کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
سلام
من پارسال لاتاری شرکت کردم و هفته پیش نامه ای برام ارسال شده بود که با شماره کیس و ایمیل و لوگو کنسولگری آمریکا (گرین کارت) وشماره تماس و حتی آدرس هم دارد اما نمی دونم چقدر صحت دارد آیا از این کلاهبرداری های اینترنتی است یا واقعا برنده شدم؟؟؟ حتی از طریق یکی از همکارانم با آن شماره تماس گرفتم و گفت فقط شماره کیستو بفرست فرستادم و برام نامه ای با فرم اپیلی کیشن ارسال کرد که آنها هم لوگو گرین کارت آمریکا و کنسولگری را داشت.و فرم هاش هم دقیقا مثل فرمهای کنسولگری بود من نامه ها یی که بدستم رسید رو به میل شما فرستادم شماره تماس هم مال تایلند هست و نامه اول بنام آقای Dweight kodova, و نامه دوم بنام Mr. Edward Leah ارسال شده است .لطفا به من بگید واقعا صحت دارد و من برنده شدم یا خیر؟؟؟؟ متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-14 ساعت 10:11)MANCHESTER UNITED نوشته:  
(2010-07-14 ساعت 09:51)Radian نوشته:  آقا یک سوال ، ( شامل خانم ها هم میشه Big Grin )

این The last Diploma برای کسی که آخرین مدرک تحصیلیش لیسانسه ، همون مدرک لیسانس هست دیگه ؟

نیازی به ضمیمه کردم دیپلم دبیرستان که نیست ، خدای نکرده ؟

ممنون .

نیازی به مدرک دیپلم نیست .اگه توی فرم هات مدرکتو لیسانس اعلام کردی ،اول ترجمه اونو براشون به همراه بقیه مدارکتت می فرستی و بعد توی سفارت اصلشو نشونشون میدی و بعد ازمصاحبه بهت برمیگردونند.
اگه مردکتو دیپلم نوشتی همون کارهارو براشون بکن به اضافه 2 سال سابقه کار .
سلام به همه دوستان :
راجع به پروسه FBI CHEK (مراحل اداری) که بعد از مصاحبه می گن چه مطالبی میدونید؟
آیا با توجه به اینکه کپی کارت ملی را می گیرند می تونند از سازمانهای بیمه استعلام کنند؟(آمریکا درایران سفارت نداره!!!!!!)
پاسخ بیمه به استعلام ها چطوریه ؟
سفارت آمریکا از کجا می خواد بفهمه ما توی کدوم شعبه بیمه شده ایم؟!!!!
لطفاً در خصوص هرکدوم از سوالات تجربه شخصی دارید بنویسید.
موفق باشید

کنسول گری ما ابوضبی هستش ( اول آنکارا بود ، اما در زمان پر کردن فرمهای سری اول اون رو به ابوضبی تغییر دادم )

واسه همین دیگه مراحل پیش فرستادن رو فکر نکنم داشته باشه .

اگر اشتباه میکنم دوستان تصحیح کنن .

متشکرم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
يا سلام، يك خبر بد واسه همه: هزينه مصاحبه سفارت براي DV LOTTERY از 13 جولاي يعني ديروز از 775$ به 820$ تغيير كرده اينم لينكشhttp://www.travel.state.gov/news/news_5078.html:(
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
پاسخ
تشکر کنندگان: ADONIS ، sam_hash ، بنيتا
من در فرم DS-230 در قسمتی‌ که باید آدرس مینوشتیم واسه فرستادن گرین کارت آدرس تگزاس را دادم ..حالا اگه تو فرم contact information که در نامهٔ دوم هست آدرسو یجا دیگه بدم ایراد داره؟باید همون آدرسو بدم یا اگه عوض کنم ایراد نداره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-03 ساعت 19:59)new king نوشته:  
(2010-07-03 ساعت 17:51)fatemehtm نوشته:  سلام
اگه کسی می دونه لطفا راهنمایی کنه
تو سایته دکترungan برای شنبه ها اصلا جا نمیده. حتی من تا 1 ماه دیگه رو نگاه کردم هر شنبه ضربدر خورده بود دقیقا مثل یکشنبه ها. مطمئنم که پر نشده.
مگه شنبه ها دکتر تعطیله؟

واستون پيغام خصوصی گذاشتم

آره شنبه ها دکتر کسی رو ویزیت نمی کنه.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-14 ساعت 12:52)NAMY_MO نوشته:  سلام
من پارسال لاتاری شرکت کردم و هفته پیش نامه ای برام ارسال شده بود که با شماره کیس و ایمیل و لوگو کنسولگری آمریکا (گرین کارت) وشماره تماس و حتی آدرس هم دارد اما نمی دونم چقدر صحت دارد آیا از این کلاهبرداری های اینترنتی است یا واقعا برنده شدم؟؟؟ حتی از طریق یکی از همکارانم با آن شماره تماس گرفتم و گفت فقط شماره کیستو بفرست فرستادم و برام نامه ای با فرم اپیلی کیشن ارسال کرد که آنها هم لوگو گرین کارت آمریکا و کنسولگری را داشت.و فرم هاش هم دقیقا مثل فرمهای کنسولگری بود من نامه ها یی که بدستم رسید رو به میل شما فرستادم شماره تماس هم مال تایلند هست و نامه اول بنام آقای Dweight kodova, و نامه دوم بنام Mr. Edward Leah ارسال شده است .لطفا به من بگید واقعا صحت دارد و من برنده شدم یا خیر؟؟؟؟ متشکرم

اگه اشتباه نکنم بصورت ایمیل اومده. متأسفانه تقلبی هستش و تایلند تو پروسه ی لاتاری هیچ دخالتی نداره اما توی کلاهبرداری چرا. پارسال قبل از اینکه نامه ی من برسه یه همچین ایمیلی برام اومد و منو چند روزی مشغول کرد. از سفارت امریکا توی تایلند گرفته تا خود وزارت خارجه استعلام کردم. گفتند که تقلبیه. امیدوارم بعد چند روز نامه اصلیت برسه دستت، مثل منCool

(2010-07-14 ساعت 14:46)emad2213 نوشته:  من در فرم DS-230 در قسمتی‌ که باید آدرس مینوشتیم واسه فرستادن گرین کارت آدرس تگزاس را دادم ..حالا اگه تو فرم contact information که در نامهٔ دوم هست آدرسو یجا دیگه بدم ایراد داره؟باید همون آدرسو بدم یا اگه عوض کنم ایراد نداره؟

میتونید عوضش کنید. حتی بعدش موقع ورود توی فرودگاه هم میتونید عوضش کنید. ایرادی نداره
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: emad2213 ، بنيتا ، sanaz2010
سلام
دوستانی که با اتوبوس هاواس از فرودگاه به هتل رویال رفتند خواهش می کنم راجع به نحوه سوار شدن به اتوبوس مسیرها و قیمت بلیط و نکات دیگر توضیح دهند
نکنه از اتوبوس جا بمونیمBig Grin
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: reignoffear18
(2010-07-14 ساعت 14:28)kianoush نوشته:  
(2010-07-14 ساعت 14:13)naeiji1974 نوشته:  يا سلام، يك خبر خوب واسه همه: هزينه مصاحبه سفارت براي DV LOTTERY از 13 جولاي يعني ديروز از 775$ به 440$ تغيير كرده اينم لينكشhttp://travel.state.gov/visa/temp/types/types_1263.html

با این حساب حدود 50$ افزایش پیدا کرده، که این اصلا خبر خوبی نیستRolleyes

قیمت ویزا دقیقاً 819 دلار شده است. من دیروز دادم.
2010AS200xx
دریافت نامه قبولی: Jul-24-2009
مصاحبه و دریافت ویزا :Jul 2010، Kuala Lumpur
تاریخ و محل ورود به آمریکا: سپتامبر2010،نیویورک
دریافتSSN و GC :اکتبر2010
محل سکونت فعلی:San Jose, California
تاریخ سیتیزن شدن: Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed_gh ، kianoush ، sam_hash ، بنيتا
c/o Name : )1 ) در فرم CONTACT INFORMATION SHEET به چه معناست اسم چی رو باید بنویسم ؟ کمپانی؟اسم صاحبه آدرس ؟؟

یا اصلآ فرم اشتباه دانلود کردم !؟
شماره کیس: Rolleyes 2010AS00028xxx
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-14 ساعت 23:10)reignoffear18 نوشته:  c/o Name : )1 ) در فرم CONTACT INFORMATION SHEET به چه معناست اسم چی رو باید بنویسم ؟ کمپانی؟اسم صاحبه آدرس ؟؟

یا اصلآ فرم اشتباه دانلود کردم !؟

c/o= in care of که نام صاحب خانه یا صاحب آدرس را بنویسید
پاسخ
تشکر کنندگان: reignoffear18 ، azin
سلام به همه دوستان

یه سوال دارم. دوستانی که رفتن به آنکارا و واسشون واکسن آبله مرغان زدن، میدونین که که قیمت واکسن آبله مرغان به تنهایی چنده؟
منظورم اینه که بین هزینه واکسیناسیون اونایی که واکسن آبله مرغان رو زدن و اونایی که نزدن چقدر تفاوت بوده؟

با سپاس

مهدی
كيس نامبر: 2010AS00029XXX
دریافت نامه اول: June 2009
ارسال فرمهاي سري اول :June 2009
تاريخ کارنت شدن : August 2010
دريافت نامه دوم: دریافت با ایمیل
تاريخ مصاحبه: Sep. 2nd 2010
محل مصاحبه: آنکارا
دريافت كليرنس: Sep. 27th
دریافت ویزا: Sep. 28th Big Grin
هزینه: حدود 7500000 برای دو نفر و البته دو بار سفر به ترکیه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-15 ساعت 10:42)mehdijamshid نوشته:  سلام به همه دوستان

یه سوال دارم. دوستانی که رفتن به آنکارا و واسشون واکسن آبله مرغان زدن، میدونین که که قیمت واکسن آبله مرغان به تنهایی چنده؟
منظورم اینه که بین هزینه واکسیناسیون اونایی که واکسن آبله مرغان رو زدن و اونایی که نزدن چقدر تفاوت بوده؟

با سپاس

مهدی

سلام 70 دلار بود
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من 3 هفته پیش ازدواج کردم .وچهار شنبه14/JULY یک ایمیل به kcc زدم وتارخ ازدواج ومشخصات همسرم رو بعلاوه ترجمه عقد نامه وشناسنامه رو براشون فرستادم.
سوالم اینست که فرمهای 230I,II رو هم باید به KCC بفرستم یا میتونم صبر کنم وبه سفارت اعلام یا با خودم ببرم.؟
ممنون از اینکه جوابم رو میدید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-07-15 ساعت 19:24)behrouz نوشته:  سلام دوستان
من 3 هفته پیش ازدواج کردم .وچهار شنبه14/JULY یک ایمیل به kcc زدم وتارخ ازدواج ومشخصات همسرم رو بعلاوه ترجمه عقد نامه وشناسنامه رو براشون فرستادم.
سوالم اینست که فرمهای 230I,II رو هم باید به KCC بفرستم یا میتونم صبر کنم وبه سفارت اعلام یا با خودم ببرم.؟
ممنون از اینکه جوابم رو میدید.

بايد اون فرمها رو ام واسه kccبفرستيد
پاسخ
تشکر کنندگان: behrouz
(2010-07-15 ساعت 10:42)mehdijamshid نوشته:  سلام به همه دوستان

با سپاس

مهدی

هزینه ویزیت دکتر 70 دلاره و واکسن ابله 60 دلار.
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان