موضوعها: 1
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
2009-08-08 ساعت 17:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-08-08 ساعت 17:19 توسط MajidShirzadeh.)
سلام
دوستان عزیز جهت گرد همایی مجدد اگر مایل هستید برای من یا علیرضا PM بزارید البته با اجازه مدیر گروه آقای Seravin عزیز
تاریخ گردهمایی بعد از اعلام شدن اولین کیس نامبرها
شماره کیس:2010AS00007xxx
موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
جواب سوالای من چی شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی کسی اطلاعی نداره من باید چکار کنم؟
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010
مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
sniffer عزیز:
ممنون از پاسختون اما من جواب اون سوال بالا رو می خواستم نه این سوال رو ( پست دوم صفحه 22 )
به هر حال ممنون !
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010
مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
فدای همه شما دوستان خوب
وقتی تقویمی که سال گذشته از روش نوشته بودمو چک کردم متوجه شدم که تاریخ روز تولدم بجای 26 اشتباها 25 ثبت کردم البته از روی تقویم که همون کبیسه است
یه ایمیل دیگه با تاریخ اولیه ثبت نامم که همون 25 بود ارسال کردم . تاببینم چی میشه البته من دارم پاسمو عوض میکنم اگه فرمهامو ارسال نکرده بودم این یه روز تو
پاسم درسش می کردم البته اگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگه
بهر حال شما دوستان تو این سایت ومدیریت خوب این سایت محشرید محشرید امیدوارم همه شما همونیو بدست بیارید که دوس دارید
majmaj
موضوعها: 15
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
يك سوال نا اميدانه
آيا كسي كه امسال برنده شده، پرونده اش در جريانه، و تا حالا مشكلي توي فرم ها و اطلاعات اعلام شده نداشته مي تونه جهت احتياط واسه DV2011 هم ثبت نام كنه؟ اومديم و 2010 اصلا Current نشديم يا مشكلي پيش اومد.
آيا ثبت نام در Dv2011 مي تونه اختلالي در روند پرونده 2010 ايجاد كنه؟
موضوعها: 13
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
بله میتونید ثبت نام کنید
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
کسی میدونه تو kcc دارن چیکار میکنن....................
من نزدیک4 هفته پیش فرمهامو فرستادم و تا حالا دوبار ایمیل زدم که به ترتیب جواب هاش از این قراره
1- Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may not be feasible at this time. If you have submitted your forms, please allow two to four weeks after the mailing of your forms before inquiring about delivery confirmation. If you have not submitted your forms, please do so to ensure that your case can begin processing. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.
2-Your forms have been received and are waiting to be processed. Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may not be feasible at this time. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.
همونطوری که می بینید در میل دوم گفته مدارک رسیده ولی منتظر پروسس هستیم .
می خواستم ببینم کسی میدونه وقتی از روی مشخصاتم فهمیدن مدارکم رسده یعنی مشکلی ندارم یا خیر؟
چون میخوام برم مسافرت ولی به خاطر همین تاییدیه فعلأ نرفتم که اگه اشتباهی داشتم بتونم سریع درستش کنم .
ممنون میشم اگه کسی این تجربه مشابه رو داشته برام بنویسه.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اگر کسی به هر دلیلی کیسیش رد بشه یا مشکلی پیش بیاد که ویزا نتونه بگیره میتونه دوباره توی لاتاری شرکت کنه؟ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من در لاتاری 2010 برنده شدم .سوالم اینه که اگه بعد از ارسال فرمهایه این مدحله من ازدوج کنم ایا راهی هست که تا قبل از دعوت واسه مصاحبه بتونم کارایه خانومم مه درست کنم ؟لطفا زود بهم جواب بدید خیلی ممنون در صورت امکان برام ایمیل کنید با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من در لاتاری 2010 برنده شدم .سوالم اینه که اگه بعد از ارسال فرمهایه این مرحله من ازدوج کنم ایا راهی هست که تا قبل از دعوت واسه مصاحبه بتونم کارایه خانومم هم درست کنم ؟ تا بتونم اونو بلافاصله با خودم ببرم .لطفا زود بهم جواب بدید خیلی ممنون در صورت امکان برام ایمیل کنید با تشکر
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
seravin عزیز ممنون من متاسفانه یک ادم منفی هستم چون یک روز تاریخ تولدم رو اشتباه کردم فکر میکنم دیگه تمومه . من بهشون هم میل زدم که جواب دادن کاری نمیتونن بکنن و این میل رو ضمیمه میکنن.کار دیگه ای میتونم انجام بدم یا کافیه؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من تو فرمهای ارسالی 2 تا از جاهایی که احتیاج نداشت چیزی بنویسم یادم رفت N/A بنویسم(مثلا قسمت اسم مستعار و قسمتی که گفته بود به انجمن خاصی عضو هستین) به نظر شما اشکالی دارد؟
یک سوال دیگر:قبل از اینکه لاتاری را اعلام بکنند من پذیرش دانشگاه از استرالیا داشتم و ویزا هم گرفته بودم و تا یک ماه دیگه باید اونجا باشم.به نظر شما بهتره برم یا نه؟و یا اگر برم خللی در برنامه لاتاری پیش نمیاد؟چون اگه لاتاری درست بشه 1 سال طول میکشه.