت تاریخ تولد اشتباه هست گفتم چی نوشتم گفت بخاطر مسائل امنیتی نمیتونه بگه.خودم حدس زدم یه روز جابجا نوشتم گفت اره روزشو که گفتم بقیشو خودش گفت گفت نمیتونه فرم اولیه رو تغییر بده باید صبر کنم تا procsess بشه شما این کارو بکند بعد از چند روز هم میل بزند اشتباه کردین بهتون جواب میدن که کاری نمیتونن بکنن ولی ایمیل رو ضمیمه پروندتون میکنن. نگران نباشین واسه سک روز و روز مصاحبه حتما توضیح بدین و پرینت رو هم ببرین.
پاسخ
تشکر کنندگان:
seravin نوشته: majmaj جان

شما یه تقویم بردار تاریخ تولدت رو تبدیل کن میشه همونی که تو ثبت نام اینترنتی زدی و با همین تاریخ تولد ایمیل بزن اگه جوابت رو دادن اونوقت یک نرم افزار تبدیل تاریخ تولد تو سایت هست که دقیق و کبیسه ها رو هم حساب میکنه از اون استفاده کن تا تاریخ تولد واقعیت رو بدست بیاری اونوقت یه ایمیل به kcc بزن و تاریخ تولد واقعیت رو اعلام کن

سرواین عزیز من چطوری می تونم به این نرم افزار دسترسی پیدا کنم ؟
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010

مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
پاسخ
تشکر کنندگان:
ارشیا جان

این پست رو بخونید
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان