کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
(2010-07-13 ساعت 12:30)To USA نوشته:  خیلی جالبه جایی که حتی شرکت ثبت شده نبوده و سابقه بیمه هم نداشتید رو دادگستری تایید کرده.Cool
بعد چرا وکالتنامه رو امور خارجه تایید نکرد؟ وکالتنامه که یه چیز روتینه. دلیلی استدلالی؟

من نگفتم که ثبت نشدن گفتم که شرکت نیستن آتلیه چاپ هستن ،میدونین که دیواره گرافیستا کوتاهه و منم بیمه نشدم Sad،ولی از ارشاد پروانه کسب دارن. دادگستری هم از من فقط کپی پروانه کسب رو خواست.
دلیلشون اینه که وکالتنامه فقط در ایران اعتبار داره و خارج از ایران اعتبار نداره حالا اگه باید مهر بزنن و دارن منو میپیچونن فردا دوباره یه سر بزنم..
شماره کیس: Rolleyes 2010AS00028xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: To USA
سلام دوستان همسر من دوره اموزشیه سربازیشو در سپاه بوده والان منتظر کلیر شدن هستیم دو مرتبه بهمون ایمیل زدن ودر مورد جزییات سربازیش پرسیدن دفعه اخر از انکارا بود می خوام بدونم که جریان پروسه ما به سمت مثبته
یا منفی؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-13 ساعت 14:15)SRB نوشته:  سلام دوستان همسر من دوره اموزشیه سربازیشو در سپاه بوده والان منتظر کلیر شدن هستیم دو مرتبه بهمون ایمیل زدن ودر مورد جزییات سربازیش پرسیدن دفعه اخر از انکارا بود می خوام بدونم که جریان پروسه ما به سمت مثبته
یا منفی؟

بنظر من که کاملا مثبته. چون این نشون میده که پیگیر کارتون هستن. واقعا چی بهتر از این
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

پاسخ
تشکر کنندگان: SRB ، R.F ، m.amjadi ، m.memari
1-کپی پاسپورت هم باید مهره دادگستری و امورخارجه بخوره ؟ یا فقط ترجمه ها اون مهر هارو نیاز دارن ؟

2-اصلآ این کپی مدارک که میفرستیم به (غیر از ترجمه ها ) اینها هم مهر میخوان یا به دونه مهر بفرستم بره ؟؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-13 ساعت 16:16)reignoffear18 نوشته:  1-کپی پاسپورت هم باید مهره دادگستری و امورخارجه بخوره ؟ یا فقط ترجمه ها اون مهر هارو نیاز دارن ؟

2-اصلآ این کپی مدارک که میفرستیم به (غیر از ترجمه ها ) اینها هم مهر میخوان یا به دونه مهر بفرستم بره ؟؟؟؟؟؟

1.نه دوست عزیز, پاسپورت که دیگه تایید نمی خواد! یه کپی معمولی بگیرید و بفرستید با بقیه مدارکتون.

2.منظورتون از به غیر از ترجمه ها چیه؟! چیزی که می مونه کپی پاس و عکس و نامه دوم و فرم های اسپانسره که تایید جایی رو نمی خواد!! اگه منظورتون چیزه دیگه ای بیشتر توضیح بدید.
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: sam_hash ، reignoffear18
(2010-07-13 ساعت 16:22)R.F نوشته:  
(2010-07-13 ساعت 16:16)reignoffear18 نوشته:  1-کپی پاسپورت هم باید مهره دادگستری و امورخارجه بخوره ؟ یا فقط ترجمه ها اون مهر هارو نیاز دارن ؟

1.نه دوست عزیز, پاسپورت که دیگه تایید نمی خواد! یه کپی معمولی بگیرید و بفرستید با بقیه مدارکتون.

2.منظورتون از به غیر از ترجمه ها چیه؟! چیزی که می مونه کپی پاس و عکس و نامه دوم و فرم های اسپانسره که تایید جایی رو نمی خواد!! اگه منظورتون چیزه دیگه ای بیشتر توضیح بدید.

شرمنده اگه سوالم یکم قاطی پاتی شده !Big Grin
خوب از اصل همه مدارک به غیر از ترجمه یه کپی هم خواستن ، البته ببخشین حواسم نبود که تو دارالترجمه کپی هارو به ترجمه ها چسبوندن که مهر اینا خوردن .
پاسپورتم رو هم داده بودم ترجمه که کپی ۶ صفحه از پاسپورت همراهشه با مهر امور خارجه و دادگستری فکر کنم جای همون کپی پاسپورت رو بده . البته باقی صفحه های پاسپورتم خالی فکر نمیکنم نیازی به کپی اونا باشه، درسته؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-13 ساعت 13:34)reignoffear18 نوشته:  دلیلشون اینه که وکالتنامه فقط در ایران اعتبار داره و خارج از ایران اعتبار نداره حالا اگه باید مهر بزنن و دارن منو میپیچونن فردا دوباره یه سر بزنم..
به نظرم دلیل خوبی نیست. خوب مثلا کارت ملی ما غیر از ایران کجا اعتبار داره؟ وکالتنامه هم مثل همین. من فکر کنم مهر این دو تا وزارتخونه یعنی ما (دادگستری و خارجه) این مدارک برامون موثقه. بهرحال من فکر کنم وکالتنامه رو امور خارجه هم باید تایید کنه.

(2010-07-13 ساعت 16:48)reignoffear18 نوشته:  خوب از اصل همه مدارک به غیر از ترجمه یه کپی هم خواستن ، البته ببخشین حواسم نبود که تو دارالترجمه کپی هارو به ترجمه ها چسبوندن که مهر اینا خوردن .
یعنی برای شما اون کپی که خود مترجم به ترجمه پرچ کرده هم مهر داره؟ مهر چی؟

(2010-07-13 ساعت 16:48)reignoffear18 نوشته:  پاسپورتم رو هم داده بودم ترجمه که کپی ۶ صفحه از پاسپورت همراهشه با مهر امور خارجه و دادگستری فکر کنم جای همون کپی پاسپورت رو بده . البته باقی صفحه های پاسپورتم خالی فکر نمیکنم نیازی به کپی اونا باشه، درسته؟
پاسپورتو هم مگه ترجمه می کنن؟؟؟
من فک کردم همون کپی فارسیشو به تایید میرسونن.
پاسخ
تشکر کنندگان: reignoffear18
(2010-07-13 ساعت 16:48)reignoffear18 نوشته:  
(2010-07-13 ساعت 16:22)R.F نوشته:  

شرمنده اگه سوالم یکم قاطی پاتی شده !Big Grin
خوب از اصل همه مدارک به غیر از ترجمه یه کپی هم خواستن ، البته ببخشین حواسم نبود که تو دارالترجمه کپی هارو به ترجمه ها چسبوندن که مهر اینا خوردن .
پاسپورتم رو هم داده بودم ترجمه که کپی ۶ صفحه از پاسپورت همراهشه با مهر امور خارجه و دادگستری فکر کنم جای همون کپی پاسپورت رو بده . البته باقی صفحه های پاسپورتم خالی فکر نمیکنم نیازی به کپی اونا باشه، درسته؟

خواهش می کنم.Smile
پاسپورت که دیگه ترجمه نمی خوااااااااااد. نکنید اینکارارو!!Big Grin
ببینید برگه های دیگه ی پاسپورت خالیه, اما اینو شما میدونید اونا که نمی دونن!
پس تنها کاری که باید بکنید اینه که پاسپورتتون رو ببرید کپی و از تمام صفحاتش, تاکید میکنم تمااااام صفحاتش کپی بگیرید. هیچ کدوم هم نه تایید جایی می خواد نه چیز دیگه.

موفق باشید
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: yas ، reignoffear18 ، kianoush ، sam_hash ، azin
یه سوال داشتم از دوستان

من ۱۱ مرداد مصاحبه دارم و هنوز مدارکم حاضر نیست..یعنی‌ پاسپورتم چند روز دیگه حاضر می‌شه و هنوز دیپلمم را نگرفتام چون هنوز امتحانهای دانشگاه تموم نشده و در این مدت کار اداری انجام نمیدن..من فکر کنم همه مدارکم واسه سه‌شنبه چهارشنبه هفته دیگه حاضر بشه..حالا چیکار کنم؟هرموقع حاضر شد پست کنم یا دیگه دیره؟اشکال نداره که پست نکنم؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-13 ساعت 23:56)emad2213 نوشته:  یه سوال داشتم از دوستان

من ۱۱ مرداد مصاحبه دارم و هنوز مدارکم حاضر نیست..یعنی‌ پاسپورتم چند روز دیگه حاضر می‌شه و هنوز دیپلمم را نگرفتام چون هنوز امتحانهای دانشگاه تموم نشده و در این مدت کار اداری انجام نمیدن..من فکر کنم همه مدارکم واسه سه‌شنبه چهارشنبه هفته دیگه حاضر بشه..حالا چیکار کنم؟هرموقع حاضر شد پست کنم یا دیگه دیره؟اشکال نداره که پست نکنم؟؟؟
دوست عزیز، با توجه به وضعیت شما هر موقع مدارکتون آماده شد، حداقل 4-5 روز قبل از مصاحبه، کپی اونها رو سریع با پست DHL یا TNT بفرستید و از سایت سرویس پستی هم پیگیری کنید که به دستشون رسیده باشه! اصل مدارک رو هم با خودتون ببرید! در بدترین حالت هم اگه تا قبل از رفتنتون مدارک آماده ارسال نشد، با خودتون ببرید! روز مصاحبه، در سفارت، قبل از ملاقات افسر، همه مدارک از شما گرفته میشه! بودن دوستانی که به دلایل مشابه، نتونستن مدارک رو 15 روز زودتر بفرستن و هیچ مشکلی هم پیش نیومده! اصلاً نگران نباشید!
موفق و پیروز باشید!
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
پاسخ
تشکر کنندگان: m.amjadi ، R.F ، mahdi357 ، emad2213 ، aadine
آقا یک سوال ، ( شامل خانم ها هم میشه Big Grin )

این The last Diploma برای کسی که آخرین مدرک تحصیلیش لیسانسه ، همون مدرک لیسانس هست دیگه ؟

نیازی به ضمیمه کردم دیپلم دبیرستان که نیست ، خدای نکرده ؟

ممنون .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-14 ساعت 09:51)Radian نوشته:  آقا یک سوال ، ( شامل خانم ها هم میشه Big Grin )

این The last Diploma برای کسی که آخرین مدرک تحصیلیش لیسانسه ، همون مدرک لیسانس هست دیگه ؟

نیازی به ضمیمه کردم دیپلم دبیرستان که نیست ، خدای نکرده ؟

ممنون .

نیازی به مدرک دیپلم نیست .اگه توی فرم هات مدرکتو لیسانس اعلام کردی ،اول ترجمه اونو براشون به همراه بقیه مدارکتت می فرستی و بعد توی سفارت اصلشو نشونشون میدی و بعد ازمصاحبه بهت برمیگردونند.
اگه مردکتو دیپلم نوشتی همون کارهارو براشون بکن به اضافه 2 سال سابقه کار .
سلام به همه دوستان :
راجع به پروسه FBI CHEK (مراحل اداری) که بعد از مصاحبه می گن چه مطالبی میدونید؟
آیا با توجه به اینکه کپی کارت ملی را می گیرند می تونند از سازمانهای بیمه استعلام کنند؟(آمریکا درایران سفارت نداره!!!!!!)
پاسخ بیمه به استعلام ها چطوریه ؟
سفارت آمریکا از کجا می خواد بفهمه ما توی کدوم شعبه بیمه شده ایم؟!!!!
لطفاً در خصوص هرکدوم از سوالات تجربه شخصی دارید بنویسید.
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: Radian ، aadine
(2010-07-11 ساعت 20:21)shgh57 نوشته:  سلام دوستان. من باید 2 روز دیگه مدارکم رو پست کنم سفارت. می خوام از همه مدارک ترجمه شده یک کپی هم با خودم ببرم برای احتیاط. ولی از مدارک اسپانسر یک سری اصل دارم. حالا به نظر شما می تونم اصل فرم I-134 رو با خودم ببرم و کپی اون رو برای سفارت پست کنم؟

سلام
بله من هم اینکارو کردم یعنی از مدارک اسپانسر کپی هاشونو رو فرستادم ودر روز مصاحبه توی سفارت اصلشون تحویل دادم ، هیچ مشکلی نبود.
امیدوارم به موقع جوابم بدست برسه .
موفق باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-09 ساعت 22:16)Ashkan78 نوشته:  سلام

در نامه من چنين چيزي نبود. البته مصاحبه من در ابوظبي هست كه معمولا Clearance رو بيشتر از انكارا طول مي ده.

