موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-12 ساعت 17:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-12 ساعت 17:28 توسط emad2213.)
چندتا سوال از مدیران و اعضای با سابقهٔ سایت دارم که اگه سریع جواب بدین ممنون میشم
اسپانسرم فرم را پر کرده ولی در قسمتی که باید اطلاعات منو پر کنه آدرسم و نسبت من با اسپانسر را ننوشته..به نظرتون خودم پرش کنم یا نه؟؟و اینکه در قسمت آخر do not intend را زده ولی توضیح داده که تا زمانی که برم سر کار بهم جا میده!!!اشکال نداره؟
یه سوال دیگه هم اینکه فرم w2 یک صفحه است.باید چند صفحه باشه؟ ۱ صفحه درسته؟
و سوال آخر..
اسپانسرم فرم 1040 را از کجا باید بگیره؟اصلا نمیدونه چی هست!!از بانک باید بگیره؟با دست باید پر کنه یا مثل w2 است؟
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-12 ساعت 18:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-12 ساعت 18:34 توسط sam_hash.)
(2010-07-12 ساعت 17:27)emad2213 نوشته: چندتا سوال از مدیران و اعضای با سابقهٔ سایت دارم که اگه سریع جواب بدین ممنون میشم
اسپانسرم فرم را پر کرده ولی در قسمتی که باید اطلاعات منو پر کنه آدرسم و نسبت من با اسپانسر را ننوشته..به نظرتون خودم پرش کنم یا نه؟؟و اینکه در قسمت آخر do not intend را زده ولی توضیح داده که تا زمانی که برم سر کار بهم جا میده!!!اشکال نداره؟
یه سوال دیگه هم اینکه فرم w2 یک صفحه است.باید چند صفحه باشه؟ ۱ صفحه درسته؟
و سوال آخر..
اسپانسرم فرم 1040 را از کجا باید بگیره؟اصلا نمیدونه چی هست!!از بانک باید بگیره؟با دست باید پر کنه یا مثل w2 است؟
نه شما تو فرم دست نبری بهتره. نمی دونم آدرس چقدر مهمه ولی نسبت رو همونجا ازت میپرسه خودش.در مورد do not intend هم اصلا نگران نباش اصلا مهم نیست
بله w2 یک صفحه هست
در واقع 1040رو هر شخص خودش یا حسابدارش پر میکنه ومیفرسته برای اداره مالیات.در حقیقت یه اعترافنامه هست که هر کس میگه چقدر درامد داشته.
من خودم تا با اصطلاح خود امریکایها نگفته بودم که تِن فورتی میخوام داییم میگفت ما همچین چیزی نداریم!گفتم شاید شما هم دچار این سوتفاهم شده باشید
بهرحال اونطور که من میدونم همه 1040 رو دارن
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
دوستانی که مدارکشونو به سفارت در آنکارا فرستادند آیا به سفارت ایمیل زدند که مطمئن شوند مدارک بدستشون رسیده یا نیازی نیست؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من فردا باید مدارکم رو پست کنم آنکارا. لطفا اگه ممکنه زود جوابم رو بدید. توی این پاکت که می فرستم آنکارا علاوه بر همه مدارک فقط یک فرم contact information هست که باید اون رو هم یک نسخه برای خودم که برنده اصلیم(و نه همسرم) پر کنم و با مدارک بفرستم درسته؟ پس با این مدارک که می فرستم هیچ کجا اشاره ای به کیس نامبرم نشده. یعنی هیچ جایی کیس نامبرم رو نباید بنویسم؟ لطفا زود جواب بدید. آخه من 20 روز دیگه مصاحبه دارم و هنوز نامه دومم را هم دریافت نکردم! ممنون
Case Number : 2010AS000275XX
دریافت نامه اول : June 2009
کنسولگری: Ankara
ارسال فرمهای سری اول : July 2009
دریافت نامه دوم: July 18
مصاحبه: August 04
دریافت کلیرنس: 1/2 27 August و 1/2 Sep. 21
تاریخ دریافت ویزا : 1/2 4 Sep. و 1/2 25 Sep.
جمع تقریبی هزینه ها: 7.5 میلیون تومان (دو نفر در سه بار سفر)
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-13 ساعت 00:57)kianoush نوشته: (2010-07-13 ساعت 00:17)shgh57 نوشته: سلام. من فردا باید مدارکم رو پست کنم آنکارا. لطفا اگه ممکنه زود جوابم رو بدید. توی این پاکت که می فرستم آنکارا علاوه بر همه مدارک فقط یک فرم contact information هست که باید اون رو هم یک نسخه برای خودم که برنده اصلیم(و نه همسرم) پر کنم و با مدارک بفرستم درسته؟ پس با این مدارک که می فرستم هیچ کجا اشاره ای به کیس نامبرم نشده. یعنی هیچ جایی کیس نامبرم رو نباید بنویسم؟ لطفا زود جواب بدید. آخه من 20 روز دیگه مصاحبه دارم و هنوز نامه دومم را هم دریافت نکردم! ممنون
shgh57 عزیز شما باید یک فرم دیگه ای رو هم پر کنید که قبلن دوستان زحمتش رو کشیدن ، بالای اون فرم کیس نامبر هم ازتون خواستن
form.doc
اگر خیلی نگرانی می تونی کیس نامبرت رو بالای ترجمه همه مدارکت بنویسی! و همچنین عکسهات.
عجله نکن، بیشتر سعی کن کاراتو دقیق و بدون خطا انجام بدی
ممنون آقا کیانوش. ببخشید من دوستان مهاجرسرا رو دیوونه کردم بس که سوال پرسیدم! ولی این همه سوال و نگرانیم به این خاطر هست که نامه دومم را نه پستی دریافت کردم و نه با ایمیل! همه چیز را همینجا توی مهاجرسرا پیدا کردم و پرسیدم. واقعا باید به مدیران و موسسان مهاجرسرا جایزه نوبل مهاجرت داد.
بگذریم بازهم سوال: دارالترجمه مدارک ما را به تایید وزارت امور خارجه نرسونده و میگه برای امریکا تایید وزارت امور خارجه لازم نیست! فقط مدارک لیسانسمون رو صبح بردم و دادم دفتر وزارت امورخارجه اصفهان و خواهش و تمنا کردم که بخاطر دو روز تعطیلی کارام عقب افتاده و قبول کرد تا ظهر این دو مدرک رو بهم بده که از اونجا یکراست برم و با بقیه مدارک DHL کنم به آنکارا. آخه من 20 روز دیگه مصاحبه دارم و میترسم DHL هم یه بلایی سرش بیاد و مدارک رو دیر برسونه! ببخشید خل شدم بس که تو این مدت اتفاقای عجیب و غریب افتاد. پس لطفا اگه می دونید زودتر به من بگید که آیا اشکالی نداره ترجمه رسمی مدارکم رو بدون تایید وزارت امورخارجه بفرستم؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به بچههای مالزی، برای مصاحبه عکس قفسه سینه را هم باید ببریم سفارت یا نه؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-13 ساعت 09:39)shgh57 نوشته: (2010-07-13 ساعت 00:57)kianoush نوشته: (2010-07-13 ساعت 00:17)shgh57 نوشته: سلام. من فردا باید مدارکم رو پست کنم آنکارا. لطفا اگه ممکنه زود جوابم رو بدید. توی این پاکت که می فرستم آنکارا علاوه بر همه مدارک فقط یک فرم contact information هست که باید اون رو هم یک نسخه برای خودم که برنده اصلیم(و نه همسرم) پر کنم و با مدارک بفرستم درسته؟ پس با این مدارک که می فرستم هیچ کجا اشاره ای به کیس نامبرم نشده. یعنی هیچ جایی کیس نامبرم رو نباید بنویسم؟ لطفا زود جواب بدید. آخه من 20 روز دیگه مصاحبه دارم و هنوز نامه دومم را هم دریافت نکردم! ممنون
shgh57 عزیز شما باید یک فرم دیگه ای رو هم پر کنید که قبلن دوستان زحمتش رو کشیدن ، بالای اون فرم کیس نامبر هم ازتون خواستن
form.doc
اگر خیلی نگرانی می تونی کیس نامبرت رو بالای ترجمه همه مدارکت بنویسی! و همچنین عکسهات.
عجله نکن، بیشتر سعی کن کاراتو دقیق و بدون خطا انجام بدی
ممنون آقا کیانوش. ببخشید من دوستان مهاجرسرا رو دیوونه کردم بس که سوال پرسیدم! ولی این همه سوال و نگرانیم به این خاطر هست که نامه دومم را نه پستی دریافت کردم و نه با ایمیل! همه چیز را همینجا توی مهاجرسرا پیدا کردم و پرسیدم. واقعا باید به مدیران و موسسان مهاجرسرا جایزه نوبل مهاجرت داد.
بگذریم بازهم سوال: دارالترجمه مدارک ما را به تایید وزارت امور خارجه نرسونده و میگه برای امریکا تایید وزارت امور خارجه لازم نیست! فقط مدارک لیسانسمون رو صبح بردم و دادم دفتر وزارت امورخارجه اصفهان و خواهش و تمنا کردم که بخاطر دو روز تعطیلی کارام عقب افتاده و قبول کرد تا ظهر این دو مدرک رو بهم بده که از اونجا یکراست برم و با بقیه مدارک DHL کنم به آنکارا. آخه من 20 روز دیگه مصاحبه دارم و میترسم DHL هم یه بلایی سرش بیاد و مدارک رو دیر برسونه! ببخشید خل شدم بس که تو این مدت اتفاقای عجیب و غریب افتاد. پس لطفا اگه می دونید زودتر به من بگید که آیا اشکالی نداره ترجمه رسمی مدارکم رو بدون تایید وزارت امورخارجه بفرستم؟
لطفا یکی جواب بده...
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-13 ساعت 10:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-13 ساعت 11:04 توسط To USA.)
دوستانی بودن که بدون تایید امور خارجه رفتن مصاحبه و ایرادی هم نگرفتن بهشون اما به نظر من اصلا ریسک نکنید و همه چیز رو کامل ببرید. اگر اصفهانیا زیر بار نرفتن ارزششو داره بیاید تهران. اینجا دو سه ساعته امور خارجه تایید میکنه.(خ سی تیر-ک انتخابیه) البته این هم مهمه که مدرکی که دادگستری اصفهان تایید کرده امور خارجه تهران تایید میکنه یا نه. میدونید که اگه نخوان انجام بدن هر جور بهانه ای میارن اما مهر امور خارجه رو حتما بزنید.
-------------------------------
ویرایش: شنبه تا چهارشنبه تا ساعت 11 صبح تحویل میگیرن.
البته اگه نتونستید هم به نظرم مدارک رو بدون تایید خارجه بفرستید و برای مصاحبه با تایید برید.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
وکالتنامه ملک رو ترجمه کردم دادگستری مهر زد ولی امور خارجه مهر نزد . دارو ترجمه میگه که اصلآ مهر امور خارجه لازم نیست ، البته من اسپانسر دارم ولی میخواستم این وکالتنامه رو هم با خودم ببرم ، که خیالم راحت باشه ، سابقه کارم رو هم دادگستری مهر زد ولی وزارته خارجه نزد چون جاهای که کار کردم دفتر بوده اساس نامه و روزنامه نداره (شرکت نبوده ) البته من دیپلم و مدرک پیش دانشگاهی وکارشناسی دارم .
شماره کیس: 2010AS00028xxx
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
تبریز
نه بیمه نشده بودم
خودم اقدام کردم دارالترجمه مهر وزارته خارجه نمیزنه .
شماره کیس: 2010AS00028xxx