(2010-07-09 ساعت 20:07)Taraneh نوشته:  من دیروز یعنی 8 July سال 2010 نامه دوم را دریافت کردم. در نامه قسمتی دارد با عنوان After Interview که جمله ای دارد که نمی دانم در نامه های ارسالی توسط سایر دوستان من ندیده ام یا وجود نداشته است.
Some Turkish applicants and all Iranian applicants require extensive adminestrative processing prior to issuance of the visa.This process generally takes 6 months or longer. No visa for the applicants can be issued until the administrative process is complete
یعنی: بعضی متقاضیان ترک (تبعه ترکیه) و تمام متقاضیان ایرانی قبل از صدور ویزا لازم است مراحل اداری بیشتری برایشان اجرا گردد. این مرحله عموماً شش ماه یا بیشتر زمان می برد. هیچ ویزایی قبل از تکمیل آن مرحله صادر نمی گردد.
من اواخر آگوست مصاحبه دارم و شش ماه بعد از آن دیگر DV Lottery اعتبار ندارد. خواهش می کنم دوستان راهنمایی کنند. آیا در نامه های آنها چنین متنی بوده است یا اخیراً ( شاید به دلیل تحریمها) اضافه شده؟

سلام
اصلاً نگران این موضوع نباش چون برای من هم این نامه اومده ولی نکته اینجاست که نفراتی را که کلیرنسشون به تاریخ انقضاء ویزای لاتاری نزدیکترند سریعتر جواب (کلیرنس ) می دهند.
خود کنسول توی سفارت بهتون می گه به محض دیدن شمارتون بلافاصله برای اخذ ویزا به ترکیه بیاد و اونو بگیرید و شما نیاز دارید که سریع به اونجا برید که تاریخ تموم نشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: Taraneh ، aadine
(2010-07-07 ساعت 02:10)aidanaser نوشته:  
(2010-07-07 ساعت 00:05)sam_hash نوشته:  
(2010-07-06 ساعت 22:51)fidell نوشته:  عکس قفسه سینه که تومعاینه پزشکی و قبل از مصاحبه گرفته شده بعد از گرفتن ویزا لازم هست که با خودمون ببریمش امریکا؟دوستان کسی جوابو میدونه؟ ما که بعد مصاحبه انداختیمش سطل آشغال

من هم همینکارو کردم. نه مهم نیست. report عکس مهمه که تو پرونده هست.

تو سفارت بهمون گفتن که با خودتون ببرید آمریکا. با بقیه مدارک ازتون تحویل میگیرن. بهتره از با تجربه ترها هم بپرسین
(2010-07-04 ساعت 02:01)mohamada نوشته:  سلام دوستان
از بچه های با تجربه کسی میدونه از زمانی که پاسپورتمون و به سفارت تحویل میدیم برای صدور ویزا معمولا" چند روز طول میکشه تا پست یو پی اس پاسپورت ها رو به آدرس هتل بیاره و تحویل بده . در ضمن چطور میشه پیگیری کرد که این پروسه سریعتر انجام بگیره ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید چون میخوام بلیط بگیرم باید ببینم چند روز لازمه آنکارا باشم .
اا گه سربازی نرفته باشی فرداش ویزاتو می گیری ما که تو ابوظبی اینکارو کردیم. خودمون شخصا رفتیمو دستی گرفتیم.

سلام
اول اینکه سعی کن هتل نزدیک سفارت باشه که زودتر بیاد( ارزونترین هتل نزدیک سفارت ،هتل ددمان است).
خودشون توی سفارت میگن بین 3تا 5 روز پاسپورت به همراه ویزات می آد به آدرس هتل (اگه نزدیک باشه تاثیر داره).
ولی شما می تونی بهشون بگی که تاریخ برگشتت دو روز دیگس و اونها هم قبول می کنند و زودتر برات (تو فاصله تا قبل از رفتنت ) می فرستند.
همانطور که می دونی بدون پاسپورت نمیتونی از ترکیه خارج بشی .....اونا هم این می دونند و از اونجائیکه آدمهای انساندوستی هستند بهت کمک می کنند.
نکته : اگه توی باجه ای بودی که اون پسر تپله (یک جون خوش تیپ و خوش برخورد که مرتب باجهشو عوض می کنن )بود چون دورگه است ومادرش ایرانیه حتماً بهت کمک می کنه.
موفق باشی - مواظب باش الکی به ترکها پول اقامت اضافه ندی .
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان